کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

امروز ف ا ه و ا ز را تا حدودی بررسی کردم.

مهمترین نقاط قوت شرکت افزایش ظرفیت و طرح توسعه ی شرکت می باشد. که معلوم نیست چقدر پیشرفت دارد.

در درجه ی بعد
    فروش زمین و پرداخت بدهی ها (احیانا با فروش زمین یا این طور که دوستمان می گفت بدون هیچ گونه پولی!!! با مساعدت دولت)

در درجه ی بعد
    افزایش سرمایه و رسیدن قیمت هر سهم به 1001 ریال

در درجه ی بعد کمک
    وصندوق (یا احیانا شرکت دیگری از صندوق بازنشستگی) برای به جریان انداختن این کارخانه و قرار دادن آن در زنجیره ی خود. (فولاد اکسین خوزستان، نیروگاه سیکل ترکیبی، فاهواز، نفت و لوله های نفتی و اسپیرال آب و صبا فولاد خلیج فارس و آهن اسفنجی و ...)

پیشبینی
    بهبود قیمت فولاد در دو سال آینده (360) و به تبع آن محصولات فولادی و سود ها...

مهمترین نقاط ضعف شرکت هم فروش بد جور حقوقی است در درجه ی اول.

در درجه ی بعد میزان
    زیان هر ساله ی آن است که معلوم نیست چرا شرکت زیان ده است؟

در درجه ی بعد میزان
    زیان انباشته ی هر سهم است که بسیار زیاد می باشد و معلوم نیست می خواهند چه کارش کنند...

در درجه ی بعد سرازیر شدن
    سیل سهامدارانی است که در هر قیمتی سود های نجومی کرده اند و بعد از چندین سال خسته شده اند.

در درجه ی بعد امکان
    طولانی مدت شدن رشد قیمتی هر سهم است... شاید بیش از 6 ماه یا بیش از 2 سال بخواهند سهم را بازی دهند تا سهام را از دست مردم در بیاورند... جالب است که اینها قبلا چندین سال این کار را کرده اند...

===========

تولید شرکت:
    در حال حاضر
    600 هزار تن ظرفیت برای نورد (ورق آهن گرم!؟؟) دارد
    دو تا 40 هزار تن هم ظرفیت برای تولید لوله (سه چهارم تا 6 اینچ) دارد.
    اکسیژنش را هم انگار خودش تولید می کند... لوله هایش را هم خودش انگار گالوانیزه می کند...
    http://arpcosteel.ir/category/%D8%AF...-%D9%87%D8%A7/
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/05, 01:08.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      بررسی نموداری غاذر
      ==================

نمودار کانال (های) بسیار تمیزی دارد.
      از نظر خطوط روند به نظر می رسد الان در یک مقاومت خوب و محکم هستیم. به نظر می رسد این هفته بتوان این سهم را در قیمت مناسب -یعنی 2222 ریال- خرید کرد. و منتظر ماند تا قیمت در عرض یکی دو ماه به 3000 ریال برسد.(35 درصد) و یا حتی تا 4000 ریال در عرض دو تا سه ماه. (70 درصد بازدهی)
      متاسفانه به 2222 ریال نرسید و شاید پروازش را شروع کرده باشد...

شاید راست می گویند که همه چیز از نمودار معلوم می شود... فکرش را بکن... بانک ایران زمین (دلیران پارس) رفت کنار و یک باره بانک سامان آمد روی سهم و چند روزه 4 میلیون سهم از بازار جمع کرد...

شاید در همین قیمت ها یا اگر آمد پایین بتوان به خرید غاذر فکر کرد...

الان از نظر نموداری که خیلی وضعش قشنگ است (فردا هم اگر وقت شد حتما تحلیل می گذارم) از نظر سهامداران عمده وضع خیلی به هم ریخته شده است... توسعه آذربایجان شروع کرده 1 میلیون سهم فروخته... دلیران پارس میخ کوب شده و تکان نمی خورد... سهامداران عمده ی حقیقی یک باره با هم شروع کردند هر کدام یک مقدار خرید کردند... و الان هم که سر و کله ی سامان پیدا شده و معلوم نیست نیتش چیست... کلا خیلی اوضاع جالب شده... ولی از نظر نموداری وضع قشنگی دارد...

از نظر بنیادی هم باید حساب کنیم بینیم چه به چه است. (اخبار شرکت که خوب است)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بررسی نموداری تاپیکو
        ==============

دو نوع کانال می توان برای نمودار قیمت هر سهم در نظر گرفت. البته به نظر می رسد کانال زرد رنگ اهمیت کمتری دارد و کانال قرمز رنگ معتبر تر است. (اگر زرد درصد باشد که احتمالش کمتر از 30 درصد است، یک افت شدید در حدود 300 ریال خواهیم داشت! و به حوالی 2000 ریال خواهیم رسید!)

قیمت تقریبا افت خودش را کرده و در 2222 ریال به کف کانال قرمز رنگ برخورد می کند و می توان انتظار داشت در یک مرحله راحت تا 2450 ریال بالا رود.

از نظر فواصل زمانی چیز خاصی دست گیر نمی شود. همان طور که می بینیم قبلا تغییرات قیمتی کند تر بوده ولی در بازه ی دو ماهه ی اخیر خیلی سریع شده است و یک صعود و سقوط سریع داشته ایم.
        دو حدس می توان زد. یا اینکه این دو یک جزء از یک موج جدید بزرگ هستند و برای همین در حالات قیمت همان حالت گذشته را داریم... یا اینکه موقتا یا از این به بعد، روند تغییرات نمودار عوض شده است (این احتمال هم با چیدن قطعات دیگر پازل مانند تغییر مدیر عامل و به احتمال قوی تغییر تفکرات بازارگردان نماد و نیز آمدن ستاره و نیز تغییرات کلی بازار در پساتحریم تقویت می شود)
        در هر دو صورت به نظر می رسد تغییر بعدی نیز تند (Sharp) باشد.
        با توجه به اینکه نزول قبلی حدودا یک ماهه بوده احتمال می دهم افزایش قیمت تا 2450 ریال در دو هفته و افزایش احتمالی تا 2850 ریال در عرض یک ماه انجام شود.
        نکته ای که در سرتاسر نمودار به چشم می خورد این است که همیشه افزایش های قیمت تندتر از کاهش ها بوده!

از نظر مکدی می توان گفت در یکی دو سال اخیر مکدی سیگنال های خوبی صادر کرده است. هر گاه مکدی اندازه ای زیاد به خود گرفته و در حال برگشت بوده سیگنال خوبی صادر کرده است. الان هم مکدی مقداری خوب دارد و اگر بررسی های قبلی ما مبتنی بر برگشت از 2222 درست باشد باز هم سیگنال خوبی صادر خواهد کرد.

آر اس آی هم در یکی دو سال اخیر همواره سیگنال های عالی ای داده است! الان هم سیگنال خوبی صادر کرده است و عاااااااااالی است. به مرز 30 رسیده است و زمان خرید را اعلام می کند.

میانگین های متحرک هم به صورت 6-15-45 آزمون شدند. (البته از آزمون همچین سربلند بیرون نیامدند!!!) آن قدر میانگین متحرک برای این نمودار قابل اتکا نیست.
        هیچ کدام از میانگین های متحرک به عنوان حمایت برای نمودار قیمت مطرح نیستند.
        میانگین های متحرک تا حد زیادی حالت نزولی به خود گرفته اند و اگر یک مقدار دیگر قیمت کم شود بیشتر این حالت نزولی را نشان خواهند داد. (چرا که 15 از 45 رد می شود)
        رشد قیمت هر سهم در کوتاه مدت توسط میانگین کوتاه مدت (6 روزه) سرکوب خواهد شد.
        در صورتی که نمودار قیمت بخواهد از کف حرکت کند دانه دانه این میانگین ها به عنوان مقاومت جدی عمل خواهند کرد...
        در کل این بخش از بررسی کاملا مغایر بخش های دیگر است و جالب به نظر نمی رسد...
        با توجه به سایر بخش های نمودار که این میانگین ها زیاد در کف ها مشکل ساز نبوده اند... می توان گفت این بخش از بررسی زیاد قابل اهمیت نیست.

از نظر موج شماری هم چیز زیادی دست گیر نمی شود. به خصوص اینکه بنده در این مورد ضعیفم و نیز کاملا مشهود است که داده های نرم افزار tseclient مشکل دارد.
        چیزی که کاملا واضح است این است که از جایی که می توان روی نمودار حساب باز کرد یک پنج موجی افزایشی و یک سه موجی اصلاحی داشته ایم... و احیرا هم یک 5 موجی افزایشی و یک 5 موجی کاهشی داشته ایم. (یادم نمی آید 55 در چه حالتی بود... ولی هر چه هست حدس من در مورد موج 2 اشتباه بود. من فکر می کردم این کاهش موج 2 باشد. ولی اگر درست خاطرم باشد موج 2 باید اصلاحی باشد نه جنبشی)
        کل نمودار (یعنی این بخش سالمش) هم شاید یک xwy باشد.

نتیجه گیری:
        پیشنهاد این بررسی این است که در 2200 ریال سفارش خرید قرار داده شود. و تا زمانی که قیمت هر سهم به زیر مقاومت در زیر کانال قرمز نرفته است با سهم بمانیم. و در نهایت با یک هفته تا دو ماه نگهداری در قیمت 2450 یا 2800 ریال فروخته شود.

یا علی

این هم فکر کنم از دست دارد می رود... این هم به قیمت خریدی که می خواستیم نرسید...
        کلا انگار من قیمت های خرید و فروش را خیلی تنگ انتخاب می کنم. البته هنگام خرید خوب است... چند سهم اگر زیر نظر باشد و یکی به قیمت خرید برسد بهتر از این است که قیمت خرید 5 یا 10 درصد بالا تر باشد... چیزی که زیاد است نماد های عالی در موقعیت های عالی برای خرید... طمع هم که نداریم... فوقش اگر قحطی ِ سهام خوب آمد هیچ چیزی نمی خریم و می رویم سراغ اوراق و سپرده ی بانکی...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

بررسی نموداری غاذر
          ==================

از نظر خطوط روند به نظر می رسد الان در یک مقاومت خوب و محکم هستیم. به نظر می رسد این هفته بتوان این سهم را در قیمت مناسب -یعنی 2222 ریال- خرید کرد. و منتظر ماند تا قیمت در عرض یکی دو ماه به 3000 ریال برسد.(35 درصد) و یا حتی تا 4000 ریال در عرض دو تا سه ماه. (70 درصد بازدهی)

متاسفانه به 2222 ریال نرسید و شاید پروازش را شروع کرده باشد...

شاید راست می گویند که همه چیز از نمودار معلوم می شود... فکرش را بکن... بانک ایران زمین (دلیران پارس) رفت کنار و یک باره بانک سامان آمد روی سهم و چند روزه 4 میلیون سهم از بازار جمع کرد...

شاید در همین قیمت ها یا اگر آمد پایین بتوان به خرید غاذر فکر کرد...

الان از نظر نموداری که خیلی وضعش قشنگ است (فردا هم اگر وقت شد حتما تحلیل می گذارم) از نظر سهامداران عمده وضع خیلی به هم ریخته شده است... توسعه آذربایجان شروع کرده 1 میلیون سهم فروخته... دلیران پارس میخ کوب شده و تکان نمی خورد... سهامداران عمده ی حقیقی یک باره با هم شروع کردند هر کدام یک مقدار خرید کردند... و الان هم که سر و کله ی سامان پیدا شده و معلوم نیست نیتش چیست... کلا خیلی اوضاع جالب شده... ولی از نظر نموداری وضع قشنگی دارد...

از نظر بنیادی هم باید حساب کنیم بینیم چه به چه است. (اخبار شرکت که خوب است)
          غاذر
          =======

بیمه سامان هم با قدرت آمد تو بازی...

بعید نیست
          وبیمه اش کنند.

البته دیگر از فردا به بعد برای خرید من بهش نگاه نمی کنم. چون همان طور که گفتم من آدمی هستم که دوست دارم در کف بخرم و این جزء خصوصیات ذاتی من است و از پیشنهاد بالا بخر و بالاتر بفروش استقبال نمی کنم.

البته اگر نماد یک
          اصلاح داشته باشد برای خرید خوب است. آن وقت می توان به دید 5 از 3 یا 5 از 1 بهش نگاه کرد. (یعنی اگر 4 اش را بزند)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام

یک چیزی...
            غاذر رفت... فاذر (خیلی وقت پیش اگر یادتان باشد رویش داشتم فکر می کردم) رفت... وساخت رفت... خگستر رفت... کقزوی رفت...
            خیلی ها رفتند. ولی من اگر بخواهم بنشینم حسرت اینهایی که زیر نظر داشتم و از دستم رفتند و بهره ای ازشان نگرفتم (یا کم گرفتم) بخورم احمق هستم! و احمق تر اگر بخواهم به خاطر اینکه اینها از دستم در رفته اند یکی دیگر چشم بسته پیدا کنم و بخواهم بپرم تویش...

ذات انسان این طور است که آنهایی که در جا زده اند و یا افت داشته است را نمی بیند ... فکر کنم از حرص و طمع آدمیزاد باشد.

یادم می آید خگستر را از 2300 ریال تا 1800 ریال می خواستم بخرم!!! (فکر کنم در جستار جو بازار هم چند بار گفتم و به دوستان پیشنهاد دادم) ولی نشد بخرم و الحمد لله آمد زیر 1500 ریال... در آن زمان دیگر انسان اصلا با خودش نمی گوید خوب شد طمع نکردم و ...
            ولی همین که رشد می کند آدم می نشیند با خودش می گوید اگر در 1500 ریال خریده بودم چه ها که نمی شد!!! چقدر حیف شد نخریدم...
            اینها حرف چرتی است. آدم تعداد مواردی که به سنگ خورده اند یا راکد مانده است را یادش نمی ماند ولی این موفقیت هایی که در نظر داشته و بهش نرسیده مدام در ذهنش می ماند...
            باید چندین بار در هفته با خودمان تکرار کنیم:
            جا ماندن حرف اشتباهی است.
            سهام خوب همیشه گیر می آید ولی موقعیت فروش خوب همیشه گیر نمی آید.
            سرمایه باید ترسو باشد.
            اولویت اول زیان نکردن است و اولیت دوم سود کردن!!!
            طمع نکنیم.
            نترسیم.
            احساس را بعضی جا ها باید ساکت کرد. بعضی جاها (مثل بورس) فقط محاسبات باید به آدم بگویند چه بکن و چه نکن.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در زیر میانگین های متحرک وساخت را بررسی می کنیم:

از سه میانگین متحرک 8 و 15 و 60 روزه استفاده کرده ام. همان طور که در جستار استراتژی بیان کردم اینها را با روش آزمون استراتژی انتخاب کرده امدم و مختص همین نماد اند.

به خوبی عکس العمل مناسب نمودار را نسبت به میانگین های متحرک در بالا می بینیم.

بنفشه خیلی خطری است!!! برج 10 سال 93 و برج 10 سال 92 همین میانگین متحرک کار دست نماد داده و یک عده را بدبخت کرده!!! دقیقا این م.م در هر دو دفعه کاری کرده که نماد هر چه خورده پس داده! و الان هم در وضعیت بدی به سر می برد... چرا که تعداد دفعات زیادی به این مقاومت خورده و برگشته ...

این را بشکند بعید نیست قیمت نماد 2800 یا 2500 ریال بشود!!!

البته یک جای امیدواری اینجا است که در صورت شکسته شدن میانگین متحرک بنفش به وسیله ی نمودار، مانند اوایل سال 92، نمودار یک بازگشت داشته باشد و ادامه ی کارش را از سر بگیرد... که اگر این طور بشود عالی می شود و من می توانم در قیمت مناسب با نماد همراه شوم...

============
              باز شدن میانگین های متحرک به خوبی گارد صعودی قیمت سهم را نشان می دهند. (اصلا من به این مورد عقیده ندارم ولی همین طوری گفتم... یاد جناب پشوتن به خیر... این نوع دیدگاه مختص ایشان است)
              ===========

دیگر میانگین های متحرک 60 روزه و 25 روزه را بررسی نمی کنم.
              چون آمی بروکر مکدی جدید ندارد (من پیدا نکردم) باقی توضحیات را از روی مفید تریدر می دهم:

بولینگربندز که چیز خاصی نمی گوید... نه پایین است که سیگنال نوسان گیری کوتاه مدت بدهد و نه بالا است که سیگنال خروج کوتاه مدت بدهد. البته نا گفته نماند که بنده تنظیمات را برای کوتاه مدت گذاشتم. (یعنی 12 روزه با انحراف معیار 2) . شاید به همین میانگین 12 روزه که خورده یک عکس العملی نشان دهد...

برویم سراغ مکدی ... مکدی با این نتظیمات (که تقریبا یک حالت استانداردی برای بورس ایران است و قبلا در آورده ام) نشان می دهد که سهم خیلی ناقلا است! چندین بار واگرایی نشان داده ولی عمل نکرده! و دوستان خوب می دانند نشان دادن و عمل نکردن واگرایی یعنی حالت معکوس قوی!

شاید بد نباشد تنظیمات مکدی را عوض کنم تا این بازی ها را خنثی کند. ولی هر جور حساب کنیم بالاخره اواخر بهمن 94 یک واگرایی تمام عیار داریم که به وقوع نپیوسته (ولی نشان داده)

استکاستیک و آر اس آی و ام اف آی هم در وضعیت خوبی به سر می برند و مشکلی ندارند. (البته اینها آزمون نشده اند)
              یک بار دیگر مکدی را از روی آمی بروکر توضیح می دهم:

خوب نگاه کنید. موقعیت های مناسب فروش را در شکل زیر من مشخص کرده ام... هر وقت سیگنال، مکدی 12-26 را قطع کرده بهترین موقعیت خروج از نماد بوده!!!

من یک مقدار بعدش را گرفته ام که مطمئن تر باشد ولی بهترین زمان فروش دقیقا همان تقاطع مکدی-سیگنال است.

الان هم با دقت معلوم می شود که مکدی و سیگنال 2 بار با هم تماس داشته اند و الان هم تقریبا دارند مماس می شوند و خیلی به هم نزدیک هستند و اگر مکدی بیاید زیر سیگنال (یعنی نماد توان خودش را از دست داده و ) به احتمال قوی یک سقوط متناسب با صعود قبلی در پیش خواهیم داشت!!!
              با این توصیفات قصد ما برای خرید در قیمت های 3500 یا 3350 ریال (در صورت ریزش) در هاله ای از ابهام قرار می گیرد... یعنی اگر نمودار تا آنجا از نظر قیمتی اصلاح کند احتمال اینکه از آنجا باز هم اصلاحش را ادامه دهد زیاد است...
              سلام

در بالا بررسی های وساخت بود.

یک بار دیگر با داده هایی که جناب کریمی در اختیارمان قرار داده اند وساخت را بررسی می کنیم و می بینیم چه بود و چه شد:

درتصویر زیر می بینیم که وضع نماد یک مقدار خطر ناک شده است. یعنی نسبت خطر به پاداشش رفته بالا.

دلایل:
              تقریبا می توان گفت از میانگین متحرک ها پایین زده.
              رشد خودش را تقریبا به همان اندازه که زیر منحنی نزول بود طی کرده.
              رشد خوبی قبلا کرده.
              مکدی مشابه صعود های قبلی بسیار بالا رفته و یک مقدار پایین آمده.
              آر اس آی مطابق صعود های قبلی بسیار بالا رفته و یک مقدار پایین آمده.
              حجم معاملات (خریدار) زیاد نیست و نشده.
              خطر بالا است چون مطابق نمودار قیمت می بینیم که معمولا با همان سرعتی که رشد کرده بوده پایین برگشته و اصلاح های کوچک در نماد مشاهده نمی شود بلکه فقط یک 5 موجی می رود بالا و یک 5 موجی می آید پایین.

پیشنهاد این بررسی:
              فروش و عدم خرید به خاطر نسبت خطر به پاداش بالا.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بررسی خنصیر از نظر فنی/نموداری 941220
                ==========================

سلام

(ابتدا عرض کنم که شاید بهتر باشد از این به بعد تصاویر را به صورت پیوند قرار دهم تا اگر کسی خواست صفحه را بخواند و سرعت اینترنتش کم بود اذیت نشود)

این نمودار خنصیر است:

(بنده فقط قسمت انتهایی نمودار را نشان داده ام چرا که به نظر بنده نباید سایر قسمت های نمودار را با بخش اخیر مقایسه کرد.
                در حقیقت به نظر بنده نمودار دو قسمت است: جایی که دلیران نیامده بود و بعد از آن. به عبارت دیگر در اینجا داده های بنیادی و اطلاعات خبری را در بررسی فنی/نموداری دخیل کرده ایم. یا باز هم به عبارت دیگر باید گفت هنگامی که بازیگر عوض شد، رفتار نموداری نماد هم عوض شد... بنابر این نمی شود طبق داده های گذشته به درستی بررسی را انجام داد.)

همان طور که ملاحظه می شود نمودار به فیبوناچی 38 درصد یا 50 درصد خودش رسیده (داده های دیروز در نمودار نیست،البته شاید یک منفی دیگر لازم داشته باشد تا به 50 درصد برسد)

احتمال زیادی می دهم قیمت از اینجا برگشت داشته باشد...

به خصوص اینکه صفش توسط حقوقی جمع شد

به احتمال قوی یک منفی دیگر بخورد و برگردد.

============

این هم بررسی نمودار از نظر میانگین های متحرک

آزمون من اعداد 7 و 40 و 60 را به عنوان اعدادی مناسب برای میانگین گیری نشان داد.

در حال حاضر دقیقا روی میانگین متحرک 40 روزه قرار داریم و اگر یک مقدار دیگر پایین بیاییم این مقاومت مهم می شکند و در آن صورت باید منتظر اعداد 4200 یا 4300 ریال باشیم...

===========

آر اس آی و مکدی هم زیاد به نظر می رسد اطلاعات جذابی نداشته باشند. آر اس آی روی وسط قرار گرفته (42 درصد) و مکدی هم حسابی پایین آمده... توجه شود که اگر نمودار بخواهد از همین جا برگردد مکدی واگرایی نشان خواهد داد و عمل نخواهد کرد. به خاطر اینکه میانگین متحرک 26 روزه بالا کشیده شده و میانگین متحرک 12 روزه موقت پایین آمده و دوباره بالا کشیده خواهد شد. و این حالت یکی از بهترین حالات برای مکدی می تواند باشد... (ولی گفتیم که زیاد روی این نماد و نمودار این موارد مهم نیستند)

این آخری نمی دانم چرا برای خودم فیلتر شده؟ (شاید ترکیب حروف معنی دار بوده؟!)
                دوباره پیوندش را می گذارم:

این هم نمودار خنصیر با داده های جناب کریمی؛

می توان گفت اینجا نقطه ی بازگشت است.

البته می توان. چرا که من جاهای دیگر نمودار را اصلا بررسی نکردم و به عمد هم بررسی نکردم. چرا که به نظر می رسد بازیگر عوض شده است.

جناب بروجردی کامل خارج شد... جناب پزشکی کامل خارج شد و دوباره وارد شد! دلیران وارد شد و خارج شد و دوباره وارد شد... حقیقی های جدید سر و کله شان پیدا شد و کلا در یک ماه گذشته هزار جور اتفاق افتاد...

با همین حساب، درست حسابی نمی توان حساب کرد که الان از نظر نموداری وضع چگونه است.

ولی می توان گفت الان به احتمالی در ابتدای موج 3 هستیم /:.coolsmiley02:./ (ان شاء الله)

مکدی و آر اس آی وضع خوبی دارند. حجم هم مطلوب است. و به مدت خوبی هم نماد بسته بوده است و ان شاء الله با اخبار خوب بازگشایی شود.

نتیجه و پیشنهاد این بررسی:
                نامشخص است ولی به نظر می رسد یک برگشت خیلی خوب از سهم داشته باشیم به شرط اینکه شرایط بنیادی (فروش خساپا) با مشکل روبرو نشود.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بررسی نمودار شسپا
                  ===========

ابتدا از نظر میانگین های متحرک بررسی می کنیم.
                  میانگین های متحرک در نظر گرفته شده عبارتند از 6-22-55
                  نمودار در حالت افزایشی است و مشکل خاصی ندارد.
                  یک بار به میانگین متحرک 22 روزه خورده و برگشته و احتمال دارد یک بار دیگر به این میانگین بخورد و برگردد که در این صورت فرصت خوبی برای خرید خواهد بود.
                  با مقایسه ی قیمت و میانگین 6 روزه متوجه می شویم از ابتدای نمودار (ابتدای عرضه) این دو تمایل داشته اند نزدیک به هم حرکت کنند ولی در یکی دو ماهه ی اخیر این حالت بر هم خورده و می توان گفت قیمت سهم حالت افراط و تفریط پیدا کرده است... بعید نیست بازیگران سهم که در گذشته حالت خاصی را به نماد دیکته می کردند از این به بعد هم تلاش نمایند همان روش را پی گیری کنند و نمودار وضعیتی آهسته پیوسته داشته باشد.
                  پس جمع بندی ما این شد که اگر قیمت به میانگین متحرک آبی رنگ نزدیک شد (یعنی حوالی 8200 ریال) می توان خرید خوب و مطمئنی در این نماد انجام داد.

==========

از نظر آر اس آی در منطقه اشباع به سر می بریم ولی نشانگر و نمودار قیمت همگرا هستند.

از نظر مکدی پیش تر یک واگرایی عمل نکرده داشته ایم (واگرایی نشان داده ولی پیش از رسیدن به صفر برگشته و برعکس عمل کرده است) که جهش قیمتی برای نماد داشته است ولی الان اندازه ی مکدی زیاد شده و یک مقدار خطرناک است.
                  پس در حال حاضر به نظر می رسد خرید پرخطر باشد ولی اگر قیمت به همان محدوده ی 8200 ریال افت کرد خرید عالی است.

==========

از نظر خط روند هم چیز خاصی به دست نمی آید جز اینکه نمودار در یک کانال کاهشی معتبر بوده و از آن جدا شده و الان در یک کانال افزایشی است و در 9800 ریال (یعنی ده درصد بالاتر) یک مقاومت بسیار قوی دارد و در 8250 ریال (یعنی ده درصد پایین تر) حمایت کانال را در پیش دارد.

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/kKqs0-1.png[/img]

همان طور که می بینید فصل جدیدی در نمودار شسپا به وجود آمده است. و فصل قدیم پایان یافته است.
                  نمودار در یک کانال افزایشی قرار گرفته است و با یک مقدار چشم پوشی می توان گفت موج چهارمش به اتمام رسیده است. وضعیت مکدی و آر اس آی هم خوب است.

می توان با حد ضرر کف کانال قرمز رنگ خرید انجام داد. (البته پیش از خرید منتظر بمانیم ببینیم به کف کانال چگونه واکنش نشان می دهد بهتر است)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بررسی نموداری تاپیکو
                    ==============

دو نوع کانال می توان برای نمودار قیمت هر سهم در نظر گرفت. البته به نظر می رسد کانال زرد رنگ اهمیت کمتری دارد و کانال قرمز رنگ معتبر تر است. (اگر زرد درصد باشد که احتمالش کمتر از 30 درصد است، یک افت شدید در حدود 300 ریال خواهیم داشت! و به حوالی 2000 ریال خواهیم رسید!)

قیمت تقریبا افت خودش را کرده و در 2222 ریال به کف کانال قرمز رنگ برخورد می کند و می توان انتظار داشت در یک مرحله راحت تا 2450 ریال بالا رود.

از نظر فواصل زمانی چیز خاصی دست گیر نمی شود. همان طور که می بینیم قبلا تغییرات قیمتی کند تر بوده ولی در بازه ی دو ماهه ی اخیر خیلی سریع شده است و یک صعود و سقوط سریع داشته ایم.
                    دو حدس می توان زد. یا اینکه این دو یک جزء از یک موج جدید بزرگ هستند و برای همین در حالات قیمت همان حالت گذشته را داریم... یا اینکه موقتا یا از این به بعد، روند تغییرات نمودار عوض شده است (این احتمال هم با چیدن قطعات دیگر پازل مانند تغییر مدیر عامل و به احتمال قوی تغییر تفکرات بازارگردان نماد و نیز آمدن ستاره و نیز تغییرات کلی بازار در پساتحریم تقویت می شود)
                    در هر دو صورت به نظر می رسد تغییر بعدی نیز تند (Sharp) باشد.
                    با توجه به اینکه نزول قبلی حدودا یک ماهه بوده احتمال می دهم افزایش قیمت تا 2450 ریال در دو هفته و افزایش احتمالی تا 2850 ریال در عرض یک ماه انجام شود.
                    نکته ای که در سرتاسر نمودار به چشم می خورد این است که همیشه افزایش های قیمت تندتر از کاهش ها بوده!

از نظر مکدی می توان گفت در یکی دو سال اخیر مکدی سیگنال های خوبی صادر کرده است. هر گاه مکدی اندازه ای زیاد به خود گرفته و در حال برگشت بوده سیگنال خوبی صادر کرده است. الان هم مکدی مقداری خوب دارد و اگر بررسی های قبلی ما مبتنی بر برگشت از 2222 درست باشد باز هم سیگنال خوبی صادر خواهد کرد.

آر اس آی هم در یکی دو سال اخیر همواره سیگنال های عالی ای داده است! الان هم سیگنال خوبی صادر کرده است و عاااااااااالی است. به مرز 30 رسیده است و زمان خرید را اعلام می کند.

میانگین های متحرک هم به صورت 6-15-45 آزمون شدند. (البته از آزمون همچین سربلند بیرون نیامدند!!!) آن قدر میانگین متحرک برای این نمودار قابل اتکا نیست.
                    هیچ کدام از میانگین های متحرک به عنوان حمایت برای نمودار قیمت مطرح نیستند.
                    میانگین های متحرک تا حد زیادی حالت نزولی به خود گرفته اند و اگر یک مقدار دیگر قیمت کم شود بیشتر این حالت نزولی را نشان خواهند داد. (چرا که 15 از 45 رد می شود)
                    رشد قیمت هر سهم در کوتاه مدت توسط میانگین کوتاه مدت (6 روزه) سرکوب خواهد شد.
                    در صورتی که نمودار قیمت بخواهد از کف حرکت کند دانه دانه این میانگین ها به عنوان مقاومت جدی عمل خواهند کرد...
                    در کل این بخش از بررسی کاملا مغایر بخش های دیگر است و جالب به نظر نمی رسد...
                    با توجه به سایر بخش های نمودار که این میانگین ها زیاد در کف ها مشکل ساز نبوده اند... می توان گفت این بخش از بررسی زیاد قابل اهمیت نیست.

از نظر موج شماری هم چیز زیادی دست گیر نمی شود. به خصوص اینکه بنده در این مورد ضعیفم و نیز کاملا مشهود است که داده های نرم افزار tseclient مشکل دارد.
                    چیزی که کاملا واضح است این است که از جایی که می توان روی نمودار حساب باز کرد یک پنج موجی افزایشی و یک سه موجی اصلاحی داشته ایم... و احیرا هم یک 5 موجی افزایشی و یک 5 موجی کاهشی داشته ایم. (یادم نمی آید 55 در چه حالتی بود... ولی هر چه هست حدس من در مورد موج 2 اشتباه بود. من فکر می کردم این کاهش موج 2 باشد. ولی اگر درست خاطرم باشد موج 2 باید اصلاحی باشد نه جنبشی)
                    کل نمودار (یعنی این بخش سالمش) هم شاید یک xwy باشد.

نتیجه گیری:
                    پیشنهاد این بررسی این است که در 2200 ریال سفارش خرید قرار داده شود. و تا زمانی که قیمت هر سهم به زیر مقاومت در زیر کانال قرمز نرفته است با سهم بمانیم. و در نهایت با یک هفته تا دو ماه نگهداری در قیمت 2450 یا 2800 ریال فروخته شود.

یا علی
                    بررسی نمودار تاپیکو (با داده های جناب کریمی)
                    =========================

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/HWDoF-1.png[/img]

خیلی جالب است... قبلا فکر می کردم نماد پرواز خواهد کرد... ولی الان می بینم آن 2450 یا 2800 که به عنوان هدف قیمتی داده بودم نه تنها پرواز نیست بلکه خیلی هم معمولی است... الان که به 2450 رسیده
                    سقف کانال را هم بزند می شود 2600 ریال که همه اش می شود 17 درصد!!!! 2800 را هم رد کند فوقش می شود 25 درصد!!!
                    پس به هیچ کدام نمی شود گفت پرواز...

ولی پس ستاره ی خلیج فارس چه طور؟ آیا افتتاح آن باعث انفجار بنیادی شرکت نمی شود؟ شاید نه! شاید خواست مسئولین شرکت همچنان همین حرکت آهسته و پیوسته (درون کانال) باشد و به خاطر همین موضوع مخارج ستاره ی خلیج فارس را پیش بکشند و اینکه هزینه های آتی اش را باید بدهند و ... و به این شیوه سود ستاره ی خلیج فارس را زیاد در حساب ها نشان ندهند یا اگر نشان داند با پارامتر های دیگر (هزینه ها) بپوشانندش... یا اگر هم نپوشاندنش بگویند چیزی تقسیم نمی کنیم...

