خرید در نقطه امن+نوسانگیری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احسان147
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 937

پاسخ : خرید در نقطه امن+نوسانگیری

در اصل توسط Comprehension of Markets پست شده است View Post
    با سلام
    کسانیکه به خط آخر در پست قبلی ایمان داشتن در همین یک ماه حداقل 20 درصد جلو هستن.این مطلب زمانی نوشته شد که خودرویی ها صف خرید بودن و بقیه بازار را هم مثبت کرده بودن و خیلی ها با نمودارهایی که میذاشتن در رویای شکست مقاومت ها بودن.

اکثر سهم ها کف قبلی را زدن یا به زودی میزنن.خیلی از سهم ها مثل فولاد و شستا و ...بیش از 20 درصد در همین مدت کوتاه ریختن که واقعا ضررهای بزرگیه. از زمانیکه اولین مطلب را در این تاپیک گذاشتم و عرض شد که که به صرف 70 درصد ریزش سهم دلیلی برای ارزشمندی و فرصت خرید بودن نیست تا الان پولهای زیادی دود شده و مهمتر از پولها اعصاب و روانهایی که به فنا رفته(همون زمان بعضی دوستان مخالفت کردن با اون مطلب). بارها عرض شده بود که بالاهای بازار فرصت فروش هست و از این فرصت ها استفاده کنید. اگر از این فرصت ها استفاده میشد هم مالمون در امان میموند و مهمتر از مال اعصاب و روانمون نابود نمیشد:

و...
    با تشکر از شما
    نظرتون در مورد ادامه روند بازار چیه ؟

نظر

• Comprehension of Markets
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 166

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
      با تشکر از شما
      نظرتون در مورد ادامه روند بازار چیه ؟
      سلام و عرض ادب
      در صورتی که توافق بشه نظرم را قبلا گفتم رکود و کاهش ارزش معاملات.
      در صورتیکه توافق نشه اوضاع کشور بسیار خطرناک میشه و طبیعتا آینده وحشتناکی در انتظار ملت ایرانه و حتی حکومت ایران. این سری اگر توافق نشه شاید بازارهای دیگه مثل ارز و طلا محل مطمئن تری برای شیفت سرمایه باشه

نظر

• احسان147
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 937

سلام و عرض ادب
        در صورتی که توافق بشه نظرم را قبلا گفتم رکود و کاهش ارزش معاملات.
        در صورتیکه توافق نشه اوضاع کشور بسیار خطرناک میشه و طبیعتا آینده وحشتناکی در انتظار ملت ایرانه و حتی حکومت ایران. این سری اگر توافق نشه شاید بازارهای دیگه مثل ارز و طلا محل مطمئن تری برای شیفت سرمایه باشه
        پس نظر شما چه توافق بشه و چه توافق نشه اینه که وضعیت بورس خوب نمیشه

نظر

عضو عادی
          • Feb 2011
          • 166

پس نظر شما چه توافق بشه و چه توافق نشه اینه که وضعیت بورس خوب نمیشه
          در حالت دوم که توافق نشه بستگی به سبک معاملاتی هر کس داره. برای خودم چون اولویت اول حفظ پول و ضرر نکردن هست بازارهای دیگه را بخاطر بی ثباتی سیاسی و...ترجیح میدم.
          در کل در صورتی که بخوام برای موندن در بورس بین دو حالت یکی را انتخاب کنم مطمئنا حالت اول را انتخاب میکنم.(در صورتی که امنیت و ثبات وجود داشته باشه در رکود هم میشه سود کرد)

نظر

• Omid_Khan
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 714

دوست عزیز سلام

من واقعا دنبال همچین تاپیکی بودم که الان پیداش کردم، یعنی تلاشی برای یه کمی نوسان گیری مطمئن در این بازار! /:.winksmiley02.:/

شما برای هفته جاری، هفته آخر آذزماه، سهامی پیشنهادی دارید برای یه سود 10 درصدی یا حتی کمتر؟
            و آیا سهامی پیسنهاد میکنید یا سراغ دارید که بشه روزانه نوسان گرفت؟ بین -5% تا +5% یا کمتر حتی -3% تا +3% مثلا؟

نظر

عضو عادی
              • Feb 2011
              • 166

درود بر امیدخان (با بهرام خان که نسبتی نداری؟/.:biggrinsmiley.:/)
              حتما اگر مورد مناسبی باشه و زمانش باشه مثل قبل اعلام میکنم ولی این بازار بیشتر از اینکه بشه ازش نوسان گرفت از ما نوسان میگیره!
              واقعیت خودم گاه گداری یه معاملات ریز و یواشکی میکنم مثلا 4 شنبه ثاخت توی گشایش ساعت 9 قیمت 168خریدم و 178 فروختم ولی اینقدر مقدارش کم بود که کل سودش شد 500 هزار تومن. یا رانفور 315 گرفتم و 324 دادم که در کل بخوای حساب کنی اصلا به ریسک و استرس و وقت گذاشتنش نمیرزه.
              چندتا سهم در واچینگ زیر نظر دارم برای نوسان. دو تاش را گفتم رانفور و ثاخت. رانفور هر چی به 300 نزدیکتر بشه و زیر 300 با خیال راحت تری میشه توش معامله کرد و نوسان گرفت. یک سهم دیگه هم جدیدا اوردم تو لیستم به نام وآوا. واقعیت هیچ شناختی ازش ندارم دیدم 100 تومن توی مجمع تقسیم کرده و پی به ای الانش هم 2 هست نمیدونم حالا این سود تقسیمی و پی به ایش واقعی هست یا کذاییه. باید وقت بذارم بررسی کنم ببینم چی هست و به درد میخوره یا نه.
              سهام دیگه که نوسان های خوبی میدن هم هستن مثل شفن یا ختوقا ولی ریسک گیر افتادن داخلشون زیاده چون احتمال اصلاح بالاتر و نزول بیشتر را دارن.
              شما و دوستان دیگه هم اگر سهم مناسب برای نوسان پیدا کردین بفرمایید استفاده میکنیم. واقعیت سهم زیاده در بازار و یک نفر نمیتونه همه بازار را توی واچینگ داشته باشه و بررسی کنه ولی وقتی همفکری جمعی باشه مسلما نتیجه بهتری بدست میاد.

نظر

• Omid_Khan
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 714

درود بر امیدخان (با بهرام خان که نسبتی نداری؟/.:biggrinsmiley.:/)
                ...
                نه هیج ارتباطی با بهرام خان معروف ندارم! این آیدی omid_khan را انتخاب کردم چون چیز دیگه ای به ذهنم نرسید! /:.tonguesmiley:./
                بهرام که تحلیلگر تکنیکال یا شاید هم فاندامنتال است (یا بود!) ولی من بیشتر میام اینجا برای خوندن نظرات بچه های دیگه. خودم خیلی کارشناسی و تحلیل بلد نیستم!

برای معرفی سهمها هم ممنونم. اتفاقا ثاخت را هم مدتیه برای نوسان گیری در نظر دارم ولی خوب هنوز نوسانی ازش نگرفتم چون زیاد مطمئن نبودم.
                سهمهای فراکابی هم شاید بتونن نوسان روزانه بدن. من خودم یک روز از نماد بورس یه نوسان نسبتا خوبی گرفتم (درصدش را منظورمه)
                نماد فلوله هم به نظر میاد مناسب باشه برای این کار، مخصوصا که الان قیمتش زیر 100 تومن است!

البته من باز هم بگم که کارشناس و تحلیلگر نیستم. شما لطف کن و اگه وقت داشتی و سهمی در نظر داشتی، این تاپیک را آپدیت کن لطفا. >:D

نظر

عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 166

اختیار داری امیدخان. همین که تونستی توی این بازار که همه ضرر میکنن نوسان خوب بگیری یعنی تریدر موفقی هستی.
                  برای سود کردن باید تریدر خوب باشی، نه نیاز هست کارشناس باشی نه تحلیلگر. خیلی از کارشناس ها و تحلیلگرهای بزرگ خودشون نمیتونن تریدهای درستی داشته باشن چون دنیای تریدری کلا با دنیای تحلیلگری و کارشناسی تفاوت داره.
                  فراکاب ها همونطور که گفتی نوسان های خوبی میدن ولی باز میرن تو همون دسته سهم هایی مثل شفن که از نظر من ریسک بالایی دارن و امکان اصلاح بالا دارن.
                  فلوله را حتما بررسی میکنم ممنون که معرفی کردی. سهام زیر 100 تومن همونطور که گفتی سهم های مناسبی هستن برای نوسان گرفتن

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

اختیار داری امیدخان. همین که تونستی توی این بازار که همه ضرر میکنن نوسان خوب بگیری یعنی تریدر موفقی هستی.
                    برای سود کردن باید تریدر خوب باشی، نه نیاز هست کارشناس باشی نه تحلیلگر. خیلی از کارشناس ها و تحلیلگرهای بزرگ خودشون نمیتونن تریدهای درستی داشته باشن چون دنیای تریدری کلا با دنیای تحلیلگری و کارشناسی تفاوت داره.
                    فراکاب ها همونطور که گفتی نوسان های خوبی میدن ولی باز میرن تو همون دسته سهم هایی مثل شفن که از نظر من ریسک بالایی دارن و امکان اصلاح بالا دارن.
                    فلوله را حتما بررسی میکنم ممنون که معرفی کردی. سهام زیر 100 تومن همونطور که گفتی سهم های مناسبی هستن برای نوسان گرفتن
                    با سلام
                    نظرتون در مورد حگردش چیه ؟خریدش خوبه ؟

نظر

عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 166

با سلام
                      نظرتون در مورد حگردش چیه ؟خریدش خوبه ؟
                      سلام.سهمی هست که نوسان میده ولی ریسک بالایی هم‌داره.
                      —————————————
                      به نظر میرسه بعضی سهم ها بعد از نزول بالا دارند کف سازی میکنن.مثلا رانفور کف ۳۰۰ یا ثاخت کف ۱۶۰.به همین خاطر از دیروز شروع به خرید کردم.فکر میکنم بعضی سهم ها که نسبت به بقیه بازار قیمتشون جذاب شده میتونن نوسان رو به بالا داشته باشن.
                      نماد فلوله هم که امیدخان معرفی کردن به نظرم به نسبت بقیه بازار ارزنده هست‌در زمان فعلی.تکنیکالی شاید یکم جا برای نزول داشته باشه (تا حدود ۸۵)ولی در کل جز نمادهاییه که شروع به خرید میکنم.
                      عجله ای برای خرید نداریم آروم آروم خرید میکنیم و واکنش بازار را روزانه نگاه میکنیم.بعضی نمادها بخصوص نمادهای بزرگ و شاخص ساز نسبت به بقیه بازار گران هستن و به نظر من نباید طرفشون رفت.

نظر

عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 166

با سلام
                        هر سه سهم رانفور ثاخت فلوله امروز اضافه شد. در شرایط فعلی بازار دنبال سود رویایی نیستم اگر بتونم سه برابر صندوق درامد ثابت هم سود کنم کلاهمو میندازم بالا
                        به نظرم فعلا ریزش های دسته جمعی متوقف شده و بعضی سهم ها در این ریزش ها هیجانی اومدن پایین..هم خود شاخص کذایی و هم بعضی سهم ها بر اساس نمودار و واگرایی ها میتونن به تدریج یک بالای مناسب داشته باشن.

نظر

عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 166

با سلام
                          رانفوری که همه ازش نالان‌بودن‌دوباره یک هفته ای ۲۰درصد رشد‌کرده که در این بازار بی پول سود بسیار خوبیه.تکنیکالیست ها تازه امروز سیگنال ورود داده بودن ولی ما در حال خروجیم!در سال ۱۴۰۰بیشترین و شیرین ترین سود ریالی را همین سهم رانفور به من داده.
                          فلوله حدود ده درصد بالا اومد و فعلا خارج شدم.
                          ثاخت کمتر از یک هفته حدود ۱۵درصد بالا رفت (تا۱۹۳)ولی قسمت عمده ثاخت را نگه داشتم.ثاخت با گزارشی که داد باید بالای ۲۰۰را می دید.سهمی که همه میگفتن ارزنده هست ولی سود نمیسازه حالا سود نسبتا خوبی هم ساخته.اگر دوباره ۱۷۰و کمتر را دید تا سه برابر میزان فعلی اضافه میکنم.
                          فعلا دوباره ۹۵درصد نقد و منتظر فرصت خواهیم بود.خیلی ها تا دو روز بازار مثبت میشه تارگت های بالایی برای شاخص و سهم ها متصور میشن که از نظر من دست یافتنی نیست.بازار هر روز خروج پول داره و زمانی را متصورم که بعضی سهم ها اینقدر کم معامله و راکد بشن که گاها تا چندین دقیقه هم خریدار و فروشنده فقط به هم‌نگاه کنند و معامله ای انجام نشه.

