دل نوشته های جوگیر خان !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : دل نوشته های جوگیر خان !

دومین کرکس

در دهه 1990، عکسی از یک کرکس که منتظر مرگ دخترکی گرسنه برای خوردن جسد او بود، به طور گسترده ای منتشر شد. این عکس در سال 1993/94 در طول قحطی سودان توسط کوین کارتر، عکاس خبری اهل آفریقای جنوبی، گرفته شد و بعداً برای این 'عکس شگفت انگیز' جایزه پولیتزر را کسب کرد.

اما، در حالی که از کوین کارتر برای 'مهارت عکاسی استثنایی' اش در شبکه های خبری و تلویزیونی بین المللی سراسر جهان تمجید میشد، ثمره این دستاورد و شهرت تنها چند ماه بیشتر طول نکشید، زیرا بعداً افسرده شد و خودکشی کرد!

افسردگی کوین کارتر زمانی آغاز شد، که در یکی از این مصاحبه ها (برنامه تلفنی)، کسی تماس گرفت و از او پرسید که برای دخترک چه اتفاقی افتاد؟ او به سادگی پاسخ داد: "من منتظر نماندم تا بعد از این عکس ببینم چه اتفاقی می افتد، چون باید به پروازم میرسیدم.." سپس تماس گیرنده گفت: "من به شما می گویم که در آن روز دو کرکس وجود داشت و یکی دوربین داشت."

این موضوع که مثل خوره به جان کارتر افتاده بود، منجر به افسردگی شد و او در نهایت خودکشی کرد. کوین کارتر می توانست هنوز زنده باشد و حتی شهرت بیشتری داشته باشد، اگر فقط آن دخترک را برداشته و به مرکز تغذیه سازمان ملل متحد که سعی داشت به آنجا برسد، برده بود یا حداقل او را به جایی امن برده بود.

امروزه، متاسفانه، این اتفاق در سراسر جهان می افتد. جهانیان کارهای ابلهانه و غیر انسانی، که به زیان دیگران است را جشن می گیرند. کوین کارتر می توانست دختر را از آنجا ببرد، اما او این کار را نکرد. یک موقعیت غیر انسانی، "او زمان برای عکاسی داشت، اما هیچ وقتی برای نجات زندگی دختر نداشت.
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• M.DALAHOO
      ستاره‌دار (2)
      • Apr 2022
      • 636

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post

دومین کرکس

در دهه 1990، عکسی از یک کرکس که منتظر مرگ دخترکی گرسنه برای خوردن جسد او بود، به طور گسترده ای منتشر شد. این عکس در سال 1993/94 در طول قحطی سودان توسط کوین کارتر، عکاس خبری اهل آفریقای جنوبی، گرفته شد و بعداً برای این 'عکس شگفت انگیز' جایزه پولیتزر را کسب کرد.

اما، در حالی که از کوین کارتر برای 'مهارت عکاسی استثنایی' اش در شبکه های خبری و تلویزیونی بین المللی سراسر جهان تمجید میشد، ثمره این دستاورد و شهرت تنها چند ماه بیشتر طول نکشید، زیرا بعداً افسرده شد و خودکشی کرد!

افسردگی کوین کارتر زمانی آغاز شد، که در یکی از این مصاحبه ها (برنامه تلفنی)، کسی تماس گرفت و از او پرسید که برای دخترک چه اتفاقی افتاد؟ او به سادگی پاسخ داد: "من منتظر نماندم تا بعد از این عکس ببینم چه اتفاقی می افتد، چون باید به پروازم میرسیدم.." سپس تماس گیرنده گفت: "من به شما می گویم که در آن روز دو کرکس وجود داشت و یکی دوربین داشت."

این موضوع که مثل خوره به جان کارتر افتاده بود، منجر به افسردگی شد و او در نهایت خودکشی کرد. کوین کارتر می توانست هنوز زنده باشد و حتی شهرت بیشتری داشته باشد، اگر فقط آن دخترک را برداشته و به مرکز تغذیه سازمان ملل متحد که سعی داشت به آنجا برسد، برده بود یا حداقل او را به جایی امن برده بود.

امروزه، متاسفانه، این اتفاق در سراسر جهان می افتد. جهانیان کارهای ابلهانه و غیر انسانی، که به زیان دیگران است را جشن می گیرند. کوین کارتر می توانست دختر را از آنجا ببرد، اما او این کار را نکرد. یک موقعیت غیر انسانی، "او زمان برای عکاسی داشت، اما هیچ وقتی برای نجات زندگی دختر نداشت.
      آن ابله بجای گرفتن عکس باید دخترک را نجات میداد. دنیای عجیبیه، ما انسانها نسبت به بعضی حیوانات اصلآ عاطفه انسانی نداریم.

