شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

درود

چارت فوق چند روز گذشته در سایت شخصی گذاشته شد که فعلا نزدیکترین سناریوی به شاخص کل است که واکنش داد لذا بایستی دید در ادامه مسیر با مقاومتها چه خواهد کرد ...

update...

پ ن : در صورت کم آوردن شاخص (احتمالا اواخر فروردین ماه 93) همچنان اعتقاد دارم در موج 4 ترکیبی هم میتوان باشیم ...

موفق باشید ...
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• برداشت آزاد
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 22

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
      درود

چارت فوق چند روز گذشته در سایت شخصی گذاشته شد که فعلا نزدیکترین سناریوی به شاخص کل است که واکنش داد لذا بایستی دید در ادامه مسیر با مقاومتها چه خواهد کرد ...

update...

پ ن : در صورت کم آوردن شاخص (احتمالا اواخر فروردین ماه 93) همچنان اعتقاد دارم در موج 4 ترکیبی هم میتوان باشیم ...

موفق باشید ...

هر دم از این باغ بری می رسد /:.grlim:./

دکتر بهزادی عزیز خواهش می کنم یک تحلیل نموداری از شاخص بگذارید تا برخی متوجه بشند کجای کارند.
      قبلا با شکست ترند قرار بود ما یک WXY در قالب دابل زیگزاگ داشته باشیم حالا شده این؟!!!! ;)

آقا یکی بیاد بگه این چه قالب موج شماریه. من کلا هنگم /.:blinksmiley.:/
      .................................................. .................................................. ....................................

تا اینجای کار ما یک زیگزاگ ناقص داشتیم از این پس باید دنبال یک5 در قالب موج صعودی و یا یک X در قالب ادامه اصلاح بود.

آخرین ویرایش توسط برداشت آزاد؛ 2014/03/17, 12:08.

نظر

• شاهین محلوجی
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 2050

در اصل توسط برداشت آزاد پست شده است View Post

دکتر بهزادی عزیز خواهش می کنم یک تحلیل نموداری از شاخص بگذارید تا برخی متوجه بشند کجای کارند.
        قبلا با شکست ترند قرار بود ما یک WXY در قالب دابل زیگزاگ داشته باشیم حالا شده این؟!!!! ;)

دوست عزیز شما باز برگشتید به خونه اول!
        رجوع فرمایید به تحلیلی که آموخته اید و معنی سناریو را در داخل همان کتابی که خوانده اید جستجو کنید .

کلیه مباحث تکنیکال احتمالات است نه قطعیت، لذا با قرار دادن چندین سناریو (احتمالات،فرضیات) در کنار هم میتوان روند بازار یا سهم را بهتر بررسی کرد .

سناریوی شما هم قابل تامل است ...

موفق باشید ...

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

دوست من،
          آقای محلوجی از چارتیستای خوب بورسی هستند. اینکه شما درست و یا غلط چیزی رو با طعن و نیش بنویسید نه شایسته ی بورسیه و نا شایسته ی شما.
          با احترام

.................................................. .................................................. ....................................

تا اینجای کار ما یک زیگزاگ ناقص داشتیم از این پس باید دنبال یک5 در قالب موج صعودی و یا یک X در قالب ادامه اصلاح بود.

زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• برداشت آزاد
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 22

باور بفرمایید بنده به هیچ عنوان نه شخصیتم اجازه می ده و نه دوست دارم به کسی توهین کنم ولی متاسفانه جناب محلوجی نسبت به ایراد ساده ای از تحلیل قبلی ایشون گرفتم بسیار منفعلانه برخورد کردند نسبت به انتقاد محترمانه من بسیار بد برخورد کرد و به بنده توهین کردند.( رجوع شود به صفحه 132 و 133 همین تاپیک )
            همینطور که شاهین خان عرض کردند بورس بازی احتمالات هست و قطعیتی نداره....

البته بگذریم ایشالله همه پر سود باشند
            آخرین ویرایش توسط برداشت آزاد؛ 2014/03/17, 12:31.

