کارگاه
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
پاسخ : کارگاه
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
این دانلودر را من نفهمیدم چه مرگش است؟ یک بار کار می کند یک بار خطا می دهد.
================
منظورتان (روی نماد پارسان) فیبوناچی بود؟
================
فکر کنم در مورد نمودار ها یک سری بررسی های سریع و یک سری بررسی های عمیق باید انجام دهیم.
در نگاه سرسری اولیه تعداد زیادی از نماد ها را بررسی سریع انجام دهیم و بعد آنهایی که در بررسی اولیه شانس بهتری داشتند در مرحله ی دوم بهتر و دقیق تر و آهسته تر بررسی کنیم.
بررسی اولیه: موج های الیوت بزرگ و کلی. خطوط مقاومت و حمایت اصلی و بزرگ، اینکه قیمت یک دوران رکود یا اصلاح را پشت سر گذاشته باشد و امثال آن و ... (نسبت پاداش به خطر کلی)
بررسی دوم : نشانگر ها (مکدی و آر اس آی به خصوص)، میانگین های متحرک، بررسی وضعیت پیشین نمودار در دره ها و قله ها (و دوباره وضعیت نشانگر ها و میانگین ها در آنها)، موج شماری جزئی تر، خطوط حمایت و مقاومت جزئی تر و همان قبلی ها هم دقیق تر، درصد های فیبوناچی برای دقت در تخمین اصلاح و یا افزایش، بررسی زمانی، چنگال و گن و ... (در آوردن نسبت پاداش به خطر جزئی با درصد احتمال مشخص)
(البته کاری که در بالا کردم در حقیقت یک چیزی بین این دو تا بود و اشتباه بود. چون وقت می گیرد و بازدهی کافی ندارد. ان شاء الله از این به بعد ابتدا یک بررسی سرسری داشته باشم/باشیم و بعد یک بررسی با جزئیات دقیق برای ورود یا خروج)
من متاستوک را نصب کردم و فقط تیک دانلودر را موقع نصب زدم . تا الان هم هیچ مشکلی نداشته. ( البته تا اونجا که این ذهن داغونم جواب میده/:.yead.:/) بهتره دوباره نصبش کنید.
راه مناسبی برای بررسی هستش. من خودم پیشنهادهای خریدی که توی سایتها کانالها و ... هستش را نموداراش را بررسی میکنم. این طوری بررسی اولیه را اونا انجام دادن. بررسی نهایی را خودم انجام میدم. مناسب بود ورود میکنم.
نظر
-
نظر
-
امروز می خواستم غپیازر بخرم ولی دیدم نامرد ها بد جوری دارند بازی در می آورند، دست نگه داشتم و به جایش خدیزل خریدم تا موقعش بشود.
==============
الان سبدم هست: خنصیر (50 درصد)+ ومعادن (10 درصد) + وقوام (10 درصد) + تاپیکو (10 درصد) + فولادح (10 درصد) + وساخت (10درصد) + خدیزل (10درصد)
(یک ده درصد اضافه می آورد که به بزرگی خودتان ببخشید /.:blinksmiley.:/ /.:biggrinsmiley.:/ حقیقتش خنصیر هم با رشدی که نسبت به سایر اعضای گروه انجام داده الان شده 60 درصد سبد!!! که آن را هم نادیده می گیرید ان شاء الله...)
موفق و سلامت و پر سود و با ایمان باشید،
یا علیدر اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postزیر نویس: گزارش روزانه بازار (از دید من)
غذایی
یکی در میان مثبت های خوب. غپیاذر صف دو میلیونی داشت که 500 تای آن توسط حقوقی عرضه شد و باقی اش توسط حقیقی و بقیه هم گرخیدند و فرار کردند. (دم دمای 12:30 دقیقه!)
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
غذایی
یکی در میان مثبت. غپیازر چند روز دیگر خریدنی است از نظر من. فکر کنم از 2450 ریال برگردد
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postغذایی
عموما مثبت های عالی... غپیازر خطری است. شاید تا 2450 پایین بیاید
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postغذایی
یکی در میان مثبت و منفی - غپیازر ما هم که در فهرست تماشا داشتیم امروز 3.3 درصد منفی خورد. یک مقدار دیگر افت کند برای خرید مناسب است
60 غاذر اتمام کار دلیران یا ادامه ی آن و در هر دو صورت اتمام نزول گلخانه و کارخانه و فروشگاه کاهش مناسب قیمت
غاذر
خنصیر
خدیزل
فولاد
فلامی
ومعادن
(سهم هایی که فعلا به صورت ذاتی متزلزل هستند)
غپیازر هم به نظر من افتش را کرد. قیمت نماد سقوط آزاد کرده. دلیران البته نه از این سهم خارج شده و نه افزایش می دهد. شاید دارد با کد های دیگرش جمع می کند. البته با توجه به اینکه مقاومت به نظر در این نماد شکسته شده و نیز با توجه به اینکه یک سقوط داشته بعید است که یک باره رشد کند... باید یک مقدار (مثلا یکی دو هفته) نوسان کند تا بتواند دوباره رشد کند.
