كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
    یکی در گروهی نوشته بزرگان از کنتور خارج شدند /

بزرگی که 3 میل داشته و فروخته همون بهتر که خارج بشود .

البته 3 میل را گفتم که فرض کنیم بغیر از اون هیچ فرد حقیقی نفروخته/

حقوقی هم کلا 240 تا فروخته/

پس خواهشا مردم را خر فرض نکنید
    از روز اخر اسفند تا به امروز 10 درصد از سهام شرکت دست به دست شده است./
    سهامداران فعلی قیمت خریدشان بالاست و فروشنده نیستند.

جالتر اینکه سهامدار عمده اصلا نفروخته اینور بازگشایی
    من نظرم اینه شنبه از منفی به سمت مثبت میرود/ ببینیم خدا چی میخواهد/
    کل فروش امروز برای حقیقی بود
    علت اینکه پانصد هزار تا صف فروش چیدند اینکه طرف اول وقت گذاشته تا سر خط باشد.
    حال اگر شنبه صفش زیاد بود خوب خدارا شکر اول صف هستیم .
    اماااااااااااااااااااااااااا
    اگر صفش کم بود و خریدار امد سریع انرا حذف میکنند./

سازمان بورس باید قانونی بگذارد که اگر چنین حرکتی چه در صف خرید چه در صف فروش دیده شود. بهیچ امکان حذف کردن نباشد
    شما اگر منتظر باشید قطعا گران خواهی خرید
    شما اطلاع دقیق ندارید
    در اصل توسط argo پست شده است View Post
    من يك حجره دار بازار تهرون هستم از بورس هم سر در نميارم
    ولي ميدونم تو اين مملكت با ١٠٠ ميليون سرمايع حتي تو بازار خوب تو مشاغل توليدي يا فروشگاهي نميتوان در اورد مگر اينكه نرخ برابري دلار تغيير كند
    كه اونم كاهش ارزش پول به نوعي جبران شده است و سود همان سود ساليانه من است
    حالا يك شركتي پيدا شده تو بازار راكد كه تا 4 ماه پيش هر سهمش ١٥٠٠ تومن بوده اعلام كرده ميخاد ١٥٠٠ تومن به ازا هرسهم سود بسازه
    بقول دوستمون تو كسادي بازار ايران ميخاد ٢٥٠ ميليارد تومن كاسبي كنه
    به نظر من حجره دار غير ممكنه
    ولي تحليلگراي بورس ميگن ميشه
    تا منفی شد/ سر و کله شما پیدا شد.

یکی هم سیمان را با کنتور مقایسه کرد / اما نمیداند یک کامیون لامپ کم مصرف قیمتش ده ها برابر کامیون سیمان قیمت دارد.

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

امروز خوب شروع کرد/ احتمال زیاد صف خرید میشود./

اگر صف خرید تا اخر بازار بماند کندل خوبی خواهد ساخت و به رشدش ادامه میدهد

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

تا دم درب صف خرید رفت/ اما صف نشد./

ببینیم فردا چه کارهاست

هر چه به اخر ماه نزدیکتر شویم کنتور بالاتر میرود

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

پوشش کامل سود 94 کنتورسازی تایید شد

✅ مدیرمالی شرکت کنتور سازی خبر پوشش کامل سود 94 این شرکت را تایید کرد.

به دنبال اخبار منتشره شده درباره پوشش کامل سود شرکت کنتور سازی ، "بهرامی" مدیرمالی این شرکت درگفتگو با همفکران گفت: بله، شرکت کنتورسازی توانسته سود 1507 تومانی خود را پوشش کامل بدهد که البته اطلاعات کامل در این باره به زودی روی کدال قرار می گیرد.
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

سایت همفکران سایت معتبری نیست
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

با این خبر سهم نتونست بالا بره واسه همین خارج شدم

ولی سهم پایینی نداره

من دیدم کوتاه مدت هست

انشالا بقیه هم سود کنن

و خداحافظ تاپیک کنتور

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

سهم سود 94 رو پوشش داده و نگرانی نداره...کسایی که زیر 2000 با من خریدن خب اونا تو سود خوبی هستن و فرقی نمیکنه 7 بفروشن یا 8 بفروشن

اونایی که با گفته من بین 6 و 7 خریدن الان تو 10 الی 30 درصد سود کوتاه مدت هستن و میتونن خارج بشن

اما اونایی که به دید بلند مدت خریدن هیچ سهمی بهتر از کنتور پیدا نمیکنن

سود 2500 تومنی در سال 95 تا 3500 تعدیل خواهد شد و پی به ای دم مجمع سال 95 همین پی به ای هست که الان کنتور دم مجمع 94 گرفته یعنی حداقل 5

3500 پی به ای 5 بگیره قیمت سهم دم مجمع سال بعد حداقل 17500 خواهد بود

از همه دوستان مخصوصا سجاد و جعفرزاده که از اول با هم بودیم هم تشکر میکنم..انشالا هرجا هستن سلامت و پرسود باشن

از دوستانی هم که مخالف بودن با اینکه دلخورم ازشون اما از اونام بابت فعالیت در تاپیک تشکر میکنم..شاید اگر اونا نبودن تاپیک اصلا ورق نمیخورد

بنده بشخصه با سود حدود 400 درصد از سهم خارج شدم و بار خودمو بستم ...قبلا رو قندیا گین خوبی گرفتم که مجموع گین من در سال گذشته با احتساب کنتور به بالای 1000 درصد رسید که البته مقداری ازین سود صرف پوشاندن زیان شده ...علت این گین بالا این بود که روش معاملاتیمو عوض کردم و شاید تا مدتها دیگه سمت سهام و غیره نرم

ضررهای بدی درین 10 سال فعالیتم تو بورس کردم و بعضی مواقع تا مرز نابودی رفتم اما نامید نشدم و با خودم گفتم ضرر بورسو فقط باید از بورس دراورد...شما که غریبه نیستید به جایی رسیدم که دیگه اشک تو چشمام جمع میشد اما خدا خواست و برگشتم

بعد از این همه سختی و بعد از 10 سال فعالیت الان تازه میتونم یه نفس راحت بکشم..برم یه آلونکی برای زنو بچم بگیرم که تا اخر عمرشون راحت زندگی کنن و یه خودروی ابرومند هم بندازم زیر پام...یه چیزیم تش میمونه که اونم با کمترین ریسک ممکن به فعالیتم در بازار ادامه میدم

اما شاید ازین به بعد دیگه زیاد در فرومها فعال نباشم...32 سال از خدا عمر گرفتم و میخام 32 سال باقیمونده رو بدون استرس سر کنم

یا علی

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 1656

امروزکلی گرفتم تومنفی2ب پایین تواین بازارخونی عالی معامله شدهرچی خاورک دیروز فروخته بودم تبدیل ب کنتورکردم

ی جورای 60%سبدم شدبقیشم خاذین
                  باشدک رستگارشویم :.thumbsupsmileyanim
                  بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                    سهم سود 94 رو پوشش داده و نگرانی نداره...کسایی که زیر 2000 با من خریدن خب اونا تو سود خوبی هستن و فرقی نمیکنه 7 بفروشن یا 8 بفروشن

اونایی که با گفته من بین 6 و 7 خریدن الان تو 10 الی 30 درصد سود کوتاه مدت هستن و میتونن خارج بشن

اما اونایی که به دید بلند مدت خریدن هیچ سهمی بهتر از کنتور پیدا نمیکنن

سود 2500 تومنی در سال 95 تا 3500 تعدیل خواهد شد و پی به ای دم مجمع سال 95 همین پی به ای هست که الان کنتور دم مجمع 94 گرفته یعنی حداقل 5

3500 پی به ای 5 بگیره قیمت سهم دم مجمع سال بعد حداقل 17500 خواهد بود

از همه دوستان مخصوصا سجاد و جعفرزاده که از اول با هم بودیم هم تشکر میکنم..انشالا هرجا هستن سلامت و پرسود باشن

از دوستانی هم که مخالف بودن با اینکه دلخورم ازشون اما از اونام بابت فعالیت در تاپیک تشکر میکنم..شاید اگر اونا نبودن تاپیک اصلا ورق نمیخورد

بنده بشخصه با سود حدود 400 درصد از سهم خارج شدم و بار خودمو بستم ...قبلا رو قندیا گین خوبی گرفتم که مجموع گین من در سال گذشته با احتساب کنتور به بالای 1000 درصد رسید که البته مقداری ازین سود صرف پوشاندن زیان شده ...علت این گین بالا این بود که روش معاملاتیمو عوض کردم و شاید تا مدتها دیگه سمت سهام و غیره نرم

ضررهای بدی درین 10 سال فعالیتم تو بورس کردم و بعضی مواقع تا مرز نابودی رفتم اما نامید نشدم و با خودم گفتم ضرر بورسو فقط باید از بورس دراورد...شما که غریبه نیستید به جایی رسیدم که دیگه اشک تو چشمام جمع میشد اما خدا خواست و برگشتم

بعد از این همه سختی و بعد از 10 سال فعالیت الان تازه میتونم یه نفس راحت بکشم..برم یه آلونکی برای زنو بچم بگیرم که تا اخر عمرشون راحت زندگی کنن و یه خودروی ابرومند هم بندازم زیر پام...یه چیزیم تش میمونه که اونم با کمترین ریسک ممکن به فعالیتم در بازار ادامه میدم

اما شاید ازین به بعد دیگه زیاد در فرومها فعال نباشم...32 سال از خدا عمر گرفتم و میخام 32 سال باقیمونده رو بدون استرس سر کنم

یا علی
                    اقا سامان من اولين بار چند سال قبل توي تاپيك موشكافي بنيادي زيارتتون كردم و تا امروز از اكنتور...
                    قبل از خدا حافظي اين جمله رو كمي براي ما معني بفرماييد كه يعني چي؟ روش معاملاتیمو عوض کردم!! روش قبليتون چي بود و روش فعليتو چي هست؟ممنونم
                    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                      اقا سامان من اولين بار چند سال قبل توي تاپيك موشكافي بنيادي زيارتتون كردم و تا امروز از اكنتور...
                      قبل از خدا حافظي اين جمله رو كمي براي ما معني بفرماييد كه يعني چي؟ روش معاملاتیمو عوض کردم!! روش قبليتون چي بود و روش فعليتو چي هست؟ممنونم
                      من قبلا بنیادی کار میکردم و یه سهمی رو تحلیل میکردم و میخریدم و روش میموندم...زمانی که سهم شروع به حرکت میکرد من از اون سهم خارج میشدم چون خیلی رو سهم مونده بودم و خسته میشدم...سهمو با کمترین سود میفروختم و چون حرکت سهم تازه شروع شده بود از سود اصلی جا میموندم

در حالت بعدی سهمی رو تحلیل بنیادی میکردم و میخریدم اما بازار از لحاظ تکنیکی سیگنال فروش میداد و قیمتها بدجور میریخت..اما من با اینکه میدیدم قیمتها داره میریزه بازم اون تعصب کور بنیادی خودمو داشتم و نمیفروختم و تو زیانهای سنگین میرفتم و نتیجه میشد 10 سال درجا زدن و یا زیان کردن

در اواخر 93 روشمو عوض کردم و از بنیادی اوردم رو تکنیکال...اینجا من موقعی سهمو میخریدم که واقعا سیگنال تکنیکی میداد...بعضی مواقع جواب میداد و بعضی مواقع نه...اما دیدمو کوتاه مدت کردم و با کوچکترین احساس خطر سریع نقد میکردم و همین باعث شد دایره زیانم کم بشه و با این روش تا 3 4 ماه ادامه دادم و سود خوبی هم کردم

کم کم دیدم هرچی تکنیکی میخرم بازم جواب نمیده پس اومدم رانت رو هم چاشنی کار کردم و روابطمو گسترش دادم و با رانت و تکنیکال هم سود خوبی کردم و با این روش تا نیمه های 94 ادامه دادم..

به اینجا که رسیدم دیدم دیگه رانتهایی که به ما میرسه رانتهای سوخته هست و هر موقع به ما میگفتن فلان سهمو میخان بکشن بالا در واقع رو سر ما میخاستن خالی کنن که اخرین نمونش وساخت بود

دیگه این روش هم جواب نمیداد

اومدم فقط تکنیکال رو با تحلیل بنیادی با روانشناسی بازار قاطی کردم

40 درصد تکنیکال 40 درصد روانشناسی و فقط 20 درصد بنیادی

کنتور وقتی از 1300 رد شد سیگنال تکنیکی داد..وقتی از 1500 رد شد رفتم نشستم صورتهاشو بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم که شاید خبری توش باشه

وقتی از 1700 رد شد دیگه مطمئن شدم اتفاق بنیادی قراره توش بیفته و پله اول روی 1740 خریدم و پله دوم روی 2000 و اینم نتیجش شد

میخام اینو بگم

روانشناسی بازار و تحلیل تکنیکال در بازار ایران بیشتر جواب میده

حالا همه مطالب بالا رو تو چند جمله خلاصه میکنم

یه سهمی که میدیدم داره صف میشه منم میخریدم...یا سهم بعد از خرید من صفش سنگین میشد و 10 15 درصد گین میداد و یا سهم شل میکرد و یا با صف سبکی میرفت برای روز بعد

اگه سهم شل میکرد و یا با صف سبکی میرفت برای روز بعد من بلااستثنا رو یر به یرم برای فروش میزاشتم و در 80 درصد موارد روز بعد یر به یر منو میزد و من خارج میشدم..اصلا ریسک نمیکردم که بخام سهمو نگه دارم..اینجوری هم کارمزد میساختم و هم برگشت کارمزد نصیبم میشد و کارگزاری به حسابم میریخت

اگرم سهم با صف سنگین بالا میرفت در اولین ریزش صف میفروختم و تمام

این روش کار من بود

در مواردی که گین های بالا میگرفتم فقط روانشناسی بازار باعث میشد من نفروشم و با سهم بمونم و نتیجش میشد سودهای سنگین که در گروه قند و کنتور من همینکارو کردم

سهمی در صف فروش نمیخریدم و فقط در صف خرید میخریدم و تک سهم و پرریسک کار میکردم...اگر صف سنگین میشد که هیچ اما اگه نمیشد روز بعد رو یر به یرم فروش میزاشتم و در 80 درصد موارد روز بعد یر به یر منو میزد و من خارج میشدم و کاری هم نداشتم که بعد فروشم بالا میرفت یا پایین

اگر به هر دلیلی یر به یرم رو نمیزد با نهایت 5 درصد ضرر روز بعد نقد میکردم و منتظر نمیموندم
                      آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2016/04/13, 00:21.

نظر

• کامل
                        عضو فعال
                        • Apr 2013
                        • 558

آقا سامان گل
                        من خیلی خوشحال شدم که سود کردی
                        در ایام بدون استرس هم سهمی نداری هم دلخور نمیشی از نظرات مفیدت بهره مندیم .تجربه زندگی بدون سهم !!

نظر

• negaram
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 121

درود و روز خوش
                          دوستان کجایید ؟ نکنه همه دوستان مثل آقا سامان از سهام خارج شدن ؟
                          آقا سجاد - آقای جعفر زاده ؟

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

من هستم/ سلام

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط negaram پست شده است View Post
                              درود و روز خوش
                              دوستان کجایید ؟ نکنه همه دوستان مثل آقا سامان از سهام خارج شدن ؟
                              آقا سجاد - آقای جعفر زاده ؟
                              درود

آقای سامان گفت فروختم ،منم بخش اعظمش رو فروختم و منتظرم در قیمت پایین جایگزین کنم، اون روز هم طی پستی اعلام کردم.
                              واقعیتش وقتی دیدم نمیکشه ،روی 8هزار تومن یه مقدارش رو فروختم.
                              بازار برگرده اینم برمیگرده.
                              فکر کنم اقای جعفرزاده هنوز با سهم هستند.
                              .شاید دوباره 6 تومن رو ببینه البته شاید.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              یه مقدراش رو من برای جایگزینی در قیمت پایینتر فروختم ،البته یه مقداریش رو.
                              شایدهم اشتباه کردم بهرحال یه مقداریش رو فروختم اگه پایین اومد اضافه میکنم اگه بالا رفت با همین مقدار ادامه میدم.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negaram
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 121

من هستم/ سلام
                                سلام . ممنون آقای جعفر زاده که هستید .
                                به نظرتون تا کجا پایین میره ؟ به نظرم تو این قیمت ها فروش نداره ؟

نظر

در حال کار...
                                X