چند سال پیش صبح ساعت 5.15 صبح طبق معمول من از ایستگاه 2 ولنجک شروع به رفتن بطرف ابستگاه 5 کردم، مه غلیظی بود و سگی دنبال من بود، جایی بود که من معمولآ به بی راهه میرم ، انجا را گم کرده بودم و هر راهی میرفتم اشتباه بود، و تمام مدت هم سگه پشت سر من بود، بار سوم من براهی رفتم که اگر ادامه میدادم پرتگاه بود، یک دفعه دیدم سگه آمد جلوی من و راه منو صد کرد و یه جوری بمن حالی کرد تو راه را نمیتونی پیدا کنی و براه افتاد و منهم پشت سر اون تا از مهلکه در رفتم. اینم یک حیوان.

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

خرید پله اول رنیک از صف فروش در 1237تومان... ترسی ندارم از منفی بازار.............

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

نشستی آروم و راحت داری لذت میبری از کاهش قیمت دلار و طلا و خودرو ملک و با کاهش نیم درصدی انها طی چند هفته !! هم راضی هستی که یه مرتبه میبینی ظرف چند دقیقه تتر و دلار و طلا و...مثبت 6 و 7 میشوند!!!!!

ممکنه باز دبه کرده باشند؟؟

خواستم بروم یه کامپیوتر بخرم گفتم صبر کنم داره میاد پایین دلار و اجناس بهتر و جدیدتر و با کیفیت تر وارد بازار میشه!!! مگه میذارند ارامش داشته باشه و رو بهتر شدن حساب کنی؟؟

اصلا چه معنی میده که ملت ارامش داشته باشند و مردم وضعشان خوب باشه مگه ما اومدیم کره زمین برای خوشگذرانی اینجا محل ازمایش الهی و سختی کشیدن هست برای ذخیره بهشت و اخرت!!!!!!!!!!!

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

شاخص صنعت پیمانکاری و تجهیزات فاراک فاذر خصدرا رمپنا رنیک و.... احتمالا میتواند اینده خوبی داشته باشد خودم فعلا از اینا رنیک دارم شاید در اینده خصدرا یا فاراک یا فاذر هم کمی برداشتم

البته این یه احتمال هست معلوم نیست درست دربیاد یانه یا کدوم شرکت بهتر بشود و صرفا کسی با این تخیلات و نظرهای شخصی و پر اشتباه و جو گیرانه بنده یه وقت معامله نکند.....امروز 25خرداد 1402

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

شاخص صنعت پیمانکاری و تجهیزات فاراک فاذر خصدرا رمپنا رنیک و.... احتمالا میتواند اینده خوبی داشته باشد خودم فعلا از اینا رنیک دارم شاید در اینده خصدرا یا فاراک یا فاذر هم کمی برداشتم

البته این یه احتمال هست معلوم نیست درست دربیاد یانه یا کدوم شرکت بهتر بشود و صرفا کسی با این تخیلات و نظرهای شخصی و پر اشتباه و جو گیرانه بنده یه وقت معامله نکند.....امروز 25خرداد 1402
              این پست میتونه یکی از شاهکارهای تحلیلی اینده نگر باشه که هیچ لایکی نشد!!! ممکنه بازار چندین ماه حتی یکی دوسال بعد از این پست متوجه این تحلیل شود!!!!!!!!!!!! البته برای بنده افتی ندارد ها اما اگر تحلیل درست در بیاد برای خوانندگان که نگرفتند یک خبر از غیب را .......افت دارد!!!!!!!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

گروه گردشگری هم میتوان به این لیست اضافه کرد

شرط تحلیل هم این هست که دلار نتواند صعودی شود و سقفهای خودش را بشکند!! به شرط تحلیل و حد زیانها توجه شود

سمگا الان دارند میدهند 820 تومان که بنده پله اول را همین قیمت برداشتم با حد زیان 750تومان پناه بر خدا........

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

رنیک ( جنرال مکانیک )

بنظر میتوان با این سهم سهامداری کرد و منفی هایش فرصت خرید احتمالی است با رعایت حد زیان در 1100تومان و رعایت درصد پرتفوی.....

