:((
گام به گام با بازارهای جهانی
Collapse
X
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postاين آقا بهروز زمردي زنگ زد
مي گفت مدير بازاريابي وارن گلده. مي گه كه، شما شامل تحريم نمي شيد و اونا از طريق دبي پولو به حساب آلمان واريز مي كنن
قرار شد از طريق سايت بانك وارن گلد افتتاح حساب بشه و كار كنيم
مي گه شما بايد پولو به يكي از حساب هاي بانكي صرافي ما (CMT Exchange) در تهران (زحمت بررسيش با دوستان پايتخت نشين ) واريز كنيد 2 روز كاري بعد حساب شما در آلمان شارژ مي شه و مي تونيد تريد كنيد. در ضمن پرسيدم مي شه حضوري بيايم تو بانك شما حساب باز كنيم و پول بريزيم ؟
فرمودند بله >:D<
حالا چكار كنيم دوستان، محض رضاي خدا يك نظري بديد اينقدر منو حرص نديد فردا پولاي كارمندي كه با عرق جبين بدست آوردم به باد بره چي جواب خدا رو مي ديد.
منم با چند شرکت صحبت کردم همین شرایط را دارند
اما برای ریختن پول مشکلی نیست
برای گرفتن ان مشکله
یادمه با یکی از بهترین تریدر های شهرمون که شاید همه بشناسندش صحبت میکردم
از بلوکه شدن 89000 دلار در یک شرکت صحبت میکرد که هیچ راهی برای برداشتش فعلا نداره
نظر
-
در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Postبوف کور عزیز، زهره خانم
سلام
اولا از ایجاد این تایپیک بسیار سپاسگذارم
دوما ، اگه ممکنه ادامه مطالب ارزنده ای که شروع کرده بودید را هم به نگارش در آورید.
برای من و دوستانی که تصمیم داریم روزی ریل کار کنیم ، تجربیات شما قطعا ارزنده خواهد بود.
متشکرم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
جسارتا خانم معلم یه نقد دانشجویی به مطلب شما داشته باشم، امیدوارم ناراحت نشید.
اون خط مقاومت که رسم کردید بنظر من نادرسته چونکه شما 2 قله قبلشو نادیده گرفتید. چیزی که من یاد گرفتم اینه که برای رسم خطوط باید قله ها و یا حفره های همجوار به هم متصل بشه که اینجا نقض شده
اما اون خط حمایت
اگه از حفره قبلی رسمش شروع می شد اعتبارش بیشتر نشون داده می شد و صحیح تر بود
در وضعیت فعلی فقط دو تا حفره آخر بهم وصل شدن که خط حمایتو در آینده نشون میده و معلوم نیست قیمت بهش واکنش نشون بده یا نه هر چند در اصل موضوع خط حمایت بخوبی عمل کرده.
حالا مطلب جدید روی نمودار شما اون خطهای سبز و نارنجی که سرش یه گردالی داره می شه لطفا در مورد اونا کمی توضیح بفرمایید.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Postبوف کور عزیز، زهره خانم
سلام
اولا از ایجاد این تایپیک بسیار سپاسگذارم
دوما ، اگه ممکنه ادامه مطالب ارزنده ای که شروع کرده بودید را هم به نگارش در آورید.
برای من و دوستانی که تصمیم داریم روزی ریل کار کنیم ، تجربیات شما قطعا ارزنده خواهد بود.
متشکرمدر اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postجسارتا خانم معلم یه نقد دانشجویی به مطلب شما داشته باشم، امیدوارم ناراحت نشید.
اون خط مقاومت که رسم کردید بنظر من نادرسته چونکه شما 2 قله قبلشو نادیده گرفتید. چیزی که من یاد گرفتم اینه که برای رسم خطوط باید قله ها و یا حفره های همجوار به هم متصل بشه که اینجا نقض شده
اما اون خط حمایت
اگه از حفره قبلی رسمش شروع می شد اعتبارش بیشتر نشون داده می شد و صحیح تر بود
در وضعیت فعلی فقط دو تا حفره آخر بهم وصل شدن که خط حمایتو در آینده نشون میده و معلوم نیست قیمت بهش واکنش نشون بده یا نه هر چند در اصل موضوع خط حمایت بخوبی عمل کرده.
حالا مطلب جدید روی نمودار شما اون خطهای سبز و نارنجی که سرش یه گردالی داره می شه لطفا در مورد اونا کمی توضیح بفرمایید.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سلام
یک لینک نسبتا مفید برای فارکس
ضمنا
اصلاحیه: کلمه ریوارد که در پستهای قبل آمده است غلط املایی دارد که صحیح آن Reward است. ( با عرض پوزش)[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
عمو حسين جان شما كه ماشااله دست و بالت پره، همين انديكاتور ساعت كشورهاي جهان رو هم بذاريد فقط لطفا مارك دار باشه از نوع عقربه اي :dمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
دوستان اگه موافق باشن يه تاپيك با عنوان « اشتباهات من » ايجاد كنيم، اينطوري مي تونيم از تجربيات همديگه بيشتر استفاده كنيم.
