كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احسان147
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 937

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

تنها مشکلی که این سهم داره اینه که تعداد خریدارها حدود 2 برابر فروشندگان است 1800 به 900 و این نکته منفی سهم است که نشون میده فروشندگان نفری 4000 تا سهم فروختند ولی خریداران نفری 2000 سهم خریدن
    این نسبت در مورخ 15/1/95 هم بود 1200 به 600
    تنها نکته بد سهم به نظر من همینه وگرنه مشکلی نداره

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام

واقعا اوج سطحی نگری و اخلاق بچه گانه بعضی هاست که راه می افتند در تایپیک های مختلف که چی

من در فلان سهم 100 درصد سود کردم و شما که 600 درصد سود کردی با سر به زمین خواهی خورد

سود اعلامی شرکت الکی هستش...... سهم من در آینده سود بیشتری خواهد کرد و از این حرف ها

رشد سهم شما ... ضرر و زیان شما به من چه ارتباطی داره راه شما جداست راه ما جدا

چه اصراری هست اصلا حرف شما درست همین 4_ 5 نفری که در این فروم کنتور داریم با حرف شما فروختیم

ما 600 درصد سود رفت تو جیبمون ...... به شماها چه خواهد رسید ساکت خواهید شد به جای ما خوشحال خواهید شد و یا چه؟

چند بار اومدید تذکر دادید ما هم شنیدیم اصلا ما چند نفر می خواهیم ضرر کنیم دست خودمونه

اگه می خواهید همه کنتور ی ها بفروشند تشریف ببرید خیابان حافظ و جلوی ساختمان بورس داد و فریاد بزنید

دوستانه عرض می کنم باید یه خورده اخلاق حرفه ای یاد بگیریم

درست 13 ...14 ماه پیش بود سه نفر بودیم سوار بر آژانس داشتیم می رفتیم شرکت رسیدگی

مثل همیشه تو تب لت قیمت ها داشتم چک می کردم رییس مون گفت چی بخرم گفتم آکنتور

همون لحظه زنگ زد کارگزاری 10 ..20 هزار تا کنتور 1060 تومان دستور خرید داد

تا رسیدیم به شرکت کنتور از 1060 تومان رسید به 1000 تومان

اون دوست عزیزمون ..... نفر سوم ....که از بورس و نماد ها سواد چندانی نداشت شروع کرد

ما مسخره کردن ..... از آن روز به بعد هر روز ایشان به جای ما ضرر کنتور های رئیس مون را حساب

می کرد و هروز نماد آکنتور رو می گفت می خندید

جالب اینه همین شخص چند هفته قبلش بیمه البرز 137 با توصیه شخص دیگری خریده بود

هفته ها می گذشت و کنتور به قیمت های 700...800 تومان رسید فشار و مسخره بازی های همکارمون به

اوج خودش رسیده بود آنقدر گفت و گفت تا رئیس مون درست 3...4 ماه قبل که مجدد قیمت به 1070 رسید

به دوست خودش جمال در کارگزاری زنگ زد و جمال گفت کنتور روی قیمت خوبیست و بفروش

من که متوجه شدم هر چه اصرار کردم نفروشه فایده ای نداشت و کنایه های همکارمون سخت او رو آزرده کرده بود

خلاصه کنتور 1070 فروخت و کنتور یه کله رفت تا 2000 تومان و بعد 7500 تومان

حال البرز در قیمت 117 تومان مانده و کنتور 600 درصد بازدهی داده

من و رییس حتی یکبار هم به او چیزی نگفتیم چند روز پیش که تو اداره بچه ها با سر و صدا می گفتند

کنتور شده 7500 تومان و همه در حال تعجب و تبریک به من بودند من این همکارمون رو نگاه کردم که از

سرشماری سر پایین انداخته و مثلا مشغول کاره

بله به همین راحتی باعث و بانی این ضرر سنگین این همکار به ظاهر با نمک مون بود

مطلب زیاد شد ببخشید ولی هدف این بود سرمون تو کار خودمون باشه نوشته ها رو بخونیم و چیزهایی که میشه استفاده

