کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الان شرایط رو مساعد ورود به اخابر ، وتجارت ، ونوین ، خودرو ،خساپا ، خاور، بکام ،رایان سایپا، وصنعت میبینم (اینها سهمهایی اند که توو گروه هاشون بررسی کردم و نموداراشون هم صفحات قبل این تاپیک هست و با استفاده از جستجوی انجمن (نوشتن نام کاربریم و نام سهم در قسمت جستجو) قابل دسترسه)
دقیقا موافقم احساس میکنم این روزا خبری بیاد که باعث صف خرید سنگین خودروییها بشه !
در این صورت بالاترین گین در خودروییها خبهمن و ح !
ختوقا رو در صفحات قبل شمارشش رو گذاشتم (البته برا مشاهده تصویر لازمه از فندق شکن استفاده کنید) اونم همراه چند تا از خودرویی ها در موج 5 قرار داره و به نظرم کف قبلی رو نخواهد دید و هر نزولی زین پس اصلاح در روند صعودیه
...
درصورت امكان اگر يك موج شماري ازاخابر هم لطف كنيد ممنون ميشيم
اخابر تحلیلش در همین تاپیک هست ، توو گزینه ی سرچ سایت با نوشتم نام کاربریم و اخابر میتونید صفحه ای که تحلیل درش هست رو پیدا کنید
تغییری که ازون موقع رخ داده اینه که موج 4 که یک سال سهم درش قرار داشت تموم شده و صعود 23 تا 30 اکتبر موج یک از 5 بوده و انتظار دارم توو همین روزا موج 3 از 5 رو شروع کنه و در کمتر از دو ماه به 270 برسه
دقیقا موافقم احساس میکنم این روزا خبری بیاد که باعث صف خرید سنگین خودروییها بشه !
در این صورت بالاترین گین در خودروییها خبهمن و ح !
البته فکر میکنم خبهمن باید قبل شروع صعود یه بار دیگه به کف 103 تومنی برسه ، لذا هر چه دیر تر برسه خودش و حق تقدمش شانس کمتری دارن با جو خودرویی ها رشد کنن
ضمن تشكر از راهنمائيهاي جنابعالي ميخواستم نظرتون رو در مورد فسرب بدونم. تو تحليلي كه چندي قبل از اين سهم كرده بوده سهم رو در روند صعودي ديده بودين و تو تحليل اخيرتون از سهام گروه روي ، سهام اين گروه رو همانند اكثر سهام شاخصساز در مسير اصلاح ديديد.
آيا چنانچه سهام گروه روي در مسير اصلاح قرار بگيرند ، فسرب از بقيه گروه مجزا عمل خواهد كرد ؟ (البته اينو هم بگم فسرب چند وقت قبل كه گروه صعودي بودن ريزش زيادي داشت شايد اين دفعه هم بخواد برعكس همگروهياش عمل كنه)
دوست من تحلیل 5 آبان فسرب رو مشاهده میکنید
الان هم طبق همون تحلیل انتظار دارم فسرب تا سقف کانال رشد کنه
اما در صورتی بتونه سقف کانال رو پر حجم بشکونه و سه کندل روزانه بالای کانال بسته بشه میشه گفت اصلاح تموم شده و راهشو از همگروهی هاش جدا کرده
اگه نه اونم تا c ميريزه
به نظرم کل صعود های یک سال اخیر ولغدر از جنس اصلاح _موج(4)_بوده
انتظار دارم صعود سهم در 62 تومن تموم بشه
در صورتی که بتونه سقف کانال و نیز 62 تومن رو پر حجم بشکونه هدف بعدی رو 68 تومن میدونم
و بعد ، انتظار یه نزول تا کف تاریخی سهم (35 تومن) رو دارم
با سلام و صبح بخیر خدمت دوستان و علی الخصوص جناب مختاری. بنده هم با نظر جناب مختاری موافقم.تا دیروز حدودا 300 تا رایان سایپا برداشته بودم اما با دیدن نظر جناب مختاری در خصوص خودروییها علی الخصوص رایان سایپا دلم قرص شده و با اطمینان خاطر حداکثری تعداد بالا از امروز ولساپا خواهم خرید. به جای خودروییها ولساپا خواهم خرید چون با جو مثبت و افزایش تولید انها رایان سایپا بیشتر سود خواهد کرد و هم اینکه سود ده ترین خودرویی بورس هستش که 6 ماه بعد حداقل 50 تومان تقسیم خواهد کرد کل گروه خودرو در 6 ماهه اول روی هم رفته اندازه رایان سود عملیاتی نداشته. 25 تومان تحقق سود انهم در 6 ماه انهم در این وضعیت نشانگر پتانسیل های رایان سایپا میباشد
ضمن تشكر از موجشماريهاي ارزشمندتان كه كمك بسيار زيادي به اينجانب نموده و با توجه به نظر مثبتتان برروي گروه خودرو ميخواستم نظرتون رو درخصوص وساپا بدونم.
با توجه به اتمام حق تقدمتهاي استفاده نشده و پرتفوي بورسي اين شركت ، بنظرتون در آغاز موج 3 قرار نگرفته ؟
سلام جناب مختاری...نمودار وتوکا را یکبار دیگه میشه بررسی فرمائید...من خودم نظرم اینه که قیمتهای زیر 200 را میبینه (شاید تا 190) و بعد از سقف 247 تومن رد میشه.
با سلام جناب مختاري لطفا گوشه چشمي هم به گروه ساختماني داشته باشيد
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر