شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

روند حرکتی طلا بیش از اینکه بر مبنای تکنیکال باشه بر اساس فاندامنتال هست...

کلا تقاضا برای فلز زرد در دو مقطع بالا میره:

1- ایجاد بحران در جهان که به تبع اون باعث ریسک گریزی بازارها و حرکت سرمایه به سمت طلا و دلار (ارز امن) باشیم...
    2- ایجاد ثبات اقتصادی به نحوی که باعث افزایش تقاضا برای طلا شود...

در حال حاضر در جهان با وجود بهبودی که در دو سه سال اخیر بوجود آمده هیچ یک از دو بند فوق رو شاهد نیستیم. بیشتر بانک ها و موسسات بزرگ هم پیش بینی خودشون رو از طلا اصلاح کردند و سطح انتظارات رو پایین آوردند. حتی در کیتکو هم شاهد برتری نظرات فروشندگان هستیم...

با این حال به جهت تکنیکال شما درست می فرمایدد و طلا در کلاستر ایده آلی قرار گرفته است...

نهایتا من در سال 2014 برای طلا قیمتی بالای 1400 دلار رو به هیچ عنوان متصور نیستم و بازدهی این بازار قابل توجه نخواهد بود...

مسلما هر تغییری در شرایط سیاسی و اقتصادی کشورها می تونه این تحلیل رو به روز کنه... باید دید سیاست های انبساطی آمریکا چه می شود! رفتار خریداران چینی به کجا می انجامد و اروپا چگونه خود را از بحران اقتصادی رها می کند؟ شاید آن موقع بهتر بشه جهت طلا رو معین کرد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
      دوست من جسارتن یک مکدی بندازید روی چارت تا مشخص شود که احتمال شما ........................ جسارتن احتمالا اشتباه است....................همچنین نمودار هفتگی لطف کن بزار با مکدی.........................ضمنا از رهاور نوین مخصوصا برای موج شماری استفاده شود درست تر خواهد بود.به دلیل دیتای زیاد این نرم افزار......../:.nono.:/
      مک دی روی چارت هست اما پنجره اون فعال نیست. در مک دی یک پیک قوی داریم که بیان کننده موج 3 هست....

توجه کنید که ابزار تکنیکال فقط به ما احتمالات رو معرفی می کنند و قطعیتی در بازار نداریم... پس نه درستی داریم نه اشتباهی... هرآنچه هست بیان دیدگاه تکنیکال بر اساس سبک فردی هست...

بر اساس سبکی که بنده سالیان سال هست با اون در بازارهای مالی معامله می کنم موج 4 هنوز به اتمام نرسیده... البته می تونه به صورت یک مثلث بسته شونده باشه که شاهد کف زدن نباشیم اما به جهت زمانی فعلا صعود شارپ شاخص محتمل به نظر نمیرسه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
        روند حرکتی طلا بیش از اینکه بر مبنای تکنیکال باشه بر اساس فاندامنتال هست...

کلا تقاضا برای فلز زرد در دو مقطع بالا میره:

1- ایجاد بحران در جهان که به تبع اون باعث ریسک گریزی بازارها و حرکت سرمایه به سمت طلا و دلار (ارز امن) باشیم...
        2- ایجاد ثبات اقتصادی به نحوی که باعث افزایش تقاضا برای طلا شود...

در حال حاضر در جهان با وجود بهبودی که در دو سه سال اخیر بوجود آمده هیچ یک از دو بند فوق رو شاهد نیستیم. بیشتر بانک ها و موسسات بزرگ هم پیش بینی خودشون رو از طلا اصلاح کردند و سطح انتظارات رو پایین آوردند. حتی در کیتکو هم شاهد برتری نظرات فروشندگان هستیم...

با این حال به جهت تکنیکال شما درست می فرمایدد و طلا در کلاستر ایده آلی قرار گرفته است...

نهایتا من در سال 2014 برای طلا قیمتی بالای 1400 دلار رو به هیچ عنوان متصور نیستم و بازدهی این بازار قابل توجه نخواهد بود...