کرد رو استفاده کنیم و دیگر هیچ

بچه ها به خدا راست می گویم این فروم ها همشون سودآور هستند اگه بتونم تعصب و .... کنار بگذاریم و فقط از مطالب

استفاده کنیم

من کگاز ح 67 تومانی .... کیسون 67 تومانی .... رتکو ح 260 تومانی و همین آکنتور 1000 تومانی و خیلی

از سه های دیگه رو از همین فروم ها درآوردم سابقه کاربر ها رو در معرفی کردن سهم به خاطر بسپارید

بعد خودتون برید در خصوص اون سهم و صورت های مالی بررسی کنید بجای اینکه تو فروم ها برید روی اعصاب

سهامداران .......بجای مسخره بازی وقت خودتون رو در خواندن مطالب و تجزیه و تحلیل صورت های مالی و اتفاقات

اقتصادی ایران و جهانی بگذارید

تا 1 سال دیگه هم بیاید و با سهم داران جر وبحث کنید هیچی گیرتان نمی آید

با تشکر

نظر

• argo
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 745

دلاور فرض کن ما بچه
        شما که بقول خودتت کنتور 1000 تومنی خریدی میشه مبنای محاسبه رو در اونزمان بفرمایید که چطور اونزمان متوجه شدید کنتور قراردادی داره و قراره اینقدر توش سود کنه
        تکنیکالی خیلی از سهمها میتونسته اونزمان سیگنال خرید داده باشه چرا کنتور
        اگه دید بنیادی داشتی مبنای دیدن این سود کجا بوده
        حالا در قیمت 2000 تومن ممکن بود یک حدسهایی از رو ترازنامه زد ولی کنتور 1000 رو نمیدونم جطوری خریدی
        به نظر من بجای بچه بازی بهتره بیای اعلام کنی با توجه به این ارقام من به این نتایج دست پیدا کردم
        یا حداقل یک چارت بزاری بگی من تو قیمت 1000 تومن تارگت 7000 تومن رو تو نمودار دیدم
        بقول شما اینکه من ور دارم بگم اینطور میشه یا شما بیای بگی اون طور میشه حرف مفت است
        من میگم یک سوله و دانش و تکنولوژی در حد اپسیلون نمیتونه سود 1500 تومنی بسازه و ای بی اس رو دگرگون کنه
        همونطور که نمیشه نردبان رو از پله سوم شروع به بالارفتن کرد افزایش ای پی اس بصورت پلکانی اتفاق میفته
        و این یک قانون کلی است چه اینجا چه در خارج از ایران
        اینها رو هم برای شما نزدم واسه اون بدبختی زدم که میاد خونه اش رو میفروشه میاره تو بورس و امثال بعضی ها پیشنهاد خرید کنتور 7000 تومنی بهش میاد
        برادر من سهم تو بازار زیاد ریسک این سهم زیاده خودتو بدبخت نکن
        آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/04/06, 22:32.
        پي نوشت
        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

با سلام

از قدیم گفتند حرف حرف میاره ..... و نمی خوام این مطلب رو ادامه بدم

اما مطلب آخری

من کی گفتم در قیمت 1000 پیش بینی 7500 رو کردم

من به خاطر قرارداد سوریه و تاجیکستان و تولید کنتور آب و لامپ های کم مصرف و.... پیش بینی سود 400 تومانی می کردم

خوب صبر کردیم دیگه تو قیمت های بالای 1600 و 1700 تومانی فهمیدیم یه خبرایی تو سود صندوق ها هست و کنتور رو نفروختم

بعدش هم سهم بست و سود 2500 تومانی اعلام شد

حالا هم دل و زدیم به دریا و به اطلاعات شرکت اعتماد کردیم انشاالله سود 2500 تومانی واقعی خواهد بود

حال با سود 2500 تومانی من قصدم به نگهداری هست حتی اگه قیمت پایین بیاد خیالی نیست از سودم کم میشه

به اصل سرمایه ام آسیبی نمی رسه هر چه خدا بخواد همون میشه

اگه او بخواد به یکی سود برسونه خواهد رسوند اگه تمام دنیا مانع بشند

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

بعضیا مصداق همون ادمایی هستن که هی میان میگن میریزه میریزه تا بالاخره یه روزی میریزه

همین ادما رو 6 تومنم میگفتن میریزه اما برگشتو 30 35 درصد بازدهی داد..حالا بعد 35 درصد بازدهی ریخت و اینا به همین راحتی 35 درصد از دست دادن

کار نداریم که تارگت های 5 تومنی و 4 تومنی و یه بابایی که میگفت 2 تومن هم میدادن

ما ها که زیر 2 تومن خریدیم برامون فرقی نمیکنه که 7 بفروشیم یا 8..اما من درشتم نوشتم و پاشم امضا زدم و گفتم بین 6 و 7 با گارانتی من بخرید

ما در بین فعالان بازار دو دسته ادم داریم..یه عده کوتاه مدت هستن و یه عده بلند مدت

الان 3 ماه تا مجمع شرکت مونده و بازار به سود 1500 تومنی پی به ای 5 داده و همین پی به ای رو نزدیک مجمع سال بعد بازار به 2500 تومن میده..این رو گفتم برای بلند مدتی ها

اما افراد کوتاه مدت اینا دیگه گرگ بازار هستن و نیازی به دلسوزی منو شما ندارن..من همین دیروز برای یکی دوستانم 5000 سهمشو تو سقف قیمت خریدم که خودتون دیدید چی شد و سقوط کرد اما برای این دوستم نگرانی نداره چون با خودش میگه پی به ای خرید من زیر 3.5 هست و سهم براش ارزنده هست

اما اگه دیروز یه فرد کوتاه مدت تو 8300 خریده باشه و نفروخته باشه وامیسته سهم برگرده و یه ضرر 4 5 درصدی شناسایی میکنه و خارج میشه و دیگه هم به کنتور نگا نمیکنه..کسی که در بازار کوتاه مدت کار میکنه نیازی نداره شماها براش دلسوزی کنید و بخاید بهش هشدار بدید چون ضررو شناسایی میکنه و تو یه سهم دیگه با یه نوسان اون ضررو جبران میکنه همونطور که من خودم این کارو بارها میکردم

کنتور اگه شده 8 تومن علتش اینه که در ردیف اخر صورتهاش نوشته شده 2500 تومن و برای همین بازار 8 تومن براش پول میده

اما در ردیف اخر خودرو و سایپا و خکاوه و خپارس چند نوشته شده؟نمیخام اینارو بکوبم فقط میخام بگم برید به کسانی که جدیدا میخان اینارو بخرن هشدار بدید

کنتور 2روز صف فروش بود اما به پشتوانه اون ردیف اخر سریع افتشو از 7500 جبران که کرد هیچ حتی بالاتر هم رفت..این اتفاقات خاصیت سهمای بنیادی و با پشتوانه هست

هشدار دادن در مورد سهمی که پی به ایش 3 هست واقعا مضحک و خنده دار هست و ازون خنده دار تر اینه که یه عده دایه مهربانتر از مادر میشن اونم برای کسانی که خودشون گرگ بازارن

شنبه هم به نظر من از دو حالت خارج نیست...یا شنبه صف فروش میشه و جمع میشه و برمیگرده و یا شنبه با صف فروش خیلی مختصری بسته میشه و یکشنبه با تاچ 7500 تومن سهم به روند عادیش برمیگرده

من به شخصه نهایت این افت رو 7500 تومن میدونم..گفتم اخباری هم به دستم رسیده اما چون اطلاعی از میزان موثق بودنش ندارم نمیتونم بگم...اگه کسی خواست تو خصوصی بهش میگم اما عمومی معذوریت دارم
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

جناب احسان علت اینکه خریدار و فروشنده متناسب نیستن اینه که عده ای که سهمو تو قیمتهای قبل بسته شدن خریدن الان تو سود زیادی هستن و فروشنده هستن..قبلا طرف با 100 تومن 50000 سهم میخرید اما الان زیر 15000 سهم میتونه بخره..یعنی برای اینکه 50000 سهم شرکت پوشش داده بشه باید 3 نفر هرکدوم 16000 تا بخرن تا 50000 سهم کاور بشه

علت این موضوع اینه که بازار رشد همگنی نداشته و پول همه سهامدارا مثه کنتور 4 برابر نشده که یه دفه 50000 سهمو کاور کنن

این نسبت خریدار و فروشنده طبیعی هست

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
              تنها مشکلی که این سهم داره اینه که تعداد خریدارها حدود 2 برابر فروشندگان است 1800 به 900 و این نکته منفی سهم است که نشون میده فروشندگان نفری 4000 تا سهم فروختند ولی خریداران نفری 2000 سهم خریدن
              این نسبت در مورخ 15/1/95 هم بود 1200 به 600
              تنها نکته بد سهم به نظر من همینه وگرنه مشکلی نداره

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

اصلا ریختن نرمال یک سهم اینجا مسله ای نیست که شما میگی ما اینقدر میگیم تا بریزه
                هر سهمی حتی تاپ بازار هم بالا و پایین داره ولی یکسهم نرمال ریزشش اونقدر نیست که فرضا 8000 تومن قیمت بخوره بعد از مدت کوتاهی به 4000 تومن برسه این شوک قیمتی است
                منظور ما ریزش شدید در زمان کوتاه است
                وقتی میگیم سود کاغذی شناسایی کرده یا با سود تکرار ناپذیر سهم رو باد کرده یا با اطلاعات صوری سهم رو انداخته منتظر ریزش یک قرون دوزار نیستیم
                منتظر ریزشهای 50 درصدی هستیم
                ثنوسا یا پلوله یا صدرا یا سمگا ووو اگر ریزش نرمال داشتن حرفی نبود
                یا اگر کلیت بازار 50 درصد طی یک دوره دو ساله بریزه و کچاد هم 40 درصد ریزش کنه حرفی نیست
                ولی یکسهم توی جندماه در حالیکه بازار تغییر خاصی نداشته باشه و قیمت سهم به یکسوم و کمتر برسه اینو بهش نمیگن ریزش بهش میگن شوک
                مشکل ما شوک است
                بنده معتقدم سود رو نمیسازه و شاهد شوک قیمتی در سهم خاهیم بود
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

خب ما هم میگیم اگه یه روزی قرارداد بره رو هوا اصلا نمیشه سهمو فروخت اما صحبت ازین موضوع الان خیلی زوده

شرکت برنده یه قرارداد ملی شده که مطمئنا با هماهنگی با تمام بالاسری ها این قرارداد به کنتور داده شده که مطمئنا تو یک قراردادی که منافعش به دولت میرسه دروغو دغل وجود نداره

کنتور سالها داره برای دولت کنتور مفتو مجانی درست میکنه و به قیمت 90 تومن به دولت میفروشه و همون دولت اون کنتورو 1.5 2 میلیون به مردم میفروشه و حتی همین پول 90 تومن رو هم کامل به کنتور نمیده..این قراردادو دولت به کنتور هدیه داده

اما در مورد ساختن سود بعضیها هنوز اطلاعاتشون از حسابداری خیلی پایینه

سود کنتور با تحویل کالا ساخته میشه..کالا هم طبق گزارش حسابرس اول اسفندماه به مقصد ایران بارگیری شده...این کالا به باران تحویل داده بشه سود ساخته شده..ربطی به این نداره که چکها پاس بشه یا نشه..اگه شد در مجمع تقسیم میشه اگه نشد به مطالبات شرکت منتقل میشه

بعضی ها عزای پیش از مرگ میگیرن

سود 94 هم اضافه کنم که کالا تحویل داده شده و ساخته شده
                  آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2016/04/07, 12:20.

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                    جناب احسان علت اینکه خریدار و فروشنده متناسب نیستن اینه که عده ای که سهمو تو قیمتهای قبل بسته شدن خریدن الان تو سود زیادی هستن و فروشنده هستن..قبلا طرف با 100 تومن 50000 سهم میخرید اما الان زیر 15000 سهم میتونه بخره..یعنی برای اینکه 50000 سهم شرکت پوشش داده بشه باید 3 نفر هرکدوم 16000 تا بخرن تا 50000 سهم کاور بشه

علت این موضوع اینه که بازار رشد همگنی نداشته و پول همه سهامدارا مثه کنتور 4 برابر نشده که یه دفه 50000 سهمو کاور کنن

این نشون میده فروشندگان قوی تر هستند و دارن از سهم خارج میشن بقیه رشد سهم میمونه برای خبرهایی که قراره بیاد یا افرادی که رانت دارند
                    امیدوارم سهم بازم رشد کنه ولی اگه اینجا اخر بازی باشه مسلما کسانی که رو قیمت 8000 به بالا خریدن ضرر سختی خواهند کرد ولی اگه سهم بتونه بره بالا قیمت تعادلیش حداقل 10000 تومنه
                    پرسود باشی سامان جان

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

در مورد شنبه هم نظر من اینه که سهم در حد حجم مبنا بیشتر معامله نمیشه و با صف فروش بسته میشه چون که از همین حالا براش صف فروش چیدن اما یکشنبه صفش جمع میشه و بقیه ماجرا بستگی به همت کسانی داره که صف فروشش را جمع میکنند اگر امار خریداره خوب نباشه .........

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

دوستان بورسی کلا سیاستمدارای خوبی هستن.....میان جملاتی مینویسن که منتقدین چیزی از سهم ننویسن(سهم پاشی و دلواپسان و جاماندگان و رگبار و از این حرفا)......خواب دیدید خیر باشه:D

در کل اون چیزی که مشخص کننده اینه که اکنتور چند مرده حلاجه گزارش 94 هست......باید صبر کرد دید چی میشه ایا 1650 درسته یا حداکثر 1000 تومنی که بنده گفتم
                        با این گزارش خیلی فاکتورهای سهم مشخص میشه این که توانایی شرکت چقدره و میزان هزینه و حاشیه سود و ......از همه مهمتر این که قرارداد وضعیتش چیه

پس تا اون زمون هر کسی یه چیزی میگه
                        من خودم اگه ببینم شرایطش واقعا اونی هست که من میخوام.....منم خواهم خرید
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

شما اگر منتظر باشید قطعا گران خواهی خرید

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post

موافقم شما هستم

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

این نشون میده فروشندگان قوی تر هستند و دارن از سهم خارج میشن بقیه رشد سهم میمونه برای خبرهایی که قراره بیاد یا افرادی که رانت دارند
                              امیدوارم سهم بازم رشد کنه ولی اگه اینجا اخر بازی باشه مسلما کسانی که رو قیمت 8000 به بالا خریدن ضرر سختی خواهند کرد ولی اگه سهم بتونه بره بالا قیمت تعادلیش حداقل 10000 تومنه
                              پرسود باشی سامان جان
                              با شما مواق نیستم/

چون نمیخواهی قبول بکنی سامان درست میگوید

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

در مورد شنبه هم نظر من اینه که سهم در حد حجم مبنا بیشتر معامله نمیشه و با صف فروش بسته میشه چون که از همین حالا براش صف فروش چیدن اما یکشنبه صفش جمع میشه و بقیه ماجرا بستگی به همت کسانی داره که صف فروشش را جمع میکنند اگر امار خریداره خوب نباشه .........
                                علت اینکه پانصد هزار تا صف فروش چیدند اینکه طرف اول وقت گذاشته تا سر خط باشد.
                                حال اگر شنبه صفش زیاد بود خوب خدارا شکر اول صف هستیم .
                                اماااااااااااااااااااااااااا
                                اگر صفش کم بود و خریدار امد سریع انرا حذف میکنند./

سازمان بورس باید قانونی بگذارد که اگر چنین حرکتی چه در صف خرید چه در صف فروش دیده شود. بهیچ امکان حذف کردن نباشد

نظر

در حال کار...
                                X