کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرمنده که این سئوال پیش پا افتاده رو میپرسم. این اطلاعات به درد چه نرمافزاری میخوره؟ چون من کار با AmiBroker رو تازه شروع کردم و با TSEClient اطلاعات رو بدون مشکل خاصی میگیرم. خواستم بدونم این اطلاعاتی که شما آپلود میکنید چیه و به چه دردی میخوره.
شرمنده که این سئوال پیش پا افتاده رو میپرسم. این اطلاعات به درد چه نرمافزاری میخوره؟ چون من کار با AmiBroker رو تازه شروع کردم و با TSEClient اطلاعات رو بدون مشکل خاصی میگیرم. خواستم بدونم این اطلاعاتی که شما آپلود میکنید چیه و به چه دردی میخوره.
اختيار داريد
اين ديتا براي نرم افزارهاي متا استاك و دايناميك تريدر هست.
ديتايي كه با tseclient ميگيريد فقط براي امي بروكر مناسب هست و تو اين نرم افزارا بكار نمياد.
روش تبديل ديتا براي استفاده تو نرم افزار متا استاك رو هم تو تاپيك "متااستاك و دايناميك تريدر" تو انجمن گفتگوي بورسي توضيح دادم.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نرم افزار tseclient تنظیم متا استوک هم داره اما بعد از اینکه از دانلودر استفاده میکنیم ایراد میگیره
میدونید چیکار میشه کرد؟؟
مرسی-مرتضی
سلام
دليلش هم تو فرمت ديتايي هست كه tseclient ميده كه .csv هست و بدرد اميبروكر ميخوره نه متا استاك.
من هم نتونستم با tseclient ديتا مناسب متااستاك بگيرم و براي همين هم هست كه اين ديتا رو اينجا براي دوستان ميذاريم.
از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان!خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانندوشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
با عرض پوزش از دوستانی که منتظر دریافت دیتا هستند, بدلیل کندی سرعت اینترنت نتونستم دیتا رو تا این لحظه آپلود کنم.
ایشالا فردا اول صبح از محل کارم آپلود میکنم و لینک رو اینجا میذارم.
بعد وسط صفحه كليك راست كرده گزينه save page as را ميزنيد و بصورت html ذخيره ميكنيد .
بعد فايل ذخيره شده را تو سط برنامه زير به txt تبديل ميكنيد . ا ز قسمت open به مسير فايل بريد سپس براي تبديل به txt كليد Run را بزنيد .
نظر