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

گروه گردشگری هم میتوان به این لیست اضافه کرد

شرط تحلیل هم این هست که دلار نتواند صعودی شود و سقفهای خودش را بشکند!! به شرط تحلیل و حد زیانها توجه شود

سمگا الان دارند میدهند 820 تومان که بنده پله اول را همین قیمت برداشتم با حد زیان 750تومان پناه بر خدا........

دیروز منفی 6 هم دادند سمگا!!!!!!!!! که اضافه کردم

بحساب رنیک هم میرسیم هفته اینده باهاش میرویم مجمع حداکثر سود پخش میشود!!! پرداخت یه ماه بعد!!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

این 6تا سهم قابل بررسی هست با دید مجمع به ترتیب اولویت 1- رنیک 2- ستران 3- جوین 4- سمگا 5. وبانک 6- شغدیر....

البته برای بررسی نه چشم بسته خریدن خوب سهامی هستند بشرط گله ای نبودن بازار که شاخص و بقیه سهام بازار بتوانند حمایتهای خودشان را حفظ کنند

بشرطی که سازمان پاش را از گلوی بازار بردارد

شما همین عرضه اولیه نیان را ببینید برای چند تا دونه سهم کاری میکند که همه مقداری نقد کنند از صندوقهای سرمایه گذاری گرفته تا سرمایه گذاران واجدالشرایط تا سهامدار عادی هر کد 50تا دونه!!!!!!!!!!

خب همه را بردارید یا برای خودتان یا بدهید به یه گروه این چه کاریه؟؟؟ البته سود منفی کردن بازار براشون مهمتر از اینه که حتی همه سهم خودشان بردارند

حالا اینقدر بازار این هفته ترحم براگیز شده بود که باز حاضر نشدند 5تا 5تا عرضه اولیه و پذیره نویسی بذارند اما میذارند

میگن حجم معاملات پایینه و خریدار نمیاد در مثبت خب مشخصه وقتی میدونند سازمان با انواع اهرمها بازار را برایشان پایین می اورد چه نیازی هست به مثبت خریدن!!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

افزایش عمق بازار هست که باعث میشود بازار از تکانه های شدید صعودی با زاویه بالا و همچنین ریزشهای زیاد در امان باشد
                        افزایش عمق بازار صرفا با افزایش تعداد سهامداران و معامله گران در سهام انجام میپذیرد

شناوری بالای 20درصد نیز برای این بازار با توجه به تعداد فعالین فعلی ان تهدید کننده سرمایه سهامداران می باشد

کاری که سازمان بورس در جهت توسعه بازار داره انجام میدهد افزایش سطح بازار هست!!!

این اپشنهای سمی اختیار خرید و فروش یا دو طرفه کردن بازار یا... همگی در راستای افزایش سطح عرضی بازار هست

این اپشنها حتی عمق بازار را نیز کاهش میدهد و تعداد زیادی از سهامداران را از عمق بازار بر میدارد و به سطح بازار می کشاند!!!

سرمایه هایی که میتوانند در سهام بورسی باشند و در افزایش سرمایه ها جهت طرح توسعه شرکتها شرکت کنند را از عمق بازار بر میدارد و وارد اپشنهایی میکند که اصلا وجود خارجی ندارند!!
                        و بدین ترتیب بازار براحتی اماده ریزش بیشتر میشود و خالی از خریدارها و سهامداران میشود که در سهم خود مانده اند

چقدر سرمایه مردم در این اپشنها از بین رفت و همگی کال مارجین شدند!!! اگر این افراد در سهم خودشان مانده بودند الان حداقل سهام خودشان را داشتند و سرمایه صفر نمیشد و اصلاح بازار نیز کمتر بود

زمانی که عمق بازار افزایش یابد و سرمایه ها عمدتا در سهام باشند بازیگران بازار نقش کمتری خواهند داشت
                        و بازار پس از فروش و یا خروج انها باز میتواند خودش را مدیریت کند

متاسفانه مسیر اشتباهی در پیش گرفته شده.....

