شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • homework
    عضو فعال
    • May 2012
    • 747

با عرض درود و خالصانه ترین عرض ارادت خدمت مدیران دوست داشتنی بورسی @};-

اول مراتب تشکر و قدردانی رو از لطف و عنایتی که به بنده داشته اید
    - نسبت به تبریک روز تولد،- خدمت شما خاضعانه تقدیم میکنم.
    دوم فکر میکنم کادوی تولد من رو بستن پیام خصوصی قرارداده اید=((
    ازتون خواهش میکنم مارا به بیش از تبریک شرمنده نفرمایید و لطفا پیام خصوصی بنده رو در صورت امکان فعال بنماید:D

باتشکر از تیم قوی و دلسوز مدیریت بورسی;)
    دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• msa407
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 133

درود
      دوستان بنده دسترسی به صفحه ی شخصی خودم ندارم
      ممنون میشم بررسی فرمایید
      [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• قاتل بروسلی
        كاربر فعال
        • Feb 2012
        • 684

با سلام
        پیغام خصوصی بنده غیر فعال شده.لطفا در صورت امکان آن را فعال کنید.
        کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
        ندایی آمد که :
        او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• قاتل بروسلی
          كاربر فعال
          • Feb 2012
          • 684

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
          با سلام
          ظاهرا مدیران سایت هیچوقت این تاپیک رو نمیخونند. :D
          ندایی آمد که :

نظر

• beny_63
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 49

با سلام و خسته نباشید
            از مدیران عزیز سایت عاجزانه تقاضا دارم به حریم خصوصی بنده احترام بگذارند... <:-p
            اگر من قادر به ارسال پیام خصوصی نیستم (که فعال سازی آن خیلی هم به دردم نخواهد خورد!) پس قاعدتا کسی هم نباید بتونه برای بنده پیام خصوصی بفرسته...
            هیچ دوست ندارم جواب دوستان رو از طریق راه های ارتباطی که در پیام خصوصی ذکر می کنند بدم. من از طریق این سایت پیام دریافت کردم و از طریق همین سایت هم باید بتونم پاسخ بدم. :-w
            پس قاعدتا تا زمانی که من هم از این موهبت :D برخوردار نشم باید ارسال پیام به من هم مسدود باشه ;;) این چندمین باره که این اتفاق داره میفته و هربار مسئولین من رو با اشتباهی که در سایت رخ داده قانع کردند.

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

با سلام

یه در خواست از دست اندر کاران سایت بورسی و علیرضای عزیز داشتم که لطفا تاریخ پست ها رو به تاریخ شمسی تغییر بدید چون پیگیری و انطباق پست های قدیمی و پیگیری سهم ها در سایت بورس که به صورت شمسی امده کمی دشواره...

با سپاس
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

در اصل توسط Admin پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب

در جواب دوستاني كه خواستار فعال سازي صندوق پيام هستند بايد اعلام كنم كه شرط اول فعال سازي صندوق پيام رعايت قوانين سايت و پايبندي به آن هست، شرط دوم حضور وفعاليت مفيد هست و بعد از مدتي فعاليت مفيد و متناسب تعداد نوشته (معمولا 100 پيام) صندوق فعال ميشه و شرط سوم عدم داشتن بيش از يك نام كاربري است.
                بنابراين اگه از اين امكان برخوردار نيستيد احتمالا يكي از اين شرايط در مورد شما صدق ميكنه.

با تشكر
                فكر نكنم خطايي از من نسبت عدم پايبندي به قوانين سايت سر زده باشه! اگه بوده لطفا بيان كنيد! تعداد پيام هاي ارسالي منم از 100 بيشتر و كاربر فعال سايت هستم! يه نام كاربري هم بيشتر ندارم! حالا ميتونيد بگيد چرا پيام خصوصي من كه فعال بود، غيرفعال شد؟!!!
                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• M@ohammad
                  مسئول فنی
                  • May 2013
                  • 36

تاریخ شمسی شد :)

از لحاظ ظاهر هم تغییر کرد . طوری که بتونید راحت تاریخ رو بخونید ;)

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                    با سلام

یه در خواست از دست اندر کاران سایت بورسی و علیرضای عزیز داشتم که لطفا تاریخ پست ها رو به تاریخ شمسی تغییر بدید چون پیگیری و انطباق پست های قدیمی و پیگیری سهم ها در سایت بورس که به صورت شمسی امده کمی دشواره...