مسلما هر تغییری در شرایط سیاسی و اقتصادی کشورها می تونه این تحلیل رو به روز کنه... باید دید سیاست های انبساطی آمریکا چه می شود! رفتار خریداران چینی به کجا می انجامد و اروپا چگونه خود را از بحران اقتصادی رها می کند؟ شاید آن موقع بهتر بشه جهت طلا رو معین کرد...

ارادتمند- بهزاد
        از نظر روانشناسی امواج ......................وهمینطور اگر احتمالات بنده در مورد موج شماری طلا وبورس درست باشد .......دلیل فاندامنتالی هر دوبازار بوجود خواهد آمد...................این را بر پایه روانشناسی امواج عرض میکنم.:D
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• arashsefid
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 205

حمیدرضای عزیز

حتما می دونید که بنده در هیچ انجمنی سهمی رو معرفی نمی کنم. اما در جواب شما به صورت کلی اینطور اشاره کنم که از دید من فعالیت در بازار به صورت تک سهم صحیح نیست و مدیریت سرمایه درست این هست که سبدی متنوع از گروه های احتمالا پیشرو را داشته باشید.

اگر فرض را بر این بگیریم که مذاکرات ختم به خیر خواهد شد، من به شخصه روی این گروه ها دیدم مثبت هست:

شیمیایی ها چرا که هنوز جا برای رشد اصلی خود دارند...
          بانکی ها چرا که یکی از کم ریسک ترین ها در بلند مدت هستند...
          خودرویی ها چرا که با اتفاقات چند سال اخیر می تونند آماده حرکتی مجدد باشند هرچند ریسکی بالاتر دارند...
          سیمانی ها چرا که گروه عقب مانده بازار در سالیان اخیر بوده اند...

البته علاوه بر گروه های فوق همواره نماینده ای هم از گروه هایی که ایران در اونها حرفی برای گفتن داره نگه می داشتم مانند معدنی ها، فلزی ها، شیمیایی ها و پالایشی ها

در نهایت شاید تشکیل یک سبد به نحوی که ترکیبی از گروه های عنوان شده باشه بد نباشه و برای انتخاب سهم هم نگاه می کنم ببینم کدام نماد از هم گروه های خوب P/E تحلیلی پایین تری داره مشروط به اینکه به جهت بنیادی تحلیل اون سهم نشان از ارزندگی اون و احتمال رشد و یا تعدیل مثبتش بدهد.

این رو هم اشاره کنم بنده با چنین سبدی زمانی در بازار حضور دارم که بازار ریسک پذیر باشه و در زمان ریسک گریزی بازار حالا به هر دلیلی که می خواهد باشه ترجیح می دهم به مطمین ترین بازار موازی شیفت کنم.

امیدوارم پاسخ شما رو داده باشم...

ارادتمند- بهزاد
          دکتر ارادت
          یه بازار موازی مطمئن سراغ دارید؟
          ممنون

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

امروز معاملات گروه خودرو را دستکاري کردند.
            از اول صبح با رنجهاي منفي گروه را به صف فروش کشاندند ولي بعلت تقاضاي خريد فعلا موفق نبودند .
            معاملات خپارس خيلي تابلو بود.
            دليلش را نمي دونم.

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
              دکتر ارادت
              ممنون
              بنظر من بد به حال کسانیکه الان میخوان سهامشون را بفروشن (الان که باید با حداکثر توان خرید )وشیف بدن به بازار موازی .................بایدبرج10-11-92 این کار را میکردن اونایکه حداکثر سود را میخواستن ببرن.......................نوسانگیرا/:.grlim:./
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• Mehdi1400
                ستاره دار(19)
                • Jul 2013
                • 2938

صبح بخیر

تحلیل تایم فریم ماهیانه شاخص....

تصور می کنم برای اتمام موج 4 الیوتی هنوز خیلی زود باشه.... به جهت تکنیکال و دیدگاه الیوتی هم نیمه دوم تابستان و پاییز شروع موج 5 خواهد بود که با فرضیات بنیادی که ارایه دادم نیز تا حدودی هماهنگی داره...

به هر حال این یک احتمال و فرضیه هست و باید دید چه میشود...

ارادتمند- بهزاد

درود بر بهزادی گرامی
                یکی از فرضیاتی که ماینر برای موجهای اصلاحی بر میشمارند بسته شدن موج C بالای موج A است.
                این فرضیه را چقدر محتمل میدانید؟
                آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2014/04/06, 10:02.

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
                  دکتر ارادت
                  ممنون
                  آرش عزیز در سال 93 با فرض بهبود اقتصادی و سیاسی در اثر نتیجه بخش بود ن مذاکرات بازار بورس همچنان از تمامی بازارهای موازی مانند مسکن، طلا و ارز بهتر و پربازده تر است.

نکته مهمی که اینجا نهفته هست وضعیت ابهامی است که احتمالا تا چند ماه آینده برطرف میشه. همین ابهام باعث حرکت سرمایه ها به صورت موقت و کوتاه مدت به سمت بانک ها شده که البته بالا بردن سود بانکی هم مزید بر علت بوده...

من تصور می کنم با برطرف شدن حدودی فضای مبهم کنونی بر این اساس که نتیجه مذاکرات به چه مقصدی برسد، اگر مثبت باشد بازار بورس پربازده ترین و اگر منفی باشد بازار ارز پربازده ترین خواهد بود. اگر سرمایه ها موقتا در حساب های کوتاه مدت و روزشمار پارک شده اند فقط در انتظار مشخص تر شدن فضای مبهم کنونی هستند.

در هر حال معتقدم فصل بهار ورود به هیچ بازاری چندان منطقی نیست و بهترین کار حفظ سرمایه ولو با سودی اندک در حد سود بانکی است. مسلما تابستان و پاییز یکی از بازارها بر اساس داده های سیاسی و اقتصادی به حرکت درخواهد آمد و در آن زمان همراه آن خواهیم شد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 494

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                    درود بر بهزادی گرامی
                    یکی از فرضیاتی که ماینر برای موجهای اصلاحی بر میشمارند بسته شدن موج C بالای موج A است.
                    این فرضیه را چقدر محتمل میدانید؟
                    دقیقا متوجه سوال نشدم...

اما کلا امواج اصلاحی بسیار متنوع هستند و 17 نوع الگوی اصلاحی داریم که ماینر فقط روی دوتای اونها تمرکز داره که ABC و ABCDE هستند اون هم از نوع متقارن. گاها بر روی نامتقارن ها هم کار می کنه....

چیزی که من در بازار بورس متوجه شده ام اینه که بر خلاف بسیاری از بازارها بیشتر در آن امواج اصلاحی کامپلکس دیده میشه که به دلیل تنوع زیاد این امواج عملا سناریوهای متعددی جلوی پای تریدر میگذاره و قدرت تصمیم گیری رو از اون می گیره...

در موج اصلاحی که در اون قرار گرفته ایم من چندان به دنبال ساختار و الگوی اصلاحی نیستم و معتقدم باید ظرف زمان یا ظرف قیمت پرشود تا روند جاری آماده برگشت و صعود بشه...

چیزی که در تایم فریم های بزرگ که جهت ده بازار در دراز مدت هستند مشخص هست اینه که وضعیت نوسانی بازار در طول چند ماه آینده ادامه دار خواهد بود.... البته سطح عمومی و ارزندگی قیمتها به درجه ای رسیده که نمیشه انتظار ریزش سنگین از شاخص داشت اما صعود آنچنانی هم در دل شاخص فعلا نیست...

هر فردی برای حضور در این بازار تصمیم میگیره... بنده بر اساس نقطه نظرات و تجربیات شخصی زودترین زمان ورود به بازار رو اواسط تابستان می دانم و تصور ذهنی بنده این هست که سود اصلی بورس در سال 93 که احتمالا حوالی 40 تا 50 درصد می باشد در فصل پاییز خوابیده است...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

دقیقا متوجه سوال نشدم...

