گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Omid_Khan
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 714

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
    هرچند شما به شکل سوالی مطرح کردین که باید بعدا ببینیم "خریدارها برنده بودند یا فروشنده ها" ولی حس میکنم که منظورتون اینه که "فروشنده ها بعدا پشیمان خواهند شد" یعنی نظرتون بر صعود خگستر است در آینده.
    ولی هرچند زیان سازی خودرو و خساپا آنچنان که باید و شاید تاثیر منفی نگذاشت بر بازار و مخصوصا بر خود این سهام زیانده ولی به نظر من افت ارزش سهام خودرو-خساپا هنوز تموم نشده و منفی خوردن اونها در روزهای آینده هم ادامه داره و این افت میتونه بر خگستر هم تاثیر منفی بگذاره و شاید خگستر را تا قیمت 400 تومن هم پایین بیاره!
    البته این تنها نظر شخصی من است و مسلما صد در صد معلوم نیست درست دربیاد!
    خوب انگار خرگستر راستی راستی داره به 400 تومن هم میرسه! فعلا که 450 تومنه!
    این سهم یعنی خگستر یا خرگستر هم دنباله روی سهام نکبت بار خودرویی است که بازار بورس را نابود کرده اند! خودرو و خساپا که دارن میترکن به سلامتی و شاید تا 250 تومن هم برسند که واقعا برای چنین سهمهای بی ارزشی اصلا دور از ذهن هم نیست! و شاید همین خرگستر هم تا 400 تومن سرازیر بشه!
    البته باز هم میگم که این حرف من تنها یه پیش بینی یا امیدواری است و شاید اصلا درست در نیاد!

نظر

• محمدرض
      عضو فعال
      • May 2019
      • 394

موج یک تا 440 تومن بالا اومد وبعد از اون موج سه تا 785 بالا رفت طبق قوانین موج شماری موج چهار نبایستی وارد حریم موج یک بشه (440تومن) لذا اگه بره زیر 440 تومن اوضاع خیلی بی ریخت می شه .

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
        موج یک تا 440 تومن بالا اومد وبعد از اون موج سه تا 785 بالا رفت طبق قوانین موج شماری موج چهار نبایستی وارد حریم موج یک بشه (440تومن) لذا اگه بره زیر 440 تومن اوضاع خیلی بی ریخت می شه .
        سقف اون موج 4432 ریال هست.
        اگه اون موج رو یک در نظر بگیریم هنوز بایست در موج 3 باشیم نه در موج 4.زیرا بعد از موج یک و دو ،ما با یه موج صعودی روبرو هستیم که با سه موج بالا اومده که نمیتونه موج جنبشی صعودی باشه پس احتمالا هنوز در موج 3 هسیتم تا 5 موج صعودی رو تکمیل کنه.
        کمی پیچیده هست و بهتره زیر 443 تومن نره.

البته میگند امروز به حقوقی ها گفتند فروش نزنند.ببینیم چی میشه.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2774

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          سقف اون موج 4432 ریال هست.
          اگه اون موج رو یک در نظر بگیریم هنوز بایست در موج 3 باشیم نه در موج 4.زیرا بعد از موج یک و دو ،ما با یه موج صعودی روبرو هستیم که با سه موج بالا اومده که نمیتونه موج جنبشی صعودی باشه پس احتمالا هنوز در موج 3 هسیتم تا 5 موج صعودی رو تکمیل کنه.
          کمی پیچیده هست و بهتره زیر 443 تومن نره.

البته میگند امروز به حقوقی ها گفتند فروش نزنند.ببینیم چی میشه.
          درود آقا سجاد
          موج شماری خگستر بسیار مشکل هست فعلا...اما نظر من این هست که یک پهنه wxy رو در قیمت ۷۸۰ تمام کرده...و بعد از اون داره یک ۵ موجی تکمیل می‌کنه...بیشتر باید فعلا روی تحلیل خودرو و حمایت ۲۸۰ خودرو تکیه کرد...تا ببینیم از ۲۸۰ قیمت برمیگرده یا نه

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2774

چارت خساپا و خودرو رو چک کردم...امروز احتمال بسیار زیاد اصلاحشون تمام هست...حالا تحلیل اشتباه هم داشتم این چند وقت از خگستر...اما امیدوارم این درست باشه
            خساپا ۲۶۰...خودرو ۲۸۰...خگستر ۴۴۰

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              چارت خساپا و خودرو رو چک کردم...امروز احتمال بسیار زیاد اصلاحشون تمام هست...حالا تحلیل اشتباه هم داشتم این چند وقت از خگستر...اما امیدوارم این درست باشه
              خساپا ۲۶۰...خودرو ۲۸۰...خگستر ۴۴۰
              ولله قیمت های خیلی ارزنده ای دارند.
              یادتونه ما در قیمت های 200-250 تومن برای خگستر چقدر پست میذاشتیم که برای خرید ارزنده هست ،دور نیست زمانی هم خواهد رسید که بگیم یادتونه خگستر روی 440 تومن فشار فروش داشت؟
              نگران نباشید این نیز بگذرد.
              به این فکر کنید که این منفی ها میخواست چه درسی بهمون بده که ما رو آگاهتر و قویتر از قبل بکنه.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمدرض
                عضو فعال
                • May 2019
                • 394

یه حساب سر انگشتی کردم حدود 9میلیارد سهم تو بازه 440 تا 618 تومن معامله شده یعنی نزدیک به 55 درصد شناورسهم . بازیگردان دیگه چی میخواد خدا داند

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
                  یه حساب سر انگشتی کردم حدود 9میلیارد سهم تو بازه 440 تا 618 تومن معامله شده یعنی نزدیک به 55 درصد شناورسهم . بازیگردان دیگه چی میخواد خدا داند
                  این بالا پایین کردن ها و سهم رو هی از مثبت به منفی کردن ها و یا نوسان های 10-20 درصدی فقط و فقط برای خسته کردن سهامداران حقیقی هست این بازی بارها قبل از صعودهای 200-300 درصدی تکرار شده.
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/07/12, 10:38.

نظر

• الکساندر آلخین
                    ستاره‌دار(4)
                    • Jun 2013
                    • 828

سلام و درود
                    شاخص کل به حمایت 2040 واحد رسیده و همزمان بسیار از نمادها به محدوده های جذاب خرید رسیده اند.
                    برای شنبه انتظار دارم بازار از محدوده ی منفی آغاز شود و بتدریج تقویت شده و به محدوده های مثبت برسد.
                    خگستر هم دقیقا رسیده روی حمایت ابر کوموی هفتگی...
                    هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• ushita
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 876

مارکت امروز خگستر برابر فقط دارایی قطعه ساز های که داره / بماند که باید وپارس امسال اپال رو تعیین تکلیف می کنه و ارزشمندی خگستر اونجا مشخص میشه

بلوک خودرو و سمند هم که چی بگیم. شاید سه برابر قیمت امروز خریدار باشند

خلاصه خگستر اینجاهاش ارزونه و پایین ترش دیگه مفت اندر مفت

هر چند خیلی به گروه خودرو اعتقادی ندارم
                      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• naderi1
                        ستاره‌دار(26)
                        • Sep 2020
                        • 792

قبلا هم گفتم برخی سهم ها هستن که در طول سال بارها افت و خیز شدید دارند و بیشتر تابع اخبار است و ماهیت سفته بازی دارند مانند این نماد و باید ازش سواری گرفت. به واقع گاو شیرده است که قبلا بارها به این موضوع پرداختم. البته سفته بازی بودن لزوما به معنای بی بنیاد و بی ارزش بودن نیست هرچند در این سالها عامل افت و رشدش سوداوری نبوده.

به حد کافی در وقتش گفته شده و از رانت خواران و مافیا و سفته بازان بزرگی که حتی در نبض اخبار و اطلاعیه ها هم بنوعی نقش دارند! که بخاطر گفتن واقعیت ها توهین شنیدم که طبیعی هم بود. به هرحال زدن حرف حق هزینه دارد.
                        دیگر این حرفهایم جا افتاده و درستی آن ها احراز شده.

هرکسی که به ظاهر با الفاظ دل خوش کننده حضور دارد دلسوزتان نیست و خیر و صلاح را در عمل ببینید که چه کسی خواسته است.

چهارشنبه در درصدهای منفی(حدود ۴۳۳) مجدد سوار شدم. البته سهم خوب در بازار زیاد است و همانگونه که قبلا هم گفته شد قصدی بر اعلام خریدو فروشهایم ندارم.
                        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                          مارکت امروز خگستر برابر فقط دارایی قطعه ساز های که داره / بماند که باید وپارس امسال اپال رو تعیین تکلیف می کنه و ارزشمندی خگستر اونجا مشخص میشه

بلوک خودرو و سمند هم که چی بگیم. شاید سه برابر قیمت امروز خریدار باشند

خلاصه خگستر اینجاهاش ارزونه و پایین ترش دیگه مفت اندر مفت

هر چند خیلی به گروه خودرو اعتقادی ندارم
                          دقیقا بخاطر همین ارزندگی بنیادی زیرمجموعه هاش هست که من منفی های خگستر رو تحمل میکنم وگرنه ایکی ثانیه اردر فروش رو فعال میکردم.
                          سهم خوب دیر یا زود راهش رو پیدا خواهد کرد.

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11252

17 اردیبهشت تا لب مرز800 هم خریدن

سهم امروز به لب مرز400رسید

درفاصله 2ماه نصف شد!!....

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4140

داش محسن دیگه مبالغه نباید کرد
                              785 قیمت لحظه ای بوده و اندک معامله و همان روز 687 صف فروش شده
                              انبوهی سهم در تاریخ مذکور 17 اردیبهشت لحظه ای و در یکی دو دقیقه ابتدائی ، یه قیمتی اون بالاها خوردند و این ملاک نیست . ملاک همان روز قبل است و 16 اردیبهشت

برای اینکه مشتری بشیم شما 750 حساب کن که تا امروز میشه 45% منفی
                              البته من که هیچ تعصبی به هیچ سهمی ندارم و دو روز گذشته خلاصش کردم با اندکی سود

فردا حوالی 400 بعنوان مرز روانی باز خرید میکنم هر چند بازار بخواد اذیت کنه و 2 میل را بشکنه که بعید هم نیست تا 360 هم جا داره
                              فردا 2 میل حفظه . باید در روزها و هفته های بعدی دید میشکنه یا نه

نظر

• ushita
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 876

اگر به بالای بازار اعتقاد نداشتم میگفتم باید فروخت و خارج شد. ولی ولی

اینقدر رشد بعدی بازار رو جذاب می بینم که نگو و نپرس ... به نظرم سهم های شل بازار راحت سوبل میشن وای به ارزنده هاش

پس باید این منفی ها رو پله ای هی خرید و خرید. هر چند صبر و رنج منفی دیدن بدم نیست. حداقل سود بعدیش راحت طرفه راضی نمیکنه و کپتایل گین میگیره
                                معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

در حال کار...
                                X