شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daryadel120
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 578

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
    ظهر همه عزیزان بخیر،

روزی که روند نزولی شاخص شروع شد به این موضوع اشاره کردم که احتمالا با یک موج 4 بزرگ روبرو هستیم نه یک ریزموج 4. خیلی از افراد تصور بازار صعودی رو در ماه های اسفند و فروردین داشتند و دیدیم که اینگونه نشد...

ارادتمند- بهزاد

شرمنده این مطلب را کجا فرموده بودید ؟
    برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

ظهر همه عزیزان بخیر،

روزی که روند نزولی شاخص شروع شد به این موضوع اشاره کردم که احتمالا با یک موج 4 بزرگ روبرو هستیم نه یک ریزموج 4. خیلی از افراد تصور بازار صعودی رو در ماه های اسفند و فروردین داشتند و دیدیم که اینگونه نشد...

قرار نیست شاخص همواره رفتاری مشابه رو از خود بروز دهد! و اما در ادامه شناخت مسیر بازار باید به این مهم اشاره کنم که هنوز هیچ نشانه ای از شروع یک ترند صعودی به چشم نمیخوره و همانطور که بارها اشاره کرده ام هر آنچه این روزها به عنوان صعود و نزول ها دیده میشه رفتاری نوسانی از بازار هست...

همچنان معتقدم بورس در بهار امسال بازدهی آنچنانی ندارد و رفتار نوسانی فعلا گریبانگیر بازار خواهد شد. افزایش نرخ سود سپرده های روزشمار و کوتاه مدت حجم زیادی از نقدینگی پارک شده پشت بازار رو وارد بانکها کرده است. از سویی ادامه روند مثبت مذاکرات هسته ای به شدت در هاله ابهام قرار دارد.

آنچه از نتایج غیر مستقیم رودررویی روسیه و غرب در کریمه به آن اشاره کرده بودم در حال وقوع است و می بینیم که روسیه در قبال ارایه کالا به ایران قرارداد خرید روزانه 500 هزار بشکه نفت رو مبادله میکنه...با این شرایط هیچ بعید نیست به تدریج شاهد ناپدید شدن آثار نرمش قهرمانانه باشیم...

البته همچنان در این فضای مبهم امیدها به بهبود زنده است اما همین ابهام در ماه های پیش رو برای بازار بورس روندی ساید و نوسانی رو رقم خواهد زد... نکته جالب توجه اینجاست که در چنین فضای مه آلودی که جهت حرکت کشتی مشخص نیست روی هیچ بازاری نمیشه ریسک کرد بدین مفهوم که هنوز خیلی زود هست در مورد شکست مذاکراتی صحبت کنیم که می تونه باعث جهش قیمت ارز بشه...

به هر حال شرایط سرمایه گزاری در بازارهای موازی خوب نیست. طلا روندی نامعین و احتمالا نزولی رو در دنیا تجربه می کنه. قیمت دلار در ایران تا حدودی به ثبات رسیده است و انتظار افزایش ناگهای از آن را نمی توان داشت مگر اینکه اتفاق بدی در مسیر مذاکرات بیفتد... در بازار مسکن حجم عرضه ها چندین برابر تقاضا هاست و فعلا جهشی در اون بازار شاهد نخواهیم بود...

علاوه بر سه بازار راکد بالا، بازار بورس هم به دلیل ابهام در رفتار سیاسی و اقتصادی آینده و همچنین ضربه افزایش سود سپرده های بانکی فعلا روزهای خوشی را پیش چشمان خود نمی بیند...

با اینحال بنده به یک سناریوی کلی معتقد هستم و اون این هست که سود سپرده ها در نیمه دوم امسال رو به کاهش خواهد گذاشت و این رقابت تنگاتنگ قاپیدن مشتری ها نهایتا تا دو سه ماه آینده ادامه دار خواهد بود. میشه انتظار داشت که کاهش نرخ سپرده ها باعث ورود مجدد سرمایه ها به بازار بورس بشه... از سویی دیگر اگر امید داشته باشیم که گام نهایی مذاکرات ختم به خیر خواهد شد احتمالا در اواخر تابستان و پاییز شاهد این مهم خواهیم بود...

بنابراین بنده تصور می کنم بر خلاف هر سال که با نزدیک شدن به فصل مجامع بازار صعودی میشد، چه بسا امسال با توجه به بودجه های محتاطانه و عوارض جدیدی که تصویب شد (در مورد معدنی ها و پتروشیمی ها) و همینطور اجرای فاز دوم هدفمندی در آینده ای نزدیک، چندان شاهد اوج گرفتن تقاضاها به قصد ورود به مجمع نباشیم.

به نظر میرسد رفتار صعودی شاخص رو در سال 93 بیشتر باید در ماه های فصل تابستان و علی الخصوص پاییز شاهد باشیم. هرچند این صعود قابل قیاس با صعود رویایی سال 92 که دلایلی محکم و واضح داشت نیست... تصور می کنم در بهترین شرایط و با فرض ختم به خیر شده همه مسایل در بهترین حال رشدی 40 تا 50 درصدی رو در سال برای شاخص ببینیم...

در این مقطع چندان توصیه به سرمایه گزاری در این بازار رو تا معین شدن ابعاد ابهامات پیش رو ندارم و حداقل در چند ماه اول سال به نظر میرسه در رقابت تنگاتنگ بانک ها و بورس، برگ برنده در دست بانکهاست... احتمالا از اواسط تابستان و علی الخصوص پاییز ورق برخواهد گشت...

ارادتمند- بهزاد
      سلام دوستان
      چند وقتی هست که میخوام این مطلبو بنویسم و فرصتی پیش نیومده بود....
      اخیرا در فروم مشاهده میشه که دوستان و تحلیلگران سپرده های بانکی رو رقیب بورس میبینن....و پی بر ای 4 به سپرده های بانکی میدن....
      ...
      در همین فروم کاربر Einstein که تخصص در امور مالی دارن و مدرس دانشگاه بودن یک بار این موضوع رو شرح دادن و گفته ی بالا رو رد کردند...
      بنده سعی میکنم در حد بضاعت گفته ی ایشون رو به زبان عامیانه بگم:
      فرض میکنیم بانک 23 درصد سود سالیانه به سپرده بده.....با این حساب به گفته ی دوستان از جمله کاربر جدید فروم "آقای بهزادی" پی بر ای سپرده میشه 4.3
      دولت امسال خیلی خوب کار کنه تورمی حدود 20 درصد خواهیم داشت....
      این یعنی عملا 20 درصد از 23 درصد سود سالیانه ی سپرده صرف تورم میشه و در واقع سود بانکی چیزی بالغ بر 3 درصد خواهد بود....
      با این حساب پی بر ای سپرده ی بانکی 33 خواهد بود!
      .............
      اما بورس اوراق بهادار:
      بالطبع با افرایش تورم و حتی فاز بعدی هدفمندی، شرکت ها محصولات و کالاهاشون رو مشمول افزایش قیمت میکنند....
      این افزایش قیمت چیزی حدود و یا بیشتر از تورم 20 درصدیه سالیانه ست(سعی کردم کلی بگم)......برای مثال درسته که گروه سیمان پی به ایه 6.7 داره ولی :
      1. با در نظر گرفتن تورم و فاز دوم هدفمندی، سود سال بعدشون رو پیشبینی کردند و به نوعی این تورم رو در پیشبینیشون لحاظ کردن......و حتی سود سال بعدشون رو اکثرا بیش از سال قبل پیشبینی کردن
      2. برعکس سپرده های بانکی که عملا با تورم 20 درصد سود سپرده گذار را نابود میکنند، این شرکت ها 18 الی 21 درصد افزایش نرخ محصولات گرفتند......و به نوعی تورم سالیانه را به سهامدار تحمیل نکردن
      .........
      پس اینجانب عملا ترجیح میدم پولمو در بورس و با سهامی با ریسک پایین و پی بر ای تحلیلی 5 و یا 6 سرمایه گذاری کنم تا اینکه با سیمای فریبنده ی سپرده گذاری در بانک با پی بر ای غیر واقعی 4.3 و پی بر ای تحلیلیه 33، عملا حتی تا مرز از دست دادن سرمایه پیش برم!
      ......
      در نمای اولیه بورس ریسک بیشتری نسبت به سرمایه گذاری در بانک داره ولی برای بنده که اندک آشنایی به این بازار دارم، این محرزه که سود بانکی سالیانه 23 درصدی چیزی نیست که من بخوام این بازارو (حتی در این شرایط) رها کنم و برم با پی بر ای 33 در بانک سرمایه گذاری کنم!.....
      ..........
      امیدوارم تونسته باشم مطلب ایشونو درست منعکس کنم....
      با اینحال این فرصت هست که هم دوستان تعمق بیشتری بکنن و هم ایشون بیان و موضوعو به تفصیل شرح بدن
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• aravil
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 234

فارغ از بحث تورم یا پی بر ای انچه که مهم است بازدهی ثبت شده میباشد.

نمیتوان به طور کلی نسخه ای واحد برای اقتصاد نوشت.
        خیلی ها هستند که در بورس سرمایه شان رو از دست دادند و خیلی ها در بانک موفق شدند سرمایه شان رو حفظ کنند.

به هر حال هر دوره ای و هر بازه زمانی در اقتصاد کلان سک کشور نسخه خودش رو داره و نمیشه تعمیم داد.

در دوران رونق بورس طبیعی است که سرمایه گذاری در بورس بسیار پر بازده تر از بانک هستش اما در دوران رکود قضیه متفاوت هستش.

کسانی که در اوج قیمتهای بورس در 82 الی 83 قبل از ریزش بزرگ بورس سهامشان رو فروختند و در بانک سپرده گذاری کردند بسیار بسیار موفق تر از کسانی بودند که در بورس ماندند.

کسی که سیمان شرق رو 4000 تومان فروخت مثل خود بنده و در بانک سپرده کرد و بهد 5 سال همان سهام رو 100 تومان خرید انهم با پولی که در بانک در 5 سال دوبرابر شده بود بازدهی 100 برابر بیشتری کسب کرد.

مشکل جامعه ما اینه که بسیار کلی به قضایا نگاه میکنیم و همه چیز رو تعمیم میدیم.

یک سرمایه گذار حرفه ای باید با در نظر گرفتن چرخه های زمانی در اقتصاد و سیکل های رونق و رکود تصمیم به شیفت از حوزه ای به حوزه دیگر بگیره.

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

شب عزیزان بخیر

بنده در این انجمن صرفا دیدگاه کلان اقتصادی و سیاسی خودم رو ارایه میدهم و تاثیر اون رو در بازار تشریح می کنم. قطعا این مورد در حد ارایه دیدگاه و احتمال هست.

تجربه بنده در ارایه دیدگاه بر اساس فعالیت بیش از یک دهه در بازارهای مالی است و به عینه شاهد سالهای خوب و رویایی و سالهای بد در بازارهای مالی گوناگون من جمله بورس بوده ام.

مسلما هدف از ارایه تحلیل های کلان ترغیب دوستان به سرمایه گزاری در زمینه خاصی نیست و هر فردی بر اساس جمع بندی خود از شرایط روز برای ورود به بازار تصمیم خواهد گرفت.

ارادتمند- بهزاد
          آخرین ویرایش توسط بهزاد بهزادی؛ 2014/04/05, 23:36.

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

در اصل توسط ژنرال پست شده است View Post
            با سلام جناب بهزادی عزیز به نظر بنده اگر مذاکرات به شکست بیانجامد باید دور سود بانکیها را هم خط قرمز بکشید ( البته بنده سود بانکی را از لحاظ شرعی درست نمیدانم ) و لاغیر و در این صورت کشور تا 500 هزار بشکه نفت تحریم شده و ....... و اوضاع کشور بسیار متشنج خواهد شد و دلار براحتی قیمت 5000 تومان را خواهد دید در ضمن ممکن است که تفاهم هسته ای زودتر از تیرماه ختم به خیر شود و اما در این بازار خیلی از گروهها واقعا شرکت در مجمع سود های خوبی نصیب سهامداران خواهد کرد و ........ و در حال حاضرمیتوان از این بازار حداقل به اندازه سود بانکی کسب سود کرد و لاغیر
            شب بخیر

شما درست می فرمایید اگر مذاکرات شکست بخوره قطعا شاهد اوج گرفتن دلار، طلا و مسکن خواهیم بود و در چنین شرایطی بدترین گزینه سود بانکی هست...

تفاهم هسته ای یک مسیر هست که در نهایت به برداشته شدن تحریم های نهایی منجر خواهد شد... با توجه به سرعت مذاکرات و پیشرفت آنها بسیار بعید به نظر میرسه تا قبل از شهریور شاهد گشایش در رفع تحریم های نفتی و بانکی باشیم... زمانی که اشاره کردم خوشبینانه هست و چه بسا توافق نهایی در نیمه دوم سال انجام بشه... کلا تاثیرات مثبت اقتصادی رفع تحریم ها رو در سال 94 جستجو کنید نه سال 93

مسلما بنده منکر این موضوع نیستم که برخی شرکت ها سودهای خوبی رو نصیب سهامداران می کنند. آنچه من در مورد آن صحبت می کنم جهت کلی بازار هست. معمولا در بازارهای نوسانی و منفی شناسایی شرکت های مطمین چندان هم ساده نیست که اگر چنین بود که سرمایه گزاری در بورس امری همیشه سودآور بود!

چیزی که من به عینه می بینم اینه که با وجود ابهام در مذاکرات و توافق نهایی شاهد این هستیم که p/e بازار حدود دو برابر p/e بانکهاست که این موضوع به دلیل افزایش سود بانکی اتفاق افتاده است. این مهم خوب نیست مگر اینکه دورنمای سیاسی و اقتصادی چنان واضح شود که سرمایه گزاران حاضر باشند در بازار بورس روی p/e های دو رقمی هم ریسک کنند. چیزی که فعلا بر بازار حاکم هست چنین نیست...

در نهایت اشاره کنم بنده واقعیت ها رو می بینم و می دونم که همه عزیزان فعال در بورس آرزوی رشد بازار رو دارند اما این آرزو و خواسته نباید باعث بشه از واقعیات فاصله بگیریم... همین خوشبینی های کاذب و مکرر بسیاری از دوستان بوده و هست که باعث از دست رفتن هرآنچه به دست آورده بودند شد...

در نهایت برنده واقعی اون کسی هست که بتونه به موقع بین بازارها شیفت کنه و تعصب بی مورد روی بازاری خاص نداشته باشد... آنچه اهمیت دارد در نهایت این هست که انتهای ماه و سال چقدر سود کرده ایم و ارزنده بودن سهام ها اگر اهمیتی دارد به دلیل انتظار کسب همین سود است و لاغیر...

موفق باشید- بهزاد

نظر

• hamid-reza
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 367

جناب بهزادي تك سهم هايي كه شما انتظار حركت بهتري از اونها داريد ميشه بفرماييد؟؟
              وبصادر و شرايط حاكم بر اونو و نظر خودتونم لطفا بفرماييد......
              پس حركت گروه خودرو را هم بايد در سال 94 با توجه به اثار احتمالي برداشتن تحريم جستجو كرد؟؟

ممنون بزرگوار

نظر

• بهزاد بهزادی
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 494

در اصل توسط aravil پست شده است View Post

خیلی ها هستند که در بورس سرمایه شان رو از دست دادند و خیلی ها در بانک موفق شدند سرمایه شان رو حفظ کنند.

به هر حال هر دوره ای و هر بازه زمانی در اقتصاد کلان سک کشور نسخه خودش رو داره و نمیشه تعمیم داد.

در دوران رونق بورس طبیعی است که سرمایه گذاری در بورس بسیار پر بازده تر از بانک هستش اما در دوران رکود قضیه متفاوت هستش.

کسانی که در اوج قیمتهای بورس در 82 الی 83 قبل از ریزش بزرگ بورس سهامشان رو فروختند و در بانک سپرده گذاری کردند بسیار بسیار موفق تر از کسانی بودند که در بورس ماندند.

کسی که سیمان شرق رو 4000 تومان فروخت مثل خود بنده و در بانک سپرده کرد و بهد 5 سال همان سهام رو 100 تومان خرید انهم با پولی که در بانک در 5 سال دوبرابر شده بود بازدهی 100 برابر بیشتری کسب کرد.

یک سرمایه گذار حرفه ای باید با در نظر گرفتن چرخه های زمانی در اقتصاد و سیکل های رونق و رکود تصمیم به شیفت از حوزه ای به حوزه دیگر بگیره.
                ممنون از شما

خواستم مثال نقض برای دوست عزیزمون بیارم که شما زحمتش رو کشیدید... از این نمونه ها کم نبوده است...

در هر حال اینگونه نیست که در تمام ماه ها و سال ها بورس بهترین ماوای سرمایه گزاری باشد... با این حال اگر شرایط مناسب رونق و روشنبینی سیاسی شکل بگیره مسلما بازار سرمایه محلی مناسب برای سرمایه گزاریست...

شب بخیر- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط hamid-reza پست شده است View Post
                  جناب بهزادي تك سهم هايي كه شما انتظار حركت بهتري از اونها داريد ميشه بفرماييد؟؟
                  وبصادر و شرايط حاكم بر اونو و نظر خودتونم لطفا بفرماييد......
                  پس حركت گروه خودرو را هم بايد در سال 94 با توجه به اثار احتمالي برداشتن تحريم جستجو كرد؟؟

ممنون بزرگوار
                  حمیدرضای عزیز

حتما می دونید که بنده در هیچ انجمنی سهمی رو معرفی نمی کنم. اما در جواب شما به صورت کلی اینطور اشاره کنم که از دید من فعالیت در بازار به صورت تک سهم صحیح نیست و مدیریت سرمایه درست این هست که سبدی متنوع از گروه های احتمالا پیشرو را داشته باشید.

اگر فرض را بر این بگیریم که مذاکرات ختم به خیر خواهد شد، من به شخصه روی این گروه ها دیدم مثبت هست:

شیمیایی ها چرا که هنوز جا برای رشد اصلی خود دارند...
                  بانکی ها چرا که یکی از کم ریسک ترین ها در بلند مدت هستند...
                  خودرویی ها چرا که با اتفاقات چند سال اخیر می تونند آماده حرکتی مجدد باشند هرچند ریسکی بالاتر دارند...
                  سیمانی ها چرا که گروه عقب مانده بازار در سالیان اخیر بوده اند...

البته علاوه بر گروه های فوق همواره نماینده ای هم از گروه هایی که ایران در اونها حرفی برای گفتن داره نگه می داشتم مانند معدنی ها، فلزی ها، شیمیایی ها و پالایشی ها

در نهایت شاید تشکیل یک سبد به نحوی که ترکیبی از گروه های عنوان شده باشه بد نباشه و برای انتخاب سهم هم نگاه می کنم ببینم کدام نماد از هم گروه های خوب P/E تحلیلی پایین تری داره مشروط به اینکه به جهت بنیادی تحلیل اون سهم نشان از ارزندگی اون و احتمال رشد و یا تعدیل مثبتش بدهد.

این رو هم اشاره کنم بنده با چنین سبدی زمانی در بازار حضور دارم که بازار ریسک پذیر باشه و در زمان ریسک گریزی بازار حالا به هر دلیلی که می خواهد باشه ترجیح می دهم به مطمین ترین بازار موازی شیفت کنم.

امیدوارم پاسخ شما رو داده باشم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

اقاااا اقااااا حساس نباش حساس نباش / اون زمان محمود بود و الان حسن است/ از جملات شما میشه فهمید که شما سشرق را نفروخته و در بانک نگذاشته اید/ فقط چون معما حل شده است اسان شده / ضمنا بنده نیز کنتور سازی و قنیشا 80 تومانی همون موقع خریدم و الان اگر بخواهم بفروشم جندین 100 درصد سود میشود نه 100 درصد (( ....کنتور نمیاندازد )) /:.wubsmiley.:/ <:-p

نظر

• aravil
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 234

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                      اقاااا اقااااا حساس نباش حساس نباش / اون زمان محمود بود و الان حسن است/ از جملات شما میشه فهمید که شما سشرق را نفروخته و در بانک نگذاشته اید/ فقط چون معما حل شده است اسان شده / ضمنا بنده نیز کنتور سازی و قنیشا 80 تومانی همون موقع خریدم و الان اگر بخواهم بفروشم جندین 100 درصد سود میشود نه 100 درصد (( ....کنتور نمیاندازد )) /:.wubsmiley.:/ <:-p
                      بنده صحبت 100 برابر کردم نه 100 درصد. کاش کمی با دقت میخواندید.

دوما هم که کافر همه را به کیش خود پندارد

سوما هم که بنده احساس کردم یک بحث علمی شده منم اومدم نظر خودم رو بگم البته نمیدونستم که بحث علمی نیست بلکه بحث کینه و دردهای کهنه هست که سر باز میزند.

واقعا از طرز ادبیات و نوشتار میتوان به شخصیت اخلاقی و چنته علمیش پی برد.

و در اینجاست که شاعر میگوید

تا کاربر ویژه سخن نگفته باشد
                      عیب و هنرش نهفته باشد.

به هر حال من نظر خودم رو گفتم و مستندات و دلایل علمیش رو هم دارم

چه خوبه انسان بتونه جواب یک نوشتار و تحلیل رو با تحلیل علمی بده یا نقد کنه و به جاش نظرات علمی تر خودش رو بده نه اینکه سعی کنه چهره واقعیش رو به همه بشناسونه و رو کنه.

در پایان بهتره قبل از سرمایه مالی کمی سرمایه اخلاقی هم داشته باشیم.

ثروت بدون اخلاق مساوی با وضعیت فعلی جامعه

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

سلام دوست من کلیت نوشتار شما رو قبول دارم ...........................ولی بنظر من الان زمان خروج از بورس نیست.....................شما بهتره صبر کنید شاخص 110000-120000-135000 هزاری شد برید سپرده کنید شاید اتمام موج5 الیوتی در تایم هفتگی .............................تا برج-9-11 زمان ببره.......................... بنظرم فعلا زود هست از سپرده بانکی صحبت کنیم.
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

روزی که روند نزولی شاخص شروع شد به این موضوع اشاره کردم که احتمالا با یک موج 4 بزرگ روبرو هستیم نه یک ریزموج 4. خیلی از افراد تصور بازار صعودی رو در ماه های اسفند و فروردین داشتند و دیدیم که اینگونه نشد.................صحبت واحتمالات شما متین ولی بنده نظرم این است که احتمالا در یک موج4 هفتگی هستیم که از کف اون بسلامت کذشتیم و وارد موج5 هفتگی شدیم اتفاقا بنظر من زمان خوبی برای سرمایه گذاری وسود بردن از موج 5 هستش از لحاظ زمانی من احتمال میدم این موج تا برج8-9 حتی 11 به درازا بکشه...................................:D

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

صبح بخیر

تحلیل تایم فریم ماهیانه شاخص....

تصور می کنم برای اتمام موج 4 الیوتی هنوز خیلی زود باشه.... به جهت تکنیکال و دیدگاه الیوتی هم نیمه دوم تابستان و پاییز شروع موج 5 خواهد بود که با فرضیات بنیادی که ارایه دادم نیز تا حدودی هماهنگی داره...

به هر حال این یک احتمال و فرضیه هست و باید دید چه میشود...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

به هر حال شرایط سرمایه گزاری در بازارهای موازی خوب نیست. طلا روندی نامعین و احتمالا نزولی رو در دنیا تجربه می کنه. قیمت دلار در ایران تا حدودی به ثبات رسیده است و انتظار افزایش ناگهای از آن را نمی توان داشت مگر اینکه اتفاق بدی در مسیر مذاکرات بیفتد... در بازار مسکن حجم عرضه ها چندین برابر تقاضا هاست و فعلا جهشی در اون بازار شاهد نخواهیم بود..............................بااحترام دوست من بنظر من طلا کلا صعودی هست................بنظرم از دید الیوتی فعلا در تایم هفتگی در حال پایان -ساخت موج1 هست .....................واحتمال میدم 5 موج هفتگی طلا بیشتر از2000 دلار باشد2300-2600- وحتی 3000 دلار -خوب احتملا زمانی بین 1-2- نهایتا3 سال نیاز دارد......بحر حال از نظرات شما قدر دانی میشود وبخشهاای از نظرات شما را من هم قبول دارم...........................ولی در مورد طلا وحال روز بورس من این احنمالات را میدهم ونظرم این است....:D

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

صبح بخیر

تحلیل تایم فریم ماهیانه شاخص....

تصور می کنم برای اتمام موج 4 الیوتی هنوز خیلی زود باشه.... به جهت تکنیکال و دیدگاه الیوتی هم نیمه دوم تابستان و پاییز شروع موج 5 خواهد بود که با فرضیات بنیادی که ارایه دادم نیز تا حدودی هماهنگی داره...

به هر حال این یک احتمال و فرضیه هست و باید دید چه میشود...

ارادتمند- بهزاد

دوست من جسارتن یک مکدی بندازید روی چارت تا مشخص شود که احتمال شما ........................ جسارتن احتمالا اشتباه است....................همچنین نمودار هفتگی لطف کن بزار با مکدی.........................ضمنا از رهاور نوین مخصوصا برای موج شماری استفاده شود درست تر خواهد بود.به دلیل دیتای زیاد این نرم افزار......../:.nono.:/

نظر

در حال کار...
                                X