پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
سلام
ببخشید چند روزیست که موقع آپلود عکس در سایت بورسی پیغام خطای حجم دارم که البته روش من نسبت به قبل هیچ تغییری نکرده است و همیشه انجام میشده است.میخوام ببینم تغییر یا محدودیتی ایجاد شده جدیدا؟
شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
سلام علیکم
پیشاپیش حول ماه پربرکت رمضان را به همگان تبریک عرض مینمایم.
ضمنا با پایش سایت شما درخواست ایجاد تایپیک یا پیج به قول خارجی ها یا صفحه ای به این عنوان ذیل الذکر از مدیریت فهیم این سایت دارم
لطفا امر به ایجاد این صفحه نمایید
اکیدا ضرروری و الزامی است
{{{{سال تولید؛ پشتیبانی ها و مانع زدایی ها
حمایت از تولید داخلی گامی مهم برای رونق اقتصادی است.}}}
ممنون اجرتان باآقا(ع)
ارسال نظر:
-
سلام علیکم و رحمت الا و برکاتم
حاج اقا مدیر گل و گلاب یا
حاج اقا کاظم اقا گل
لطفا با قید مستندات و شواهد و قراین ذکر بفرمایید که این آشیخ علیرضا حسنی ما دوباره چه دست گلی به اب داده که دوباره از انفرادی در نیامده / فرستادنش حبس / اب خنک خوری
خدایش پسر گلی است ما دیشب تا 3 صبح اختلاط میکردیم / حالا امشب سرمان بی کلاه مانده / با کی اختلات کنیم
هم پسر با ادبی است
هم خویش دار است /همه به او توهین و اهانت میکنن اما او انگار نه انگار(خدا سلامتش دارد داش منصور خواننده)
هم با سواد و سیاست مدار و اقتصادان قابلی است / اگر همه مان به حرفش در شاخص 2.100.000 گوش میکردیم
حالا مثل جناب خردر گل نمانده بودیم و فکر فرار نبودیم
به نظر این حقیر سرتا پا تفصیر/ این داش علیرضا حسنی گل ما را ازاد کنید و به جایش
مهناز خانوم 8 میلیونی
و ایضا همتی باهوش و نوبخت کاردان و طیب سخن دان واون یارو اسمش یادم نیست همه فن حریف را به حبس ابدویک روز بفرستید(سمیه هم اونجاست)
چاکر یمممممممممممممممممممم / یه وکیل راننده پایه یکم هم نداریم ازش دفاع کنه / یکی اون جان جان اسنو خان داشتیم نمیدانم کجا غیبش زد ایشالا خود و پدر گرامیشان خوب و سلامت باشند (خبری دارید خبرش کنید....)آخرین ویرایش توسط چلاغعلی خان خانان؛ 2021/03/27, 01:20.
ارسال نظر:
-
سلام و عرض ادب
لطفا نام کاربری به Comprehension of Markets تغییر کند.
اگر این نام کاربری از قبل در سایت موجود هست متعلق به خودم هست که غیر فعال هم هست.لطفا قبلی حذف بشه
ممنون
ارسال نظر:
-
دروددر اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post99/12/26
..........
با سلام خدمت همه ی کسانی که تلاش می کنند تا این سایت در دسترس همه باشد..
لطفا دسترسی کاربر orumbourse را به روال قبل برگردانید....
کاربر مذکور در پستهای اخیر خود مدام مدیران سایت را مورد طعنه و کنایه قرار میداد
چند مورد از رفتار ایشان چشم پوشی شد، شاید که دست بردارند، چنین نشد، لذا
به ایشان در مورد حاشیه سازی تذکر داده شد ، نیز بدیشان یادآوری شد که نوشتن ایشان در سایت به اراده و اختیار خودشان بوده و ازین بایت منتی بر کسی (من جمله بر مدیران سایت) ندارند و مادامی که نوشتنشان مخل قوانین سایت نباشد مدیریت به تصمیم ایشان (چه نوشتن باشد چه ننوشتن) احترام میگذارد
متاسفانه در پاسخ بی ادبی و بی احترامی به خرج دادند
و به ناچار دسترسی کاربریشان محدود شد
پست های ایشان ، تا اصلاح این رویه، پس از تایید مدیریت سایت نمایش داده خواهد شد (طبعا در صورتی که به روال اخیر شامل حاشیه سازی نباشد).
