کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    فهرست حق تقدم های فعال و زمان انقضای آنها:

سلام
    سپاهاح دارد به آخر خط می رسد.
    از قیمت حدود 300 ریال شروع کرده و الان هم همان حدود است. البته در این دو ماه 120 ریال و 700 ریال را هم دید! یعنی انگار می شود نوسان عالی روی این نماد گرفت! :) (یا داد! :( )
    به نظر شما ارزش خرید دارد؟
    به نظر شما
    تمدید می شود؟
    ==========
    البته که
    سیمانی ها جای رشد دارند. و اگر یادتان باشد گفته بودیم خرید حق تقدم خرید آینده است...
    ولی موضوع اینجاست که بازار چرخه دارد. چرخه های بالا و پایین. یک دوره گروه سیمان ذلیل می شوند یک دوره محبوب... یک دوره عراق می گوید واردات را قطع می کند و یک دوره وصل... یک دوره RSI,MACD سقوط می کنند یک دوره اوج می گیرند... و ما نمی توانیم حدس بزنیم دقیقا در چه چرخه ای این حق تقدم را می خواهند باز کنند و بفروشند!؟
    =========
    ولی در کل فکر کنم اگر به
    حوالی 200 ریال رسید بخریم. البته با یک بخش خیلی کوچک از پول که برای بازی گذاشته بودیم کنار. هم fun است و هم تماشا...
    =========
    نمادهایی که بعدا در موردش بررسی خواهیم داشت:
    وصندوقح، فخوزح، ثترانح، کچادح و شاراکح
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام
      از قیمت حدود 300 ریال شروع کرده و الان هم همان حدود است. البته در این دو ماه 120 ریال و 700 ریال را هم دید! یعنی انگار می شود نوسان عالی روی این نماد گرفت! :) (یا داد! :( )
      به نظر شما
      تمدید می شود؟
      ==========
      البته که
      سیمانی ها جای رشد دارند. و اگر یادتان باشد گفته بودیم خرید حق تقدم خرید آینده است...
      ولی موضوع اینجاست که بازار چرخه دارد. چرخه های بالا و پایین. یک دوره گروه سیمان ذلیل می شوند یک دوره محبوب... یک دوره عراق می گوید واردات را قطع می کند و یک دوره وصل... یک دوره RSI,MACD سقوط می کنند یک دوره اوج می گیرند... و ما نمی توانیم حدس بزنیم دقیقا در چه چرخه ای این حق تقدم را می خواهند باز کنند و بفروشند!؟
      =========
      ولی در کل فکر کنم اگر به
      حوالی 200 ریال رسید بخریم. البته با یک بخش خیلی کوچک از پول که برای بازی گذاشته بودیم کنار. هم fun است و هم تماشا...
      =========
      سلام؛
      نمی دانم بد شانسی است؟ خوش شانسی است؟ سخت گیری من است؟ چه کوفتی است نمی دانم... /:.offtopic.:/
      موارد قبلی را که مستحضر هستید چگونه از دستم پریدند...
      این هم از
      سپاهاح
      =======
      انگار این بازار کوفتی نسبت به تصمیمات من آلرژی دارد...
      دقیقا تا این ارسال بالا را انجام دادم 20 درصد نوسان داد!
      =======
      حالا این که خوب است...
      فاهواز فلان فلان شده هم پنج شش تا مرده خور ریختند سرش و دارند بالا می برندش... امروز فکر کنم آن هم 20 درصد نوسان داد...
      این را هم 450 ریال (همان طور که گفته بودیم) برایش دندان تیز کرده بودیم...
      ========
      وقوام هم در 850 ریال و 800 ریال همین الان سفارش گذاشته ام ولی با این اوضاع احوال فکر نکنم دیگر بهم برسد... (حالا می دانم دیگر... تا سفارشم را بردارم یک راست می آید تا 750 ریال و بر می گردد...) این نامرد هم تا 860 ریال آمد و برگشت... (البته احتمال دارد دوباره پایین بیاید ولی نه زیاد)
      (به احتمال قوی این سفارش ها را بر می دارم و در
      خنصیر در منفی 5 فردا یا 2700 ریال پس فردا سفارش می گذارم... اگر آن نخواهد بازی در آورد.)

