گفتی بزن سل، چون نظرت روی ریزش بود. ;)
گام به گام با بازارهای جهانی
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postر
اقای بابا دارای کی گفته که یورو با طلا نسبت مستقیم داره ؟
در هشت سال گذشته تاثیر پذیری یورو از طلا سه درصد هم نبود
و وقتی طلا بیشترین رشد و داشته یور بیشترین ریزش و تجربه کرده
فرانک کار نکردم
اگه قبول داشته باشید که طلا رابطه عکس با دلار داره پس باید بپذیرید که با یورو رابطه مستقیم داره
ضمن اینکه فکر می کنم یورو با تاخیر از طلا تاثیر می گیره و طلا می تونه یه ابزار پیش بینی برا یورو باشهمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
اقا حجت
در پائین صفحه نوار طوسی رنگ سمت چپ روی معامله کلیک کنید
هم سود و ضرر لحظه ای رو بهتون نشون می ده و هم در قسمن s/l با دوبار کلیلک می تونید حد ضرر بزارید و در قسمت t/p با دو بار کلیک روش می تونید هدف قیمتی رو بذارید
اقای بابادارای
دو هفته گذشته استثناعا تمام ارزها به غیر از دلار با طلا هم سو بودند و اون هم بدلیل وضعیعت اتحادیه اروپا و بحران جهانی بود
برای مقایسه شما نمودار ماهانه رو مقایسه کنید نه نمودار تایم های کوچک
نظر
-
من فکر می کنم روی نمودار یورو بازار داره قدرت کاهشی خودش رو از دست می ده و الان در شرایط Not Trade Zone باشیم
استدلالم به دلیل نفوذ قیمت به خط میانگین 15 باشه
البته در تایم فریم 15 دقیقهمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
دوستان
من یه پوزیشن sell روی 1.33480 گذاشتم با حجم 0.1 با هدف 1.33180 Stop Loss هم روی 1.34155 نظرتون چیه ؟مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
-
یکی از دوستان به من توصیه کرد که نوآموزان مثل من بهتره روی فرانک، دلار استرالیا و دلار نیوزلند کار کنن چون هم تکنیک پذیره و هم حرکات خود را بسیار نرم و منطقی انجام می دن
بوف کور عزیز لطفا نظرتونو بفرمایینمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postبه نظر من خوبه
ولی چون دوشنبه است ممکنه برای سایه کندل ابتدا رشد کمی بکنه و بعد بریزه
به نظرم استاپتونو مناسب نگذاشتید
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postیکی از دوستان به من توصیه کرد که نوآموزان مثل من بهتره روی فرانک، دلار استرالیا و دلار نیوزلند کار کنن چون هم تکنیک پذیره و هم حرکات خود را بسیار نرم و منطقی انجام می دن
بوف کور عزیز لطفا نظرتونو بفرمایین
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postنظرتون برای استاپ روی 1.34280 چیه این میشه بالای 2 تا قله قبل قیمت Sell من
بنابراین بهترین استاپ از نظر من ماژور ها هستند و مینور ها فقط باعث ضرر زدن می شوند
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postببینید اینا استاپ هایی هستند که به سادگی می خورند مخصوصا در اینجا که حرکت پله ای نیست و امواح اصلاحی و نفوذی داریم
بنابراین بهترین استاپ از نظر من ماژور ها هستند و مینور ها فقط باعث ضرر زدن می شوند
اول بفرمایید که اگه معامله من روی خط سبز شروع بشه ممکنه استاپ من زودتر از هدفم بخوره ؟
دوم در مورد ماژورها توضیح بدید لطفا
سوم اینکه فرمودید استاپ ها به سادگی می خورند به خاطر بازار دوشنبه هستش یا کلا می گید؟مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postماشا الله، شما صبح مگه سر کار نمیرین، تا ساعت 2:30 آنلاین بودین، ضمنا هوای شاگرد ضعیفای کلاس رو هم داشته باشید.
امروز صبح اتفاقا خواب موندم مجبور شدم 1 ساعت تلفني مرخصي بگيرم:d
در ضمن ديشم تا 3:30 بيدار بودم كتاب مي خوندم
كتاب الكترونيكي استراتژي پشوتن كه لينكش تو همين انجمن هستش بسيار بسيار زيبا و مفيد فايده هست
ضمن اينكه شما هميشه استاد بنده هستيد.آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/10/10, 09:52.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postسلام به همه
حجت جان کال شدی یا نه ؟:d
من یه نیم ساعت بخوابم می یام خدمت دوستان ؛ دارم کور می شم (:|مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
نظر