کارگاه
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
پاسخ : کارگاه
حسینا
====
حالت بدون داد و ستد (بدین معنی که سهامدار بهتر است سهامداری کند و خریدار بهتر است دست نگه دارد. نه پیشنهاد خرید است و نه پیشنهاد فروش و حتی نامعلوم هم نیست.)
احتمال قوی این است که قیمت تا حدود 30000 ریال افت کند (جایی که تجمع خطوط مقاومت است) و از آنجا برگردد و یک نوسان خوب بدهد.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
تاپیکو
====
سلام
یک احتمال هست که از همین جا برگردد. ولی احتمال قوی تر این است که تا 2200 ریال یا 2150 ریال بریزد. البته همه اش 5 درصد اختلاف دارد اینجا تا آنجا. آستانه سود هم 3000 ریال است که می شود 35 درصد.
نتیجه:
پیشنهاد خرید.
قیمت خرید: 2170 ریال (برای کسانی که مثل من خطر نمی پذیرند و همین جا برای خطر پذیران)
زمان نگهداری: یک ماه یا 40 روز
آستانه سود: 35 درصد
آستانه زیان: قیمت خرید برای خطرپذیران و بدون آستانه زیان برای خرید های بنیادی
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
دوست گرامی اگر ممکنه در مورد شلیا هم تحلیلتون رو بفرمایید ممنون
فرستاده شده از HUAWEI G7-L11ِ من با Tapatalk
نظر
-
پارسان
====
زیاد معلوم نیست چه به چه است.
به نظر می رسد در c از c از b باشیم.
اگر اشتباه نکنم پیش تر پیشنهاد خرید بود ولی گویا آستانه زیان را شکسته...
البته یک پتانسیل خوب هم دارد که از همین جا برگردد..
من به آر اس آی و مکدی اعتقاد زیادی دارم. الان اینها در وضع خیلی خوبی قرار دارند. ولی باز جا برای افت دارند...
در کل می توان گفت:
نتیجه:
نامعلوم
==============
یک مسئله ای:
همین را در مفید تریدر نگاه کردم کف کانال در می آید 2222 ریال! در حالی که در آمی بروکر با داده های سایت بورس نوین (که گویا برای ره آورد است) این کف در می آید 2080 ریال!
فقط نگاه کن ما روی دیوار که داریم یادگاری می نویسیم...
یعنی خاک بر سر سازمان بورس که یک داده ی درست نمی تواند بدهد دست مردم... آن وقت چگونه اینها می خواهند بروند سرمایه گذار خارجی بیاورند؟؟؟
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/27, 00:23.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط rezayours.rg پست شده است View Postدوست گرامی اگر ممکنه در مورد شلیا هم تحلیلتون رو بفرمایید ممنون
========
یادآوری می کنم بنده حرفه ای نیستم.
========
داده ی زیادی که ندارد ولی به هر حال...
از همین یک مقدار داده به نظر می رسد یک کوچولو دیگر افت کند (مثلا هفته آینده برسد به 2280 ریال) و بعد برود تو کار افزایش و مقاومتش را بشکند و تا 2800 ریال برود.
امکان هم دارد همان 2230 ریالی که زده کف سهم بوده باشد (به خصوص اینکه وضعیت آر اس آی و مکدی اش خوب بوده و دقیقا روی فیبوناچی 62 درصد هم بوده) و از همین جا یک راست برود برای 2795 ریال ولی احتمال افت کوچک قوی تر است.
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/27, 11:25.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
محاسبه ی سود و زیان ماهانه شخصی
======================
(کاملا شخصی-حوصله تان سر نرود)
سلام
از اول اردیبهشت می خواهم این کار را انجام دهم ولی نمی شد.
قرار بود ماهی 15 درصد سود کنیم.
راستش تا دیروز فکر کنم در زیان هم بودم! (خوب شد ننوشتم)
ابتدای سال دارایی ام معادل شاخص 73 هزار واحد بود.
تا دیروز دارایی ام معادل شاخص 71 هزار واحد بود.
امروز الحمد لله با بازگشایی خ.ن.صیر و رشد خدیزل دارایی ام شد معادل 78 هزار واحد. (تازه با تخفیف! وگرنه یک 8 هزار واحد در یک جا و یک دو هزار واحد در جای دیگر و باز یک دو هزار واحد در جای دیگر باید اضافه کنم و عملا باید الان 90 هزار واحد باشم)
پس من این ماه 7 درصد سود کردم. که نسبت به هدف 15 درصدی عالی است! (اگر خاطرتان باشد قرار بود حدود 7 ماه خالص بتوانیم 15 درصد سود کنیم. یعنی مثلا 9 ماه 15 درصد سود کنیم و دو ماه هم ضرر های سنگین 15 درصدی... که برآوردش بشود همان 150 درصد سودی که دوست داریم)
البته این بازده 7 درصدی، کار من نبود و من درش هیچ نقشی نداشتم (عملا 60 درصد سرمایه ام در خ.نص.یر قفل شده بود)
ولی از این به بعد دیگر دست من است و امیدوارم بتوانم بازده خوبی به دست بیاورم.
