سلام جناب مختاری عزیز
از زحمات شما سپاسگذارم.
سلام جناب مختاری عزیز
از زحمات شما سپاسگذارم.
ویرایش توسط amini : 2012/09/30 در ساعت 21:57
برای بررسی وضعیت فعلی سهمای این گروه از گذشته شروع میکنم:
17 اردیبهشت 1391 تاپیک موج شماری:
21 اردیبهشت 1391 تاپیک موج شماری:
اما الان ; در شاخص غذایی در اواخر زیر موج 3 از (5) قرار داریم و پس از اون تنها یه زیر موج صعودی دیگه تا پایان صعود های این شاخص کار داریم:
در مورد وبشهر در صعودی از جنس اصلاح به سر میبریم (وبشهر ازون رو برام مهمه که صعود این گروه -به شکل فعلی- تا جایی میتونه ادامه پیدا کنه که وبشهر به 248 نرسه) :
و در نهایت غمارگ ، در اواخر موج (5) قرار داره (که البته میتونه تا 417 هم پیشروی کنه) و پس از پایان این موج، صعودی برا این سهم متصور نیستم:
*. از شمارش غبشهر سر در نیاوردم![]()
2691, alman, aminaran, eps, hamid20, hossein sh, Jamshidyar, m.nouri, mehdipour2000, Merita, meysam_sh_2020, Mohsen Mehrvarz, morteza93, negar, rad, safaklar, shadi, shahmir, sofia, VM511, آمن خادمی, امیر, امیر علی, بابي چارلتون, بابک 52, جواد مهرابی, خودشکوفا, سلطان زمان, شاهین محلوجی, عليرضا جمالی, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, کریم زاده, کریم مهدوی, کیوان
سلام دوست بلندمنش.
اگرممکنه نظرخودرادرباره پتروشیمی اراک ارایه دهید.
بی نهایت سپاسگذارم.
اقا نظرتون راجع به شاخص کل چیه؟! این افت امروز ادامه داره؟!اگه ادامه داره تا کی؟
رسیدن به سقف مثلث قرمز و نیز سقف کانال آبی رو به منزله ی پایان صعود 4 ساله شاراک میدونم
انتظار دارم تا اون موقع بتونه تا 830 رشد کنه
با عرضه سلام و خسته نباشید خدمته محسن خان
به نظرم تحلیله جنابعالی در مورده غمارگ 100 در 100 اشتباه میباشد
چون تحته هیچ شرایطی بنیادیه سهم با تکنیکاله حضرت عالی نمیخونه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
سلام اقا محسن گل خسته نباشيد اگه براتون مقدوره حمايتها و مقاومتهاي چكاوه رابررسي بفرمايين ممنون
در ادامه ی شمارش های قبلی از سهم های این گروه وضعیت فعلیشون رو بدین شکل میدونم:
فرآور 10 مرداد :
شمارش حرکت صعودی اخیر رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم یه صعود (در قالب اصلاح) داشته باشیم:
کروی 20 شهریور:
در مورد این سهم انتظار دارم یه صعود دیگه تا اتمام 5 موجی صعودی داشته باشیم (از فردا - پس فردا) و سپس استراحتی یکی دو ماهه : (وضعیت فاسمین هم شبیه کروی هست)
*.البته لازم به توضیحه که صعود های رخ داده فقط زیر موج اول از موج پنج رویی ها بوده و دو صعود دیگه (ازین قسم) هم - در ادامه -خواهیم داشت
*. آینده ی کلیت بازار ( و شاخص کل رو هم ) مشابه گروه روی میدونم (در کوتاه مدت و میان مدت)![]()
ویرایش توسط محسن مختاری : 2012/10/14 در ساعت 01:38
2691, alman, Amir P, eps, meysam, morteza93, rad, rajabnejad, vafadar, VM511, امیر, امیر علی, بابي چارلتون, بابک 52, حامد, حبیب, خودشکوفا, داش مهدی, سلطان زمان, سيد ياسر شريعت, سپه, شاهین محلوجی, علی بابا, مجيد رادمنش, محاد, کریم زاده, کریم مهدوی, کيانوش, کیوان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)