نظر

• Omid_Khan
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 714

با سلام
                            رانفوری که همه ازش نالان‌بودن‌دوباره یک هفته ای ۲۰درصد رشد‌کرده که در این بازار بی پول سود بسیار خوبیه.تکنیکالیست ها تازه امروز سیگنال ورود داده بودن ولی ما در حال خروجیم!در سال ۱۴۰۰بیشترین و شیرین ترین سود ریالی را همین سهم رانفور به من داده.
                            فلوله حدود ده درصد بالا اومد و فعلا خارج شدم.
                            ثاخت کمتر از یک هفته حدود ۱۵درصد بالا رفت (تا۱۹۳)ولی قسمت عمده ثاخت را نگه داشتم.ثاخت با گزارشی که داد باید بالای ۲۰۰را می دید.سهمی که همه میگفتن ارزنده هست ولی سود نمیسازه حالا سود نسبتا خوبی هم ساخته.اگر دوباره ۱۷۰و کمتر را دید تا سه برابر میزان فعلی اضافه میکنم.
                            فعلا دوباره ۹۵درصد نقد و منتظر فرصت خواهیم بود.خیلی ها تا دو روز بازار مثبت میشه تارگت های بالایی برای شاخص و سهم ها متصور میشن که از نظر من دست یافتنی نیست.بازار هر روز خروج پول داره و زمانی را متصورم که بعضی سهم ها اینقدر کم معامله و راکد بشن که گاها تا چندین دقیقه هم خریدار و فروشنده فقط به هم‌نگاه کنند و معامله ای انجام نشه.
                            آقا عملکردتون خیلی خوب بوده مخصوصا درباره رانفور که ظاهرا در بهترین نقطه وارد شدید.
                            خوشحالم که از فلوله هم سود نسبتا خوبی گرفتین. البته من فلوله را ندارم ولی میشه بگید پیش بینی تون چیه که باعث شد خارج بشید؟
                            و آیا سهم خاص دیگه ای مد نظر دارید برای کوتاه مدت که معرفی کنی؟
                            /:.smilingsmiley.:/

نظر

عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 166

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                              آقا عملکردتون خیلی خوب بوده مخصوصا درباره رانفور که ظاهرا در بهترین نقطه وارد شدید.
                              خوشحالم که از فلوله هم سود نسبتا خوبی گرفتین. البته من فلوله را ندارم ولی میشه بگید پیش بینی تون چیه که باعث شد خارج بشید؟
                              و آیا سهم خاص دیگه ای مد نظر دارید برای کوتاه مدت که معرفی کنی؟
                              /:.smilingsmiley.:/
                              سلام امید خان. ارادت
                              دلیل خارج شدنم از فلوله همونیه که در زمان خریدش گفتم(پست آخر صفحه قبل) به نظر من باید یک نزول دیگه داشته باشه تا انرژی لازم برای صعود را پیدا کنه.
                              سهم خاص دیگه که والا امروز اول صبح چشمم افتاد به وپسا و دیدم بیمه رازی همین امروز اومده جز سهامدارهاش. رفتم نمودارش را نگاه کردم به نظرم در جای خوبی برای برگشت قرار داره و میتونه همین حوالی با تلورانس چند درصد کف سازی کنه.
                              از عجایب این سهم جدا از اینکه به قیمت عرضه اولیه سال 96 داره نزدیک میشه، عرضه های سهامدار اصلیش در چند ماه اخیر هست. سهمی که این همه اصلاح کرده سهامدار عمده بجای اینکه حمایت کنه داره عرضه میکنه! حدس هایی میشه زد برای این عرضه های مشکوک ولی اینکه پشت پرده چه خبره شاید گذر زمان مشخص بکنه. به هر حال من از امروز در منفی 3 شروع به خرید کردم انشالله که خیره

نظر

• احسان147
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 937

سلام امید خان. ارادت
                                دلیل خارج شدنم از فلوله همونیه که در زمان خریدش گفتم(پست آخر صفحه قبل) به نظر من باید یک نزول دیگه داشته باشه تا انرژی لازم برای صعود را پیدا کنه.
                                سهم خاص دیگه که والا امروز اول صبح چشمم افتاد به وپسا و دیدم بیمه رازی همین امروز اومده جز سهامدارهاش. رفتم نمودارش را نگاه کردم به نظرم در جای خوبی برای برگشت قرار داره و میتونه همین حوالی با تلورانس چند درصد کف سازی کنه.
                                از عجایب این سهم جدا از اینکه به قیمت عرضه اولیه سال 96 داره نزدیک میشه، عرضه های سهامدار اصلیش در چند ماه اخیر هست. سهمی که این همه اصلاح کرده سهامدار عمده بجای اینکه حمایت کنه داره عرضه میکنه! حدس هایی میشه زد برای این عرضه های مشکوک ولی اینکه پشت پرده چه خبره شاید گذر زمان مشخص بکنه. به هر حال من از امروز در منفی 3 شروع به خرید کردم انشالله که خیره
                                با سلام
                                نظرتون در مورد حافرین چیه ؟
                                چند روزه حجم معاملاتش عجیب رفته بالا
                                اصلاح خوبی هم کرده

نظر

در حال کار...
                                X