برنامه های من برای ماه جدید
================
خوب 15 درصد می خواهم سود کنم. یعنی خیلی خوب می شود اگر این ماه برسم به دارایی ای معادل شاخص 90 هزار واحدی!!! اما چگونه؟
** ابتدا باید خن.صی.ر را در قیمت مناسب بفروشم. قیمت فروش با توجه به عوامل زیر به دست می آیند:
1- تصمیم بازیگر نماد که الان سه وجهی شده و به احتمال قوی این سه با هم به تفاهم رسیده اند و امروز هم حقوقی 100 هزارتا خرید داشت و ... که باید بررسی شود.
2- ارزش بنیادی شرکت (آدم باید بداند دقیقا چه چیزی دستش است تا بفهمد بازی چگونه است)
3- یک نگاه نموداری مختصر هم باید بیاندازم ولی می دانم آن قدر کارساز نیست.
** بعد باید خدیزل را یک بررسی مجدد بکنم ببینم نگهش دارم یا بدهم برود. در مجمع خبهمن که خیلی ازش خوب می گفتند! ولی حقوقی نامرد از قیمت حمایت نمی کند.
من از خیلی وقت پیش اعتقاد دارم که گروه خودرویی به رهبری خودرو باید یک موج 5 لا اقل بزنند. موج پنجی لا اقل به اندازه ی سقف قبلی. و دوست دارم از این موج استفاده کنم بعد بروم سراغ سیمان و پتروپالایشی و بانک. به خصوص اینکه شیمیایی ها و بانکی ها و سیمانی ها هنوز چراغ سبز را نشان نداده اند.
** بعد باید دنبال سهم خوب و مطمئن برای بازدهی 15 درصدی در ماه جاری باشم. دلبران زیبا رویی در این حیطه به من چشمک می زنند... دی و وقوام و پارسان و تاپیکو و سکارون و سهگمت و ومعادن و و و اصلا هم قرار نیست بالا بخرم. من می توانستم دی را در 1450 بخرم و نخریدم ولی الان که فکر می کنم می بینم هیچ چیزی را از دست نداده ام... همیشه فرصت خرید خوب در بازار هست.
سیاستم هم همان تقریبا تک سهم شدن است. (مانند همین که در خنصیر الان 65 درصد دارایی ام را گذاشته ام و 20 درصد در خدیزل و 10 درصد وقوام و 20 درصد نقد (یک 10 درصد هم که گفتم تخفیف داده ام!) )
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/04/27, 12:54.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سپاس از توجه حضرتعالی و ممنون که پاسخ دادید
فرستاده شده از HUAWEI G7-L11ِ من با Tapatalk
نظر
-
فهرست مجامع پیش رو
=============
نماد
نام شرکت لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
سرمایهانتخاب
اعضای
هئیت
مدیرهتاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع ديران
ايران دارو
✅ 1395/02/13
دوشنبه 10:00 تهران- خيابان 16آذر،دانشگاه تهران، ساختمان جديد دانشکده داروسازي،سالن رازي زنگان
صنعت روي زنگان ✅ ✅ 1395/02/14 سه شنبه 09:00 سالن اجتماعات شرکت کارگزاري مهر اقتصاد ايرانيان واقع در تهران، خيابان شهيد مطهري، خيابان ميرزاي شيرازي، کوچه هفدهم ، پلاک 17 وايرا
سرمايه گذاري صنايع ايران ✅ 1395/02/14 سه شنبه 15:00 شرکت واقع در تهران- خيابان وليعصر، پايين تر از پارک ساعي، شماره 2224( برج سرو ساعي)، طبقه 14، واحد1406 کرماشا
صنايع پتروشيمي کرمانشاه ✅ ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 09:00 کرمانشاه- کيلومتر 4 جاده هرسين-پل چهر- کيلومتر 3 کمر بندي شهيد شفيعي پارسيان
بيمه پارسيان ✅ ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 09:00 سالن همايش هاي نيايش واقع در تهران ، سعادت آباد ،ميدان کاج ،خيابان نهم ،پلاک 14 دسبحان(سبحان)
سبحان دارو ✅ ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 09:00 تهران-خيابان 16 اذر دانشگاه تهران ساختمان جديد دانشکده داروسازي سالن رازي سخرم
سيمان خرم آباد ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 10:00 شعبه شرکت به نشاني: تهران - بلوار ميرداماد- خيابان شمس تبريزي شمالي- پلاک 28 - طبقه سوم - واحد 6 وجامي
سرمايه گذاري جامي ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 10:00 سرمايه گذاري اعتبار ايران واقع در تهران-بلوار آفريقا-بعد از چهارراه جهان کودک-خيابان پديدار-پلاک 23 طبقه 2 کشرق