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

✅ ایلان ماسک توضیح داد چرا دخترش نباید با یک مرد فقیر ازدواج کند!!!!
                          ??
                          چند سال پیش کنفرانسی در ایالات متحده در مورد سرمایه‌گذاری و امور مالی برگزار شد. یکی از سخنرانان، ایلان ماسک بود و در جلسه پرسش و پاسخ، سوالی از او پرسیده شد که همه را به خنده انداخت.
                          آیا شما بعنوان ثروتمندترین مرد جهان، اجازه می‌دهید دخترتان با یک مرد فقیر یا متواضع ازدواج کند؟
                          پاسخ او تعبیر جدیدی از ثروت در جهان ایجاد کرد!!!!
                          ???
                          ایلان ماسک: اول از همه، این را درک کنید که ثروت به معنای داشتن حساب بانکی چاق نیست.
                          *ثروت در درجه اول، توانایی خلق ثروت است.*
                          کسی که در لاتاری یا قمار برنده می‌شود، حتی اگر 100 میلیون برنده شود، ثروتمند نیست. بلکه او یک مرد فقیر با پول زیاد است. به همین دلیل است که 90 درصد میلیونرهای لاتاری، بعد از 5 سال دوباره فقیر می‌شوند.
                          شما افراد ثروتمندی هم دارید که پول ندارند. مثل اکثر کارآفرینان!!
                          آنها در حال حاضر در مسیر ثروت هستند، حتی اگر پولی نداشته باشند، زیرا در حال توسعه هوش مالی خود هستند و آن ثروت است.

فقیر و غنی چه تفاوتی با هم دارند؟
                          به بیان ساده: ثروتمند ممکن است بمیرد تا ثروتمند شود، در حالی که فقیر ممکن است بکشد تا ثروتمند شود.??
                          اگر جوانی را دیدید که تصمیم دارد تمرین کند، چیزهای جدید بیاموزد و دائماً خود را بهبود ببخشد، بدانید که او ثروتمند است.
                          ولی اگر جوانی را دیدید که فکر می‌کند مشکل از دولت است، ثروتمندان همه دزدند و مدام انتقاد می‌کند، بدانید که او یک فقیر است.

ثروتمندان متقاعد شده‌اند که فقط به اطلاعات و آموزش نیاز دارند تا پرواز کنند. ولی فقرا فکر می‌کنند که دیگران باید به آنها پول بدهند تا بلند شوند.
                          در خاتمه، وقتی می‌گویم دخترم با مرد فقیر ازدواج نمی‌کند، من در مورد پول صحبت نمی‌کنم، در مورد توانایی ایجاد ثروت صحبت می‌کنم.

ببخشید که این را می‌گویم، اما بیشتر جنایتکاران مردم فقیر هستند!!!!
                          وقتی حریصانه فقط بدنبال پول می‌دوند، عقل‌شان را از دست می‌دهند، به همین دلیل دزدی می‌کنند، دزدی می‌کنند و ...
                          برای آنها این یک افتخار است، زیرا نمی‌دانند چگونه می‌توانند به تنهایی درآمد کسب کنند.
                          یک روز نگهبان یک بانک، کیسه‌ای پر از پول پیدا کرد، کیف را برداشت و آن را به مدیر بانک داد.
                          دیگران وقتی شنیدند، این مرد را احمق خطاب کردند، اما در واقع این مرد فقط یک مرد ثروتمند بود که پول نداشت!!!
                          یک سال بعد، بانک به او پیشنهاد شغلی با عنوان پذیرش مشتریان داد، سه سال بعد او بخاطر کسب امتیازات عالی، مدیر بخش مشتریان شد و ده سال بعد مدیریت منطقه‌ای این بانک را برعهده گرفت. او اکنون صدها کارمند را مدیریت می‌کند و پاداش سالانه او، بیش از مبلغی است که می‌توانست دزدیده باشد.

*ثروت ، اول از همه یک حالت ذهنی است.?

نظر

• گنجشک
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jun 2022
                            • 1317

✅ ایلان ماسک توضیح داد چرا دخترش نباید با یک مرد فقیر ازدواج کند!!!!
                            ������������
                            چند سال پیش کنفرانسی در ایالات متحده در مورد سرمایه‌گذاری و امور مالی برگزار شد. یکی از سخنرانان، ایلان ماسک بود و در جلسه پرسش و پاسخ، سوالی از او پرسیده شد که همه را به خنده انداخت.
                            آیا شما بعنوان ثروتمندترین مرد جهان، اجازه می‌دهید دخترتان با یک مرد فقیر یا متواضع ازدواج کند؟
                            پاسخ او تعبیر جدیدی از ثروت در جهان ایجاد کرد!!!!
                            ������������������
                            ایلان ماسک: اول از همه، این را درک کنید که ثروت به معنای داشتن حساب بانکی چاق نیست.
                            *ثروت در درجه اول، توانایی خلق ثروت است.*
                            کسی که در لاتاری یا قمار برنده می‌شود، حتی اگر 100 میلیون برنده شود، ثروتمند نیست. بلکه او یک مرد فقیر با پول زیاد است. به همین دلیل است که 90 درصد میلیونرهای لاتاری، بعد از 5 سال دوباره فقیر می‌شوند.
                            شما افراد ثروتمندی هم دارید که پول ندارند. مثل اکثر کارآفرینان!!
                            آنها در حال حاضر در مسیر ثروت هستند، حتی اگر پولی نداشته باشند، زیرا در حال توسعه هوش مالی خود هستند و آن ثروت است.