لطفا اگر موافق هستيد زير همين پست با كليد تشكر اعلام بفرماييد
با تشكرمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
ظاهرا خانم معلم کیبورد لپتاپشون خراب شده و قادر با تایپ کردن نیستن. ایشالله زودتر حال کیبوردشون خوب بشه و بتونیم از اطلاعات ارزشمندشون استفاده کنیم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
سلام و صبح بخیر
خیر مقدم خدمت عمو حسین نازنین و باربد عزیز
عمو حسین از این که دیر پاسختونو دادم خیلی شرمنده متاسفانه دورزه که کیبردم سوخته و تایپ نمی تونستم انجام بدم
خدمت اقای شریعت عرض کرذم که زحمت بکشند اطلاع بدهند که ظاهرا پستشون هنوز در انتظار تائیده
در هر صورت از همگی معذرت می خوام
فقط توی پستهاتون یک نکته دیدم که با هم ؛ هم نظر نیستیم و اونم اینه که در شاخص چیزی دیدیم که جمع شدیم این جا
نظر بنده در مورد شاخص خیلی مثبته و اون هم واگرایی مثبت در اکثر سهم ها و واگرایی مخفی مثیت در شاخص کل هست
در مورد استاد هولی هم چند روز پیش در صندوق خصوصی مزاحمشون شدم و انشالله بزودی در کنارمون خواهند بود و از محضرشون استفاده خواهیم کرذ
از بابت زحمات شما هم بسیار سپاس گذارم و امیدوارم بتونیم از دانش شما و سایر دوستان به اموخته هامون اضافه کنیم
----------------------------
بابای دارا
در مورد اون شکل که نقد کردید
خطی که نوشتید به عنوان خط مقاومت معتبر نیست
خط مقاومت نبود و واگرایی مخفی مثبت رو نسبت به مک دی رسم کرده بودم و خط قرمز هم خط گرذن سروشونه معکوس است که ریزش قبل برای تاچ خط گرذن بود
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
1- هدف از ترسيم واگرايي ها و خطوط روند پيش بيني شرايط آتي بازاره، تا اينجا قبول؟
خب خط روند نزولي شما كه به دو تا قله رسم شده يه واگرايي مثبت در سقف هستش، و در آخرين قله، مكدي در بالاترين درجه قرار داره، حالا اين واگرايي مثبت در سقف قراره چيو پيش بيني كنه؟
2- بعد از قله دوم كه روند شكسته شده، مكدي واگرايي منفي در سقف ميده ولي قيمت بازم رشد كرده، حالا بفرماييد واگرايي مثبت در سقف معتبر تره يا منفي
در كل پيش بيني قيمت در نمودار شما فقط با استناد به همين دو خط روند و مكدي و بدون در نظر گرفتن الگوهاي قيمت چيه؟
با عنايت به اينكه خط روند صعودي شما زير حفره ها، يك واگرايي مثبت در كف و يك سطح حمايتي قوي تلقي مي شه
با سپاس فراوانمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
ببینید
خطی که کشیدم [ قهوه ای ] فقط برای نشون دادن واگرایی مخفی مثبت در کف هست که نشون دهنده شکستن سقف قبلی قیمت از ش استفاده می شه
اونی که شما بهش می گید واگرایی مثبت اسمش واگرایی مخفی منفی هست و می گفته که دره قبلی شکسته می شه که شده و حالا هم این واگرایی محفی مثبت می گه که قله قبلی شکسته می شه
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
نظر
-
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postببینید
خطی که کشیدم [ قهوه ای ] فقط برای نشون دادن واگرایی مخفی مثبت در کف هست که نشون دهنده شکستن سقف قبلی قیمت از ش استفاده می شه
اونی که شما بهش می گید واگرایی مثبت اسمش واگرایی مخفی منفی هست و می گفته که دره قبلی شکسته می شه که شده و حالا هم این واگرایی محفی مثبت می گه که قله قبلی شکسته می شه
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
گير من مي دونيد كجايه؟
اينه كه در مورد اين واگرايي مخفي اطلاعاتي ندارم #-o لطفا كمي در موردش توضيح بديد.
ببخشيد شما رو از تريد كردن مي ندازم :)
در ضمن جواب اون دوتا سوال پيام خصوصي رو هم ندادين هنوز :-/مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
نظر