صنعتي و معدني شمالشرق شاهرود ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 10:00 شاهرود-کوزه گري -کانون ملي شهيد بهشتي دالبر
البرز دارو ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 11:00 تهران -خيابان 16آذر -دانشگاه تهران -ساختمان جديد دانشکده داروسازي -سالن رازي کچيرو
ماسه ريخته گري چيروک ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 11:00 اصفهان - خيابان فردوسي - ساختمان امير - طبقه چهارم - واحد 402 کي بي سي(ک ب س)
کي بي سي ✅ ✅ 1395/02/15 چهار شنبه 14:30 تهران - خيابان 16 آذر - دانشگاه تهران - ساختمان جديد دانشکده داروسازي - سالن رازي فرآور
فرآوري مواد معدني ايران ❗ ✅ 1395/02/18 شنبه 09:00 تهران خيابان وليعصر نبش خيابان جام جم سازمان مديريت صنعتي ايران چفيبر
توليد فيبر ايران ✅ 1395/02/18 شنبه 15:00 تهران خيابان کريمخان زند خيابان شهيد عضدي (آبان جنوبي ) پلاک 40 ساختمان 80 طبقه2 واحد 203 ميدکو(خاورميانه)
مادر تخصصي توسعه معادن و صنايع معدني خاورميانه ✅ 1395/02/19 یکشنبه 09:00 بزرگراه تهران-کرج، ورودي غربي ورزشگاه آزادي، جنب درب اصلي، سالن هتل المپيک غفارس
شير پاستوريزه پگاه فارس ❗ ✅ 1395/02/19 یکشنبه 10:00 تهران –خيابان آفريقا-پايين تراز چهار راه حقاني (جهان کودک) – نبش خيابان 23 شماره 60 شرکت صنايع شيرايران (پگاه ) ساروج
بين المللي ساروج بوشهر ✅ 1395/02/19 یکشنبه 10:00 تهران - ميدان ونک - بزرگراه شهيد حقاني بعد از مترو حقاني و کتابخانه ملي ورودي همت غرب هتل بزگ ارم سالن نگين ما(بيمه ما)
بيمه ما ✅ 1395/02/19 یکشنبه 10:00 تهران - ميدان ونک - خيابان ونک - پلاک 9 ساروج
بين المللي ساروج بوشهر 1395/02/19 یکشنبه 12:00 تهران - ميدان ونک - بزرگراه شهيد حقاني بعد از مترو حقاني و کتابخانه ملي ورودي همت غرب هتل بزگ ارم سالن نگين خعمرا
توسعه و عمران شهرستان نائين ✅ ✅ 1395/02/19 یکشنبه 14:00 مرکز اصلي شرکت واقع درشهرستان نائين کيلومتر 2 جاده نائين به اصفهان سخاش
سيمان خاش ✅ ✅ 1395/02/19 یکشنبه 15:00 سالن شرکت بين المللي بازرسي کالاي تجاري واقع در : تهران - خيابان مطهري - بعد از تقاطع قائم مقام فراهاني - پلاک 334 سخاش
سيمان خاش 1395/02/19 یکشنبه 16:30 سالن شرکت بين المللي بازرسي کالاي تجاري واقع در : تهران - خيابان مطهري - بعد از تقاطع قائم مقام فراهاني - پلاک 334 سبزوا(ذسبزوار)
سيمان لار سبزوار ✅ 1395/02/20 دوشنبه 09:00 سبزوار خيابان شهيد مطهري حسينيه باقرالعلوم فسرب
ملي سرب و روي ايران ❗ ✅ ✅ 1395/02/20 دوشنبه 10:00 تهران خيابان وليعصر نبش خيابان جام جم سازمان مديريت صنعتي ايران اعتلا
سرمايه گذاري اعتلاء البرز ✅ 1395/02/20 دوشنبه 10:00 تهران- خيابان 16 آذر- دانشگاه تهران- ساختمان جديد دانشکده داروسازي- سالن رازي سنير
سيمان سفيد ني ريز ✅ 1395/02/20 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان استادمطهري بعداز تقاطع قائم مقام فراهاني شماره 334 ساختمان IGI سالن آمفي تئاتر شرکت بين المللي بازرسي کالاي تجاري وبوعلي
سرمايه گذاري بوعلي ✅ 1395/02/21 سه شنبه 10:00 تهران، شهرک قدس (غرب)، فاز 2، خيابان هرمزان، خيابان پيروزان جنوبي، پلاک 74 ، سالن همايشهاي مجتمع آموزشي نيکوکاري رعد سفار
سيمان فارس ✅ ✅ 1395/02/22 چهار شنبه 15:00 درمحل تهران- خيابان مطهري- بعد از خيابان قائم مقام فرهاني پلاک 334- سالن اجتماعات شرکت بين المللي بازرسي کالاي تجاري فافزا
فولاد افزا سپاهان ✅ 1395/02/25 شنبه 09:00 اصفهان خيابان هزار جريب روبروي درب شرقي دانشگاه نبش کوچه چهارم سالن اجتماعات شرکت تکادو حبندر
خدمات دريايي و کشتيراني خط دريا بندر ✅ 1395/02/29 چهار شنبه 10:00 سالن اجتماعات شرکت تايدواتر خاورميانه واقع در تهران خيابان خالد اسلامبولي (وزراء) شماره 84 دارو
کارخانجات دارو پخش ✅ ✅
1395/03/03 دوشنبه 10:00 کيلومتر 18 اتوبان تهران - کرج - خيابان داروپخش - کارخانجات داروپخش
«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر