خرید در نقطه امن+نوسانگیری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Comprehension of Markets
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 166

پاسخ : خرید در نقطه امن+نوسانگیری

سلام و عرض ادب
    روز قبل مجمع خصدرا حوالی 230 خرید شد و چهارشنبه هم بهش اضافه کردم. مدتی هست رصدش میکنم و به نظرم گروه خوبی روش فعال شدن و در حال خرید هستن.
    البته همونطور که در جواب عزیزی در پیام خصوصی گفتم سهم پر ریسک و چموشی هست و در این چند سال به کمتر کسی سود رسونده ولی در بازه زمانی فعلی من ریسکش را خریدارم. ایمن ترین قیمت خرید حدود 230 تومن هست. البته فعلا بعید میدونم بتونه بالای 250 را ببینه و مدتی ممکنه نوسان بین 230 تا 250 داشته باشه ولی حدس من اینه که بالاخره از این بازه خارج میشه و در مرحله اول میره سمت 300.
    وپسا هم که باز سوال کردن خودم هنوز با سهم هستم و اضافه کردم در این مدت. سهم فعلا در بازه 180- 190 داره نوسان میکنه. سهمی که تشخیص بدم ارزونه از منفی هاش استقبال میکنم و بهش اضافه میکنم البته با مدیریت سرمایه.کسانیکه صبر و حوصله ندارند میتونن خارج بشن چون فرصت خروج در مثبت ها و صف خریدهاش زیاد داده تا الان
    کیسون هم از نظر من در منفی هاش میتونه فرصت خرید باشه. سهم وضعیت مناسبی داره و از همکارهای قدیمی خودم که اونجا مسولیت دارن خبر دارم که پروژه های خوبی گرفتن و دنبال نیرو برای پروژه هاشون بودن در چند ماه قبل.
    در مورد شرایط سیاسی و وضعیت توافق دوباره داره وضعیت مبهم میشه و واقعا در حال حاضر نمیشه گفت با قطعیت به توافق میرسن یا نه! جمهوری اسلامی تصورش این بود که بایدن بیاد هر چی بگن گوش میکنه ولی بایدن هم تجربه های زمان اوباما و رکبی که اوباما بعد توافق از برنامه موشکی ایران خورد را داره و به نظر میاد که نمیخواد دوباره وارد توافقی بشه که رکب بخوره.باید منتظر بود و دید حماقت حکومت ایران آیا انتهایی داره و وضع زندگی مردم را هم بالاخره در نظر میگیره و به عقل میادیا نه و همچنان به دشمن تراشی و جنگ با دنیا ادامه میده

نظر

عضو عادی
      • Feb 2011
      • 166

اینترنت ماهواره ای:۵۰۰دلار هزینه دیش و ۱۰۰دلار هزینه ماهانه که هر دستگاه میتونه ۲۰۰کاربر را ساپورت کنه.بدون فیلتر و پارازیت
      به نظر با عکسی که در کانال ها وجود داره وارد ایران هم شده.از سهام مرتبط با اینترنت در بورس ایران دوری گزینید!
      بیچاره مجلس انقلابی! فقط روسیاهی طرح براشون میمونه
      آخرین ویرایش توسط Comprehension of Markets؛ 2021/07/31, 14:02.

نظر

عضو عادی
        • Feb 2011
        • 166

در اصل توسط Comprehension of Markets پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب
        روز قبل مجمع خصدرا حوالی 230 خرید شد و چهارشنبه هم بهش اضافه کردم. مدتی هست رصدش میکنم و به نظرم گروه خوبی روش فعال شدن و در حال خرید هستن.
        البته همونطور که در جواب عزیزی در پیام خصوصی گفتم سهم پر ریسک و چموشی هست و در این چند سال به کمتر کسی سود رسونده ولی در بازه زمانی فعلی من ریسکش را خریدارم. ایمن ترین قیمت خرید حدود 230 تومن هست. البته فعلا بعید میدونم بتونه بالای 250 را ببینه و مدتی ممکنه نوسان بین 230 تا 250 داشته باشه ولی حدس من اینه که بالاخره از این بازه خارج میشه و در مرحله اول میره سمت 300.
        امروز حجم بالایی معامله شد.صدرا میتونه با دولت رییسی و وزارت رستم به‌دوران‌اوج خودش برگرده و حتی مثل قدیم بشه لیدر بازار.توصیه ای به خرید در این قیمت ها نیست…

