کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
کما فی السابق دسترسی باز و بسته نمودن تاپیک مذکور را دارایید
بستن تاپیک مذکور هم توسط خودتون انجام شده
با این حال با توجه به اینکه گویا قادر به باز کردن تاپیک نیستید، تا بررسی بیشتر موضوع توسط همکاران فنی تاپیک رو باز میکنم
وقتش رسیده تادرسال جدید دستی به سر و روی این انجمن بکشید وتغییراتی رو اعمال کنید:مثل اعلام تشکر یا نقل قول یا پیغام خصوصی مثل انجمن جناب ثقفی
اونا 3روز کلا انجمن رو تعطیل کردن و این تغییرات رو اعمال کردن.گاها پیش میاد مطلبی مفید به چشم کاربر می خوره که مربوط به یک ماه یا 2ماه پیش هست واز منتشر کننده اون مطلب تشکرمیشه ولی بدون اطلاع خودش
مدیراقا
سایتتون خراب بود
امرئز خرابتر شده
هرجی مینویسی نمیدونم کجا میره
نمیاره
خدا امواتتان بیامرز ه
یکم همت خرج بدید درست کنید
این همه مهندس است
ازشون کمک بگیرید درست کنید
مثل مملکت نباشید
کمک خواساید بگید منم کمک میکنم
کاری ندارم
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
حساب کاربریتون با توجه به حجم مطالبی که بی ارتباط با عنوان تاپیکها مینویسید و بیتوجهی به تذکرات عمومی و خصوصی متعدد محدود شد، به این معنی که پستهاتون منتظر تایید ناظرین انجمن میمانند و پس از آن نمایش داده میشوند
حساب کاربریتون با توجه به حجم مطالبی که بی ارتباط با عنوان تاپیکها مینویسید و بیتوجهی به تذکرات عمومی و خصوصی متعدد محدود شد، به این معنی که پستهاتون منتظر تایید ناظرین انجمن میمانند و پس از آن نمایش داده میشوند
بیتوجهی به تذکرات عمومی و خصوصی
عزیزی
تاحالا هیج تذکری برام نیامده اشتباه نگرفتید
مطالب بنده خدا شاهده از همه درست تر است صادقانه مشکلات مینویسم 85 درصد منفی ام دروغ نمیگم
حالا ریش و قیچی دست شماست هرطور صلاح مملکت میدونید اول ببیتید خوب بود و پسند بیندگان عزیر بود پخش کنید ولی همه بینندگان عزیز خاطرخواه مایند ماهم کوچکشان هستیم
آخرین ویرایش توسط )(شاخص کل جعل علی)؛ 2025/05/07, 21:19.
دلیل: سلام اقای جمالی عزیز گرامی از وقتی سایت تعویض کردی بنده حقیر نمیتونم مطلب ارسال کنم لطفلا درست کنید گرفتار شدم
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
آیا امکان اضافه کردن نوع فونت نوشتاری به سیستم هست ؟ یا لااقل این امکان رو فراهم کنید که بشود یه مدل فونت و اندازه قلم رو با نام کاربری ذخیره کرد .
به نظرم ورژن سایت نیاز به آپدیت دارد .
ممنون
درود
فکر میکردم واضحه که ورژن سایت تغییر کرده!
در چند روز گدشته نرم افزار رو به آخرین ورژن نرم افزار ویبولتین آپگرید کردیم.
در مورد درخواست شما:
تو ورژن قبل امکان ذخیره فونت وجود نداشت اما این ورژن رو چک نکردم ، خودتون میتونید بررسی کنید این دسترسی وجود داره یا نه...