یعنی چهار پنج مورد نیست که اینجوری دارم می شوم... اصلا اعصاب معصابم خرد شده... /.:biggrinsmiley.:/ جالب اینجا است که تو فروش هم همین است!
      ومعادن را ده بار سفارش فروش گذاشتم تا لبش آمد ولی به قیمت من نرسید... (البته بماند که بعدا نفروختم و بالاتر فروختم...) یا وقوام را دقیقا یادم است در 1060 ریال گذاشتم ولی تا 1050 ریال آمد و به این نرسید...

وساخت و غاذر هم الان یادم آمد به قیمت خریدم نرسیدند و برگشتند... این دی لامصب هم یادم آمد که تا 1440 آمد و بعد من در 1450 سفارش گذاشتم و برگشت و به من نرسید...

/:.offtopic.://:.offtopic.://:.offtopic.://:.offtopic.://:.offtopic.://.:biggrinsmiley.:/ /:.offtopic.://:.offtopic.://:.offtopic.://:.offtopic.://:.offtopic.:/

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/01, 22:50.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

دوست گرامی اگر ممکنه در مورد بنیرو دوباره هم تحلیلتون رو بفرمایید ممنون

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

عجب اوضاعی شده است تو را به قرآن.... این خنصیر هم انگار منتظر بود من بگویم می خواهم بخرم. دقیقا تا من گفتم می خواهم بخرم بست و با 10 درصد مثبت باز شد...
          /:.offtopic.://.:biggrinsmiley.:/

به هر حال بد هم نشد. با این اوضاع شاید فروختمش. (در 3400 تا 3600 ریال به احتمال قوی.)
          ============
          دوستان
          شیمیایی ها قیمت هایشان خیلی جذاب است.
          ممکن است به واسطه ی این بحث
          یکسان سازی نرخ ارز بهتر هم بشوند.
          به هر حال من فکر نمی کنم دولت (در نهایت!) کاری کند که پتروپالایشی ها زیان کنند.
          اصلا من اعتقاد دارم (مخصوصا به واسطه ی حرف های روحانی که از دو صنعت پتروشیمی و خودرو به عنوان صنایع اصلی ایران صحبت می کرد) این گروه یک دور رهبری بازار را به دست خواهند گرفت...
          ============
          البته همه گروه ها مستعد هستند... باور کنید آدم قند تو دلش آب می شود این وضعیت را می بیند.
          الان بهترین زمان برای سرمایه گذاری بلند مدت و حتی میان مدت است (به نظر من)
          سیمانی هایی که ذلیل شده اند و با هر بهانه ای، تاکید می کنم با هر بهانه ای (چه دولت ایران وضعش خوب شود و چه عراق و سوریه و یمن و قطر وضعشان خوب شود... حتی اگر نشود!!! و تولیدشان را بیاورند پایین و نرخ های هم را نشکنند) اینها باید صعود کنند.
          بانکی ها که مطمئنا افزایش سرمایه های تپل در پیش رو دارند. (درصد اطمینان بالای هشتاد در صد به نظر من) و کلا وضع اقتصاد که خوب شود اینها هم وضعشان خوب می شود و از طرف دیگر دولت می خواهد رونق ساختمانی به وجود بیاورد و از طرف دیگر می خواهد نرخ سود بانکی را پایین بکشد (البته این آخری شمشیر دو دم است)... بانکی ها دارایی های زیاد و مطالبات زیاد از دولت دارند و و و و
          پتروپالایشی ها خیلی خیلی خیلی سرمایه گذاری از خارج جذب کرده اند. (کرده اند یعنی من فکر می کنم کار تمام شده رفته پی کارش... چنانچه مهندس عزیزی قرارداد ها را آورده بود مجمع نشان می داد) و صادراتشان هم بهتر شده و هزینه ی گردش مالی (به خاطر تحریم) هم دیگر ندارند و و و
          معدنی ها هم دقیقا مثل سیمانی ها بدجور ذلیل شده اند و خیـــــــــــــلی جای رشد دارند. به خصوص اینکه بهره ی مالکانه تخفیف خورده و چین بازار را یک حالی دارد می دهد... طرح های توسعه این شرکت ها هم هست که مقداری پیش رفته و قیمت هر سهم نسبت به این پیشرفت عقب مانده و باید جبران کند...
          =========
          البته گفتم همه ی گروه ها، این بالایی ها اکثر بازار بودند به نظرم ولی
          خودرویی ها (با اینکه الان 86 درصد سبدم در خنصیر و خدیزل است) به نظر من چیزی ندارند و فقط منتظرم موج پنجشان بیاید و تمام شود و من از اینها بیرون بکشم و از خنصیر در همین آینده ی نزدیک کنار خواهم کشید.
          ساخت محصولات فلزی خیلی خوب بودند ولی دیگر رشد زیادی کردند و مثل خودرویی ها الان چیزی برای ارائه و بالا بردن قیمت ندارند.
          با رایانه و بیمه و ... هم چندان آشنایی ندارم پس بررسی نمی کنم.
          ساختمان هم مقداری صعود کرده و خطر به پاداشش کم شده.
          =========
          خوب حالا موضوع اصلی این است که حالا که می خواهیم از خودرو بپریم بیرون، بپریم تو کدام گروه؟
          بانک
          سیمان
          پتروپالایش
          معدن (و فلزات)
          (و البته شرکت های مرتبط با اینها در گروه سرمایه گذاری)