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

بنده از همه معذرت خواهی کنم ول میکنید.......................بابا تحلیلتون را بزارین باقیش با دوستان.....................صد البته بورس جای تمام احتمالات است...................شاید -احتمالا اگر-و..........................همه پذیرفته است.موفق وپرسود باشید:D
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• برداشت آزاد
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 22

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                بنده از همه معذرت خواهی کنم ول میکنید.......................بابا تحلیلتون را بزارین باقیش با دوستان.....................صد البته بورس جای تمام احتمالات است...................شاید -احتمالا اگر-و..........................همه پذیرفته است.موفق وپرسود باشید:D
                علی آقا عذر خواهی کردن شهامت و مردی می خواد که ...
                بنده به احترام بورسی و جناب دکتر بهزادی استاد بلامنازع سبک ماینر که اینجا رو مزین کردند ادامه نمی دم
                همگی از تحلیل های ایشون لذت می بریم

نظر

• شاهین محلوجی
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 2050

باور بفرمایید بنده به هیچ عنوان نه شخصیتم اجازه می ده و نه دوست دارم به کسی توهین کنم ولی متاسفانه جناب محلوجی نسبت به ایراد ساده ای از تحلیل قبلی ایشون گرفتم بسیار منفعلانه برخورد کردند نسبت به انتقاد محترمانه من بسیار بد برخورد کرد و به بنده توهین کردند.( رجوع شود به صفحه 132 و 133 همین تاپیک )
                  همینطور که شاهین خان عرض کردند بورس بازی احتمالات هست و قطعیتی نداره....

البته بگذریم ایشالله همه پر سود باشند
                  کلا چه در صورت شکست و چه غیر آن موج شماری شما اشتباست بهتره تعصب نداشته باشی شاهین خان، در ضمن شاخص کل موج 3 اصلی رو تموم نکرده ...

بگذریم. سالم و تندرست باشی
                  پست قبلیتان را ملاحظه فرمایید
                  به اینگونه پست زدن شما و با قطعیت حرف زدن انتقاد نمی گویند !

شما میگید شاخص هنوز در موج 3 است ، بنده میگم شاخص موج 3 تموم کرده و در موج 4 است و سپس موج آخر 5 ، چندی از دوستان دیگر رشد شاخص را تمام شده میدانند یعنی موج 5 هم تمام شده و اصلاح فعلی را فرسایشی و ...

خوب همینطور که ملاحظه میکنید همه در هر سطحی سناریوهایی مطرح میکنیم و قرار نیست همدیگرو محکوم کنیم و با قطعیت نظر خودمون را القا کنیم چرا که گذر زمان صحت تحلیلهای فعلی را ثابت میکند ...

در یک برهه زمانی که شاخص 40 هزار بود بنده تحلیلی از شاخص 90000 واحد گذاشتم که در آن زمان همچین بحثی را با یک کاربری داشتیم که نهایت رشد شاخص در 50000 میدید و بحث پشت بحث که آقا از 50 هزار نقد میکنم و بهت ثابت میکنم که شاخص میریزه و ...
                  ولی بعد از گذر شاخص از 50 - 60 هزار ایشون همچنان مفقود الاثر هستند ...

بگذریم تحلیلهای همه دوستان بورسی قابل احترام است ...

موفق باشید ...

نظر

• برداشت آزاد
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 22

بنده هستم و مفقودالاثر نمی شم. قول مردونه شما هم باش

خواهشا پست های قبل من رو هم بگذار جناب محلوجی یه دونه رو برداشتی گلچین کردی ...

این هم پست شما:

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                    بهتر است در تالار بورس فعالیت کنید یا با کسانیکه هم دوره و هم سطح خودتان هستند هم کلام شوید...

با 14 پست تا امروزتان! و بدون هیچ سابقه تحلیلی بحثی با شما ندارم و ادامه نمیدهم

اگر اشتباه بگم میام عذرخواهی می کنم شما هم شهامت داشته باش و بگو که تحلیل WXY شاخصت اشتباه بوده والسلام

قرار نیست هر لحظه برداریم یک تحلیل نو بزنیم. آره ما یک سطح رو معرفی می کنیم و می گیم که اگه این نقطه بشکنه تحلیل باطل می شه . همونطور که شما 78000 رو معرفی کردی و گفتی اگه یشکنهwxy حالا اون اصلاح کجاست ?چی شد فقط 1500 واحد پایینتر تحلیل کلا عوض کردی?. یعنی اینقدر بی ثباتیه توی بازار.
                    این که نشد تحلیل ....

شاید شما هزاران هزار تحلیل درست هم داشته باشی ولی تحلیل غلط هم داری . این دلیل نمی شه با تحکم با کسی برخورد کنی
                    آخرین ویرایش توسط برداشت آزاد؛ 2014/03/17, 14:03.

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 958

شاخص دارو و انبوه سازی فردا بتونن مثبت باشن وارد روند صعودی میشن
                      شاخص کل بیاد بالای 79200 وارد روند صعودی میشه

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                        سبد پیشنهادی شما چیه؟
                        شما چه گروهی رو در سال آینده لیدر بازار می دونی؟

سپاس
                        جواب این سوال شما که به نوعی سوال همه ما نیز هست بستگی داره به این که تا چه میزان به مذاکرات هسته ای خوشبین باشیم
                        اگر مذاکرات مثبت باشه گروه های که از تحریم رنج بردن رشد خوبی خواهند کرد وگرنه باز چشم امید به سهام دلاری خواهیم دوخت
                        به نظرم توافق صورت خواهد گرفت و هر دو طرف در بعضی جاها کوتاه خواهند امد.
                        بنده لیدر بازار رو در سال اینده گروه خودرو میدونم حتما از این گروه در سبد داشته باشید و از این گروه خکاوه رو میپسندم به بعضی دوستان هم پیشنهاد خرید در 82 رو دادم
                        سبد پیشنهادی بنده
                        30 درصد بمپنا
                        30 درصد خکاوه
                        30 درصد پاسا
                        10 درصد نوسانگیری
                        موفق باشید
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• تکنیکالیست
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1101

تبریک به سهامداران عزیز
                          برای سومین روز پیاپی بازار را مثبت و صعودی دیدیدم. ترس و بیم مپنا هم امروز به اتمام رسید. مپنا در قیمت مناسبی بازگشایی شد واقعا

خودرویی ها هم گزارشهای خوبی روانه بازار کردند

پتروشیمی ها هم که این جو منفی را براه انداخته بودند اکثرا صف خرید بودند. و حجم معاملات روز به روز نسبت به چند روز گذشته بالاتر می رود.بنوعی تمام فاکتورهایی که در این مدت باعث ریزش بازار شده بودند خنثی شدند.

لغو قوانین محدودیت زا و برگشت قوانین به حالت عادی هم کاملا به نفع بازار عمل کرد و خیلی از حقوقی ها خریدار بودند و البته مهمتر اینکه صندوقهای سرمایه گذاری شروع به خرید کردند. و از همه مهمتر قیمتها سهمها واقعا افت کرده و اصلاح مناسبی داشته اندو هیچگونه حبابی وجود ندارد

باز هم معتقدم فصل تازه ای برای بازار در راه است. سهامداری کنید ، صعودی محکم و استوار در انتظار بازار در سال آتی میباشد.
                          ......

نظر

• K.S
                            عضو عادی
                            • Jan 2014
                            • 113

دوستان در صورتی که تحلیل و موج شماری اشتباه است ، لطفا راهنمایی بفرمایید

نظر

• farzen
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2012
                              • 512

در اصل توسط K.S پست شده است View Post
                              دوستان در صورتی که تحلیل و موج شماری اشتباه است ، لطفا راهنمایی بفرمایید
                              تشکر از زحمتتون ولی لطفا در مورد نمودار توضیحی هم بنویسید من بلد نیستم

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

شاخص مقاومت امروز رد کنه فعلا تا 81500 مشکلی نداره ...

نظر

در حال کار...
                                X