شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10175

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

در اصل توسط ناظر مسابقات پست شده است View Post
    عرض سلام و ادب

تمامی کاربران بدون ستاره میتوانند با شرکت در مسابقات هفتگی و ماهانه چنانچه برنده شوند از انجمن ستاره داران بازدید نمایند و با توجه به اینکه شرکت در مسابقات برای تمامی کاربران آزاد و شرایط برنده شدن برای همه یکسان است لذا بکارگیری واژه خصوصی استنباط نادرستی است.

لطفأ به این نکته توجه فرمایید:

چنانچه مدیریت انجمن، کاربران خاصی را جهت دسترسی به انجمن ستاره داران بصورت گزینشی و دلخواه انتخاب میکرد در آنصورت واژه خصوصی معنا میگرفت اما در حال حاضر ستاره داران تنها تحت شرایط و قوانین مسابقه انتخاب میشوند و مدیریت هیچگونه دخالت و یا اعمال نظری در خصوص برندگان مسابقه و بازدیدکنندگان انجمن ستاره داران ندارد.

امیدوارم که توضیحاتم جنابعالی را مجاب نموده باشد.

با تشکر و آرزوی موفقیت
    درود و عرض خسته نباشید
    ببخشید مثل اینکه من منظورم رو درست نتونستم برسونم.
    بحث سر این نیست که چطوری میشود ستاره دار شد یا کاربرهای دیگه هم میتونند با شرکت در مسابقات ستاره دار شوند بحث بر سر این هست که یه تعداد بنام ستاره دار محفلی خصوصی درست میکنند،سوالم رو بشکلی دیگر و خیلی واضح مطرح میکنم آیا کاربرهای آبی رنگ هم میتونند برای خودشان محفلی درست کنند که فقط ابی رنگ ها حق ورود داشته باشند؟
    اگر جواب منفی هست،پس متوجه باشید که ایجاد تایپک ستاره دار ها که فقط ستاره دار ها حق ورود دارند ،نیز اشتباه هست.
    بحث رو ادامه نمیدهم ،چون فکر میکنم تغییری در دیدگاه مدیریت داده نخواهد شد.
    تشکری از وقتی که گذاشتید.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ناظر مسابقات
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 888

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود و عرض خسته نباشید
      ببخشید مثل اینکه من منظورم رو درست نتونستم برسونم.
      بحث سر این نیست که چطوری میشود ستاره دار شد یا کاربرهای دیگه هم میتونند با شرکت در مسابقات ستاره دار شوند بحث بر سر این هست که یه تعداد بنام ستاره دار محفلی خصوصی درست میکنند،سوالم رو بشکلی دیگر و خیلی واضح مطرح میکنم آیا کاربرهای آبی رنگ هم میتونند برای خودشان محفلی درست کنند که فقط ابی رنگ ها حق ورود داشته باشند؟
      اگر جواب منفی هست،پس متوجه باشید که ایجاد تایپک ستاره دار ها که فقط ستاره دار ها حق ورود دارند ،نیز اشتباه هست.
      بحث رو ادامه نمیدهم ،چون فکر میکنم تغییری در دیدگاه مدیریت داده نخواهد شد.
      تشکری از وقتی که گذاشتید.
      با درود مجدد

متوجه منظورتان هستم اما برداشت جنابعالی از انجمن ستاره داران که محفل خصوصی محسوب شود کاملأ نادرست است زیرا کاربران ستاره دار برای خود محفلی درست نکرده اند که شما می فرمایید دیگران هم محفل درست کنند، ستاره داران به واسطه ی شرکت در مسابقات و بر اساس مهارت و تواناایی که داشته اند توانسته اند برنده شوند و به انجمن ستاره داران راه یابند مثل اینکه برای راهیابی به دانشگاه در آزمون سراسری شرکت می کنید.

