کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اول بفرمایید که اگه معامله من روی خط سبز شروع بشه ممکنه استاپ من زودتر از هدفم بخوره ؟
دوم در مورد ماژورها توضیح بدید لطفا
سوم اینکه فرمودید استاپ ها به سادگی می خورند به خاطر بازار دوشنبه هستش یا کلا می گید؟
ببینید می دونم با روش پشوتن کار می کنید
اما در این روش استاپ ها رو نمی تونید رو ی دره یا قله ای بگذارید که قیمت هنوز از قله یا دره قبل عبور نکرده باشد
بنابراین لازمه این روش انتخاب دره و قله های کلمل است و نه دره و قله هایی که هنوز کامل نشده اند
ماژور به قله و دره های اصلی می گویند
مثلا همین چارت یور دلار و از دور نگاه کنید تا مروز درون یک کانال نزولی حرکت می کرد که به سادگی می تونید مازور ها رو پیدا کنید
و مینور به قله ها و درهایی می گویند که با ساختشون ماژور های اصلی رو می سازند
انتخاب استاب به نظرم مهم ترین بخش یک معامله است و حتی نگذاشتنش از اشتباه گذاشتنش بهتر است
در مورد دوشنبه ها
از اونجایی که سایه کندل هفتگی در حال تشکیل است گاهی پیش می اید که رفتاری غیر منتظره نشان می دهد بنابراین اکثر تریدر ها تا ظهر ترید نمی کنند تا جهت کلی بازار مشخص شود
در مورد سوال اول هم بله ممکن است
چون ممکنه قبل از این که قیمت به هدف شما برسد دره های عمیق تر از انچه که شما استاپ قرار دادید بسازد که در اون زمان دره شما اعتبار نداشت
... اما یه نقطه نظر در نگاه من به روش پشوتن وجود داره، التبه این موضوع به اساس کار من در بازار سهام بر می گرده.
در روش پشوتن اساس کار دریافت سیگنال Break out است و شما قطعا بهتر از من می دونید که این سیگنال موثق ترین سیگنال ترید هستش حالا چه صعودی و چه نزولی.
در این سیگنال معمولا بسته به نقطه Break out تا سطح 138.2% یا 161.85 فیبوناچی بعنوان اولین هدف های سیگنال تعیین می شه.
خب من برای گذاشتن استاپ ها حفره قبل از Break Out رو در نظر می گیرم و این کار با فرض این گذاشته می شه که سیگنال صادر بشه لذا در زمان Break Out استاپ من در حفره کامل گذاشته شده.
حالا ازتون می خوام این موضوع رو نقد کنید لطفا.
در خصوص ماژور که فرمودید به دره و قله های اصلی گفته می شه من متوجه نشدم به چه قله و حفره هایی اصلی می گن لطفا اگه وقت دارید با شکل توضیح بدید
در نمودار روزانه جفت ارز یورو/ دلار واگرایی مثبت مبنی بر اتمام موج نزولی مشهود می باشد. ضمن اینکه قیمت تونسته از سطح اول بادبزن فیبوناچی عبور کنه و خط میانگین کوتاه مدت رو هم بشکنه که می تونه نشونه ای بر تغییر جهت قیمت باشه.
در نمودار هفتگی نیز تشکیل کنج صعودی به انضمام واگرایی مثبت در مکدی نشانه دیگری بر ادامه روند موج صعودی قبل هستش از طرفی اعلام آمارهای اقتصادی نا امید کننده در آمریکا باعث تضعیف دلار در برابر یورو شده است.
در تایم هفتگی برگشت قیمت به درون کنج کمی نگران کننده است
البته با توجه به رشد قیمت در تایم فریم های پایین تر یک حرکت اصلاحی قوی خواهیم داشت.
نظر