گام به گام با بازارهای جهانی
جمع کردن
X
-
-
زهره خانم استاد مایی درس پس میدیم در تصویر اولی که صبح گذاشتیم گفتیم موج اصلاحی استدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستاقای محمدی فکر می کنم به تی پیتون نخوره
بعد ازشکست خط ترند پولبک خواهد کرد که در پولبک باز هم سل خواهیم کرد
موفق وپرسود باشید
آخرین ویرایش توسط عبدالله محمدی؛ ۱۳۹۰/۰۷/۲۸، ۱۹:۴۴.
نظر
-
-
-
سلام
با عرض معذرت از دوستان که در گزارش تریدهایم وقفه ایجاد شد در چند روز گذشته درسهای بسیار بزرگی از تریدکردن گرفتیم که برای دوستان گزارش میکنیم
در موردتصویر بالا که گفته شد تی پی رو فردا میگذاریم تی پی گذاشته شده زیر خط روند بود نرسید با برخورد به خط روند برگشت و سود ۳۰% تبدیل به ضرر۳۰% شد
در هر تریدی که از این به بعدانجام بدهم حداکثر ظرف ۱یک ساعت سرو تهش رو باید هم بیارم وگرنه سر ته خودم جفت میشه وضربه فنی میشم
خط حمایت افقی بیشتر از خط حمایت مورب اعتبار داره بر این اساس ترید رو نزدیکی خط حمایت افقی انجام میدم واستاپ رو در زیر خط افقی با فاصله مناسب میگذارم
در ترید ها اگر بترسی واسترس داشته باشی حتما میبازی و موفق نخواهی بود
در ۲۷/۱۰/۲۰۱۱حساب دموی جدیدی باز کردم و قرار گذاشتم اگر دراین حساب حتی یه ترید که با ضرر بسته بشه حساب ریل باز نکنم
و شکر خدا درظرف کمتر از ۴ رو بازدهی بالای۱۰۰% رو داشتم که تصویرش رو میگذارم
نظر
-
سلام آقای محمدی
یه نکته ایی به نظرم رسید گفتم خدمتتون عرض کنم
۱- توی استیتمنتتون دیدم تمام پوزیشن ها با لات غیر معمول باز شده. ۸ لات !!!!! پیشنهاد میکنم با الت معمولی که در حساب ریل کار خواهید کرد شروع کنید
۲- تمام پوزیشن ها در یک زمان گرفته شده یعنی مدیریت سرمایه پر!!!!! شما مگه چقدر سرمایه دارید که میتونید این همه پوزیشن بگیرید
۳-کلا معلومه سر سری دارید کار میکنید
۴- توصیه اکید میکنم با این طرز فکر به سراغ حساب ریل نرید . قول میدم زبر ۲۰ پوزیشن کال شید
۵- باز میگم تفاوت حساب ریل و دمو از زمین تا آسمان است
پیشنهاد میکنم حسابی باز کنید که میزان شارژ اون همون مقداری باشه که واقعا قراره سرمایه وارد کنید . مثلا اگه قصد وارد کردن ۲۰۰ دلار واسه اولین بار یه حساب ریل باز کنید در دمو هم همین مقدار شارژ
داستان های فارکسی من رو هم بخونی بد نیست
++++++++
یکی اگه ندونه فکر میکنه هزار سال سابقه دارم :d
آخه بگو تو که تمام سهامی که خریدی توی ضرر هست اولین حساب فارکس رو هم کال کردی میایی واسه یه نفر دیگه نظر صادر میکنی :d
میگن اگه دیدی یه نفر حرف درستی میزنه حتی اگه خودش عمل نمیکنه قبول کن >:d<فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
سلام
فرهاد جان ممنون از راهنماییتان صحبت شما کاملا درسته خوب باید همه راه ها رو در دمو امتحان کرد مطمعنا در ریل نه این حجم سرمایه است ونه پوزیشن ها با ۸لات
به پیشنهاد شما که کاملا منطقی است یه حساب ۱۰۰۰۰دلاری باز کردیم ببینیم با این چکار میکنیم
موفق باشید
نظر
-
-
سلام و صبح بخیر اقای محمدیدر اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پست
شاید بیشتر از هر دوشون
با توجه به واگرایی مخفی منفی شاید انتظار برای ۱.۲۵ دور از ذهن نباشد
نظر
-
سلام وصبح شما هم بخیردر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستسلام و صبح بخیر اقای محمدی
شاید بیشتر از هر دوشون
با توجه به واگرایی مخفی منفی شاید انتظار برای ۱.۲۵ دور از ذهن نباشد
بله احتمال اصلاح بیش از ۸/۶۱ هم هست
زهره خانم حساب ریل رو در کدام بروکر باز کنیم خوبه شما با کدوم بروکر کار میکنید؟آیا راضی هستید از بروکرتان
دوستانم با فیبو گروپ کا ر میکنند واین بروکر رو پیشنهاد میدهند
وهمچنین پرسپولیس کپتال را
ممنون از راهنمایتان
نظر

نظر