تصویر بالا صحنه ای است که من 2 ماه پیش هنگام ورود به این سایت دیدم! یعنی مسدود شدن برای 2 ماه برای نوشتن کلمه "یارو"! چند نکته درباره این اتفاق دارم: 1- آیا واقعا برای استفاده از کلمه "یارو" باید کاربر را 2 ماه مسدود کرد! و بدتر اینکه تهدید بکنی که اگر تکرار بشه یعنی اگر من یک بار دیگر بگم "یارو" برای همیشه مسدود میشم! واقعا منطقیه؟! اگر اینقدر کار من بد بوده و بی احترامی بوده، کار شما یعنی مدیر سایت، که خیلی بدتر و بی احترامی بزرگتری بوده! آیا این رفتار مدیر بی احترامی نیست که برای گفتن کلمه یارو، کاربر را 2 ماه مسدود کنه و بعد تهدید کنه به مسدودی دایم؟! 2- من موارد زیادی دیدم که کاربرها کلمات زشت تر و بدتری استفاده کردند ولی نه مسدود شدند و نه حتی شاید مطلبشون حذف شده! حالا چطور برای کلمه یارو باید 2 ماه مسدود کرد کاربری را؟! (البته من دنبال این نیستم که برای هر کلمه و رفتاری سریعا کاربر را مسدود کنید، بلکه باید آزادی باشه مگر در موارد خاص که آنهم میشه با حذف مطلب و تذکر مشکل را برطرف کرد، نه با مسدودی ناگهانی!) 2- آیا شما واقعا یک دستورالعمل و خط مشی دارید برای این موضوعات؟! آیا مشخص و تدوین شده که اگر کاربر چه رفتاری داشت و چه کلمات و عباراتی به کار برد باید مسدود بشه و برای چه مدت؟! به نظر نمیاد که اصلا چنین چیزی باشه و احتمال زیاد داره سلیقه ای رفتار میشه! اگر چنین دستورالعملی وجود داره، لطفا منتشر کنید تا کاربرها بدوند و آگاه باشند که چی باید بگویند و چی نباید بگویند! 3- البته شاید بگید ما سلیقه ای و دلبخواهی عمل میکنیم، مخصوصا که استفاده از این سایت برای کاربران رایگانه و بنابراین شما دلتون میخواد هر طور دوست دارید رفتار کنید! خوب حداقل بگید این موضوع را تا کاربران بدونند! 4- حالا عجیبه که طوری مسدود کرده بودند که من وقتی لاگین میکردم به سایت، نمیتونستم مطالب را بخونم و باید حتما خارج میشدم! خوب حالا چرا فقط نوشتن را مسدود نکرده بودید؟! خواندن مطالب که برای همه آزاده! مسلما نرم افزار این سایت همچین قابلیتی داره ولی شما یا بلد نیستید یا نخواستید این کار را بکنید که این هم واقعا عجیب و وحشتناک بود! 5- نکته آخر اینکه احتمال زیاد میدم که مدیر سایت نمیتونه این مطلب اعتراضی من را تحمل کنه و این متن را پاک میکنه و باز هم به احتمال زیاد برای 2 سال اکانت من را مسدود میکنه یا شاید برای همیشه، ولی چندان مهم نیست چون نه این سایت کاربر فعال زیادی داره و نه من خیلی مطلب برای نوشتن دارم ولی اگر این کار بشه، نشانه دیگری است بر بی قانونی و دیکتاتوری و بی منطقی!
*** متاسفانه در بخش "ارتباط با مدیران" هم نمیشه مطلب گذاشت!
تصویر بالا صحنه ای است که من 2 ماه پیش هنگام ورود به این سایت دیدم! یعنی مسدود شدن برای 2 ماه برای نوشتن کلمه "یارو"! چند نکته درباره این اتفاق دارم: 1- آیا واقعا برای استفاده از کلمه "یارو" باید کاربر را 2 ماه مسدود کرد! و بدتر اینکه تهدید بکنی که اگر تکرار بشه یعنی اگر من یک بار دیگر بگم "یارو" برای همیشه مسدود میشم! واقعا منطقیه؟! اگر اینقدر کار من بد بوده و بی احترامی بوده، کار شما یعنی مدیر سایت، که خیلی بدتر و بی احترامی بزرگتری بوده! آیا این رفتار مدیر بی احترامی نیست که برای گفتن کلمه یارو، کاربر را 2 ماه مسدود کنه و بعد تهدید کنه به مسدودی دایم؟! 2- من موارد زیادی دیدم که کاربرها کلمات زشت تر و بدتری استفاده کردند ولی نه مسدود شدند و نه حتی شاید مطلبشون حذف شده! حالا چطور برای کلمه یارو باید 2 ماه مسدود کرد کاربری را؟! (البته من دنبال این نیستم که برای هر کلمه و رفتاری سریعا کاربر را مسدود کنید، بلکه باید آزادی باشه مگر در موارد خاص که آنهم میشه با حذف مطلب و تذکر مشکل را برطرف کرد، نه با مسدودی ناگهانی!) 