نظر

عضو عادی
          • Feb 2011
          • 166

وپسا خریدش در منفی ۲ها از امروز نه تنها جایزه که مستحبه. سهمی که بدون زیان انباشته و بدهی داره تقریبا به قیمت سال ۹۶معامله میشه. ارزش بازار کمتر از ۵۰۰میلیارد!فکر نکنم داشته باشیم همچین سهمی در بازار.
          نه تنها همچین سهمی نداریم که فکر نکنم اصلا کالایی وجود داشته باشه که ارزشش با قیمت سال ۹۶ اون برابری بکنه
          روزی که گفتیم از امروز وپسا در منفی 2 ها خریدنیه قیمت سهم 185 تومن بود از اون روز تا الان کمترین و بیشترین قیمتی که دیده 181 و 192 بوده و بیش از 10 بار در این بازه صف خرید و فروش شده!خودم منتظر قیمت های پایینتر بودم تا خریدم را تکمیل کنم انتظار داشتم حداقل چندتا منفی 2 دیگه بخوره ولی فعلا پایینتر از 180 نیومده. فعلا نوسانگیران روزانه میتونن حوالی 180 بخرن و نزدیک 190 بفروشن. البته خودم یک سهم هم نوسان نگرفتم تا الان و نمیگیرم.
          نصف شناوری وپسا در یک ماه اخیر معامله شده! و سهم قراره به بازار زرد ارتقا پیدا کنه ولی اصلا کاری به فاند و تکنیکال و ...نداریم. شما اگر سهمی پیدا کردی در بورس ایران که ارزشش معادل قیمت سه سال قبل باشه از نظر من چشم بسته بدون توجه به فاند و تکنیکال و ...خریدنیه. سراغ دارید معرفی کنید با هم بخریم.حالا اگر ارزشش کلا 400 میلیارد باشه که خریدنی تر هم میشه.

------------------------------------
          یکی از سهم های ارزنده قطعه ساز که در سال 97 در سایت بورکس هم خیلی روش تاکید داشتیم بدجور از دستمون در رفت.یک ماهه بیش از 50 درصد رشد داشته و واقعا اکازیون بوده در یک ماه قبل. خیلی افسوس خوردم از اینکه حواسم بهش نبوده.از این تک سهم های اکازیون به این راحتی پیدا نمیشه در بازار.