اما کلا امواج اصلاحی بسیار متنوع هستند و 17 نوع الگوی اصلاحی داریم که ماینر فقط روی دوتای اونها تمرکز داره که ABC و ABCDE هستند اون هم از نوع متقارن. گاها بر روی نامتقارن ها هم کار می کنه....

چیزی که من در بازار بورس متوجه شده ام اینه که بر خلاف بسیاری از بازارها بیشتر در آن امواج اصلاحی کامپلکس دیده میشه که به دلیل تنوع زیاد این امواج عملا سناریوهای متعددی جلوی پای تریدر میگذاره و قدرت تصمیم گیری رو از اون می گیره...

در موج اصلاحی که در اون قرار گرفته ایم من چندان به دنبال ساختار و الگوی اصلاحی نیستم و معتقدم باید ظرف زمان یا ظرف قیمت پرشود تا روند جاری آماده برگشت و صعود بشه...

چیزی که در تایم فریم های بزرگ که جهت ده بازار در دراز مدت هستند مشخص هست اینه که وضعیت نوسانی بازار در طول چند ماه آینده ادامه دار خواهد بود.... البته سطح عمومی و ارزندگی قیمتها به درجه ای رسیده که نمیشه انتظار ریزش سنگین از شاخص داشت اما صعود آنچنانی هم در دل شاخص فعلا نیست...

هر فردی برای حضور در این بازار تصمیم میگیره... بنده بر اساس نقطه نظرات و تجربیات شخصی زودترین زمان ورود به بازار رو اواسط تابستان می دانم و تصور ذهنی بنده این هست که سود اصلی بورس در سال 93 که احتمالا حوالی 40 تا 50 درصد می باشد در فصل پاییز خوابیده است...

ارادتمند- بهزاد
                      درود
                      ظرف زمانی رو قبول دارم ولی منظور من ظرف قیمتی بود که در اولین ریزش تا سطح 76000 انجام شد و به فرمایش شما اغلب سهم ها به ارزندگی قیمتی رسیدند.
                      این ریزش اولیه رو اگر A بنامیم، شاخص برای پر شدن ظرف زمانی باید مدتی که شما اشاره داشتید رو پر کند اما به لحاظ قیمتی فکر میکنم که اتمام C یا E دیگر کمتر از 76000 نخواهد بود.
                      و این روند به صورت فرسایشی به هدف قیمتی نهایتا A تا این محدوده ادامه خواهد داشت.

نظر

• بهزاد بهزادی
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 494

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                        درود
                        ظرف زمانی رو قبول دارم ولی منظور من ظرف قیمتی بود که در اولین ریزش تا سطح 76000 انجام شد و به فرمایش شما اغلب سهم ها به ارزندگی قیمتی رسیدند.
                        این ریزش اولیه رو اگر A بنامیم، شاخص برای پر شدن ظرف زمانی باید مدتی که شما اشاره داشتید رو پر کند اما به لحاظ قیمتی فکر میکنم که اتمام C یا E دیگر کمتر از 76000 نخواهد بود.
                        و این روند به صورت فرسایشی به هدف قیمتی نهایتا A تا این محدوده ادامه خواهد داشت.
                        سناریوی شما می تونه محتمل باشه. نوعی از abc داریم که موج c کمتر از 100 درصد موج b ریتریس می کنه... یه جورایی شبیه مثلث بسته شونده میشه با این تفاوت که سه بازو داره...

من به شخصه خیلی الگوی واضحی در این ریزش چند ماه اخیر نمیبینم... اما همینکه می بینیم که این ریزش چند ماه اخیر شیبی ملایم تر از صعودهای قبل از آن دارد نشان از کارکشن بود این اصلاح طولانی هست و مفهون این موضوع اینه که سقف شاخص شکسته خواهد شد...

به نظرم زیاد روی کف قیمتی نباید تمرکز کنیم و باید زمان ظرف خودش رو پر کنه.... البته همانطور که اشاره کردم از دید من برای شروع صعود شاخص یا باید قیمت کف جدیدی ببیند و یا اینکه زمان پر بشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

سلام
                          استاد
                          روی این نمودار نظری ندارید[IMG][/IMG]
                          به لحاظ موینگ شماری شاخص کل در تایم روزنه طی 60 روز کاری به موینگ 200 روزه و حمایت فیبوی اصلاحی 61.8 برسه
                          آخرین ویرایش توسط تاران؛ 2014/04/06, 13:16.

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

تاران عزیز

روی نمودار خیلی نظر خاصی ندارم. با این حال مطمینا کلاستر 62 تا 79 جز قدرتمندترین کلاسترهای فیبوناچی هست. مشکل کار اینجاست که به اعتقاد من ابتدای موج صعودی که شما بر اساس آن ریتریسمنت رو ترسیم کرده اید چندان پایه محکمی نداره که در شکل هم مشخص هست...

به هر حال اگر به خاطر داشته باشید در روز یکشنبه سیاه هشدار خروج از بازار رو عنوان کردم چرا که هم شکست سویینگ فرعی با یک کندل بلند نزولی شکل گرفته بود و هم اخبار خروج هماهنگ رانتی ها به گوش می رسید. در اون شب بنده با سیلی از پست هایی از طرف سایر اساتید مواجه شدم که این سیگنال خروج را در شرایطی که بورس پی در پی در حال نوردیدن قلل بود اشتباه می دونستند. در همان شب خبر مثبتی برای مذاکرات هسته ای آمد که باعث شد روز دوشنبه بازار پول بک عالی داشته باشه...

متاسفانه جو غالب بر نظر همه اساتید و تک صدا بودن بنده در اون زمان باعث شد بر خلاف سیستم و نظر تحلیلی خود عمل کنم و یک هفته بیشتر در بازار ماندم که نتیجه ای جز ضرر 10 درصدی برایم نداشت و چندصد میلیون تومان ناقابل از چنگم پرید... هرچند خروج از بازار در همان مقطع و همراه نبودن با بازار در دو ماه پایانی سال باعث شد تا پرونده سود سرمایه گذاری سال 92 با حدود 120 درصد بسته شود که بسیار فراتر از اهداف بنده بود به خصوص که بنده در خرداد ماه وارد بازار شده بودم و در مقطعی که احتمال جنگ سوریه بود به مدت دو هفته خارج از بازار بودم...

در همان مقطع اشاره کردم که من این اصلاح رو قوی تر از چند روز و چند هفته می بینم و به فصل بهار امسال به عنوان فصلی مرده برای بورس اشاره کردم. خیلی از همان اساتیدی که یکشنبه سیاه بنده را به جهت دادن سیگنال خروج به چالش کشیده بودند از صعود بورس از دهه فجر و اسفند ماه صحبت می کردند و زمانی که این اتفاق نیفتاد به بهار بورسی مطابق سال پیش اشاره داشتند!

اگر بنده اشاره به بانکها در زمانی که سود اوراق مشارکت 23 درصدی اعلام شد داشتم برای این بود که مشخص بود بانک مرکزی سیگنال جمع کردن نقدینگی رو به بانک ها داده است. به هر حال خروج هرچند دیرهنگام من از بورس ( با حدود یک هفته تاخیر) برایم ضرر از سود به همراه داشت اما باعث ماندگاری سرمایه و حفظ سود خوب سال 92 شد.

من معتقدم بورس در سال 93 باز هم بوی صعود دارد به خصوص اگر موضوع مذاکرات هسته ای نتیجه بخش باشه اما این صعود همانند سال 92 فراگیر و با اون شتاب بالا نیست. در سال 92 بنده روی شاخص 40 هزار واحدی وارد بازار شدم و در همان مقطع اشاره به شاخص 90 تا 100 هزار واحدی داشتم در شرایطی که خوشبین ترین افراد شاخص 75 هزار واحدی رو نهایت ماجرا می دونستند.... پس روحیه بنده در بورس منفی گرایانه نیست بلکه سعی می کنم واقعی امور رو تحلیل کنم...

سیگنال های سال 92 واضح بود:

1- بورس در سال 91 از رشد شدید دلار جا مانده بود
                            2- ریاست جمهوری 92 فارغ از اینکه چه فردی رییس جمهور شود شرایط بهتری رو نسبت به زمان احمدی نژاد نوید میداد
                            3- اخبار مذاکرات هسته ای پشت پرده رو احمدی نژاد در همان زمان فاش کرده بود

اما در سال 93 سیگنال ها فعلا واضح نیست. شاید مهمترین سیگنال حل بحران هسته ای باشه. امری که به امید خدا اگر اتفاق بیفته شاهد رشد 40 تا 50 درصدی شاخص خواهیم بود.

برای رسیدن به اون نقطه باید مقدمات فراهم بشه و نقشه راه نهایی بشه. همین امر چندین ماه زمان میبره. از سویی این چند ماه باعث میشه شاخص استراحت خود را تکمیل کند و برای ساخت موج صعودی بعدی آماده بشه...

من خیلی به نزول بیشتر شاخص معتقد نیستم اما هنوز نه به جهت زمانی و نه قیمتی به کلاستر انتهای موج 4 نرسیده ایم. اگر یکی از این دو ظرف پر بشه میشه انتظار شروع رشد شاخص رو داشت...

به نظر من تابستان و پاییز صعود اصلی امسال رو در دل داره ( به خصوص پاییز)

افرادی مانند من که در ماه های پایانی سال 92 در بازار نبودند و در ماه های ابتدایی سال 93 نیز منتظر ایجاد شرایط مناسب شدند مسلما ضرری که عمده دوستان کردند متحمل نشدند...

نقدینگی بنده فعلا در بانک هست و سودی بالغ بر 2 درصد ماهیانه رو برایم به ارمغان میاره که ناچیز هست... اما همین نقدینگی منتظر ایجاد شرایط ایده ال برای ورود به بازار هست... مطمین باشید اگر در دل بورس صعودی برای امسال نهفته باشد از چنگ من نخواهد پرید...

در انتها اشاره کنم که باید رفتار تکنیکی و بنیادی شاخص رو به صورت توام زیر نظر گرفت و زمانی که بازار به جهت بنیادی پتانسیل های لازم صعود رو پیدا کرد نقطه ورود تکنیکی بازار رو جستجو کرد...

از دوستان نزدیک بنده حدود 30 نفر هستند که همان روزی که من از بازار خارج شدم اونها هم خارج شده اند و همه منتظر اعلام زمان ورود مجدد به بازار هستند... هنوز برای شکار سال 93 و کشیدن ماشه زود هست و باید کمی دیگر صبر پیشه کرد تا شکار کاملا در تیررس قرار گیرد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• mnm
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 155

سلام آقای بهزادی من الان یه لحظه اتفاقی این کامنت آخرتونو دیدم فوف العاده پخته هستید و امثال شما برا ما نعمته(کلا یه سری کاربرای حرفه ای مثل شما رو گلچین میکنم که مطالبشونو سریع بخونم) منم این چند وقته هر چی سود کردم پرید.یه راهنمایی میخواستم که نظرتونو در مورد خودرو بفرمایید با توجه به اینکه از زیان میخواد در بیاد و برای میان مدت! و اینکه آیا میشه اسم لیدر بازار براش گذاشت؟! پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

نظر

• شاهین محلوجی
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 2050

بنظر شاخص در شکست مویینگ اورج 25 و 10 روزه و خط روند کوتاه مدت در نمای لاینر ضعیف عمل کرد و احتمال اصلاح تا محدوده بین 73 الی 74 هزار واحد وجود دارد .

حمایت فعلی 77000 و 76500 هزار واحد
                                مقاومت فعلی 78500 و 79000 هزار واحد ، در صورت گذر هدف 81000

موفق باشید ...
                                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

در حال کار...
                                X