شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad1353
    ستاره‌دار(11)
    • Nov 2018
    • 488

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

با سلام وعرض احترام
    خدمت مديران عزيز
    لطفا ترتيبي اتخاذ گردد كه ستاره برندگان بعد از اعلام اعمال شود .
    هنوز ستاره برندگان هفته گذشته تخصيص نيافته است.باتشكر

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3108

با سلام و درود

در صورت امکان گزینه های تشکر رو به صورت تصویری قرار بدید

با این کار میتوانیم نظر خود رو نسبت به پست مورد نظر، ابراز کنیم

الان فقط امکان تشکر هست که بار معنایی زیادی نمیتونه داشته باشه ولی شکلکها به صورت قلب یا خنده یا عصبانیت ...

نظر تایید کننده رو بهتر میرسونه

سپاس

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

معذرت میخوام کاربر dadash به خاطر چی مسدود شده. آیا به تاپیک انتخابات ربط داره؟

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
          معذرت میخوام کاربر dadash به خاطر چی مسدود شده. آیا به تاپیک انتخابات ربط داره؟
          سلام.
          احتمالا به خاطر یک اهانتی بوده که به صورت طنز با ادبیات بسیار سخیف بر علیه جمهوری اسلامی ایران نشر داده‌اند. در جستار جو بازار. (یک توئیت دروغی از قول ترامپ.)

(البته ایشان کلا تصویر کاربری‌شان هم حتی خلاف قوانین انجمن است!)

در اصل توسط Admin پست شده است View Post
          23) سایت بورسی تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد لذا از ارسال مطالب و تصاویر خلاف عرف و مغایر با موازین و سیاستهای کلی نظام و مطرح کردن موضوعاتی که برای ادامه فعالیت سایت بورسی مشکل ایجاد می کند اکیدا خودداری فرمایید. (رجوع شود به:فهرست مصادیق محتوای مجرمانه)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام.
            احتمالا به خاطر یک اهانتی بوده که به صورت طنز با ادبیات بسیار سخیف بر علیه جمهوری اسلامی ایران نشر داده‌اند. در جستار جو بازار. (یک توئیت دروغی از قول ترامپ.)

سلام ...
            اینجا مقداری مراعات می کنند !
            در تالار بورس ، افرادی بودند که رکیک ترین فحاشی ها را انجام می دادند و باعث انهدام یک تالار بورس قدیمی شدند ...
            بنده خدا آقای حامد ثقفی تلاش بسیاری برای حفظ تالار بورس انجام داد ، اما عده ای دیکتاتور پرست وابسته به شاه ملعون نگذاشتند ...
            .

نظر

• دکترزیبایی عروق
              ستاره‌دار(9)
              • Sep 2020
              • 630

پاسخ : روند در کدام گروه است؟

جناب مدیر محترم سایت
              استاد بزرگوار محمد حسین جان
              بزرگترین مشکل اینجا نبود سیستم اعلان هست یه زنگوله یا چیزی باشه تا بتوانیم جواب مخاطب ها رو بدهیم 100 ص است هر ص دقیقه ای 100 ورق میخورد نمیشود که؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              لطفا بررسی و مرتفع فرمایید.
              بی نهایت تشکر
              [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

پاسخ : روند در کدام گروه است؟

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post
                جناب مدیر محترم سایت
                استاد بزرگوار محمد حسین جان
                بزرگترین مشکل اینجا نبود سیستم اعلان هست یه زنگوله یا چیزی باشه تا بتوانیم جواب مخاطب ها رو بدهیم 100 ص است هر ص دقیقه ای 100 ورق میخورد نمیشود که؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                لطفا بررسی و مرتفع فرمایید.
                بی نهایت تشکر
                سلام.
                شما درست می‌فرمایید. برخی از این موارد را با مدیر فنی انجمن جناب M@ohammad در میان گذاشتیم و ایشان هم قرار بود آن را درست کنند. ولی این کار را نکرده‌اند هنوز.
                اگر به من بود نخستین کاری که می‌کردم همین بود. من هم مانند شما.
                @:}-
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• PERSiA
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 71

درود و عرض ادب
                  اینجا همه کاربران جدیدالورود محدودیت ارسال پست دارند ؟ برای نمایش پست انها نیاز به تایید مدیران هست ؟ راهی هست برای رفع این محدودیت ؟
                  سپاس
                  آخرین ویرایش توسط PERSiA؛ 2020/11/19, 08:55.

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3108

سلام.

ادبیات سخیف؟؟ چه خوب که متوجه شدید طنز بوده!

شما تاپیک آقا شیره رو میبینید؟؟ به عالم و آدم فحش و دری وری میگه!!!

ولی به سران نظام مقدس توهین نمیکنه!! یادم باشه از این به بعد به مردم فحش بدم! بی خطرتره!!

مثل این شعار که کارگران هفت تپه میدادن: مرگ بر کارگر! درود بر ستمگر!!

پست من به صورت تصویری و کلمات فینگلیش بود، در تصویری که تمام کلماتش انگلیسی بود

یعنی خواننده باید دنبال مطلب میگشت تا متوجه میشد که دارم به سران نظام مقدس فحش میدم

متاسفانه بسیار تنگ نظر هستید و به راحتی دستتون روی حذف میره!!!

امیدوارم که این حرکت مربوط به انتقادات من، از نظام مقدستون، نبوده باشه

.

در خصوص تصویر کاربری هم، صفحه مورد نظر رو دیدم، چیزی در مورد تصویر کاربری پیدا نکردم

فقط گفته شده که نباید مطالب ضد نظام ارسال کنید.

.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط dadash پست شده است View Post
                      ادبیات سخیف؟؟ چه خوب که متوجه شدید طنز بوده!

شما تاپیک آقا شیره رو میبینید؟؟ به عالم و آدم فحش و دری وری میگه!!!

ولی به سران نظام مقدس توهین نمیکنه!! یادم باشه از این به بعد به مردم فحش بدم! بی خطرتره!!

مثل این شعار که کارگران هفت تپه میدادن: مرگ بر کارگر! درود بر ستمگر!!

پست من به صورت تصویری و کلمات فینگلیش بود، در تصویری که تمام کلماتش انگلیسی بود

یعنی خواننده باید دنبال مطلب میگشت تا متوجه میشد که دارم به سران نظام مقدس فحش میدم

متاسفانه بسیار تنگ نظر هستید و به راحتی دستتون روی حذف میره!!!

امیدوارم که این حرکت مربوط به انتقادات من، از نظام مقدستون، نبوده باشه

.

در خصوص تصویر کاربری هم، صفحه مورد نظر رو دیدم، چیزی در مورد تصویر کاربری پیدا نکردم

فقط گفته شده که نباید مطالب ضد نظام ارسال کنید.

.
                      سلام.
                      لطفا اگر کسی خلاف قوانین مطلب ارسال کرده آن نوشته را گزارش کنید. کسی چنین چیزی را در مورد جناب میثم گزارش نکرده تا کنون و من هم چندین بار نوشته‌های ایشان را خوانده‌ام و ادبیاتی مانند آن چیزی که شما استفاده فرمودید را ندیدم. (اگر هست حتما گزارش بفرمایید. یک دکمه زیر هر نوشته هست برای این کار.)
                      -------------------------
                      البته همان‌گونه که جناب جمالی عزیز چند وقت پیش گفتند، ما می‌دانیم که برخی از دوستان به تازگی از انجمن همسایه اینجا آمده‌اند و آنجا یک مقدار این موارد آزادتر بود... درک می‌کنیم... ولی ادبیات این انجمن این نیست. و از دوستان تقاضا کردیم نوشته‌های خودشان را متناسب با استانداردهای این انجمن تنظیم کنند. و به دوستان گفته شد که اگر از این ادبیات (به ویژه ادبیات رکیک) استفاده کنند دو سه بار به ایشان تذکر داده می‌شود و سپس مسدود می‌شوند.
                      شما هم اگر با نظام مشکل دارید، خوب، اشکال ندارد، بحث فلسفی، سیاسی، اجتماعی اگر دارید با ادبیات متناسب با این انجمن در جایش مطرح بفرمایید دوستان دیگر هم اگر دیدگاه موافق یا مخالف داشته باشند می‌آیند عنوان می‌کنند. ولی ۱- این موارد را در جستار خودش (مانند جستار نبض سیاست) مطرح بفرمایید و ۲- لطفا با ادبیات متناسب با انجمن مطرح بفرمایید. (که حتی من رویم نمی‌شود بگویم آن چیزی که شما بازنشر فرموده بودید چه بود.)
                      دوستان یک نگاه بکنند... ببینید... اگر خانواده خودمان (مثلا خواهر یا مادر یا همسر خودمان) پای این نوشته‌ها بودند هم باز این ادبیات صحبت می‌کردیم؟ اگر در یک محفل بودیم که چند نفر آدم متشخص و تحصیل‌کرده و ارجمند آنجا بودند باز هم با این لحن با هم صحبت می‌کردیم؟ خوب... الان هم پای این نوشته‌های ما ممکن است چند نفر آدم مثل اعضای خانواده خودمان باشند. (بعید می‌دانم بسیاری از دوستان با این الفاظی که اینجا صحبت می‌کنند در یمان عزیزانشان صحبت بکنند. بعید است.)
                      اکنون یادم آمد یکی از عزیزان چند وقت پیش از من راهنمایی خواسته بود که برای دخترشان یک حساب کاربری اینجا ایجاد کنند. (دقیقا یادم نیست کی بود و چه کسی بود.) فرض کنیم مخاطب این نوشته‌های ما دختر خودمان هم می‌تواند باشد. با آن ادبیات صحبت کنیم.
                      یک چیزی هم عرض کنم، هم من این‌گونه‌ام و هم مطمئنم دیگر مدیران عزیز هم این‌گونه‌اند، ما هیچ‌گاه از روی غرض‌ورزی یا دشمنی نوشته‌ی کسی را یا حساب کاربری کسی را حذف نمی‌کنیم.
                      اساس این انجمن بر پایه احترام و شخصیت است. (امیدوارم این رفتار ما را حمل بر بی‌احترامی نکنند دوستان عزیز.@} بارها شده باز هم مطمئنا می‌شود. ولی هرگز این کار را از روی اهانت و بی‌احترامی نکرده‌ایم.
                      دوستانی که سال‌ها است با ما هستند این را به خوبی می‌دانند.
                      @};-
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/11/19, 14:36.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• جان اسنو.
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2020
                        • 1992

سلام اقا محمد حسین

اقا سایت کمی بهم خورده

وارد سایت که میشی

قسمت گفتگوی بورسی رو میزنی وارد نمیشه داخلش

و دوباره برمیگرده همون جای قبلی

کلا نمیتونی وارد قسمت اصلی سایت که همون گفتگوی بورسی هست بشی

از اخرین ارسالها که قسمت چپ انجمن هست باید ببینی کی چی فرستاده و مطلب جدید چیه
                        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
                          سلام اقا محمد حسین