نظر

عضو عادی
            • Feb 2011
            • 166

سلام و عرض ادب
            البته فعلا بعید میدونم بتونه بالای 250 را ببینه و مدتی ممکنه نوسان بین 230 تا 250 داشته باشه ولی حدس من اینه که بالاخره از این بازه خارج میشه و در مرحله اول میره سمت 300.
            وپسا هم که باز سوال کردن خودم هنوز با سهم هستم و اضافه کردم در این مدت. سهم فعلا در بازه 180- 190 داره نوسان میکنه.
            با سلام
            صدرا به تارگت اولمون رسید و قفل در صف خرید. فعلا ده روزه بیش از 30 درصد بازدهی
            وپسا هم که یک سال بود نزولی بود از روزی که گفتیم خریدنیه کف سهم بسته شد و بالاخره از بازه نوسانی هم که داخلش گیر افتاده بود خارج شد.
            چهارشنبه اول صبح میخواستم شگل را معرفی کنم که جلسه پیش اومد و وقتی برگشتم دیدم صف شده.
            یکبار سهم بیمه آسیا را به عنوان سهم کم ریسک بجای اخزا و صندوق درامد ثابت خریدیم که چند برابر سود بانکی سود داد. امروز میخوام رانفور را برای تبدیل اخزاها معرفی کنم رانفور 550 -600 به نظرم برای افراد کم ریسک مناسبه، درسته p/e ایش مثل بیمه آسیا پایین نیست ولی این سهم اگر در قیمت مناسب وارد بشی جز سهام مطمئن بازاره و کسانیکه بلند مدتی باهاش بودن همیشه سودهای خوبی کردن.نزدیک 550 و حتی پایینتر جذابتره برای خرید و تبدیل بسیار کم ریسکیه در این حوالی برای اخزا و صندوق درامد ثابت.
            -------------------------
            با اینکه این تاپیک جز کم بیننده ترین و کم تحرک ترین تاپیک هاست ولی خدا رو شکر جز پر بازده ترین ها بوده. همیشه سعی کردم سهم هایی انتخاب بشه که بیشترین پتانسیل رشد را در کمترین زمان داشته باشه. بعید میدونم تاپیک و کانالی وجود داشته باشه که این تعداد سهام از گروههای متنوع و مختلف معرفی شده باشه و همشون در زمان خودشون بازدهی های چند برابر شاخص داشته باشند. ممکنه کسی فقط مثلا روی یک گروه خاص زوم کرده باشه و اون گروه رشد خوبی داشته باشه ولی این حجم تنوع از گروههای مختلف بعید میدونم وجود داشته باشه:
            ذوب:بیش از 60 درصد رشد از کف
            غگل:85 درصد رشد از کف
            کرمان:60 درصد رشد از کف
            گشان: زمانیکه معرفی شده در عرض دو سه هفته بیش از 35 درصد رشد کرد.
            دو سهم بیمه آسیا و ثمسکن هم به عنوان سهام کم ریسک و جایگزین اخزا خرید کردیم که دقیقا از زمان خریدشون قیمت پایینتر را ندیدن و با احتساب سود مجمع به ترتیب 25 و 35 درصد رشد داشتن.
            صدرا هم که فعلا 30 درصد رشد داشته و قفل در صف خرید.
            بازدهی شاخص از کف:کمتر از 35 درصد(خیلی ها گله دارند که سهامشون به اندازه شاخص هم نتونسته رشد داشته باشه)
            البته قرار نیست کسی تمام این بازدهی ها را گرفته باشه چون هیچ کس نمیتونه دقیقا هم در کف وارد بشه و هم در سقف خارج بشه. بجث من بیشتر انتخاب سهام مناسب و متنوع از گروههای مختلف با پتانسیل رشد بالا در زمان خودشون بوده.
            ---------------------------------------------------------------
            دیگه پیدا کردن سهمی که ریسک به ریوارد خوبی داشته باشه و آماده رشد باشه سخت شده و به نظرم از این به بعد باید با احتیاط بیشتری به خرید فکر کرد.

نظر

• امیر محمد ۲
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 789

سلام
              جناب comprehension of markets
              حیف است این تایپیک خاک بخوره

شاید تعداد بازدید کنندگان این تایپیک به فرمایش خودتان کم باشه
              ولی توصیه های شما تا بحال به هیچ دوستی آسیب که نزده خیر هم رسونده
              با توجه به اینکه خیلی هم سهام رند بازار رو مد نظر نداری
              بیشتر دنبال زیر خاکی هستید

ودوستی میگفت گنج در خرابه ها است

لطفا اگر فرصت داشتید بنویسید
              و تعداد لایک کننده ها خیلی اهمیت نداره
              بعضا تو تایپیکی یک مطلب غیر بورسی که نوشته میشه ۲۰ تا لایک میخوره

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

یا علی@};-
              آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2021/08/24, 15:05.

نظر

عضو عادی
                • Feb 2011
                • 166

با سلام و عرض ادب و آرزوی سلامتی برای همه عزیزان
                لطف دارید امیر محمد عزیز. متاسفانه دو هفته بد را پشت سر گذاشتم و تمام اعضای خانوادم به فاصله دو سه روز به کرونا مبتلا شدند. ریه های مادرم درگیر شد و شرایط خیلی بدی بود. خدا رو شکر در حال حاضر حالشون بهتره.
                امیدوارم این ویروس هم شرش را کم کنه و کم کم ناپدید بشه وگرنه به این حکومت که امیدی نیست چون جان ملت هیچ ارزشی براشون نداره. قدر پدر و مادر را هم تا هستن بدونید سود و ضررهای سهام در مقابل ارزش وجودی پدر و مادر هیچه.

-----------
                در مورد بازار خدا رو شکر وضعش خوبه و سبد ما هم کلا صف خریده پس صحبت خاصی نمیمونه. آخرین سهمی که گفتیم خریدنیه رانفور بود:
                جمعه 22 مرداد:

یکبار سهم بیمه آسیا را به عنوان سهم کم ریسک بجای اخزا و صندوق درامد ثابت خریدیم که چند برابر سود بانکی سود داد. امروز میخوام رانفور را برای تبدیل اخزاها معرفی کنم رانفور 550 -600 به نظرم برای افراد کم ریسک مناسبه، درسته p/e ایش مثل بیمه آسیا پایین نیست ولی این سهم اگر در قیمت مناسب وارد بشی جز سهام مطمئن بازاره و کسانیکه بلند مدتی باهاش بودن همیشه سودهای خوبی کردن.نزدیک 550 و حتی پایینتر جذابتره برای خرید و تبدیل بسیار کم ریسکیه در این حوالی برای اخزا و صندوق درامد ثابت.
                24 مرداد:
                تاپیک این سهم هم از زیر خاک بیرون بکشیم. رانفور ۵۵۰-۶۰۰اکازیون برای افراد کم ریسک و سود بانکی بگیر.تبدیل اخزا و صندوق درامد ثابت ‌در این قیمت ها به رانفور»» بازدهی چندین برابر سود بانکی
                بزودی با قیمت های کمتر از ۶۰۰خداحافظی میکنه
                دو روز فرصت خرید در فیمت های گفته شده داد. سهمی که یکسال بود در روند نزولی بود و درجا میزد دقیقا دو روز قبل از شروع حرکت بزرگش رفتیم سراغش و از روز کاری سوم صف خرید سنگین شد وحتی با عرضه حقوقی هم حجم مبنا را پرنمیکنه. فردا در کمتر از دو هفته به بازدهی 24 درصدی از قیمت های خرید ما میرسه که همونطور که وعده داده بودیم چند ده برابر سود اخزا و سود بانکی سود به خریدارهاش رسونده. این سهم حالا حالا کار داره و در صورت عرضه صف فرصت فروش نخواهد بود.
                قبل از رانفور هم شگل در 20 مرداد گفتیم آماده رشده. این سهم هم یکسال بود در روند نزولی بود و در جا میزد دقیقا از همون 20 مرداد حرکت اصلی سهم شروع شد و تقریبا میشه گفت به تارگت اولیه که دادیم رسیده(امروز 970 روی مثبت 5 معامله میشد)

مرحله اول میتونه تا ۱۰۰۰رشد‌داشته باشه.p/sمناسب و کاملا آماده برای رشد
                در بازار مثبت دیگه حرفی برای گفتن نیست چون فلسفه وجودی این تاپیک پیدا کردن سهام ایمن در کف قیمتی و با ریسک به ریوارد مناسب هست که دیگه تقریبا همچین سهامی داره نایاب میشه. تنها سهمی که همچنان نمودار ایده آل به همراه ریسک به ریوارد فوق العاده از نظر من داره وپساست. البته که هیچ توصیه ای به خرید ندارم چون ما خریدهامون را در کمترین قیمت ممکن انجام دادیم ولی این سهم در این قیمت ها میتونه قفل بشه در صف خرید و فقط با گره قیمتش رشد کنه.
                سلامت و پر سود باشید@};-

نظر

عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 166

دیگه پیدا کردن سهمی که ریسک به ریوارد خوبی داشته باشه و آماده رشد باشه سخت شده و به نظرم از این به بعد باید با احتیاط بیشتری به خرید فکر کرد.
                  [SIZE=3]
                  در بازار مثبت دیگه حرفی برای گفتن نیست چون فلسفه وجودی این تاپیک پیدا کردن سهام ایمن در کف قیمتی و با ریسک به ریوارد مناسب هست که دیگه تقریبا همچین سهامی داره نایاب میشه.
                  با سلام و عرض ادب
                  وقتی بازار برای خرید جذاب نباشه خریدار برای خرید جلو نمیاد و وقتی خریدار جلو نیاد یعنی اصلاح بازار.
                  قبلا هم نظرمون رو در مورد کلیت بازار که شاخص دو میلیونی فعلا رویاست و دست نیافتنی گفته بودیم ولی نقاشی های تارگت بالا خریدارش بیشتره. شاخص بالای دو میلیون در کوتاه مدت فقط در صورت به توافق نرسیدن و شکست سقف قبلی دلار دست یافتنیه.
                  اگر به توافق اعتقاد دارید معناش از نظر من یعنی رکود و اصلاح فرسایشی و زمانی بازار. نوسان همچنان ذات بازاره و میشه از تک سهم ها نوسان گرفت یا در بازه های زمانی مثل چند ماه پیش وارد بازار شد و با سود خوب خارج شد ولی دنبال روند صعودی بودن از نظر من اشتباست. خیلی از سهم ها دارند الگوهای نزولی ادامه داری درست میکنند که معناش یعنی حالا حالاها اصلاح میتونه ادامه دار باشه. صرفا بخاطر اصلاح 10-20 درصدی فکر نکنید سهم برای خرید جذاب شده و خریدش میتونه سود آور باشه.

