کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام علیرضا جان
اگه یه کاری کنی خیلی عالی میشه //همینطوری که میدونی هر چند وقت یک بار برنامه tse نمیتونه دیتای خودش رو آپدیت کنه(مثلا خود من تا حدود 20 روز نمیتونستم دیتا آپدیت کنم و البته آخریش همین امروز ) اگه امکانش باشه که دیتای تی ای ایی رو هم مثلا با زبان انگلیسی روزانه لینک بدی خیلی خوب میشه
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
سلام علیرضا جان
اگه یه کاری کنی خیلی عالی میشه //همینطوری که میدونی هر چند وقت یک بار برنامه tse نمیتونه دیتای خودش رو آپدیت کنه(مثلا خود من تا حدود 20 روز نمیتونستم دیتا آپدیت کنم و البته آخریش همین امروز ) اگه امکانش باشه که دیتای تی ای ایی رو هم مثلا با زبان انگلیسی روزانه لینک بدی خیلی خوب میشه
سلام فرهاد جان
با توجه به اینکه اکثر دوستان و تحلیلگرانی که از نرم افزارهای متا استاک و داینامیک تریدر استفاده میکنند برای دریافت دیتا با سختی هایی مواجهند یا مجبور به خرید دیتا از شرکتهای مختلف هستند تصمیم گرفتیم دیتا مناسب این نرم افزارها رو هر روز آپدیت کنیم و بعد از آپلود در سایت های اشتراک فایل لینک اون رو در اینجا قرار بدیم.
اما برای نرم افزار امی بروکر با روشی نسبتا راحت اکثر کاربرا میتونند از نرم افزار tseclient برای تهیه فایل هاشون استفاده کنند, با این اوصاف سعی میکنیم پیشنهاد شما رو هم در صورت امکان عملی کنیم تا دوستانی هم که نیاز به دیتا با فرمت .csv دارند بتونند دیتا مورد نیازشون رو از همینجا تهیه کنند.
البته... این رو هم باید بگم که اینطور که ظاهر امر نشون میده تا حالا استقبال کاربران از چنین حرکتی -یعنی قرار دادن لینک روزانه دیتا - اونقدر در خور توجه نبوده و گاهی نسبت به انجام چنین کاری دلسرد میشم اما به حرمت همین چند نفر اندکی که ظاهرا تنها استفاده کنندگان این دیتا هستند (احساس میکنم اونایی که تشکر میکنن فقط دارند از این دیتا استفاده میکنند) این کار رو ادامه دادم و ... امیدوارم ادامه بدم.
باز هم از نظر شما ممنونم و امیدوارم بتونیم پیشنهاد شما رو هم به زودی عملی کنیم.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
علیرضا جان از زحمتی که میکشی ممنونم
سوالم این هست که مگه توی خود tse یه گزینه نداره که میتونه به فرمت متا استوک ذخیره کنه ؟ پس قضیه این دیتا ها چیه و چرا باید دریافت این نوع دیتا مشکل باشه ؟
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
علیرضا جان از زحمتی که میکشی ممنونم
سوالم این هست که مگه توی خود tse یه گزینه نداره که میتونه به فرمت متا استوک ذخیره کنه ؟ پس قضیه این دیتا ها چیه و چرا باید دریافت این نوع دیتا مشکل باشه ؟
فرهاد جان با اینکه گزینه متا استاک رو هم داره اما نمیدونم چرا فایل هایی با این فرمت رو ایجاد نمیکنه.
از چند تا از دوستان هم پرسیدم اونا هم نتونستند با tseclientدیتا مناسب متا استاک بگیرند
به همین دلیل هم هست که ما داریم اینجا چنین دیتایی میذاریم.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر