دیتا روزانه بورس
Collapse
X
-
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
-
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
نظر
-
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط majid پست شده است View Postاستاد جمالي- سلام
خبري از ديتاي تعديل شده نشد- اگر امکان ندارد لااقل يک راه ساده و يا ادرسي که بشه پيدا کرد ارائه فرمائيد.با تشکر
برای کمک به حل این موضوع سعی میکنیم در آینده ای نزدیک برنامه ای برای تعدیل دیتا تو سایت قرار بدیم.از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
دیتای تعدیلی
به امید خدا دیتای تعدیل شده بورس تهران رو هر روز در این تاپیک قرار خواهم داد.
دیتای بدون تعدیل رو گمون کنم همه بتونن دانلود کنن، ولی اگه نیاز بود بفرمایید تا اون هم درج بشه.
دیتای تعدیلی بورس تهران - 90/7/11روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
دیتای بورس تهران شامل اوراق مشاركت،آتي، صندوقها، محصولات، شاخصها، شركتها
90/7/12
تعدیل شده
بدون تعدیل
دیتای بدون تعدیل به جهت اینکه سامانه بورس تا ساعت 4 عصر امکان به روزرسانی ندارد، قرار داده شد تا در صورت نیاز استفاده شود.روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
در اصل توسط محاد پست شده است View Postبسیار ممنونم از شما جناب سیمایی بابت دیتا.
آیا این دیتا رو وارد آمی بروکر هم میشه کرد؟
ممنونم
جناب سیمایی
سوال بنده هم همین است من نتونستم دیتا را طبق معمول دیتائی که از تی سی کلاینت میگیرم وارد امی بروکر بکنم، فکر کنم فرمتش فرق دارد لطفا راهنمائی میفرمائید
نظر
-
ورود دیتای تعدیلی به آمی بروکر
چهارشنبه 90/7/13
تعدیل شده
بدون تعدیل
در مورد ورود دیتا، فرض رو بر این می گیرم که مراحل ورود رو می دونیم. تنها تفاوتی که در این مرحله ممکنه وجود داشته باشه، تنظیمات فیلدهاست که به ترتیب زیر انجام میشه:
تصویرروز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
شنبه 90/7/16
تعدیل شده
بدون تعدیل
روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
در اصل توسط bourse پست شده است View Postجناب سیمایی ممنون از دیتاهایی که گذاشتید . من امروز دیتای تعدیل شده را دانلود کردم میخواستم ببینم اگه بخوام فردا همین دیتای تعدیل شده اپدیت بشه راهی هست که دیگه نخوام بیام اینجا و دانلود کنم ؟با تشکرروز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
نظر