سالم و پر سود باشید@};-

نظر

• mehdyand2amir
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 314

سلام
                    با سپاس از وقتی که برای به اشتراک گذاشتن تحلیل های خود صرف می کنید .

نمی دونم کی بورس رو مقابلِ توافق قرار داد که هر بار اسم توافق میاد همه می ترسن و میرن تو فروش!!

اول: اگه توافق بشه دلار میاد پایین و بخشی از بازار که صادرات محورن از محل صادرات درآمدشون کم میشه ولی همین شرکت ها برا همون صادرات هزار جور مشکل دارن و هزینه های اضافی و کارمزد به خاطر تحریم میدن که حذف میشه.

دوم: شما فرض کن توافق بشه، بخشی از تحریم ها برداشته بشه همون شرکت های صادرات محور کلی ماشین آلات دلاری میخرن و مصارف دلاری دارن که می تونن همه رو هم ارزان و هم با الی سی و فاینانس بخرن.

سوم: یه بخشی از بازار که ریالی هست که نباید و قرار نیست آسیب ببینه، تازه به نفعش هم هست.

چهارم: دلارِ ۲۷ تومنی با توافق هم اونقدر هم نزولی نمیشه. فوقش ۲۲-۲۳ و البته موندن تو همون محدوده. یعنی توافق جلوی رشد دلار رو میگیره ولی کاهش خیلی معنی دار رخ نمیده.

پنجم: به این فکر کنید به فرض که توافقی بشه و اینهمه فشار و استرس حاکم بر اقتصاد بخشی کم بشه، قطعا تو بلند مدت به نفع اقتصاده. به نفع همه است.

ششم: بورس، رشد اقتصاد، تولید، بهداشت، آموزش همه و همه در شرایط ثبات اقتصادی و آرامش بهتر میشن، این هیجانات منفی بیشتر به خاطر انتظاراتِ غلطی هست که شکل گرفته.
                    این انتظارات شکل گرفته بخشی اش هیجان و بی دلیل هست، اون اوایل که برجام امضا شد رو برید مرور کنید.

پ.ن: شخصا توافق رو به این راحتی در دسترس نمی دونم ولی خدا کنه توافق بشه، هر توافقی ولو کوچیک بهتر از این وضعیت هست هم برای اقتصاد هم برای کل مملکت.

@
                    به نقل از کانال تگرامی mortezaebad

نظر

عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 166

خریدهای امروز جهت نوسان حداقل 5 تا 10 درصدی در هفته بعد مناسب هست. خساپا خکاوه بهپاک پتایر و...

نظر

عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 166

دنبال روند صعودی بودن از نظر من اشتباست. خیلی از سهم ها دارند الگوهای نزولی ادامه داری درست میکنند که معناش یعنی حالا حالاها اصلاح میتونه ادامه دار باشه. صرفا بخاطر اصلاح 10-20 درصدی فکر نکنید سهم برای خرید جذاب شده و خریدش میتونه سود آور باشه.
                        سالم و پر سود باشید@};-
                        با سلام
                        اون زمان تقریبا صد درصد تحلیگران و سهامداران دنبال تعیین حمایت برای شاخص و نقطه برگشت برای رسیدن به شاخص دو میلیونی بودند و با دید عاقل اندر سفیه نوشته بالا را خوندن. خوب الان فکر کنم دیدها واقعی تر شده و بیش از نیمی از سهامداران فهمیدن که فعلا خبری از شاخص دو میلیونی نیست. همچنان بازار نوسان خواهد داد در روزها و هفته های آینده مخصوصا در یکی دو گروه

نظر

عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 166

با سلام
                          تبرک پتایر خساپا خکاوه گشان حوالی منفی کامل با هدف نوسان خرید شد.نمودارها همچنان چنگی به دل نمیزنن و فعلا هدف نوسانه
                          به نظرم گروه هایی مثل پتروشیمی که رشدهای بالا داشتن (بر خلاف بقیه بازار که اصلاح های بزرگی داشتن) خریدنی نیستند و درستش اینه که در یک بازه شش ماهه اصلاح قیمت داشته باشند.بازی این گروهها تموم شده هست. اولین مطلب در این‌تاپیک در مورد پی به ای و ارزش جایگزینی بود.همونطور که ارزش جایگزینی نباید تنها معیار باشه، پی به ای هم نباید ملاک صرف باشه. ضمن اینکه حتی پی به ای خیلی از این سهم های اصلاح نکرده هم بالاست و رشد سود های احتمالی آینده را کاملا پیش خور کردن.

نظر

عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 166

با درود
                            اگر مافیای گروه پتروشیمی ناراحت نمیشن بعضی گزارش های گروه خودرو شاهکار بودن
                            خکاوه فروشش نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 برابر شده و 78 تومن سود ساخته. سود عملیاتی 26 تومنه در حالیکه شش ماهه سال قبل 23 تومن زیان عملیاتیش بوده. همچین سهامی که متحول شده باشند در حال حاضر بورس نایابه.
                            در تاپیک سایپا هم عرض شد که اگر قرار باشه در این بازار بی پول گروه خاصی رشد کنن با توجه به اصلاح زیاد و بحث مذاکرات، گروه خودرو هست که پتانسیلش را داره. من منتظر یک پایین اساسی در این گروه هستم تا خرید اصلی را انجام بدم اگر اون پایین اساسی اتفاق بیفته خریدهای گروه مافیا هم در این گروه تکمیل میشه و رشدشون میتونه شروع بشه. (البته با توجه به بی پولی بازار انتظار رشد رویایی هم ندارم)

نظر

عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 166

با سلام
                              همیشه سعی شده نظرات در این فروم با بیشترین دقت و کمترین خطا همراه باشه تا کسی متضرر نشه. در دو پست آخر در دقیق ترین حالت ممکن، مسیر بازار را بصورت قدم به قدم ترسیم کردیم. در 26 مهر گفته شد که بازی پتروشیمی ها تموم شده هست و دقیقا از فرداش این گروه وارد اصلاح شد.اما از اون مهمتر پیش بینی شیفت سرمایه به گروه خودرو در آینده ای نزدیک بود که قبل از حل معما اعلام شد:

در تاپیک سایپا هم عرض شد که اگر قرار باشه در این بازار بی پول گروه خاصی رشد کنن با توجه به اصلاح زیاد و بحث مذاکرات، گروه خودرو هست که پتانسیلش را داره. من منتظر یک پایین اساسی در این گروه هستم تا خرید اصلی را انجام بدم اگر اون پایین اساسی اتفاق بیفته خریدهای گروه مافیا هم در این گروه تکمیل میشه و رشدشون میتونه شروع بشه. (البته با توجه به بی پولی بازار انتظار رشد رویایی هم ندارم)
                              گفتیم که منتظر یک پایین اساسی در این گروه برای خرید و بستن سبد باشید. قول میدم کمتر از 2 درصد تریدرها در این پایین اساسی حریدار بودن و کمتر از 1 درصد خریدار گروه خودرو! بیش از 98 درصد افراد یا از وحشت فروختن یا فقط نظاره گر بودن. خوب الان دیگه معما حل شده هم خبر آزاد سازی قیمت خودرو اعلام شده و هم خبر شروع مذاکرات. فقط مراقب باشیم در این موجی که خودرویی ها راه انداختن بقیه سهم های بازار را در قیمت های بالا بهمون نندازن.
                              قبل از اینکه نظرم را در مورد آینده بازار بگم خوبه که یک پست مرتبط در تاریخ 3 خرداد که در جواب پرسش جناب bikaraneh بود را بررسی کنیم که مطمئنا در اون تاریخ برای خیلی تعجب برانگیز بوده و غیر قابل باور:
                              سلام و عرض ادب
                              والا پیش بینی که در این کشور بی در و پیکر سخته. دیدم بعضی دوستان گفتن شاخص دو میلیونی دیده میشه ولی به نظر من به شرط توافق با آمریکا و نیفتادن اتفاق جدید سیاسی در کشور، بعیده تا دو سه سال آینده هم سهم ها بتونن سقف های 99 رو ببینند. حتی کف خیلی از سهم ها و بازار را من اینجا نمیدونم و سهم ها در بلند مدت کف های جدید میتونن داشته باشند شاید 20-30 درصد پایینتر از نقطه فعلی که معادل شاخص بدون دست کاری حدود 850-900 میشه. البته نوسانات زیادی تا اون موقع میتونیم داشته باشیم و تعادل و کف نهایی بازار شاید در سال 1400 نباشه
                              این نظر را در کف شاخص در سال 1400 دادیم زمانیکه همه ما از جمله خودم مشغول خرید بودیم برای موج صعودی بازار . اشاره کرده بودیم که خیلی از سهم ها کف فعلی را خواهند شکست و این روزها این پیش بینی به درستی محقق شد .به نظر خودم این نظر، شاهکارترین پیش بینی بورسی در سال 1400 بود که مطمئنا در هیچ فروم و کانالی نمیتونید تا اون تاریخ همیچین نظری مبنی بر شکستن کف سهم ها پیدا کنید چون تقریبا در اون حول و حوش تاریخ، اکثریت تحلیل گران و تریدرها نظرشون مبنی بر بسته شدن کف سهم ها و رشد بالای بازار بود. اما در مورد آینده بازار همچنان نظرم اینه که خیلی از سهم ها باز هم کف های جدیدی خواهند دید و موج نزولی ای که یک ماه اخیر دیدیم آخرین نزول بازار نمیتونه باشه.

نظر

عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 166

با سلام
                                کسانیکه به خط آخر در پست قبلی ایمان داشتن در همین یک ماه حداقل 20 درصد جلو هستن.این مطلب زمانی نوشته شد که خودرویی ها صف خرید بودن و بقیه بازار را هم مثبت کرده بودن و خیلی ها با نمودارهایی که میذاشتن در رویای شکست مقاومت ها بودن.

اما در مورد آینده بازار همچنان نظرم اینه که خیلی از سهم ها باز هم کف های جدیدی خواهند دید و موج نزولی ای که یک ماه اخیر دیدیم آخرین نزول بازار نمیتونه باشه.
                                اکثر سهم ها کف قبلی را زدن یا به زودی میزنن.خیلی از سهم ها مثل فولاد و شستا و ...بیش از 20 درصد در همین مدت کوتاه ریختن که واقعا ضررهای بزرگیه. از زمانیکه اولین مطلب را در این تاپیک گذاشتم و عرض شد که که به صرف 70 درصد ریزش سهم دلیلی برای ارزشمندی و فرصت خرید بودن نیست تا الان پولهای زیادی دود شده و مهمتر از پولها اعصاب و روانهایی که به فنا رفته(همون زمان بعضی دوستان مخالفت کردن با اون مطلب). بارها عرض شده بود که بالاهای بازار فرصت فروش هست و از این فرصت ها استفاده کنید. اگر از این فرصت ها استفاده میشد هم مالمون در امان میموند و مهمتر از مال اعصاب و روانمون نابود نمیشد:
                                یکی از دوستان گفتن من منتظرم پی به ای بازار 4 بشه و سهم بخرم نه من منتظر نیستم یعنی اگر همین الان هم پی به ای بازار به عدد تعادلی و منطقی هم میرسید از نظر من بازار بالای زیادی نداشت. نوسان همیشه در بازار وجود داره و میشه با هدف نوسان وارد و خارج شد ولی اینکه منتظر شاخص 2 میلیونی و بالاتر باشیم و انتظار سود چند صد درصدی به نظرم به این زودی ها همچین اتفاقی نمیفته...
                                شاهد ابر رکود بی سابقه در صورت توافق در بورس،خودرو، مسکن ،طلا و تقریبا اکثر کالاها خواهیم بود.ضمن اینکه رکود بزرگ در مسکن و خودرو خودش برابره با رکود بزرگ در فولاد و سیمان و ...و در نهایت بورس.

--------------------------------------------
                                نقطه خروج از هر سهم با خود عزیزان. دنبال شاخص دو میلیونی و سقف های قبلی نباشید!
                                و...
                                آخرین ویرایش توسط Comprehension of Markets؛ 2021/12/13, 17:10.

نظر

در حال کار...
                                X