کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سکارون
    ===========

بررسی دقیق تر.
    پیوند بررسی اجمالی پیشین

به آر اس آی و مکدی نمی توان اطمینان کرد.

معمولا یا فرصت نوسان گیری نمی دهد یا اینکه نوسان گیران را با حرکات تند و مواج و قدرت مند خودش بیرون می کند. (حد ضرر های کوتاه مدت را فعال می کند)

نمودار قابلیت زدن یک فنجان (خیلی بزرگ) را دارد.

با فنجان های کوچک می توان گفت یک سر و گردن هم درست شده که نمودار قیمت از آن عبور کرده و به آن بازگشت هم نموده. ولی انتظار دارم دوباره این را قطع کند و پایین تر بتوان خرید.

نتیجه:
    پیشنهاد خرید با خطر کم و پاداش خوب.
    قیمت خرید: 3250 ریال
    زمان خرید: دو روز دیگر (دو روز کاری) یعنی 95/1/28
    حد ضرر: 3000 ریال (چون خرید در کف است و با توجه به پارامتر های بنیادی نیز می باشد می توان خرید را بلند مدت و بنیادی در نظر گرفت و حد ضرر تعیین نکرد)
    قیمت فروش: 4900 ریال (50 درصد!!!)
    زمان نگهداری: یک ماه.
    قیمت فروش دوم: 5600 ریال
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

فخوز
      =====

بررسی دقیق تر -
      پیوند بررسی پیشین سرسری

آر اس آی و مکدی در کنار هم جواب می دهند. البته نه خیلی عالی.
      نتیجه:
      بیست درصد خطر دارد. برای همین به نظر می رسد زیاد با استراتژی من جور نیست. کسانی که می خواهند خطر کنند بعد از شکسته شدن مقاومتی که با رنگ روشن نشان داده شده می توانند اقدام کنند.
      اگر افت بیست درصدی داشت برای خرید مناسب است.
      زمان بررسی بعدی: افت تا 2080 ریال حدود 8 روز دیگر.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

کطبس
        =====

بررسی دقیق تر -
        پیوند بررسی سرسری پیشین

نماد بعد از افزایش عالی سال 92، یک اصلاح abc دقیق و خوب زده و بعد از آن یک مقدار گیج می زند و دقیقا معلوم نیست چه کاره است. و البته در همین لرزش ها نوسان های خوبی هم داده! مثلا 40 درصد.

مکدی خوب کار می کند و در 70 تا -70 قابل بررسی است. و در کنار آن آر اس آی هم مکمل خوبی است.

در همین جا (یعنی 1650 ریال) یا در 1550 ریال یک حمایت خوب دارد.

نتیجه:
        پیشنهاد خریدی خوب و کم خطر.
        قیمت خرید: همین جا (یعنی 1650 ریال) یا
        در 1550 ریال
        زمان خرید: امروز یا هفته ی آینده (95/2/1)
        حد ضرر: 1430 ریال
        زمان نگهداری: 40 روز
        پاداش: 2270 ریال (معادل 45 درصد)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ومعادن
          ======

بررسی دقیق تر -
          پیوند بررسی پیشین سرسری

به نظر می رسد پیشنهاد پیشین برای خرید کوتاه مدت خوب بود و نماد دارد می رود تا 15 درصد بازدهی اش را بدهد... اما با توجه به اینکه 5 درصد رشدش را انجام داده دیگر برای خرید کوتاه مدت توصیه نمی شود مگر اینکه 5 درصد افت کند! یعنی بخورد به کف کانال که البته با توجه به مصوبه امروز مجلس بعید می دانم چنین اتفاقی صورت بپذیرد. ولی باز هم البته با توجه به حجم عرضه ی فوق العاده زیاد حقوقی در امروز ممکن است افت را شاهد باشیم.

نماد مدلش بلند مدتی است و نوسان نمی دهد.

آر اس آی چون زیاد نوسان می کند باید دوره اش بلند تر شود . 28 روز را پیشنهاد می دهیم.

آر اس آی دارد محدوده اش (فعلا) کوتاه می شود و نرسیده به 80 یا 20 هشدار می دهد.

الان مکدی و آر اس آی هر دو واگرایی خوبی داده اند.

یک احتمال هم هست که قیمت تا 1150 ریال هم برگردد برای زدن کف دو قولو

نتیجه:
          خرید کوتاه مدت الان دیگر جایز نیست.
          در صورت افت بررسی مجدد و خرید انجام گیرد. (1300 زیال خوب است و اگر تا 1150 ریال افتاد عالی می شود.)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

پترول
            ====

بررسی دقیق تر - پیوند بررسی سرسری پیشین

چیزی که به وضوح مشهود است کوچک شدن دامنه ی نوسانات هم در خود نمودار قیمت و هم در نشانگر های آر اس آی و مکدی است.