2- آیا شما واقعا یک دستورالعمل و خط مشی دارید برای این موضوعات؟! آیا مشخص و تدوین شده که اگر کاربر چه رفتاری داشت و چه کلمات و عباراتی به کار برد باید مسدود بشه و برای چه مدت؟! به نظر نمیاد که اصلا چنین چیزی باشه و احتمال زیاد داره سلیقه ای رفتار میشه! اگر چنین دستورالعملی وجود داره، لطفا منتشر کنید تا کاربرها بدوند و آگاه باشند که چی باید بگویند و چی نباید بگویند! 3- البته شاید بگید ما سلیقه ای و دلبخواهی عمل میکنیم، مخصوصا که استفاده از این سایت برای کاربران رایگانه و بنابراین شما دلتون میخواد هر طور دوست دارید رفتار کنید! خوب حداقل بگید این موضوع را تا کاربران بدونند! 4- حالا عجیبه که طوری مسدود کرده بودند که من وقتی لاگین میکردم به سایت، نمیتونستم مطالب را بخونم و باید حتما خارج میشدم! خوب حالا چرا فقط نوشتن را مسدود نکرده بودید؟! خواندن مطالب که برای همه آزاده! مسلما نرم افزار این سایت همچین قابلیتی داره ولی شما یا بلد نیستید یا نخواستید این کار را بکنید که این هم واقعا عجیب و وحشتناک بود! 5- نکته آخر اینکه احتمال زیاد میدم که مدیر سایت نمیتونه این مطلب اعتراضی من را تحمل کنه و این متن را پاک میکنه و باز هم به احتمال زیاد برای 2 سال اکانت من را مسدود میکنه یا شاید برای همیشه، ولی چندان مهم نیست چون نه این سایت کاربر فعال زیادی داره و نه من خیلی مطلب برای نوشتن دارم ولی اگر این کار بشه، نشانه دیگری است بر بی قانونی و دیکتاتوری و بی منطقی!
*** متاسفانه در بخش "ارتباط با مدیران" هم نمیشه مطلب گذاشت!
چند نکته در پاسخ به مطلبتون:
۱. زمان ثبت نام درصورت تایید تیک پایبندی به قوانین، پروسه قابل تکمیله که شاید شما بدون مطالعه قوانین تایید رو انجام دادید، چرا که از اولین بندها رعایت حریم کاربران و عدم استفاده از کلمات ناهنجار و ناشایست است.
۲. خودتون خوب میدونید دلیل مسدودی شما این بود که با ۲ اکانت به یکی از کاربران محترم و قدیمی سایت هجوم برده بودید و مدام مطالب ایشان رو مورد تمسخر قرار میدادید.
۳. ما تمامی مطالب سایت رو مرور نمیکنیم و اگر موردی رو ببینیم مد نظر قرار میدیم، در غیر اینصورت برای مدیریت مطالب هنجارشکن، گزارش کاربران برای ما راهنما و کمک دهنده است.
۴. مطلب شما به تاپیک مربوطه منتقل شد و اکانتتون تا زمانیکه خطایی انجام ندید در دسترسه (البته که یکی از دو اکانت مسدود دائم میشه).
۵. حیات و ادامه فعالیت سایت بورسی به واسطه کاربران ولو اندک اما عزیز و باسابقه و پیشینه شناخته شده است؛ بخش زیادی از مشکلات ناشی از کاربران جدیدیه که بدون آشنایی با جو بورسی و قوانین این سایت اقدام به اهانت میکنند.
بنابراین حتما در مواجهه با مطالب سوابق افراد هم لحاظ میشه و فردی که از بدو ورودش با حاشیه و جنجال عمل کرده در کنار کاربری که بعد از ارسالهای موجه ممکنه در یک پست اقدام به درج کلمه ای دور از انتظار کنه قرار نمیگیره.
موفق باشید
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
چرا نمیشه در بخش ارتباط با مدیران سایت مطلب نوشت؟! مگه بخش ارتباط با مدیران نیست؟! چطور نمیشه ارتباط برقرار کرد؟!
الان من باید چطور پاسخ بدم به حرفهای مدیر درباره شکایت خودم از مسدودی بی دلیل را؟!
و مجبور میشم در این قسمت مطلب بنویسم!!
نظر