کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چاکریم خدا وکیلی این طفل مظلوم
درنا خان رو ازاد کنید
بدبخت از بی کسی به ملا ابرام پناه اورده
هی پیام میده ملا یک کاری بکن
ملا ابرام هم اگه هیچی نداره
که نداره
حداقل مرام و معرفت داره
جناب مدیر شرمنده ولش کنید
اگه دوباره خطا کرد
هر دوتایمون بگیرید بندازید
تو هلف دونی
مخلصیم
چاکریم خدا وکیلی این طفل مظلوم
درنا خان رو ازاد کنید
بدبخت از بی کسی به ملا ابرام پناه اورده
هی پیام میده ملا یک کاری بکن
ملا ابرام هم اگه هیچی نداره
که نداره
حداقل مرام و معرفت داره
جناب مدیر شرمنده ولش کنید
اگه دوباره خطا کرد
هر دوتایمون بگیرید بندازید
تو هلف دونی
مخلصیم
درود
کاربر dorna مسدود نیستند و قابلیت ارسال پستشان بسته نیست، فقط پستهایشان پس از تایید مدیریت نمایش داده میشود.
در مدت اخیر نیز پستی ارسال نکرده اند که مشمول تایید یا عدم تایید گردد
چاکریم
جناب مدیر گرامی مخلصیم
شرمنده اینجا مزاحم میشم
میخواستم از خودم دفاع شخصی کنم در مورد اتهامات وارده از
سوی بهرام خان نامدار رفیق عزیزتراز جان
متاسفانه نمیدونم کی و چرا تاپیکش بسته است
اگه ممکن هست حدود 8 ثانیه بازش کنید من دفاعیه رو بزنم بعد
دوباره ببندید
خیلی مخلصیم
کاری چیزی داشتین ندا بدین
ملا ابرام دربست تحت اختیاره
چاکریم
لطفا پست کاربر ملا ابرام را که در تاپیک "گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت" و زیر پست من (پیشنهاد من درباره مسابقات هفتگی) آمده پاک کنید چون کاملا بی معنی و نامفهومه و داره مسیر تاپیک و پیشنهاد من را به بیراهه میبره!
با سپاس
آقای مدیر سایت! میشه بگید چی شده که آیدی من را محدود کردید؟! من واقعا نمی فهمم! یعنی بخاطر همین پست بالا که از پست یک کاربر دیگه انتقاد کردم؟! آره؟!
نه واقعا میخوام بدونم مشکل چی بوده؟! من هفته ای یکی-دو تا پست میزنم، چی شده دوباره محدود کردید؟! معلوم هست چه خبره؟!
آقای مدیر سایت. چند روزی است که دوباره آیدی من را محدود کردی و هیچ دلیلی هم ننوشتی که چرا؟ (نه در این تاپیک و نه در پیام خصوصی) و واقعا من خودم متعجبم که چی شده و چه کرده که دوباره محدود کردی. بدبختانه پیام خصوصی را هم بستی و نمیشه در خصوصی پیام داد به تو داداش! در تاپیک بالا هم سوال کردم ولی جوابی ندادی. لطفا یکی از این 3 را کار را بکن:
1- اگه واقعا دلیل درست و منطقی داری برای اینکه آیدی من را محدود کردی خیلی واضح و شجاعانه همینجا یا در پیام خصوصی بنویس. بعد هم بگو کی قراره باز بشه؟ اصلا قانون مشخصی داری یا سلیقه ای و شانسی است؟
2- اگه دلیل درستی نیست برای محدودیت، این محدودیت را بردار و پیام خصوصی را هم باز کن. آخه اینکه نمیشه! پیام خصوصی را برای چی بستی؟ منطقیه این کار؟
3- اگر محدودیت را بر نمیداری و همچنین حاضر نیستی توضیح بدی و موضوع را روشن کنی و فکر میکنی من اصلا حق ندارم چنین سوالی بکنم یا چنین درخواستی برم، لطفا آیدی من را کاملا پاک کن و تمامی پستهایی که دارم را هم پا کن.
لطفا اگر مورد 1 یا 2 را حاضر نیستی انجام بدی، حتما مورد 3 را انجام بده، چون اینطور هم تو راحت تری و هم من!
آقای مدیر سایت! میشه بگید چی شده که آیدی من را محدود کردید؟! من واقعا نمی فهمم! یعنی بخاطر همین پست بالا که از پست یک کاربر دیگه انتقاد کردم؟! آره؟!
نه واقعا میخوام بدونم مشکل چی بوده؟! من هفته ای یکی-دو تا پست میزنم، چی شده دوباره محدود کردید؟! معلوم هست چه خبره؟!
چاکریم
اگه میشه محدودیت این رفق ما رو بردارید
قراره 6 هفته است ببرمون رستوران بهشت دربند
خبر ...
نظر