اگر هم بخواهند تغییر رویه بدهند باید منتظر شکست کانال در 2650 ریال باشیم. مشاهده می کنم در خیلی از سهم های شستا این گونه عمل می شود که تا یک مدت سهم را کنترل می کنند و بعد یک باره سهم رها می شود (به احتمال قوی به خاطر فشار خرید) و بعد دوباره سهم در محدوده ای بالاتر کنترل می شود...

سهم فعلا در کف قرار ندارد و انتظار بازدهی چندانی هم از قیمت سهم نمی رود. مگر اینکه قیمت 2650 ریال را در آینده ی نزدیک با قدرت بشکند که در این صورت به نظر می رسد هدف اول 3000 ریال باشد. پیشنهاد می شود در آنجا خرید انجام شود (بازدهی کوتاه مدت 13 درصد) و اگر از آنجا برگشت در آنجا فروش انجام شود. (برایس خرید در 2300 ریال - بازدهی معکوس 13 درصد)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام

بررسی نموداری غاذر
                      ==================

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/6LhkU-1.png[/img]

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/MC5E0-1.png[/img]

بسیار نمودار عالی ای دارد. هم از نظر نشانگر ها و هم از نظر مکان قرار گیری.

الان با یک افت یا افزایش مشخص می شود که چه به چه است.

دقیقا همین جا که ایستاده است را نگاه کنید.

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/h1aIi-1.png[/img]

می خواستم بگویم اگر این قیمت را رد کرد... که الان یادم آمد این قیمت را رد کرده (چون داده های من مال 17 ام است و امروز 18 این قیمت رد شده)
                      البته باید دقت شود خرید در این نماد خیلی خطرناک است و چون به صورت سرخطی و خرید در +5 است هم سود را کاهش می دهد و هم خطر را افزایش می دهد.

به نظر می رسد یک صعود جانانه در پیش داریم و هدف اول قیمت نماد 2980 ریال است.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

بررسی نمودار پارسان
                        ==============

950117 - با داده های جناب کریمی

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/XIJ0u-1.png[/img]

به نظر من که خیلی خوب است.

امکان افت تا کانال پایینی را دارد. یعنی 2380 ریال ولی ارزشش را دارد! می دانید چرا؟ چون 1- آن 2380 ریال خیلی پایین نیست. (7 درصد پایین تر) و 2- به خاطر اینکه احتمال دارد از همین جا برگردد و 3- امکان پاداش دهی خوبی دارد.

مقاومت 2400 ریالی محکم است و احتمال شکسته شدنش ضعیف است و همان می تواند به عنوان حد ضرر قرار گیرد (هر چند زیاد است)

پاداش کوتاه مدت 3000 ریال! (17 درصد)
                        پاداش بعدی کوتاه مدت 3200 ریال (25 درصد)
                        پاداش بعدی کوتاه مدت نامعلوم و بالا!

آر اس آی و مکدی هر دو در محدوده ی خوبی قرار دارند. و این دو همواره قله ها و دره ها را به خوبی نشان می داده اند. البته شاید این ها میانه ی راه را نشان می دهند ولی خوب احتمال خیلی زیاد می دهم که در 2400 اینها هم کف (دره) را نشان دهند و در آنجا بهترین خرید را بتوان انجام داد.

نمای کوچک از بخش آخر:
                        [img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/mo7ws_t-1.png[/img]

اگر اهل خطر نیستید در 2350 و اگر اهل اندکی خطر هستید در همین جا این سهم را بخرید. حد ضرر همین 2350 ریال. و منتظر پاداش های خوب باشیم (ان شاء الله)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بررسی نموداری ولصنم
                          =============

مکدی و آر اس آی آن قدرت سابق خودشان را از دست داده اند. (البته مکدی اخیرا یک چیز هایی از خودش نشان داده است!)

ذات نموداری نماد خوش نوسان با نوسان های حداقل 20 درصدی و یکی دو ماهه و البته تیز.

از نظر بنیادی بعدا اگر وقت شد می گویم که شرکت خوب است و به تدریج بهبود پیدا خواهد کرد (و به احتمال قوی آثارش را در این نموداری که من می بینم به صورت تیز خواهیم دید! نه تدریج)

مکدی و آر اس آی بسیار کمک کننده اند.

به نظر می آید یک افت کوچک تا 1170 ریال داشته باشیم (6.5 درصد) و در آنجا باید منتظر واکنش به خط صورتی ای که کشیده ام باشیم. اگر آن را شکست دوباره یک افت تا 1040 ریال داریم... (17 درصد) و اگر برگشت هدف اول 1450 ریال است (از کف حساب کنید 45 درصد! و از 1200 ریال حساب کنید 20 درصد) . که هدف عالی ای است برای کوتاه مدت. و کم خطر هم هست. و بعد از آن هم همین طور به احتمال قوی اهداف زیبایی را شاهد خواهیم بود. البته باید حواسمان باشد که نمودار چموشی دارد و سریع حرکت می کند.

یک بار دیگر بخش انتهایی را نگاه کنیم:
                          [img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/atJjw_t-1.png[/img]

نتیجه گیری و پیشنهاد این بررسی:

اگر خطر گریز هستید اجازه بدهید قیمت برسد به 1050 ریال (نرسید هم مهم نیست! نمی خریم!) اگر خطرپذیر هستید همین جا ها یا در 1160 ریال خریدتان را انجام دهید. ان شاء الله یکی دو ماهه پاداش های خوبی می دهد. (45 درصد!!! کوتاه مدت!!! و بعد؟)
                          (دوستان تازه کار اگر نوشته های من را می خوانند توجه کنند اینها همه حدس و گمان است! قطعیت ندارد و من هم یک آماتورم)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

بررسی نمودار وصندوق
                            ==============

از نظر بنیادی خیلی نکات هست که باید روی این نماد بعدا عرض کنم... فولاد و معدنش... فاهواز و فولاد اکسینش... نیروگاه برقش... ایران خودرویش... افزایش سرمایه اش... براورد سودش و ... متاسفانه تنبل شده ام وگرنه خیل وقت پیش باید بررسی را انجام می دادم.

از نظر نموداری:

[img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/C5Q3V-1.png[/img]

یک افزایش عالی و در پی آن یک کاهش عالی از نمودار این نماد شاهد بودیم. برگشت دقیقا از 68 درصد بوده و بعید می دانم افت بیشتری داشته باشد.
                            بخش انتهایی از نمایی نزدیک تر:
                            [img]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/foUAc_t-1.png[/img]

خطر این نماد خیلی بالا است و اگر در 1770 ریال خرید انجام شود احتمال افت تا 1500 ریال را دارد. (یعنی 15 درصد افت) و از طرف دیگر احتمال پاداش 21 درصدی (هنگام فروش در 2150 ریال را نیز دارد) حتی امکان شکسته شدن خط قرمز صورتی رنگ در بالا نیز هست که البته قوی نیست... کلا الان این نمودار در شرایط بدون معامله می باشد و بهتر است سهامدار ماند یا خرید انجام نداد. ولی بین خرید و فروش، کفه ی ترازو به سمت خرید می چربد چرا که از فیبو ی 62 درصد برگشت زده است و افت خوبی داشته است و به نظر می رسد یک B یا یک 3 در انتظار نماد باشد...

این بررسی پیشنهاد می دهد هیچ داد و ستدی نداشته باشیم. ولی اگر مشتاق به داد و ستد هستیم خرید گزینه ی خوبی است. (در همین قیمت برای هدف 2180 ریال)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
                              ستاره دار (1)
                              • Dec 2015
                              • 121

بررسی نمودار پارسان
                              ==============

950117 - با داده های جناب کریمی

[IMG]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/XIJ0u-1.png[/IMG]

به نظر من که خیلی خوب است.

امکان افت تا کانال پایینی را دارد. یعنی 2380 ریال ولی ارزشش را دارد! می دانید چرا؟ چون 1- آن 2380 ریال خیلی پایین نیست. (7 درصد پایین تر) و 2- به خاطر اینکه احتمال دارد از همین جا برگردد و 3- امکان پاداش دهی خوبی دارد.

مقاومت 2400 ریالی محکم است و احتمال شکسته شدنش ضعیف است و همان می تواند به عنوان حد ضرر قرار گیرد (هر چند زیاد است)

پاداش کوتاه مدت 3000 ریال! (17 درصد)
                              پاداش بعدی کوتاه مدت 3200 ریال (25 درصد)
                              پاداش بعدی کوتاه مدت نامعلوم و بالا!

آر اس آی و مکدی هر دو در محدوده ی خوبی قرار دارند. و این دو همواره قله ها و دره ها را به خوبی نشان می داده اند. البته شاید این ها میانه ی راه را نشان می دهند ولی خوب احتمال خیلی زیاد می دهم که در 2400 اینها هم کف (دره) را نشان دهند و در آنجا بهترین خرید را بتوان انجام داد.

نمای کوچک از بخش آخر:
                              [IMG]http://forums.boursy.com/imported/2016/04/mo7ws_t-1.png[/IMG]

اگر اهل خطر نیستید در 2350 و اگر اهل اندکی خطر هستید در همین جا این سهم را بخرید. حد ضرر همین 2350 ریال. و منتظر پاداش های خوب باشیم (ان شاء الله)
                              به نظر میرسه که این نقاطی که اشاره کردید نقاط بازگشتی برای این سهم باشه:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim
                              فایل های ضمیمه شده

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
                                به نظر میرسه که این نقاطی که اشاره کردید نقاط بازگشتی برای این سهم باشه:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim
                                سلام
                                این
                                دانلودر را من نفهمیدم چه مرگش است؟ یک بار کار می کند یک بار خطا می دهد.

================

منظورتان (روی نماد پارسان)
                                فیبوناچی بود؟

================

فکر کنم در مورد نمودار ها یک سری بررسی های سریع و یک سری بررسی های عمیق باید انجام دهیم.

در نگاه سرسری اولیه تعداد زیادی از نماد ها را بررسی سریع انجام دهیم و بعد آنهایی که در بررسی اولیه شانس بهتری داشتند در مرحله ی دوم بهتر و دقیق تر و آهسته تر بررسی کنیم.

بررسی اولیه: موج های الیوت بزرگ و کلی. خطوط مقاومت و حمایت اصلی و بزرگ، اینکه قیمت یک دوران رکود یا اصلاح را پشت سر گذاشته باشد و امثال آن و ... (نسبت پاداش به خطر کلی)
                                بررسی دوم : نشانگر ها (مکدی و آر اس آی به خصوص)، میانگین های متحرک، بررسی وضعیت پیشین نمودار در دره ها و قله ها (و دوباره وضعیت نشانگر ها و میانگین ها در آنها)، موج شماری جزئی تر، خطوط حمایت و مقاومت جزئی تر و همان قبلی ها هم دقیق تر، درصد های فیبوناچی برای دقت در تخمین اصلاح و یا افزایش، بررسی زمانی، چنگال و گن و ... (در آوردن نسبت پاداش به خطر جزئی با درصد احتمال مشخص)

(البته کاری که در بالا کردم در حقیقت یک چیزی بین این دو تا بود و اشتباه بود. چون وقت می گیرد و بازدهی کافی ندارد. ان شاء الله از این به بعد ابتدا یک بررسی سرسری داشته باشم/باشیم و بعد یک بررسی با جزئیات دقیق برای ورود یا خروج)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X