با سپاس

در اصل توسط m.yMJJ پست شده است View Post
                    تاریخ شمسی شد :)

از لحاظ ظاهر هم تغییر کرد . طوری که بتونید راحت تاریخ رو بخونید ;)

=D> =D> =D> =D> =D> :x
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• قاتل بروسلی
                      كاربر فعال
                      • Feb 2012
                      • 684

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                      با سلام
                      با سلام
                      من نمیدونم چجوریه که تا اینجا یه پستی بزنی که خلاف قوانین سایت باشه یا به مذاق مدیران سایت خوش نیاد پستت هنوز تو صفحه نیومده، مدیران اون رو میخونند و سریعا حذف میشه.ولی بنده 10روزه که در این تاپیک که اتفاقا اسمش هم ارتباط با مدیران هست درخواست کردم که پیام خصوصی بنده رو فعال کنند ولی انگار هیچ کس پست بنده رو نگاه هم نمیکنه.مدیران محترم سایت بنده اصلا پیام خصوصی نخواستم.حداقل دلیل اینکه پیام خصوصی من غیر فعال شده رو ذکر کنید تا من بدونم چه خطایی ازم سر زده.بازم ممنون از زحماتتون
                      آخرین ویرایش توسط قاتل بروسلی؛ 2013/06/27, 09:08.
                      ندایی آمد که :

نظر

• ناظر سایت
                        ناظر
                        • Aug 2025
                        • 16

درود

ابتدا بابت تاخیر در پاسخ پوزش میطلبم

بابت حسن نظری هم که بابت حذف سریع مطالب نامرتبط نسبت به گروه نظارتی دارین از شما سپاس گزارم

در مورد پیام خصوصی علاوه بر حد نصاب 100 پست رویه ی کاری بر این بوده که کاربرانی که اکانت آنها به عنوان

اکانت دوم یک نفر شناسایی میشود، از دسترسی به پیام خصوصی محروم باشند

البته طبیعتا حتی کسانی که حق خود میدانند که 10 اکانت هم داشته باشند، زیر بار اقرار به اینکه چند اکانت

دارند نمیروند، اما انتظار داریم به ما حق بدین که اقداماتی ازین دست در راستای محدود کردن شیوع این پدیده ی

ناپسند را اجرایی کنیم(طبیعتا این اقدام محتمل هست دچار خطا ها و نواقصی نیز باشد)
                        آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/06/27, 14:42.
                        با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Aug 2025
                          • 1134

راستش دل شیر می خواد بیای و بگی پیام خصوصیت قطع شده..:))

این جانب فقط 1600 پست تو فروم بورسی نوشته ام .. :">
                          شاید علت قطع شدن پیام خصوصیم هم تلاش برای ساختن یک آیدی با عنوان مدیریت اداف بوده که سیستم من رو محدود کرده.. اون هم البته با اطلاع مستقیم شخص مهندس جمالی صورت گرفته و جنبه زیرابی یا کرال پشت و شنای قورباغه نداره;)

ضمنا گلاب به روتون بنده هنوز نمی تونم امضام رو ویرایش کنم.. به فریادم برسین!!!/:)
                          برای مثال امشب میخواستم امضای بسیار کوتاه زیر رو قرار بدم اما سیستم پیام خطایی به شرح پیوست رو داد.