در هر صورت نظر جنابعالی قابل احترام است و از اینکه جهت بهبود سطح کیفی انجمن دغدغه های خود را در میان می گذارید صمیمانه سپاسگزارم و برایتان آرزوی موفقیت دارم.

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

مدیریت محترم من هم میخواستم همین را بگویم. بعضی مثل وحید بیست خان که همیشه ستاره ها را درو میکند در آن انجمن ستاره داران میباشند و برای کسانی مثل من که تقلبی و از روی دست این وآن سهم میخرند خوب بود مثلا سبدش را ببینم و یا یادبگیرم که نمیگیرم یا از رویشان بخرم. یا نه اصلا زیر نظر بگیرم سبدش را که چطوری اینهمه ستاره برده است. لااقل خودش بعداز مسابقه بیاید در تاپیک عمومی بگوید کدام سهم و چرا انتخاب کرده است. آخر به سن من دیگر از کجا ستاره بگیرم؟ اگر هم برای پیرمردها حق بازنشستگی قائل میباشید یک ستاره به من بدهید تا خودم بروم سبدها را ببینم.باتشکر
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط ناظر مسابقات پست شده است View Post
          با درود مجدد

متوجه منظورتان هستم اما برداشت جنابعالی از انجمن ستاره داران که محفل خصوصی محسوب شود کاملأ نادرست است زیرا کاربران ستاره دار برای خود محفلی درست نکرده اند که شما می فرمایید دیگران هم محفل درست کنند، ستاره داران به واسطه ی شرکت در مسابقات و بر اساس مهارت و تواناایی که داشته اند توانسته اند برنده شوند و به انجمن ستاره داران راه یابند مثل اینکه برای راهیابی به دانشگاه در آزمون سراسری شرکت می کنید.

در هر صورت نظر جنابعالی قابل احترام است و از اینکه جهت بهبود سطح کیفی انجمن دغدغه های خود را در میان می گذارید صمیمانه سپاسگزارم و برایتان آرزوی موفقیت دارم.
          سلام
          هر چند بنده هم با نظر آیدی orrumbourse موافقم ولی کاملا از ناظر محترم تشکر می کنم بابت این حسن ادبیات و رفتار معقول@};-

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
          مدیریت محترم من هم میخواستم همین را بگویم. بعضی مثل وحید بیست خان که همیشه ستاره ها را درو میکند در آن انجمن ستاره داران میباشند و برای کسانی مثل من که تقلبی و از روی دست این وآن سهم میخرند خوب بود مثلا سبدش را ببینم و یا یادبگیرم که نمیگیرم یا از رویشان بخرم. یا نه اصلا زیر نظر بگیرم سبدش را که چطوری اینهمه ستاره برده است. لااقل خودش بعداز مسابقه بیاید در تاپیک عمومی بگوید کدام سهم و چرا انتخاب کرده است. آخر به سن من دیگر از کجا ستاره بگیرم؟ اگر هم برای پیرمردها حق بازنشستگی قائل میباشید یک ستاره به من بدهید تا خودم بروم سبدها را ببینم.باتشکر
          سلام بر امام قلی جان،
          یا امیر! اگر هر دفعه می خواهید سبدشان را نگاه کنید که هیچ،
          ولی اگر می خواهید به صورت کلی تجربه ای از این خصوص حاصل کنید، این
          پیوند را ببینید. چرا که بنده پیش تر ارسال دوستان چند ستاره را بررسی کرده ام و خلاصه ای در اینجا گرد آورده ام:
          http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post638286
          ضمن اینکه عزیزان چند ستاره در مسابقات ماهانه هم شرکت می کنند. (تقریبا دلایل انتخاب سبد و احیانا چیدمان سبدشان هم در مسابقات ماهانه و هفتگی هم یکی است.)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

با سلام و تقدیم احترام
            با توجه باینکه بنده با دو تا سیستم به سایت سر میزنم ( ا-منزل با کامپیوتر و 2- با تبلت سر کار) چند روزیه که با تبلت نمیتونم روی سایت بیام میخواستم سوال کنم که دسترسی من از جانب مدیر سایت محدود شده؟ یا اینکه اشکال از جایی دیگه هست؟

======================

درود

هیچگونه تغییر و محدودیتی از طرف مدیریت سایت روی حساب کاربری شما اعمال نشده است.