یک چیزی...
غاذر رفت...
جا ماندن حرف اشتباهی است.
.در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postغاذر
=======
بیمه سامان هم با قدرت آمد تو بازی...
بعید نیست وبیمه اش کنند.
البته دیگر از فردا به بعد برای خرید من بهش نگاه نمی کنم. چون همان طور که گفتم من آدمی هستم که دوست دارم در کف بخرم و این جزء خصوصیات ذاتی من است و از پیشنهاد بالا بخر و بالاتر بفروش استقبال نمی کنم.
البته اگر نماد یک اصلاح داشته باشد برای خرید خوب است. آن وقت می توان به دید 5 از 3 یا 5 از 1 بهش نگاه کرد. (یعنی اگر 4 اش را بزند)در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postمتاسفانه به 2222 ریال نرسید و شاید پروازش را شروع کرده باشد...
شاید راست می گویند که همه چیز از نمودار معلوم می شود... فکرش را بکن... بانک ایران زمین (دلیران پارس) رفت کنار و یک باره بانک سامان آمد روی سهم و چند روزه 4 میلیون سهم از بازار جمع کرد...
شاید در همین قیمت ها یا اگر آمد پایین بتوان به خرید غاذر فکر کرد...
الان از نظر نموداری که خیلی وضعش قشنگ است (فردا هم اگر وقت شد حتما تحلیل می گذارم) از نظر سهامداران عمده وضع خیلی به هم ریخته شده است... توسعه آذربایجان شروع کرده 1 میلیون سهم فروخته... دلیران پارس میخ کوب شده و تکان نمی خورد... سهامداران عمده ی حقیقی یک باره با هم شروع کردند هر کدام یک مقدار خرید کردند... و الان هم که سر و کله ی سامان پیدا شده و معلوم نیست نیتش چیست... کلا خیلی اوضاع جالب شده... ولی از نظر نموداری وضع قشنگی دارد...
از نظر بنیادی هم باید حساب کنیم بینیم چه به چه است. (اخبار شرکت که خوب است)
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postبررسی نموداری غاذر
==================
نمودار کانال (های) بسیار تمیزی دارد.
از نظر خطوط روند به نظر می رسد الان در یک مقاومت خوب و محکم هستیم. به نظر می رسد این هفته بتوان این سهم را در قیمت مناسب -یعنی 2222 ریال- خرید کرد. و منتظر ماند تا قیمت در عرض یکی دو ماه به 3000 ریال برسد.(35 درصد) و یا حتی تا 4000 ریال در عرض دو تا سه ماه. (70 درصد بازدهی)
می دانید از چه ناراحت می شوم؟
از یک ماه وقتی که برای این سهم گذاشتم.
از نظر بنیادی زیر و رویش کردم. فکر کنم فقط حدود 50-60 صفحه از انجمن های اینترنتی فقط من مطالعه کردم! نمودارش را بررسی کردم. از نظر معاملاتی تقریبا هر روز که بازار را نگاه می کردم این را هم رصد می کردم...
حتی آن اوایل برای اینکه بازیگر نماد نوشته هایم را جستجو نکند رمزی هم نوشتم...
در نهایت حتی بهترین نقطه ی خرید را هم پیدا کردم (فکر کنم در همین بالا باشد: 2222 ریال که کف نمودار است (پیش تر فکر می کردم به این قیمت نرسیده ولی دیروز در نمودار نگاه کردم دیدم به این قیمت هم رسیده ;( ) )
و
و
و
ولی نمی دانم چرا عمل نکردم؟؟؟
البته فکر کنم زمانی که می خواستم بخرم پول نداشتم. ولی حیف آن همه وقت که گذاشتم... الان دیگر اعصاب معصاب ندارم /:.offtopic.:/
:D
ولی اگر برگردد و به فیبو 50 برسد (و پول داشته باشم) به احتمال قوی دوباره بهش فکر می کنم.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
نظر
-
می دانید از چه ناراحت می شوم؟
از یک ماه وقتی که برای این سهم گذاشتم.
از نظر بنیادی زیر و رویش کردم. فکر کنم فقط حدود 50-60 صفحه از انجمن های اینترنتی فقط من مطالعه کردم! نمودارش را بررسی کردم. از نظر معاملاتی تقریبا هر روز که بازار را نگاه می کردم این را هم رصد می کردم...
حتی آن اوایل برای اینکه بازیگر نماد نوشته هایم را جستجو نکند رمزی هم نوشتم...
در نهایت حتی بهترین نقطه ی خرید را هم پیدا کردم (فکر کنم در همین بالا باشد: 2222 ریال که کف نمودار است (پیش تر فکر می کردم به این قیمت نرسیده ولی دیروز در نمودار نگاه کردم دیدم به این قیمت هم رسیده ;( ) )
و
و
و
ولی نمی دانم چرا عمل نکردم؟؟؟
البته فکر کنم زمانی که می خواستم بخرم پول نداشتم. ولی حیف آن همه وقت که گذاشتم... الان دیگر اعصاب معصاب ندارم /:.offtopic.:/
:D
ولی اگر برگردد و به فیبو 50 برسد (و پول داشته باشم) به احتمال قوی دوباره بهش فکر می کنم.
ولی اصلا بهش فکر نمیکنم. چون فقط اعصاب خودم خورد میشد و هیچ سودی برام نداشت. شما هم بیخیال این سهم . تنت سلامت/:.coolsmiley02:./
نظر
-
سیدکو
=====
مقدار پاداش و خطر هر دو کم.
احتمال قوی از همین جاها بر می گردد و سقف 1400 ریالی اش را می زند... ولی از آنجا که سهامدار این شرکت شستا است بعد از زدن سقف هم فکر نکنم کار خاصی بکند.... تازه به همان سقف رسیدنش هم فکر کنم با هزار بازارگردانی محتاطانه ی تامین همراه باشد...
نتیجه:
نا معلوم.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سکارون
=====
4500 ریال و بعدش 5500 ریال را نشانه گرفته است.
البته نه در کوتاه مدت.
ولی فکر کنم با سرعت قابل قبولی به آنجا برسد. با سرعتی که سهامدار از آن راضی باشد.
به نظر می رسد سر و گردن را زده شکسته.
(این هم از آن شرکت هایی بوده که من همیشه حواسم دنبالش بود... خگستر و وساخت و سکارون (یا سخوز) و شبندر و دی (یا وقوام) .... خگستر و وساخت پرید و شبندر به نیمه ی راه ِ بی خطرش رسید... ولی سکارون هنوز نپریده. فکر کنم چند ماهه صد در صد بدهد. البته من این را می خواستم قبل ها در 3200 بخرم... ولی این هم مثل خگستر شد... آمد پایین، من نخریدم، رفت بالا، من نخریدم و الان دوباره می خواهم بخرمش.)
نتیجه:
کوتاه مدت خوب. میان مدت عالی
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/09, 22:00.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سشرق هم نمودار خوبی داره. اونم بررسیش کنید
البته تاثیر این تعدیل منفیش را هم باید در نظر گرفت
نظر
-
سشرق
========
به احتمال قوی این موج هایی که شروع کرده 5 موجی جنبشی باشد. چرا که امواج اصلاحی معمولا این طوری b های کوچک ندارند و در ضمن قدرتشان کمتر است و بعد از یک دوره رکود معمولا انتظار امواج جنبشی داریم.
اگر امواج جنبشی باشند با شکسته شدن کانال باید آن را به وضوح ببینیم. (یعنی پنج شش روز بعد)
از نظر اطلاعاتی شرکت یک مقدار از دارایی هایش را (مفت به غدیر) فروخته ولی در عوض وام هایش را دارد می دهد. اگر وضع بازار سیمان خوب شود که به نظر می رسد خوب دارد می شود و دیگر شرکت ها برای هم دیگر رقیب نشوند و تخفیف ندهند به نظر می رسد سشرق وضعش بد نباشد. الان متاسفانه وضعیت وام ها کمر سشرق را عملا شکسته (تو مجمع که حسابی درگیری بود)
این نماد یک ارتباطی هم با گردشگری دارد. یعنی ازدیاد زائران امام رضا(ع) باعث رونق ساخت و ساز در مشهد می شود که تاثیرش را در میان مدت روی نماد می گذارد.
نتیجه:
میان مدت به نظر خوب می رسد. کوتاه مدت نامعلوم
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
نظر
نظر