خطا های زیر پس از ثبت این پیام رخ داده اند
                          Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 1 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

"مردان بزرگ فقط آرمانهاي خود را نمايش داده اند."
                          (نيچه)
                          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/29, 01:18.
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• قاتل بروسلی
                            كاربر فعال
                            • Feb 2012
                            • 684

در اصل توسط ناظر سایت پست شده است View Post
                            درود

ابتدا بابت تاخیر در پاسخ پوزش میطلبم

بابت حسن نظری هم که بابت حذف سریع مطالب نامرتبط نسبت به گروه نظارتی دارین از شما سپاس گزارم

در مورد پیام خصوصی علاوه بر حد نصاب 100 پست رویه ی کاری بر این بوده که کاربرانی که اکانت آنها به عنوان

اکانت دوم یک نفر شناسایی میشود، از دسترسی به پیام خصوصی محروم باشند

البته طبیعتا حتی کسانی که حق خود میدانند که 10 اکانت هم داشته باشند، زیر بار اقرار به اینکه چند اکانت

دارند نمیروند، اما انتظار داریم به ما حق بدین که اقداماتی ازین دست در راستای محدود کردن شیوع این پدیده ی

ناپسند را اجرایی کنیم(طبیعتا این اقدام محتمل هست دچار خطا ها و نواقصی نیز باشد)
                            با سلام
                            بنده یک اکانت داشتم به نام بورسیون که پس از مدتی استفاده آن را به یکی از همکاران دادم که از آن استفاده میکرد تا زمانی که از طرف ناظر مسدود شد البته بدون ذکر هیچ دلیلی!!!!
                            حالا اگر بنده اکانت دیگری به جز قاتل بروسلی دارم بی زحمت معرفی کنید که جلوی شیوع این پدیده ناپسند چند اکانتی گرفته بشه!!

ندایی آمد که :

نظر

• NICOLE
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 523

سلام و ضمن خسته نباشيد و تشكر از مديران محترم سايت ، متاسفانه من نميتونم پيام خصوصي ارسال كنم ممنوم ميشم مشكلم رو حل كنيد
                              بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• عليرضا جمالی
                                مدیر (ستاره‌دار 20)
                                • Oct 2010
                                • 1296

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                                راستش دل شیر می خواد بیای و بگی پیام خصوصیت قطع شده..:))

این جانب فقط 1600 پست تو فروم بورسی نوشته ام .. :">
                                شاید علت قطع شدن پیام خصوصیم هم تلاش برای ساختن یک آیدی با عنوان مدیریت اداف بوده که سیستم من رو محدود کرده.. اون هم البته با اطلاع مستقیم شخص مهندس جمالی صورت گرفته و جنبه زیرابی یا کرال پشت و شنای قورباغه نداره;)

ضمنا گلاب به روتون بنده هنوز نمی تونم امضام رو ویرایش کنم.. به فریادم برسین!!!/:)
                                برای مثال امشب میخواستم امضای بسیار کوتاه زیر رو قرار بدم اما سیستم پیام خطایی به شرح پیوست رو داد.

خطا های زیر پس از ثبت این پیام رخ داده اند
                                Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 1 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

"مردان بزرگ فقط آرمانهاي خود را نمايش داده اند."
                                (نيچه)
                                سلام
                                عرض ادب و احترام

با توجه به اینکه مدتی هست بخاطر چیزی فراتر مشغله های روز مره نتونستم چنانکه باید به سایت سر بزنم , با مطلع شدن از مباحثی نظیر مطلبی که تو نوشته شما با رنگ قرمز مشخص شده لازم دیدم پاسخگو باشم...

متاسفانه موردی که شما گفتید رو به یاد نمیارم و ابدا در مورد ایجاد چنین اکانت هایی با هیچ یک از عزیزان توافقی نداشته و نخواهیم داشت.
                                اما دوست و همکار گرامیم جناب پور احمدی که تو تاپیک اداف مشغول هستند در مورد لزوم ایجاد چنین اکانتی تو دیدار حضوری با من صحبت کردند که من
                                هم خدمت ایشون عرض کردم نیازی به اکانت های موازی نیست و در موارد لازم و با راهنمایی کاربران گرامی حتما دوستان مدیر با اکانتهای مدیریتی اقدام لازم رو انجام خواهند داد و هر جا لازم بود حتما از مدیران سایت کمک گرفته بشه.

در مورد پیام خصوصی جویا میشم اما دلایل کلی بارها ذکر شده.
                                در مورد امضا هم دسترسیش مربوط به گروه کاربری هست و نه فرد و کاربر خاصی بنابراین مانند سایر دوستان شما هم توانایی تغییر در امضاتون رو دارید.

با تشکر
                                از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

در حال کار...
                                X