با احترام - مدیر نظارت

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

لازمه از مدیریت محترم سایت بخاطر باز کردن قفل انجمن ستاره دارها تشکر ,ویژه ای بکنم.
              گرچه بارها گفته ام من از مطالب اونجا زیاد هم استفاده نمیکنم ولی باز بودن تمامی تایپک ها و استفاده عموم کاربرها از تمامی مطالب و تحلیل ها باعث قویتر شدن و بالا رفتن اعتبار سایت خواهد شد.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

درود
                از مدیریت سایت درخواست دارم به کاربر negarminavi بابت ارسال پست های نامربوط در تايپک های تخصصی بازار بورس و همچنین ایجاد بحث های سیاسی حاشیه دار که منجر به ایجاد درگیری بین کاربرها میشود اخطار داده شود.
                کاربر نامبرده با وجود اینکه چندین بار شخصا به ایشان در مورد عدم بحث سیاسی در تايپک جو بازار هشدار داده ام ولی باز رعایت نمیکنند .
                لذا از مدیریت سایت درخواست میشود برای جلوگیری از بی نظمی و ایجاد حاشیه به کاربر negarminavi اخطاری در این زمینه داده شود.

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

درود
                  از مدیریت سایت درخواست دارم به کاربر negarminavi بابت ارسال پست های نامربوط در تايپک های تخصصی بازار بورس و همچنین ایجاد بحث های سیاسی حاشیه دار که منجر به ایجاد درگیری بین کاربرها میشود اخطار داده شود.
                  کاربر نامبرده با وجود اینکه چندین بار شخصا به ایشان در مورد عدم بحث سیاسی در تايپک جو بازار هشدار داده ام ولی باز رعایت نمیکنند .
                  لذا از مدیریت سایت درخواست میشود برای جلوگیری از بی نظمی و ایجاد حاشیه به کاربر negarminavi اخطاری در این زمینه داده شود.
                  با عرض معذرت
                  بنده مخالف صحبت شما هستم
                  و دلم نمیخاد به کسی تذکر داده بشه
                  تمام گرم بودن تاپیکها به وجود همین بحث هاست که میشه
                  ممکنه کسی به نوشته های من هم اعتراض داشته باشه
                  چه اشکالی داره بگه؟
                  من از مدیران درخواست میکنم
                  همانطوری که تا الان صبر و حوصله به خرج دادین از این به بعد هم امعان نظر داشته باشید
                  خواهشمندم از تمامی دوستان
                  اینجور نگویند که تذکر داده شود
                  این غلط و خلاف انسان دوستی است
                  یک نوع توهین است

از مدیران خواهشمندم هرگز به فکر این موضوع نباشید
                  ما همه با هم برابریم و دوست
                  بحث لازمه دوستیه بیشتره
                  و اگر قراره تذکر داده شود حتما به من هم بدهید

/:.rolleyessmileyani

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
                    سلام
                    با عرض معذرت
                    بنده مخالف صحبت شما هستم
                    و دلم نمیخاد به کسی تذکر داده بشه
                    تمام گرم بودن تاپیکها به وجود همین بحث هاست که میشه
                    ممکنه کسی به نوشته های من هم اعتراض داشته باشه
                    چه اشکالی داره بگه؟
                    من از مدیران درخواست میکنم
                    همانطوری که تا الان صبر و حوصله به خرج دادین از این به بعد هم امعان نظر داشته باشید
                    خواهشمندم از تمامی دوستان
                    اینجور نگویند که تذکر داده شود
                    این غلط و خلاف انسان دوستی است
                    یک نوع توهین است

از مدیران خواهشمندم هرگز به فکر این موضوع نباشید
                    ما همه با هم برابریم و دوست
                    بحث لازمه دوستیه بیشتره
                    و اگر قراره تذکر داده شود حتما به من هم بدهید

/:.rolleyessmileyani
                    ربط اخطار دادن با انسان دوستی رو متوجه نشدم!
                    اینجا ما در مورد بی نظمی صحبت میکنیم،کسی به ایشان نميگه بحث سیاسی نکنه .میتونه اینکار رو در تايپک مربوطه انجام بده نه هر تايپکي که دلش بخواد.
                    پست های شما رو در تايپک جو بازار میخوانم پست شما هیچ ربطی به بحث سیاسی نداره گرچه مطالب سیاسی هم داخل اون دیده میشه به این دلیل که شما فقط یه پست در مورد وضعیت بازار و جو سیاسی ایران و جهان می گذارید و ادامه نمی دهید ولی کاربر نامبرده بدنبال بحث و جدل سیاسی با کاربران و القا تفکرات سیاسی خود در تايپک های نامربوط می باشد.
                    مردم برای اطلاع از جو بازار وارد تايپک میشوند نه خواندن بحث و جدال های سیاسی بین دو یا سه نفر.
                    لذا همچنان از مدیریت سایت درخواست میشود به کاربر نامبرده اخطاری داده شود.

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

ربط اخطار دادن با انسان دوستی رو متوجه نشدم!
                      اینجا ما در مورد بی نظمی صحبت میکنیم،کسی به ایشان نميگه بحث سیاسی نکنه .میتونه اینکار رو در تايپک مربوطه انجام بده نه هر تايپکي که دلش بخواد.
                      پست های شما رو در تايپک جو بازار میخوانم پست شما هیچ ربطی به بحث سیاسی نداره گرچه مطالب سیاسی هم داخل اون دیده میشه به این دلیل که شما فقط یه پست در مورد وضعیت بازار و جو سیاسی ایران و جهان می گذارید و ادامه نمی دهید ولی کاربر نامبرده بدنبال بحث و جدل سیاسی با کاربران و القا تفکرات سیاسی خود در تايپک های نامربوط می باشد.
                      مردم برای اطلاع از جو بازار وارد تايپک میشوند نه خواندن بحث و جدال های سیاسی بین دو یا سه نفر.
                      لذا همچنان از مدیریت سایت درخواست میشود به کاربر نامبرده اخطاری داده شود.

شما خودتون رو خیلی دارین عصبانی میکنید
                      بعضی از صحبتهای خانم میناوی رو من قبول دارم
                      در خصوص اخطار دادن و روابط انسانی میتونم اینو بهتون بگم
                      شما در خصوص قندیها مردم رو به اشتباه ننداختید؟
                      چرا فکر میکنید هر چیزی میگید درسته؟
                      وقتی یک تاپیک برای بحث و نوشته بازار گرم میشه بگذارید بشه
                      امروز یک جمله خانم میناوی شمارو کفری کرد
                      من تمام نوشته هارو میخونم
                      فکر نمیکنم اگه گفته یکی یه خرده به قبای کسی برمیخوره باید دستور قتلش رو صادر کنه
                      من از مدیران میخام اسم این تاپیک رو به جو بازار و بحث و گفتگو تغییر بده
                      ضمنا
                      برای هر سهمی یک تاپیک مخصوص خودش رو داره
                      و برای مجموعه یک سری سهم مرتبط هم باز یک سری تاپیک تعیین شده
                      شما چرا در تاپیک جو بازار تبلیغ قندیهارو کردید؟
                      چرا در تاپیک جو بازار تحلیل تکنیکال میزارید؟
                      منصفانه برخورد کنید
                      من برای نوشته های شما اهمیت قائلم
                      ولی شما هم سخت نگیرید
                      من روی حرف خودم هستم
                      اگر مدیران میخان به این خانم تذکر بدهند به من هم بدهند

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

جناب اروم بورس لطفا این فروم با خونه شخصی خودتون مقایسه نکنید ...........من و بن کردی سر هیچ و پوچ و خیلی های دیگه رو با دلایلی مسخره از این فروم باعث اخراجشون شدی .... از رفتارهای لوس و نامردانه شما متاسفم

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          جناب اروم بورس لطفا این فروم با خونه شخصی خودتون مقایسه نکنید ...........من و بن کردی سر هیچ و پوچ و خیلی های دیگه رو با دلایلی مسخره از این فروم باعث اخراجشون شدی .... از رفتارهای لوس و نامردانه شما متاسفم
                          شما رو من بن نکردم خودتون خودتون رو بن کردید،نکنه یادتون رفته چه فحش ها و ناسزاهایی بمن دادید؟میخواید یادآوری کنم؟!هان؟
                          شما خجالت نمیکشید هنوز از اون قضیه صحبت میکنید؟

شما خودتون رو خیلی دارین عصبانی میکنید
                          بعضی از صحبتهای خانم میناوی رو من قبول دارم
                          در خصوص اخطار دادن و روابط انسانی میتونم اینو بهتون بگم
                          شما در خصوص قندیها مردم رو به اشتباه ننداختید؟
                          چرا فکر میکنید هر چیزی میگید درسته؟
                          وقتی یک تاپیک برای بحث و نوشته بازار گرم میشه بگذارید بشه
                          امروز یک جمله خانم میناوی شمارو کفری کرد
                          من تمام نوشته هارو میخونم
                          فکر نمیکنم اگه گفته یکی یه خرده به قبای کسی برمیخوره باید دستور قتلش رو صادر کنه
                          من از مدیران میخام اسم این تاپیک رو به جو بازار و بحث و گفتگو تغییر بده
                          ضمنا
                          برای هر سهمی یک تاپیک مخصوص خودش رو داره
                          و برای مجموعه یک سری سهم مرتبط هم باز یک سری تاپیک تعیین شده
                          شما چرا در تاپیک جو بازار تبلیغ قندیهارو کردید؟
                          چرا در تاپیک جو بازار تحلیل تکنیکال میزارید؟
                          منصفانه برخورد کنید
                          من برای نوشته های شما اهمیت قائلم
                          ولی شما هم سخت نگیرید
                          من روی حرف خودم هستم
                          اگر مدیران میخان به این خانم تذکر بدهند به من هم بدهند
                          دوست عزیز
                          این دومین باره شما در مورد قندیها صحیت میکنید کسی ندونه فکر میکنه من چه ضرری در مورد قندیها زده ام.
                          در مورد قندیها من در مورد قشیر و قچار و قنیشا حرف زده ام و گفته ام بخرید،الان اینا چند درصد تو ضررند که شما کفرتون در آومده؟
                          قشیر رو زیر 240 تومن من گفتم همینطور قچار و قنیشا رو یادمه روی 130 تومن.الان اینا 50 درصد افت کرده اند یا 70 درصد ؟یک
                          دوما من کی گفتم اینا رو بفروشید که مردم رو به اشتباه انداخته ام ،پست منو بالا بیار.
                          شما پست من رو با دقت نمیخونی تقصیر من نیست من گفتم بالاتر مقداریش رو میفروشم تا پایینتر و در شروع روند بخرم این معنایش فروش هست؟
                          منظور شما از اینکه شما در تایپک جو بازار تبلیغ قندی کردید چیه؟
                          در مورد هر سهمی در تایپک جو بازار دلم بخواهد صحبت میکنم مگر قراره از شما اجازه بگیرم؟
                          تایپک جو بازار در مورد سهام هست و تحلیل تکنیکال هم در مورد سهام هست ولی بحث سیاسی یه چیزه دیگه هست.
                          اینجا هم من با مدیریت سایت حرف میزنم شما هر حرفی دارید با مدیریت بزنید با نقل قول کردن پست من حرف نزنید.
                          قندی اله شد قندی به له شد.
                          مگه فندیها چی شده اند؟
                          من نمیدونستم شما وکیل و وصی کاربر دیگه هستید
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/13, 16:16.