همه طی اینها خوب هستند ولی الان زمان کدام است؟
          این گروه ها قبلا هم عالی بودند ولی خودرو رشد کرد و اینها همگی در جا زدند (یا یک مقدار کم رشد کردند)

سیمانی ها چندین بار استارت زدند ولی هیجانشان فرو نشانده شد. شاید این بار آغازی پر قدرت تر از سر بگیرند و کار را یک سره کنند...
          در معدن و پتروپالایش و بانک حقوقی به شدت عرضه می کند. طوری که به من دقیقا این طور القاء می کند که یک نفر انگار آن پشت نشسته و به حقوقی های اینها می گوید الان زمان خودرو است... زمان حرکت شما نیست...
          بله... الان که فکر می کنم می بینم
          سیمانی ها کمتر عرضه دارند نسبت به سه گروه دیگر... شاید سفته باز ها ریختند تو این گروه... و بنابر این شاید الان زمان سیمانی ها است...
          شاید باید منتظر باشیم ببینیم کدام گروه حرکتشان را شروع می کنند و وسط کار ملحق شویم... (که اصولا بنده همچین روحیه ای ندارم و دوست دارم روند افزایشی را از ابتدا به نظاره بنشینم البته واقعیتش این می شود که نمادی که خطرناک است را نمی پذیرم و به همین خاطر وسط کار نمی توانم سوار شوم... فکر می کنم این استراتژی بیشتر از اینکه سود ساز باشد زیان ده ممکن است بشود... حتی برای کسانی که تجربه زیاد دارند...)

نمی دانم...
          دوستان اگر کسی چیزی به ذهنش می رسد بگوید.

وقوام و دی و پارسان و تاپیکو و پترول و سهگمت و سکارون و ومعادن و کچادح سهم هایی هستند که من رصد می کنم برای خرید و به نظر من از نظر بنیادی وضع خوبی دارند و برای میان مدت و کوتاه مدت کم خطر هستند. (یک نیم نگاهی هم به اینها دارم: وساخت و غاذر و فخوزح و خدیزل و ولصنم)
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/03, 22:37.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
            سلام؛ شرمنده ام از بنیاد شرکت هیچ اطلاعی ندارم و از نظر نموداری هم که فعلا کارها خوابیده (داده بهمان نمی رسد! مثل معتاد های بی مواد شده ایم!)، داده به دستم رسید اگر یادم بود حتما بررسی می کنم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خگستر هم به نظر می رسد بازی اش تمام شد و رفت تا سال دیگر...

هر سال همین بساط است و فکر کنم امسال هم شد مثل سال های گذشته... البته امسال فکر کنم مثل سال های گذشته بحث فروش بانک پارسیان را مطرح نکردند...

یادش نه بخیر! یک بار من سر همین بازی چند میلیون ضرر کردم... (فکر کنم 45 میلیون ریال بود شاید هم 145 میلیون ریال بود... به هر حال هر چه در یک جای دیگر سود کرده بودم آمدم اینجا از دست دادم...) و از همان جا نشان کرده بودم امسال بخرم که در جریانید نشد...

حالا
              اگر شما یادتان بود بدانید سال بعد هم می خواهند همین بازی را دوباره پیاده کنند و به موقع سوار شوید...
              وساخت هم که گفتم هر سال یک همچین بازی ای دارد... آن هم سر ونوینش و همین طور جدا شدن سهامدار عمده و ... این بازی را دارد... (البته وساخت شاید امسال بازی اش تمام نشود و واقعا ونوینش را بفروشد)
              ولی با وساخت یک دور روند افزایش رفتیم و انصافا حال داد... (فکر کنم شد 100 درصد. از 1700 تا 3300 ریال البته بالاتر هم می شد برویم که احتیاط کردیم.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

عجب اوضاعی شده است تو را به قرآن.... این خنصیر هم انگار منتظر بود من بگویم می خواهم بخرم. دقیقا تا من گفتم می خواهم بخرم بست و با 10 درصد مثبت باز شد...
                /:.offtopic.://.:biggrinsmiley.:/

به هر حال بد هم نشد. با این اوضاع شاید فروختمش. (در 3400 تا 3600 ریال به احتمال قوی.)

عجب اوضاع مسخره ای شده... می خواهم بفروشم می آید پایین می خواهم بخرم می رود بالا...
                ==========
                دو تا سفارش در
                وقوام داشتم (در 850 و 800 ریال) که پایین تر را برداشتم. و اگر پایین نیاید آن دیگری را هم بر می دارم.
                مترصد خرید یکی از اینها هستم:
                سهگمت - سکارون - دی - پترول - پارسان - تاپیکو
                چون داده های نموداری قطع شده است، اینها را موقتا در سایت رهاورد بررسی کردم:
                دی
                https://rahavard365.com/analysis/202939/image
                پترول
                https://rahavard365.com/analysis/202930/image
                پارسان
                https://rahavard365.com/analysis/202933/image
                تاپیکو
                https://rahavard365.com/analysis/202968/image
                سهگمت
                https://rahavard365.com/analysis/203000/image
                سکارون
                https://rahavard365.com/analysis/203036/image

این هم از
                خنصیر که تازگی ها واقعا ازش می ترسم:
                https://rahavard365.com/analysis/202993/image
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/08, 14:17.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بررسی فروش خ ن ص ی ر
                  ============

(نوشته ها افکار شخصی ام است، حوصله تان سر نرود...)
                  سلام

خوب بگذار همین اول بگویم. من به خوبی می دانم دارم احساسی تصمیم گیری می کنم و به همین خاطر دارم اینجا می نویسم تا بلکه بتوانم محاسبات را بر احساساتم غلبه دهم...

حقیقت اینجا است که محاسبات من به من می گوید این نماد فروشی است ولی به خاطر اینکه همیشه دوست دارم با سود بیشینه ی بیشینه وارد نماد ها بشوم و از نماد ها خارج شوم دلم نمی آید در اینجا از نماد خارج شوم.

یک بار دیگر نمودار را با هم ببینیم:

این جور که این یارو امروز داشت می فروخت معلوم است که می خواهد قیمت را بشکند....
                  قبلا هم من در این نماد این بازی کثیف را دیده ام و دقیقا سر یک مقاومت همین بازی را در آوردند و ...
                  و وقتی این مسئله را در کنار اطلاعات دیگری که از نماد دارم قرار می دهم... محاسباتم به من این را می گوید که باید این را بفروشم.

بگذارید یکی دو بار دیگر محاسباتم را مرور کنم تا با تکرار به دلم بنشیند و جای احساسات را بگیرد:
                  1- خساپا و سهامدار عمده و با هم تبانی کرده اند که قیمت را بکشند پایین.
                  2- قبلا حقوقی جدید با اینها هماهنگ نبود ولی الان حقوقی جدید به احتمال قوی هماهنگ شده، چرا که در نماد خ ف ن ا و ر داد و ستد هایی خاص صورت گرفت و در حقیقت این را داد و آن را گرفت...
                  3- امروز با اینکه سفارش های زیبایی یکی از دوستان می گذاشت تا از نماد حمایت کند ولی کاملا معلوم بود یک نفر می خواهد قیمت را خراب کند... (الان نگاه کردم دیدم یکی از سهامداران عمده است که 3 میلیون سهم دارد و به احتمال قوی باز هم خواهد فروخت)
                  4- حقوقی جدیدی وجود ندارد که از نماد حمایت کند.
                  5- دل خوش بودیم به موج پنجم خودرویی ها تا در آن از این نماد و از خدیزل جدا شویم ولی این طور که به نظر می رسد هنوز موج پنجم شروع نشده و با این اوضاع شاید وقتی موج پنجم برسد دیگر کار از کار گذشته باشد. شاید حتی در زمان حرکت آنها این نماد به سمت پایین در حرکت باشد...
                  6- من الان در سود هستم و خروج زیان دهی نخواهم داشت.
                  7- پس تا اینجا به این نتیجه می رسیم که حتما در همین حدود باید فروخت. (حالا بالا رفت هم که رفت. منتها محاسبات می گوید احتمال افت بیش از خیز است)
                  اما در چه قیمتی بفروشم؟ فردا با توجه به قیمت پایانی 3041 ریالی ِ امروز محدوده ی 3190 تا 2888 ریال را خواهد داشت. اگر صف خرید شد، یکی از گزینه ها این است که در همان 3190 ریال همه را بفروشم، یکی از گزینه ها این است که نگه دارم موج پنج خودرویی ها تمام شود، حالا تمام نشد به جهنم لا اقل دو سه روزی حرکت داشته باشد...
                  یک راه هم فروش خرد هست در چهار یا پنج روز کاری.
                  پس بهتر است که متناسب با گروه خودرو عمل کنم. اگر فردا گروه خودرویی ترکاندند که نمی فروشم. چون به احتمال قوی آن نامرد هم نخواهد فروخت. ولی اگر گروه خودرویی معمولی رو به پایین بود و این نماد صف خرید شد می فروشم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

فهرست حق تقدم های فعال و زمان انقضای آنها:

سلام
                    به نظر شما
                    تمدید می شود؟
                    ==========
                    البته که
                    =========
                    ولی در کل فکر کنم اگر به
                    =========
                    سلام
                    دوستان خرید حق تقدم همیشه یکی از بهترین گزینه ها برای کسانی بوده که خطر پذیر هستند.
                    من خودم به شخصه با اینکه خطر پذیر نیستم هم خیلی خیلی علاقه مند به این ها هستم. و دوست دارم با پولی که تحت عنوان «خالی نبودن عریضه» کنار گذاشته ام از اینها بهره مند شوم.
                    در بین گزینه هایی که در بالا اعلام کردم یعنی:
                    همگی نماد هایی بنیادی و با قابلیت افزایش قیمت کوتاه مدت-میان مدت می باشند که به معنی واجد بودن برای دو شرط اصلی ما در حق تقدم ها می باشد. (1-آتیه 2-حاضر باشیم 1000 ریال را واریز کنیم)

در این میان با شاراک و ثتران آشنایی کمتری دارم و همین طور چون نسبت به سقف تاریخی خودشان فاصله زیادی ندارند، آنها را فعلا کنار می گذارم.

اما هر کدام از اینها را بررسی کنیم:
                    وصندوق: جدیدا ایران خودرو خریده + خط کامل فولادی دارد راه می اندازد (از سنگ آهن تا استفاده تجهیزات فلزی) + یک هلدینگ موفق انرژی شده + پی بر ای بسیار مناسبی دارد (4.95) + نماد بسیار سنگینی است و امکان حرکت تیز ندارد + در همین ابتدای سال 95 یک سقف برای خودش ایجاد کرده (بخوانید: سقف قبلی را موفق شده بشکند) و امکان دارد الان در ابتدای یک موج 3 بزرگ باشیم!

