کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تجربه نشان داده که هروقت نظرات مخالف در سهمی هست رشد کرده.وقتی هم همه و همه از سهم خووب میگن و ازش تعریف میکنن وقت فروش است.
خداروشکر از قیمت 2000تومان همه مخالف هستن و هنوز وجود دارن.منتظر گزارش کنتور هستیم...کنتور با احتساب گزارشاتش خیلی بالاتر میارزه
بنده دیروز اداره مالیات بودم.
صنفی هستم که از امسال موظف شدم به نصب صندوق.
تمامی اصناف در 95 موظف به نصب صندوق هستن وگرنه برای سال مالیاتی جدید از 12.000.000 معافیت حذف میشوند
جناب نوام
تمامی مطالب شما درست/ همه هم مطالب شما را میدانند و روی کاغذ خیلی هم خوب جواب میدهد/
مهم اینست که خوب ترید بکنید و بتوانید حرص و طمع و احساسات را کنترل بکنی. بخاطر همین احساسات است که شما 50 درصد تحلیلتان درصد است و صد درصد نیست/
سهم خوب و شارپی پیدا کردید لطفا اطلاع رسانی بکنید . همینجا
جناب نوام
تمامی مطالب شما درست/ همه هم مطالب شما را میدانند و روی کاغذ خیلی هم خوب جواب میدهد/
مهم اینست که خوب ترید بکنید و بتوانید حرص و طمع و احساسات را کنترل بکنی. بخاطر همین احساسات است که شما 50 درصد تحلیلتان درصد است و صد درصد نیست/
سهم خوب و شارپی پیدا کردید لطفا اطلاع رسانی بکنید . همینجا
ممنون از زحمتات
ببین کنتور رو یک فیلم گذاشتم
کانسلیم
برو ببین
توی اینجا هم گذاشتم تو تاپیک خودم هم گذاشتم //
اینجور سهما تحلیل تکنیکال و الیوتی نیستن که بشه گفت تحلیل اونجوری کنم
اگر دوسیت داری خریدهای اینجوری داشته باشی
خود کانسلیم رو تو گوگل سرچ کن
به یک سایتی میرسی اون سایت دوست نردیک من است و میتونی ار این سهما پیدا کنی باز
اونیکه اینهمه تحلیل میکرد و خبر رانتی داشت و میگفت تا بالای 10000 هزار هستم
رفت دیگه //بنظرم اعلم و کوتل رو شما برندار
و بدون باری دیگه تموم شده
خدا رو شکر تا حالا رو پای خودم وایسادم...احتیاجی هم ندارم علم و کتل کسی رو بردارم...این سهمو با میانگین زیر ۱۰۰۰ خریدم اگه ضررم کردم تاوانشو خودم میدم...نه به گفته کسی خریدم و نه به تحلیل و نقاشی دیگری میفروشم... صلاحم باشه نگه میدارم...حتی اگه توی سهامداراش فقط من مونده باشم و معین رنان/:.smilingsmiley.:/...صلاحمم نباشه میفروشم
این هم که گفتم هنوز هستم دلیل خاصی نداشت...دیدم بعضیا دارن تفحص میکنن که کی مونده کی رفته منم اعلام موضع کردم ...همین
کانسلیم
طرف فامیلش سلیمی است اسم روششو گذاشته کان سلیم
اقا اگه ادم بخاد با ریسک بالا پولشو چند برابر کنه یا صفر چرا بورس ایران
فارکس کار کنه با ریسک بالا یکهفته ای تکلیفش مشخص میشه
چرا بیاد واسه سهمهای در پیتی مثل لازما شش ماه وقت هدر بده
الان میره انس میخره یا میفروشه مثلا با 50 دلار تغییر قیمت به بالا یا پایین یک لات بزنی تا دو هفته دیگه یا 5000 دلار سودی یا حسابت صفر شده 4 لات بزنی 20 هزارتا
راحت بدون علافی
اونایی که امکان سفر به قبرس و ارمنستان دارن بلک جک و رولت برای کانسلیم پیشنهاد میشود
کان سلیم میگه بریم شرکتا با زیان انباشته سنگین پیدا کنیم تا دیدیم داره میره بالا بپریم روش ببینیم چی میشه خدایی هنر نزد ایرانیان است و بس
سوابق روش
لازما و تکمبا و وملت و .....
سرمایه گزار هم قبول میکنه که با پول خودش اینکار رو نکنه
بنده نیز جهت بازی بلک جک سرمایه گزار با شرایط قرارداد بنیانگزار روش کان سلیم قبول میکنم لطفا پی وی بزنید
نظر