ارسال نظر:
-
99/12/26
..........
با سلام خدمت همه ی کسانی که تلاش می کنند تا این سایت در دسترس همه باشد..
لطفا دسترسی کاربر orumbourse را به روال قبل برگردانید....
ارسال نظر:
-
درود
چنانچه برای مدیران مقدور و امکان داره همانند سالیان دور نسبت به رنگ بندی کاربران اقدام تا از مطالب و پستهای حرفه ای ها و اساتید بهتر بتوان استفاده کرد، همچنین در صورت امکان نسبت به حذف رنگ کاربری بنده اقدام فرمایید.
ارادت
ارسال نظر:
-
باسلام
لطفا نام کاربری من را به ali1230 تغییر دهید.
اگر همچین کاربری باشه متعلق به خودم هست ممنون.
ارسال نظر:
-

لباس مدیریت برای برخی ها واقعا گشاده.
این که اون پشت ها توی پیغام خصوصی به این کاربر بر علیه من چی گفته شده که ایشون میاد از مدیریت تشکر میکنه اینو باید از مدیریت پرسید.
طرف توهین میکنه میگه تو عالم هپروتی، بعد مدیرها میایند زیر پستش تشکر میزنند.
میخواید یه چند تا هم فحش خواهر و مادر بده تا مدیریت دیگه خیلی راضی بشه،هان؟!
تا این رفتار دو گانه مدیریت هست ،حیف آدم توی این تالار بنویسه.
طرف بمن توهین میکنه،مدیریت زیر پستش تشکر میزنه!!!آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2021/03/09, 10:21.
ارسال نظر:
-
با سلام و احترامدر اصل توسط hasan12 پست شده است View Postبا عرض سلام مجدد ایمیل ثبت نامی من با نام کاربری hadan12در سال 2011 امکان بازیابی نیست.
ایا راه حلی است نام کاربری من از hasan1212 به hasan12 تغییر یابد ؟
نام کاربری hasan12را سال 2011 ایجاد کرده ام منتها ایمیل ثبت نامی hasan12 من امکان بازیابی ندارد وایمیل از بین رفته است
تغییرات درخواستی ، اعمال گردید.
ارسال نظر:
-
با عرض سلام مجدد ایمیل ثبت نامی من با نام کاربری hadan12در سال 2011 امکان بازیابی نیست.در اصل توسط Aiming پست شده است View Postدرود
ایمیل ثبت نامی حساب کاربری hasan12 برایتان در پیام خصوصی ارسال شد.
ایا راه حلی است نام کاربری من از hasan1212 به hasan12 تغییر یابد ؟
نام کاربری hasan12را سال 2011 ایجاد کرده ام منتها ایمیل ثبت نامی hasan12 من امکان بازیابی ندارد وایمیل از بین رفته است
ارسال نظر:
-
بهرحال من به این رفتار مدیریت عادت کرده ا م که هر کسی وارد این سایت بشه و در اولین پستش بهم توهین بکنه و مدیریت در جوابش بگه "خویشتنداری کنید"، از اونطرف هم کلی منت بارم کنند.
بخاطر همین رفتار مدیریت با توهین کننده ها،هر کسی بمن توهین میکنه همون لحظه جوابش رو میدم تا عدالت برقرار بشه.
الان ایشون اومدن و بمن گفتند در عالم هپروتید؟همه هم میدونیم عالم هپروت یعنی چی.
کسایی که نمیدونند بدونند به بنگیا و حشیشیا میگند در عالم هپروت.
ولی خب دیدیم که مدیریت چیکار کرد؟بخاطر همون من فکر میکنم جواب درخور شانی برای ایشون دادم،چون مدیریت فقط نگاه میکند.
ارسال نظر:

ارسال نظر: