سلام دوستان
درین تاپیک قصد دارم موجشماریهایی که هر از گاهی از سهام یا شاخص های بورس ایران انجام میدم رو قرار بدم
امیدوارم مفید باشه
*.از موجشماریهای سایر عزیزان استقبال میشه
متشکرم
سلام دوستان
درین تاپیک قصد دارم موجشماریهایی که هر از گاهی از سهام یا شاخص های بورس ایران انجام میدم رو قرار بدم
امیدوارم مفید باشه
*.از موجشماریهای سایر عزیزان استقبال میشه
متشکرم
alman, Amir P, behnam, blackseven, Captain Nemo, daryadel120, eps, Jamshidyar, m.nouri, mahyar1357, mas, meisam317, meysam, meysam_sh_2020, mir48, mohseni1353, nik, pani, rajabnejad, rima, safaklar, salehiar, VM511, آمن خادمی, ایکاروس20, حامد, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, شاهین محلوجی, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, مسلم, مصطفی مصری پور, مندی, وحید 20, ژولیده, کیوان
behnam, Captain Nemo, eps, mohseni1353, pani, safaklar, VM511, آمن خادمی, حامد, طيب, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, محسن مختاری, مصطفی مصری پور, مندی, وحید 20, ژولیده
خب اولین سهمی که درین تاپیک بررسیش میکنم یه سهمه با نماد بستست
موجشماری حرکت صعودی 5 سال اخیر سهم رو اینطور میبینم:
سهم در زیر موجهای انتهایی موج (4) قرار داره و انتظار دارم در فاصله ی کوتاهی پس از بازگشایی موج (5) شروع بشه
موج (4) در نمایی نزدیک:
![]()
2691, ali 20, aminaran, amini1110, Amir P, amir2003, behnam, blackseven, Captain Nemo, eps, hp1353, mahyar1357, meysam, mohseni1353, morteza93, pani, rajabnejad, safaklar, VM511, آریو, آمن خادمی, اسطوره, بابک 52, سلطان زمان, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, مسلم, مصطفی مصری پور, مندی, وحید 20, ژولیده, کیوان
با تشکر از زحمات شما استاد عزیز... اگر لطف بفرمایید در صورت امکان یه مقدمه از موج شماری و مفاهیمش هم بگید دوستان آماتوری مثل بنده هم استفاده میکنند...
Amir P, pani, rajabnejad, VM511, آمن خادمی, حامد, طيب, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, محسن مختاری, مسلم, مندی, وحید 20, ژولیده
دو ماهی میشه ازین گروه حرکتی رو علی رغم انتظارات شاهد نبودیم
حرکت نوسانی اخیر رو در قالب موج 4 میدونم که داره به انتهای خودش نزدیک میشه:
یه الگوی مثلث در موج (4) داره کامل میشه:
*. نمودار یه روز اپدیت نشده، الان شاخص رو 542.1 هست
Amir P, amir2003, aysan, blackseven, Captain Nemo, eps, mahyar1357, majid, mir48, mohseni1353, nik, pani, rajabnejad, VM511, آریو, اسطوره, امیر حسینی, بابي چارلتون, حامد, طيب, عبدالله محمدی, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, مسلم, مصطفی مصری پور, مندی, وحید 20, ژولیده, کیوان
Amir P, aysan, behnam, Captain Nemo, eps, mahyar1357, mir48, mohseni1353, morteza93, pani, rajabnejad, VM511, آریو, اسطوره, بابي چارلتون, حامد, طيب, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, مسلم, مصطفی مصری پور, مندی, وحید 20, ژولیده, کیوان
محسن عزیز
اولا ممنون بخاطر این تاپیک خوب و موجشماری های عمیق و پر مغزتون..
محسن جان ، اگه دوستان منتظر من بمونند فکر میکنم کمی طول بکشه و من شرمندشون بشم
برای همین اگه این زحمت رو قبول بفرمائید مطمئن باشید موازی کاری نمیشه و قطعا همگی استفاده میکنیم ، ضمن اینکه تسلط شما بر موج شماری بسیار بالاتر از من هست و فن بیان و انتقال مطالب شما همونطور که تا الان شاهد بودیم بسیار بالا هست ، لذا فکر میکنم اگه شما این زحمت رو بکشید(در صورتی که وقتش رو داشتید) هم اینکه دوستانی که علاقه مندی به یادگیری موج شماری دارند معطل نمیشند و این آموزشها زودتر شروع میشه و هم به خاطر فن بیان عالی شما کیفیت مطالب بالاتر خواهد بود
(این رو عرض کردم که نگران موازی شدن مطالب نباشید و این اتفاق نمیوفته چون مطالب زیاد هست و من فکر نمیکنم به این زودی تواناییش رو داشته باشم)
ممنون از شما
Amir P, amir2003, blackseven, Captain Nemo, eps, rajabnejad, VM511, آریو, اسطوره, حامد, طيب, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, محسن مختاری, مندی, ژولیده, کیوان
سلام موج شماری از ثامان میزارید
Amir P, VM511, طيب, عليرضا جمالی, مجيد رادمنش, محاد, محسن مختاری, مندی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)