اقا سایت کمی بهم خورده

وارد سایت که میشی

قسمت گفتگوی بورسی رو میزنی وارد نمیشه داخلش

و دوباره برمیگرده همون جای قبلی

کلا نمیتونی وارد قسمت اصلی سایت که همون گفتگوی بورسی هست بشی

از اخرین ارسالها که قسمت چپ انجمن هست باید ببینی کی چی فرستاده و مطلب جدید چیه
                          سلام و عرض ادب.
                          والا... من سر در نمی‌آورم. برای من مشکلی ندارد.
                          • می‌خواهید استایل انجمن را (که دکمه‌اش زیر صفحه قرار دارد) عوض کنید شاید فرق کرد: https://i.vgy.me/Ub4P2f.png
                          • اگر نشد از یک طریقی (مثلا از اینجا: https://i.vgy.me/FAu97e.png) وارد یک جستار بشوید (که احتمالا مشکلی ندارید با این قسمت) و بعد از طریق زدن این دکمه وارد گفتگوهای بورسی بشوید: https://i.vgy.me/s0NSg0.png
                          • اگر نشد از دکمه‌ی ctrl+f5 استفاده بفرمایید. (همزمان کنترل و اف‌پنج را فشار دهید. زمانی که در انجمن هستید.)
                          • اگر نشد در اینترنت بگردید ببینید چگونه حافظه کش مرورگر را در مورد یک تارنما می‌توان پاک کرد و این کار را انجام دهید و حافظه و کوکی این انجمن را از مرورگرتان پاک کنید. (البته نام کاربری و رمزتان هم می‌پرد (یعنی از انجمن خارج می‌شوید) و دوباره باید رمزتان را بزنید و وارد شوید!)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• جان اسنو.
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2020
                            • 1992

سلام و عرض ادب.
                            والا... من سر در نمی‌آورم. برای من مشکلی ندارد.
                            • می‌خواهید استایل انجمن را (که دکمه‌اش زیر صفحه قرار دارد) عوض کنید شاید فرق کرد: https://i.vgy.me/Ub4P2f.png
                            • اگر نشد از یک طریقی (مثلا از اینجا: https://i.vgy.me/FAu97e.png) وارد یک جستار بشوید (که احتمالا مشکلی ندارید با این قسمت) و بعد از طریق زدن این دکمه وارد گفتگوهای بورسی بشوید: https://i.vgy.me/s0NSg0.png
                            • اگر نشد از دکمه‌ی ctrl+f5 استفاده بفرمایید. (همزمان کنترل و اف‌پنج را فشار دهید. زمانی که در انجمن هستید.)
                            • اگر نشد در اینترنت بگردید ببینید چگونه حافظه کش مرورگر را در مورد یک تارنما می‌توان پاک کرد و این کار را انجام دهید و حافظه و کوکی این انجمن را از مرورگرتان پاک کنید. (البته نام کاربری و رمزتان هم می‌پرد (یعنی از انجمن خارج می‌شوید) و دوباره باید رمزتان را بزنید و وارد شوید!)

همه کارایی که گفتین رو از قبل انجم دادم نشد

الان تازه متوجه شدم اشکال کار کجاست

به این اسکرین شاتم نگاه کنید

تو قسمت گفتگوی بورسی نوشته انجمن مخصوص ستاره داران

یعنی فقط افرادی که ستاره دارن میتونن وارد بشن

البته منم این هفته ستاره گرفتم تو مسابقه ماهانه ولی هنوز اعمال نکردن

لطفا اینو اطلاع بدین تا درستش کنن تا همه بتونن وارد بشن

نظر

• جان اسنو.
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2020
                              • 1992

الان درست شد

اشکال از سیتستم من بود ببخشید

انقدر که این خبرها حافظه مرورگزم رو پر کرده بودن:">

بازم شرمنده :">

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

در اصل توسط PERSiA پست شده است View Post
                                درود و عرض ادب
                                اینجا همه کاربران جدیدالورود محدودیت ارسال پست دارند ؟ برای نمایش پست انها نیاز به تایید مدیران هست ؟ راهی هست برای رفع این محدودیت ؟
                                سپاس
                                درود و عرض احترام
                                بله تا زمان تبدیل شدن اکانت کاربری از عضو جدید به عضو عادی، نیاز به تایید مدیران است.

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post568093
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X