کچاد: با سقف تاریخی خود خیلی فاصله دارد (2000 تا 4000 ریال) + به خاطر مشکلات سنگ آهن خیلی ذلیل شده و هم شرایط جهانی و هم شرایط منطقه و هم شرایط کشور نوید افزایش قیمت محصولات شرکت را می دهد. + ممکن است یک اصلاح کوچک در کوتاه مدت داشته باشد.

فخوز: سنگ آهن را مستقم خودش تبدیل می کند + نسبت به گروه تیز تر است + افت قیمتی شدیدی داشته و می تواند رشد قیمتی شدیدی هم داشته باشد. + شرکت در سنوات قبل سود های خیلی عالی ای تقسیم می کرده. + باید یک اصلاح در کوتاه مدت داشته باشد.

پس نتیجه ی این بررسی ابتدایی این است که با یک بررسی نموداری (با پول های فرعی مان) یک خرید در وصندوقح داشته باشیم و هنگامی که وصندوق رشد کوتاه مدتش را انجام داد از آن به سمت کچاد یا فخوز حرکت کنیم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

خسته نباشید لیست حق تقدم ها رو چطوری میشه استخراج کرد راهی داره تو سایت tse فیلتر نوشت براش؟

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                        خسته نباشید لیست حق تقدم ها رو چطوری میشه استخراج کرد راهی داره تو سایت tse فیلتر نوشت براش؟

سلام
                        ممنون
                        نمی دانم منظورتان فهرستی شبیه فهرست من بود یا همچین فهرستی:

فیلتر مربوط به شکل بالا که جناب «برق قدرت» به درخواست من لطف کردن نوشتن این طوری است:
                        (l18)[(l18).length-1]=='ح'

اگر هم فرمول های فایل اکسل و آدرس مروبطه در کدال را خواستید که آن فهرست بالا را ایجاد کند بگویید قرار بدهم.
                        یا علی
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/09, 16:41.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

ممنون از فیلتر

منظورم همین بود. @};-

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

امروز حق تقدم وسکاب بود منفی 93 درصد این طوری هم میشه دیگه

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                              سلام مجدد؛

بترانس (نیرو ترانس)
                              ============

اگر روز کاری قبل نمودار را دیده بودم می گفتم به احتمال بسیار زیاد از 5888 ریال بر می گردد... (هم فیبو ی 62 درصد بود و هم خط مقاومت بسیار خوب)
                              ولی همان طور که می بینیم این مقاومت شکسته شده!!! (مربع آبی بالا)
                              و حالا (با بررسی من) دو احتمال برای نقطه ی بازگشت هست:
                              یکی در مربع آبی وسط یعنی 5950 تا 5850 ریال
                              و یکی در مربع آبی پایین یعنی
                              5500 تا 5350 ریال
                              (به شخصه فکر می کنم از هر دو تا بر گردد!!! یعنی یک موج 5 را از مربع وسط و یک موج 3 اصلی را از مربع پایین شروع کند)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

شفارا (پتروشیمی فارابی)
                                ================

همان طور که در شکل دیده می شود الان دقیقا در مرز و در سر یک دو راهی هستیم.
                                اگر خط حمایتی که الان دقیقا رویش ایستاده است را بشکند یک راست احتمال دارد همین قدر که ریزش داشته دوباره ریزش داشته باشد. (یعنی تا حوالی 2800 ریال!) (خطوط جهت دار آبی که نقطه چین هستند)
                                ولی اگر از همین جا برگردد امکانش هست که حتی خط مقاومت را بشکند و به آن برگشت کند که در این صورت اولین هدف 6888 ریال خواهد بود. (خطوط جهت دار آبی که نقطه چین نیستند)
                                نشانگر ها هم به وضوح نمی گویند کدام احتمال محتمل تر است ولی احتمال دوم را بیشتر تایید می کنند.

ان شاء الله که همین طور است و قیمت در وهله ی اول به
                                5600 ریال و بعد به 6888 ریال و بعد به 9000 ریال می رسد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X