فقیر و غنی چه تفاوتی با هم دارند؟
                            به بیان ساده: ثروتمند ممکن است بمیرد تا ثروتمند شود، در حالی که فقیر ممکن است بکشد تا ثروتمند شود.������������
                            اگر جوانی را دیدید که تصمیم دارد تمرین کند، چیزهای جدید بیاموزد و دائماً خود را بهبود ببخشد، بدانید که او ثروتمند است.
                            ولی اگر جوانی را دیدید که فکر می‌کند مشکل از دولت است، ثروتمندان همه دزدند و مدام انتقاد می‌کند، بدانید که او یک فقیر است.

ثروتمندان متقاعد شده‌اند که فقط به اطلاعات و آموزش نیاز دارند تا پرواز کنند. ولی فقرا فکر می‌کنند که دیگران باید به آنها پول بدهند تا بلند شوند.
                            در خاتمه، وقتی می‌گویم دخترم با مرد فقیر ازدواج نمی‌کند، من در مورد پول صحبت نمی‌کنم، در مورد توانایی ایجاد ثروت صحبت می‌کنم.

ببخشید که این را می‌گویم، اما بیشتر جنایتکاران مردم فقیر هستند!!!!
                            وقتی حریصانه فقط بدنبال پول می‌دوند، عقل‌شان را از دست می‌دهند، به همین دلیل دزدی می‌کنند، دزدی می‌کنند و ...
                            برای آنها این یک افتخار است، زیرا نمی‌دانند چگونه می‌توانند به تنهایی درآمد کسب کنند.
                            یک روز نگهبان یک بانک، کیسه‌ای پر از پول پیدا کرد، کیف را برداشت و آن را به مدیر بانک داد.
                            دیگران وقتی شنیدند، این مرد را احمق خطاب کردند، اما در واقع این مرد فقط یک مرد ثروتمند بود که پول نداشت!!!
                            یک سال بعد، بانک به او پیشنهاد شغلی با عنوان پذیرش مشتریان داد، سه سال بعد او بخاطر کسب امتیازات عالی، مدیر بخش مشتریان شد و ده سال بعد مدیریت منطقه‌ای این بانک را برعهده گرفت. او اکنون صدها کارمند را مدیریت می‌کند و پاداش سالانه او، بیش از مبلغی است که می‌توانست دزدیده باشد.

*ثروت ، اول از همه یک حالت ذهنی است.������
                            درود

ایلان ماسکی که در آمریکا تنفس می کند چه انتظاری میشه داشت

یک سر به سیسل بزنه ، تا بعد ببینیم ارزش هایش همین موارد می ماند یا نه !

برنامه شیوه امشب جالب بود ، در مورد برنامه کشور برای رشد 8 درصدی !!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

الان توجه کردند دوستان که ریزش بازار و منفیها هیچ ربطی به قیمت دلار و مذاکرات و روسیه و...ندارد؟؟

دلار برگشته به قیمتی که شاخص بالای 2500هزار واحد بود اما شاخص برگشت؟؟ با احتساب سود مجامع در شاخص قلابی باز 20درصد بیشتر از دلار ریخته!!!

روزهایی هم که کمی بازار مثبت هست و دلار هم مثبت هست رسانه ها هم دست خودشان هست و دلیل مثبت بازار را مثبت شدن دلار اعلام میکنند!!

منفی دیروز را در بوق کردند که تقصیر جنگ روسیه است اما امروز فردا دیگه هیچی نمیگن وقتی منفیه

کلا رد گم میکنند تا کسی متوجه نشود برخی رو سقف خالی کردند رو سر سهامدار و الان دارند با اهرمهایشان بازار را پایین میاوردند

فردا هم عرضه اولیه و باز و باز... همین چندر غاز حجم معاملات کم نیز با همینها برمیدارند

تا جایی که همه خسته شود و باز اینا در نقش منجی ظاهر شوند

هرچی میخوای تحلیل کن بهترین سهام بازار هم بخر یا بالا نمیرود یا میرود در زیان

عرضم از چند پست انتقادی که انجام شد خروج بازار از حالت گله ای بود مگر همه صنایع باهم سودشان زیاد میشود یا کم میشود که همه باهم صعود میکنند و یا نزول میکنند؟؟؟

باید پا را از گلوی بازار بردارند و اجازه دهند بقیه بتوانند با تحلیل در سهامشان باشند

در خواست خروج بازار از حالت گله ای هست ..........

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1317

بنظرم چه اینور چه انوری هردو دزد هستن و قصدشان زدن جیب ماست ! اما خوب در وسط دعوا برای لحاف ملا چیزهایی هم پیدا میشه

خلاصه متن زیر : طرف دنبال انحصارگرایی برای تداوم تولید هست ، میگه دولت باید ته مونده جیبش را روی صنایع ریالی سرمایه گذاری کنه ، سمت صادراتی ها نره ! و در ادامه توضیح میده دولت (سیستم) چرا از ریالی ها دل کننده و رفته روی دلاری ها سرمایه گذاری کرده ، میگه سیستم ( شما بخوان مافیا ) صادرات میکنه ، دلار میگیره ، با دلارش ، کالای ارزان تر از خارج میخره ، میاره تو شرکت های کوچک خودش منتاژ میکنه و میریزه تو بازار ، همون محصولی که صنایع ریالی تولید می کردن و یک دوره ای با انحصار بشدت حالش رو می بردن ، خلاصه اش اینکه یک دوره انحصار گرای داخلی خون ملت کرد تو شیشه ، حالا هم اینایی که صادرات واردات دارن ، خون انحصارگرا ها رو کردن تو شیشه ( ملت هم که انگشت شصت بنشانه لایک ، چیزی ندارن که بخوان حرفی بزنند )

رانتی ها چیکار می کنن ؟ منابع طبیعی را با دلار 4200 به ریال از مردم می خرند ! منابع طبیعی را در خارج تبدیل به کالا می کنند ، همون کالا میارن داخل با دلار 150 تومنی به مردم بدبخت قالب می کنند. ما بخوایم به اونا بفروشیم 4200 میخرن از ما ، بخوایم از اونا بخریم با 100 و 150 و نهایتا 60 تومنی میفروشن به ما

موارد مشکوک برنامه هفتم توسعه/ می‌خواهند برای مافیاها نان فراهم کنند؟! | خبرنامه دانشجویان ایران

نشست شاخه اقتصادی فرهنگستان علوم با موضوع اقتصاد سیاسی صنعت زدایی در ایران برگزار شد.

مومنی خاطرنشان کرد: من برخی از جریان سازی های اخیر برای عمده کردن مباحث حاشیه ای را یک روند خطرناک می دانم. همچنین شیوه غیر متعارف دولت فعلی برای تدوین برنامه هفتم نشان می دهد که گویا برخی در حال فراهم کردن نان برای مافیاها هستند؟!

مومنی با طرح این پرسش که چرا باید از رویکرد اقتصاد سیاسی، بهره بگیریم؟ افزود: اگر شما در جامعه ای زندگی می کنید که سلطه غیرمتعارفی از مناسبات رانتی حاکم است و با بحران شفافیت روبرو است، راه نجات، توسل به رویکرد اقتصاد سیاسی است چراکه این رویکرد از طریق برجسته کردن برندگان و بازندگان هر بازی سیاستی، می تواند فریب کاری را به حاشیه ببرد. ما با یک آمیزه پیچیده ای از ملاحظات اقتصاد سیاسی درونی و بین المللی مواجه هستیم و اگر به موقع اقتضائات آن را متوجه نشویم، صدمه خواهیم داد. شواهد بسیاری نشان می دهد که گویا سطوحی از نظام تصمیم گیری های کشورمان به تسخیر گروه های دلال، رباخوار و رانتی درآمده است. در چنین شرایطی از طریق اسنادی مانند پیش نویس برنامه هفتم، می توان دریافت که ناتوانی بسیاری وجود دارد. چقدر جای تاسف دارد که بسیاری از رسانه های حکومتی طوری رفتار می کنند که گویی آنها هم بازی خورده اند و با تعمد مسائل کم اهمیت را پررنگ می کنند. اگر تولید به حاشیه رانده شود، فوری ترین خطر محتمل، دست نشاندگی و به استعمار نشاندگی است. در تاریخ 10 هزار ساله بشر هرگاه ساختار قدرت به تولید پشت کرده، پیامدهایی نظیر سلطه نظامی ها، سلطه هنجارهای مبتنی با تعصب و رویه های اداره صدقه ای و سفله پرورانه جامعه رخ می دهد. اگر حکومتی صادقانه در جست و جوی اعتلای فرهنگی است، باید بنیه تولیدی خود را ارتقا دهد چون امنیت اقتصادی موجب تحولات فرهنگی می شود.

یکی از این شیوه ها این است که دائما آلترناتیو های مجعول با محوریت توهم موفقیت از شیوه های غیرمولد ارائه می شود.

یک روز می گویند ما باید نقش ترانزیتی داشته باشیم و مثل یک نعش که دیگران از گوشه و کنارش رد می شود، موفق شویم. اگر ما یک استراتژی توسعه موفق داشته باشیم، یقینا به ابزار ترانزیت کارآمد هم نیاز داریم اما در شرایطی که ما می دانیم ماجرای ترانزیت مورد طمع قدرت های جهانی در منازعات هژمونیک است، تکیه کردن روی این مفهوم مشکوک است.

یک روز هم می گویند از طریق تمرکز روی صنایع دستی باید موفق شویم آنهم در شرایطی که ما در دنیا با تولید دانایی محور روبرو هستیم. با مصرف های مدرن شده؛ نمی شود از طریق تولید معیشتی، ماجرا را جلو برد.

یک کسانی می گویند راه حل های پشت کننده به تولید و مبتنی بر واردات را دستور کار قرار دهیم. این را به شیوه بسیار مشکوکی در حوزه کشاورزی می بینیم. طرح «نکاشت» می دهند و می گویند به کشاورزان پول بدهیم که چیزی نکارند درحالیکه طرح نکاشت برای کشورهایی است که از بیش از صد سال است که از تولید انبوه عبور کرده اند و کالاهایی تولید می کنند که مورد تقاضای جدی جهانی قرار دارد.

شیوه دیگر صنعت زدایی در ایران، ارائه بی امان ابداعات مشوق رانت است. یکی از شگفت انگیز ترین آنها ماجرای مجوزدهی های جنون آمیز است. بالغ بر 5 سال است که می گوییم این مجوزدهی های جز سرخورده کردن کارشناسان ما چه کارکردی داشته است؟ چرا مجوزهای دارای پروانه بهره برداری فعال و در دست اجرا در حوزه خودروسازی ایران معادل کل واحدهای خودروسازی آلمان، ژاپن، امریکا، برزیل،فرانسه، کره جنوبی، ایتالیا، اسپانیا و ترکیه است. این کارها برای این است که این واحدها با هزینه های ثابت بزرگ، خودرو را گران تولید کنند سپس زبان مافیاهای واردات خودرو را باز کنند تا با بهانه گرانی خودرو، سراغ واردات بروند. چرا تعداد واحدهای تولید سیمان مجوز داده شده و در حال بهره برداری معادل شش برابر واحدهای سیمانی چین و کره جنوبی است؟ چرا تعداد مجوزهای تولید موتور سیکلت باید معادل بیش از دو برابر کل واحدهای مشابه در چین، اندونزی، کره، تایوان و ویتنام باشد؟ این کارها از طریق از بین بردن ریشه تولید بزرگ مقیاس رخ می دهد. می گویند ما به تولید مجوز داده ایم یعنی تولید را به یک محمل بازتولید مناسبات رانتی تبدیل می کنند و همزمان ریشه های تولید صنعتی ایران را از طریق تخصیص مشکوک منابع ارزی در بالاترین سطح با واحدهای رانتی-معدنی خشک می کنند. بر اساس گزارش وزارت صمت، طی شش برنامه توسعه گذشته ایران، 87.5 درصد سرمایه گذاری صنعتی توسط دولت، در حیطه رانتی-معدنی ها بوده است. به اینها رانت انرژی، ارز، حمل ونقل، اعتبار بانکی و ... می دهند سپس برای برگرداندن ارزشان، به دریوزگی می افتند. گزارش رسمی وزارت صمت می گوید تقریبا تمام تسهیلات ارزی و ریالی صندوق توسعه ملی در اختیار فعالیت های مربوط به پتروشیمی، فلزات و کانی های غیرفلزی قرار گرفته است. چرا تعداد پروژه های به بهره داری رسیده سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از 49 طرح در برنامه چهارم، به 19 طرح در برنامه پنجم و 5 طرح در برنامه ششم رسیده است؟

