کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
i love you eurusd
اقایون و خانم های عزیز
چنانچه تازه کارید فقط روی یک ارز پوزیشن بگیرید
مطالب مرتضی رو هم نخونید
همش از این ارز رو اون ارز می پره
ببینید
ارزها هر کدوم اخلاق های خاص خودشونو دارند و برای هر تازه کاری یک سال فقط یورو یو اس دی تجویز می شه
چونه هم نزنید جان شما راه نداره
نا سلامتی من تاپیک و راه انداختما :-s#:-s
شما تاپیک درست کردید ؟؟ مطمینی ؟؟؟
ای بابا نمی خواستم بگم
اما اون زمان که ما با مرحوم الیوت و داوجونز تحلیل میکردیم شما جوونها کجا بودید ؟؟ ( تاریخ عضویت نگاه کن ..برو توخودت در رو هم ببند ) :d
زهره خانم و سایر اساتید گرامی ( زهره یادته اون یارو توی بورس 24 بهت میگفت زهره سادات :d)
نگفتید روی 4 ساعته یورو به فرانک نظرتون راجب به مثلث متقارن که از بالا شکسته شده چیه ؟؟
مرتضی من چهار ماه دیگه می تونم برم رو ارز های دیگه
تا یک سال فقط یورو یو اس دی
حجت جان به زبون اقایون حالیش کن من دیگه نا امید شدم که زبون منو بفهمه
بعدشم
این که هنوز نشکسته سایه کندل بیرون از مثلثه
اصولا تا یک کندل کامل برون از مثلث تشکیل نشه شکست تائید نمی شه
اینم سند که پس فردا نیایی بگی اله بله و از این حرفا:D
در ضمن فرانک سوئیس ارز تاثیر پذیر از طلاست برای همین نوساناتش زیاد و اسپردشم بالاتر از بقیه ارز هاست
خب حجت جات تایم یک مین یا 5 مین یورو یو اس دی رو ببین احتمالا داره الگوی بت می سازه
اول راهی رو که اومده بود تقریبا بین 50 تا 68 درصد و ریخت
بعد الان برگشت بالا تا 78 درصد و این چون 78 درصد و دید بت می شه
حالا دو باره ریزش تا 78 درصد بالا اول
یعنی دره ای رو که تا نیم ساعت پیش ساخت می شکنه حدود 40 پیپ کمتر از اونو می بینه
مگر این که سقف دو قلو بسازه
در هر صورت به خاطر اون واگرایی منفی توی مک دی فعلا بالایی نداره و این صعود اخرم هم همون بوسه خداحافظی بود
مرتضی جان، دستم به دامنت:d، ببخشید شلوارت، بیا و از خر شیطون پیاده شو؛ به خدا داریم یورو به دلار کار میکنیم، یکدفعه میای میزنی وسط بازی. گیر نده، بیا پسر خوب باهم دوست باشیم، متاتریدرتم بزار روی یورو به دلار سیگنال بده با هم مچ بشیم. این خوشکل پسر (بابای دارا) رو هم تو داری خرابش میکنی، فردا کسو کارش میان یقتو میگیرن، از من گفتن.
سلام استاد
من توی این کاپ میبینم، یا کاپم هم میشه؟؟؟ چجوریاس؟
شاگردم
کاپ می شد اگر مک دی واگرایی منفی نداشت
دیدید که ریخت و نتو نست 78 درصد و بشکنه
حالا در این ربزش باز یک باتر فلای درست می کنه تا به هدف بعدی یعنی 1.3950 برسه که می شه معادل 68 درصد ریزش کل مسیر فبلی
محض اطلاع دوستانی که ما رو از 3000 دلار دیگه انداختن، ببین حسین آقای نکویی (بابای دارا) 61.8 که من گفته بودم رو هم زد، حالا بشین تا 100 فیبو رو هم ببینی. اما تو محمود سرم گول مالیدین، اغفالم کردین من پوزیشن رو بستم. باید میزاشتم خودش بزنه. من هدفم درست بود.
مرتضی من چهار ماه دیگه می تونم برم رو ارز های دیگه
تا یک سال فقط یورو یو اس دی
حجت جان به زبون اقایون حالیش کن من دیگه نا امید شدم که زبون منو بفهمه
بعدشم
این که هنوز نشکسته سایه کندل بیرون از مثلثه
اصولا تا یک کندل کامل برون از مثلث تشکیل نشه شکست تائید نمی شه
اینم سند که پس فردا نیایی بگی اله بله و از این حرفا:D
در ضمن فرانک سوئیس ارز تاثیر پذیر از طلاست برای همین نوساناتش زیاد و اسپردشم بالاتر از بقیه ارز هاست
رو خطی بزار شکونده اما چون قرار شد دیگه فقط روی یورو دلار بگیم دیگه هیچی
نظر