به نظر می رسد نمودار قیمت داخل یک مثلث است و به احتمال قوی این مثلث را رو به بالا خواهد شکست و شکسته شدن آن می تواند قیمت را تا 2000 ریال بالا ببرد.

مکدی و آر اس آی هر دو خیلی خوب هستند. البته نمی دانم چرا مکدی یک مقدار تاخیر دارد!؟

الان روی 1600 ریال قرار داریم. اگر این را بشکند حمایت بعدی 1500 و بعدی 1400 ریال خواهد بود.

رشد ها معمولا در نماد تند انجام می گیرد و اصلاح ها به تدریج. (البته خیلی از نمودار ها این گونه اند)

میزان پاداش 25 درصد به نظر می رسد باشد و کوتاه مدت هم هست ولی اگر این شرکت را با سایر پترویی ها مقایسه کنیم فکر کنم افت داشته بنابر این احتمالش هست که بتواند یکی دو ماهه سقف قیمتی خودش را بزند. (خرید میان مدت)

مدبران فروش هایی را که زمان نوسان سازی عده ای انجام داده بود گذاشته سر جایش و این علامت خوبی است. پس می توان به خرید در همین محدوده ها امیدوار بود.

نتیجه:
            بسته به میزان خطرپذیری در یکی از نقاط زیر پیشنهاد خرید می شود.
            قیمت خرید:
            1600 ریال (همین جا- امروز) یا 1500 ریال یا 1400 ریال
            حد ضرر: 1500 ریال معادل 8 درصد (برای کسی که در 1600 ریال خرید می کند) و 1400 ریال برای کسی که در 1400 ریال یا 1500 ریال خرید انجام می دهد.
            پاداش: 2000 ریال (معادل
            25 درصد)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پارسان
              =====

مکدی و آر اس آی خوب با همدیکر خوب هستند.

از نظر زمانی می توان گفت موج 4 زده شده و یک موج 5 در راه است و اگر این چنین باشد همین جا پیشنهاد خرید برای 3300 ریال یا احیانا شکستن سقف مطرح می شود.

نتیجه:
              پیشنهاد خرید با خطر.
              قیمت خرید: 2500 ریال
              زمان خرید: امروز 95/1/25
              حد ضرر 2500 ریال
              پاداش: 3300 ریال (معادل 30 درصد)
              زمان نگهداری: 25 روز
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

شسپا
                ====

پیشین

نتیجه:
                خرید نه چندان دلچسب
                قیمت خرید: در 8150 ریال یا در همین 8400 ریال
                زمان خرید: دو سه روز دیگر در 95/2/1
                حد ضرر: 8080 ریال
                پاداش: 10000 ریال (20 درصد)
                زمان نگه داری: 15 روز

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دی
                  ===

یک مسئله ی خوب این است که 1580 ریال هم فیبو 50 است و هم دره ی پیشین و هم سیگنال مکدی و آر اس آی

نکته ی بد اینجا است که نسبت فروشندگان به خریداران تو دو سه روز گذشته نصف بوده! و در 1500 ریال هم یک مقاومت هست که قیمت را به سمت خود می خواند.

چون خودم در صدد خریدش هستم زیاد وسواس به خرج دادم ولی در نهایت خیلی سخت است برای اینکه بگوییم الان زمان خرید است یا نه؟

البته می توان هدف را میان مدت گرفت و حد ضرر را برداشت. چرا که نماد بنیاد خوبی دارد...

نتیجه:
                  پیشنهاد خرید در صورت حمایت توسط حقوقی و بالا بردن قیمت.
                  قیمت 1570 ریال
                  حد ضرر 1470 ریال
                  زمان نگهداری: 7 تا 15 روز
                  پاداش: 2000 ریال (25 درصد) یا 2300 ریال (40 درصد)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام

نه به اینکه دیروز پریروز این قدر حول بودم که سهام بخرم نه به اینکه امروز این قدر وسواس گرفته ام.

بگذارید مروری کنیم بر چیزهایی که می خواهم بخرم:

سکارون
                    دی
                    فاهواز
                    وقوام
                    پترول

پارسان
                    کطبس
                    ومعادن
                    شسپا
                    ولصنم
                    غاذر
                    وساخت

این دومی ها از اهمیت کمتری برخوردار است.
                    باید بنشینم یک جدولی درست کنم و محاسبات خودم را کامل در آنها بیاورم و به علاوه ی آن یک جدولی هم برای مقایسه ی سیمانی ها و شرکت های مشابه فاهواز درست کنم تا معلوم شود عیار بنیادی اینها چقدر است و در نهایت یک بازبینی هم از مجمع پترول داشته باشم
                    در کل یک دو دو تا چهار تای کاملا منطقی و حساب شده و به دور از احساسات داشته باشم تا ببینم چه به چه است...

شب ان شاء الله یک بررسی کامل و بنیادی/نموداری خوب خواهم داشت تا تکلیفم برای خودم مشخص شود.

فعلا
                    یا علی
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 121

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام
                      ====
                      یک پرسشی:
                      حد ضرر را چگونه تعیین می کنید؟ این 2200 ریال بر چه مبنایی انتخاب می شود؟ یک سری می گویند حد ضرر را در دره ی قبلی (در این نمودار فکر کنم می شود 1900 یا 2000 ریال) بگذارید. چرا؟ چون اگر آن را رد کند معلوم است که دیگر روند افزایشی نیست و خبری از موج 3 بزرگ نیست... بلکه در وسط یک الگوی کاهشی قوی هستیم... ولی با شکست 2200 ریال نمی شود همچین حرفی زد. ای بسا 2200 ریال را امروز بشکند و فردا روند افزایشی ادامه داشته باشد... (البته من هم باشم فکر کنم همان را انتخاب کنم چون 2000 ریال خیلی پایین است و نسبت پاداش به خطر را خیلی خراب می کند)

یک پرسش دیگر:
                      شما واقعا به حد ضررتان عمل می کنید؟ (من که نمی کنم! البته از این به بعد می خواهم بکنم) انصافا حاضرید در صورت رسیدن به 2200 یا 2180 ریال با 3.3 درصد زیان خارج بشوید؟ یا اینکه صبر می کنید تا اوضاع درست شود...

(این مطالبی که برای شما و همین طور باقی دوستان می نویسم و پرسش هایی که می کنم اکثرش برای خودم است، چون خودم با این مشکل ها دست به گریبانم. جسارت محسوب نشود)
                      سلام بر دوست عزیز
                      حد ضررم را همون تقریبا همون نقطه برگشتی در نظر میگیرم. بسته به سهم چند تومن بالا و پایین داره.
                      اولا اصلا توجه به حد ضرر نداشتم در واقع اصلا نمیدونستم چی هست و فایدش چیه. ولی وقتی یه مقدار پول از دست دادم کاملا با این مفهوم آشنا شدم/:.yead.:/ . کلا هیچ چیزی ارزون به دست نمیاد. الان میشه گفت که به حد ضرر پایبندم البته بسته به سهم ممکنه حد ضرر خیلی بزرگ یا خیلی کوچیک بگیرم

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام

دو سه ساعت است هر چه دارم فکر می کنم فردا چه بخرم به نتیجه نمی رسم...

هیچ کدام از نمودار ها و بنیاد ها کاملا مستعد ورود نیستند...

فاهواز از نظر بنیادی عالی به نظر می رسید که امروز چک کردم آن قدر هم آش دهن گیری نبود... (البته خوب است)، به نظر می رسد قیمت سهم بالا برود، ولی کی بالا می رود و تا چقدر می ریزد؟ خدا عالم است...

دی می تواند تا 1470 ریال هم برود...

پارسان هم همین طور می تواند تا مقاومت زیرین ریزش داشته باشد. یعنی 2350 ریال.

پترول هم همین طور. هم آر اس آی و هم مکدی در مقاومت قرار دارند ولی در کف نیستند. همین طور نمودار قیمت در جای خوبی است و احتمال رشد هست. البته معلوم نیست. ممکن است مقاومت در 1600 بوده باشد که آن را شکسته باشد و تا 1550 که یک مقاومت محکم است یا تا 1500 که یک مقاومت محکم دیگر است، بریزد.. البته فردا در منفی می توان در همان 1550 یا حتی پایین تر هم خرید.

سکارون شاید گزینه ی بدی نباشد که فردا در منفی (در 3265 ریال) خریده شود... با حد ضرر 3000 ریال. برای فروش در 5000 ریال در چند هفته. یا با 10 درصد خروج برای خرید سهم های دیگر.

وقوام هم بد نیست. در 870 ریال (آهان! الان یادم افتاد از قبل من یک سفارش در 860 ریال گذاشته بودم!!! و البته از این شرکت سهام هم دارم... با میانگین 830 ریال!!! می توانم باز هم در 860 بخرم بگذارم کنار بقیه اش...)

خدیزل هم بد نیست. از نظر بنیادی حرف برای گفتن دارد ولی حقوقی بی بخاری دارد که عرضه می کند و حقوقی خریدار هم در درصد های مثبت خریدار نیست و فقط اهل بزخری است... از نظر نموداری هم که چیزی برای گفتن ندارد...

کنورح هم دو سه روز جا برای افت دارد هنوز... تا هنگامی که کنور به کف کانال بخورد.

کطبس هم از نظر نموداری در وضع خوبی است منتها آر اس آی و مکدی اش آن قدر چنگی به دل نمی زند و نیز من اطلاع دقیقی از بنیاد این شرکت ندارم.

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/16, 00:21.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

وپاسار
                          =====

این هم یک خرید خوب می تواند داشته باشد. در همین جا یا در یک کم پایین تر. اگر 4 درصد دیگر (مثلا یک روز) افت کند در 1200 ریال مقاومت خوبی دارد که از آن اگر برگردد احتمال دارد تا 1600 برود. یعنی حدود 30 درصد سود.

نتیجه:
                          پیشنهاد خرید کم در اندکی پایین تر.
                          قیمت خرید: 1180 ریال
                          حد ضرر: 1110 ریال - معادل 8 درصد.
                          حد سود: 1500 ریال - معادل 35 درصد.
                          زمان نگهداری: 40 روز

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

وپارس
                            ====

کاملا نامعلوم، مشکوک به این است که موج 2 را تکمیل کرده است و در انتظار یک موج 3 قدرت مند است که لا اقل تا 2000 ریال برود... موج 2 خودش abc واضح بوده.

نتیجه:
                            نامعلوم
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

وقوام
                              ===

از نظر بنیادی خیلی دوستش دارم. و البته هر چند محاسباتم سر انگشتی است ولی می دانم آینده ی خوبی در انتظار بانک است. (مثل بانک دی)

از نظر نموداری هم به نظر می رسد فعلا به کف رسیده و بد نیست همین جا یک خرید انجام گیرد تا در 1100 ریال فروخته شود. یعنی از 870 تا 1100 می شود 25 درصد در عرض یکی دو هفته. حتی می توان دید را کوتاه تر هم کرد و به قصد فروش در 1000 ریال خرید که می شود 15 درصد... بلند مدتش هم همان طور که گفتم خوب به نظر می رسد.

از نظر آر اس آی و مکدی زیاد وضع خوشی ندارد و دقیقا وسط زمین و آسمان است. در حالی که نمودار قیمت کف است! و به وضوح می توان یک واگرایی بد را مشاهده کرد که در این حالت یا باید قیمت همین جا در جا بزند که نشانگر ها بیایند پایین یا اینکه نمودار قیمت و نشانگر ها با هم بروند پایین.

نتیجه:
                              پیشنهاد خرید
                              قیمت خرید: 860 ریال
                              حد ضرر: 800 ریال - معادل 8 درصد (یا بدون حد ضرر برای خرید بلند مدت)
                              حد سود: 1000 ریال - معادل 25 درصد (و یا 1100 ریال - معادل 25 درصد و یا 1500 ریال برای خرید بلند مدت)
                              زمان نگهداری: 14 روز (یا 6 تا 18 ماه برای خرید بلند مدت)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام

بی خود نبود هیچ قیمت خریدی چنگی به دلم نمی زد!!!

ولی خرید های فردا خوب هستند.

خرید 1450
                                دی فردا (که آر اس آی و مکدی اش هم درست می شود و یک مقاومت خوب هم دارد)

خرید 500 یا 450
                                فاهواز امروز یا فردا

خرید
                                وقوام 860 امروز

خرید 2370
                                پارسان در فردا (2250 چند روز بعد هم هست)

خرید 1475
                                پترول فردا (همین الان دیدم صفش هم جمع شد)

سکارون انگار حد ضرر را زد و فعلا خریدش از نظر نموداری به صلاح نیست. البته در 3000 ریال هم یک مقوامت جدی دارد که شاید از آن برگردد و هنوز حالت نمودار افزایشی است.

خرید
                                کطبس در 1550 فردا هم خوب است. و اگر این رقم را بشکند سر و گردن زده و حالت افزایشی اش به کاهشی تبدیل شده و و و . و کلا واویلا... مگر اینکه از 1430 برگردد

خدیزل هم بنیادی ای است که از عرضه اولیه رشدی نداشته. 3500 شده 4000

حریل هم عرضه ی اولیه بدی نیست. 1010 شده 1200

کنورح را هم یکی دو روز دیگر می گیریم. ولی برای بازی نه برای سرمایه گذاری با پول اصلی.
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/16, 11:05.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X