پدیده میان تهی سازی نیروی انسانی در ایران، گفت:
                                در فاصله سال 1385 تا 1390 حدود 620 میلیارد دلار به اقتصاد ایران تزریق شده
                                اما خالص اشتغال ایجاد شده در بخش صنعت ایران منفی 415 هزار شغل بوده است.
                                کل رسانه های حکومتی و رسانه های مافیایی یک بار هم به این موضوع نپرداخته اند
                                و نهادهای نظارتی پرشمار کشور هم در برابر آن سکوت می کنند.
                                در تاریخ چهارم اسفند 1401، رسانه های کشور گزارشی به نقل از مرکز آمار منتشر کردند که می گوید،
                                یک میلیون و سیصد هزار شاغل صنعتی از بخش صنعت خارج شده اند.
                                اگر مملکت سر و صاحب داشت باید وضعیت فوق العاده اعلام شود.
                                شما چه کرده اید که یک فرد می گوید اگر مسافرکشی کند بهتر از این است که در خدمت تولید کشور باشد؟
                                از طریق واژگون سازی مفاهیم کلیدی، می گویند برخورد با فساد می تواند ما را با خروج سرمایه روبرو می کند.
                                کدام غیرمولدی است که سرمایه خود را در داخل کشور نگه داشته است؟
                                شما نمی بینید که در دو دهه گذشته بالغ از 200 میلیارد دلار از کشور خارج شده است؟
                                عین این فریب کاری درباره مفهوم رقابت هم مطرح است.
                                در ادبیات توسعه، رقابت می تواند مخرب یا توسعه گرا باشد.
                                من تعجب می کنم از حکومت گران که به اسم رقابت سازی، کوتوله پروری می کنند.
                                چرا ما رقابت عادلانه در ورزش کشتی را می فهمیم
                                به این صورت که یک فرد 50 کیلویی نمی تواند با فردی 100 کیلویی رقابت کند
                                اما نمی فهمیم باید یک هم سطحی برای رقابت عادلانه وجود داشته باشد؟
                                در کجای دنیا از طریق واردات و تقدیم کردن بازارهای ملی به پیشرفته ها، توان رقابت خود را افزایش می دهند؟

یک کسانی هم با چرتکه انداختن به ما می گویند این صنعت را تعطیل کنید
                                و به جای آن خودرو وارد کنید.
                                جرم تولیدکننده ها در این کشور این است که آشکار و عیان هستند لذا تمام فشارها به آنها وارد می شود.
                                در ترم اول دوره کارشناسی اقتصاد، گفته می شود اقتصاد دو ستون به نام عرضه و تقاضا دارد لذا اگر با تورم روبرو شدید،
                                همانقدر که باید به قسمت تقاضا نگاه کنید
                                باید به قسمت عرضه خود نیز نگاه کنید.
                                طی دو دهه گذشته نقش این صنعت زدایی و سقوط تولید کشور در تورم کشور حذف شده است.
                                یک کسانی که مشکوک هم هستند
                                مرتبا به نقل از میلتون فریدمن می گویند تورم در بلند مدت یک پدیده منحصرا پولی است!
                                اینها نمی دانند که فریدمن در کشوری این حرف را زد که بیش از یکصد سال پیش از تولید انبوه صنعتی عبور کرده است.

ریشه بحران های شبیه بحران نرخ ارز این است که به نام صنعت،
                                مونتاژ و رانتی معدنی ها را به تولید واقعی ترجیح داده اند.

در گزارش های رسمی انتشار یافته،
                                وزارت صمت گزارشی منتشر کرده مبنی بر اینکه حدود 70 درصد بنگاه های صنعتی تعطیل شده
                                به دلیل بحران عدم توانایی تامین سرمایه در گردش بوده است.
                                در این دوره از قدرت چانه زنی تولیدکننده های با شرافت کاسته شده
                                و قدرت چانه زنی دلال ها و رانتی ها افزایش یافته است.
                                کل ساختار نهادی ما بر علیه تولید فناورانه است
                                بنابراین ما به یک بازآرایی سیستمی ساختار نهادی نیاز داریم.

========

نظر

در حال کار...
                                X