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

من چرا خجالت بکشم...دست پیش رو گرفتی پس نیفتی ادم زبون باز ........شما دید از بالا به پایین نسبت به دیگران دارید درست مثل فرعون فکر میکنید

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

من شما رو من بن نکردم خودتون خودتون رو بن کردید،نکنه یادتون رفته چه فحش ها و ناسزاهایی بمن دادید؟میخواید یادآوری کنم؟!هان؟
                              شما خجالت نمیکشید هنوز از اون قضیه صحبت میکنید؟

دوست عزیز
                              این دومین باره شما در مورد قندیها صحیت میکنید کسی ندونه فکر میکنه من چه ضرری در مورد قندیها زده ام.
                              در مورد قندیها من در مورد قشیر و قچار و قنیشا حرف زده ام و گفته ام بخرید،الان اینا چند درصد تو ضررند که شما کفرتون در آومده؟
                              قشیر رو زیر 240 تومن من گفتم همینطور قچار و قنیشا رو یادمه روی 130 تومن.الان اینا 50 درصد افت کرده اند یا 70 درصد ؟یک
                              دوما من کی گفتم اینا رو بفروشید که مردم رو به اشتباه انداخته ام ،پست منو بالا بیار.
                              شما پست من رو با دقت نمیخونی تقصیر من نیست من گفتم بالاتر مقداریش رو میفروشم تا پایینتر و در شروع روند بخرم این معنایش فروش هست؟
                              منظور شما از اینکه شما در تایپک جو بازار تبلیغ قندی کردید چیه؟
                              در مورد هر سهمی در تایپک جو بازار دلم بخواهد صحبت میکنم مگر قراره از شما اجازه بگیرم؟
                              تایپک جو بازار در مورد سهام هست و تحلیل تکنیکال هم در مرود سهام هست ولی بحث سیاسی یه چیزه دیگه هست.
                              اینجا هم من با مدیریت سایت حرف میزنم شما هر حرفی دارید با مدیریت بزنید با نقل قول کردن پست من حرف نزنید.
                              قندی اله شد قندی به له شد.
                              مگه فندیها چی شده اند؟
                              من نمیدونستم شما وکیل و وصی کاربر دیگه هستید

شما هرکار دوست داشتین میتونین بکنین
                              من از شما خواهش کردم
                              از باب دوستی
                              و از باب گفتن خاسته من هم از مدیریت بود
                              گفتم بگذارند این جو باقی بماند
                              شما هرجا دوست دارین بنویسین
                              ما هم میخونیم
                              و ازش استفاده میکنیم
                              از گفته های همه دوستان استفاده میکنیم
                              اما موضوع قندیها به قوت خودش باقیه
                              بقیه بماند برای فردا
                              چون من تعطیل شدم

/:.winksmiley02.:/

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

شما هرکار دوست داشتین میتونین بکنین
                                من از شما خواهش کردم
                                از باب دوستی
                                و از باب گفتن خاسته من هم از مدیریت بود
                                گفتم بگذارند این جو باقی بماند
                                شما هرجا دوست دارین بنویسین
                                ما هم میخونیم
                                و ازش استفاده میکنیم
                                از گفته های همه دوستان استفاده میکنیم
                                اما موضوع قندیها به قوت خودش باقیه
                                بقیه بماند برای فردا
                                چون من تعطیل شدم

/:.winksmiley02.:/
                                شما هر کاری دارید از مدیریت درخواست کنید،اینجا اومدید از یه کاربر دیگه دفاع میکنید و موضوعات نامربوط رو پیش میکشید این نشون میده که شما مشکل شخصی با من دارید و از این موضوع سواستفاده میکنید.

نظر

در حال کار...
                                X