ممنونم از دوستانی که منو از محبت خودشون بهره مند میکنن
و شرمنده ی دوستانی ام که به علل گوناگون(من جمله نداشتن فراغت وقت) نتونستم پاسخ در خوری به سوالاشون بدم
میثم عزیز،توو اینکه هر صعودی نیاز به اصلاح داره و طبیعتا شاخص کل هم بعد 5 هفته رشد بدون وقفه نیازمند اصلاحه شکی نیست، اما صعود شاخص آنچنان شارپ و بدون اصلاح بوده که زیر موجشماری رو بیشتر از تحلیل شبیه حدس و تخمین میکنه ، واسه ی همین من ترجیح میدم به جای اینکه دنبال سقف صعود بگردم ، با صعود همراهی کنم مگه اینکه سیگنال خروجی از اندیکاتورها-اسیلاتورها بگیرم (مثلا کراس میانگین متحرک 4 و 9 رو به پایین ) که هنوز رخ نداده (پس با سهام شاخص سازی که در سبد دارم میمونم)
اما اگه بحث اضافه کردن درصد سهام شاخص ساز توو سبد مطرح باشه شدیدا باهاش مخالفم ،یه دلیل هم برا این صحبتم دارم و اون اینکه موج پنجی که شاخص درش قرار داره و از 5 هفته ی پیش شروع شده رو رگبار بهاری ای نمیدونم که تندی بیادو زودی بره و تصور نمیکنم به این زودیها تموم بشه(اقلا یکسال طول میکشه) و اهداف بسی بالاتری رو براش متصورم و اینا دست یافتنی نیست مگر با استراحت درست و حسابی(هم از نظر قیمتی هم از نظر زمانی)
در نهایت در راستای تخمینی که در ابتدا ازش صحبت کردم اگه فردا شاخص نتونه به 27679 برسه میشه گفت نزول شروع شده ولی اگه رسید منفی شدن سهما توو روزهای آتی ترسی نداره و اقلا یه صعود دیگه هم بعدش میاد![]()