کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بیت کوین براحتی زیر ۱۰ هزارم میره ولی نه الان. وقتی واکسیناسون کامل بشه و اقتصاد جهانی وارد فاز ریکاوری بشه. اونجا میزنن دهن مهن داوجونز و اونس و بیتکوین و املاک رو سرویس میکنن. فعلا زوده. فعلا این نوسانات مقطعیه اون ریزش نهایی جدی تر از این صحبتاست.
پول های کثیف کلان که حاصل تجارت مواد مخدر و اسلحه و تجارت انسان هست وارد بیت کوین شده.
بیت کوین اگر هزار تا فایده هم داشته باشه باز معایب بسیار بدی برای کل دنیا داره از جمله باعث روان شدن تجارت بین خلاف کاران و قاچاقچیان خواهد بود.
ممکنه این ارز به قیمت های خیلی بالا برسه ولی از نظر من این پول در نهایت تبدیل به یه پول کثیف بین خلافکاران خواهد شد.
ارزهای دیجیتال قابل ردیابی نیستند و این از دید خیلی ها فوایدی برای این نوع ارزها محسوب میشه ولی این فایده نیست بلکه برای امنیت کل دنیا یک معضل خواهد بود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
let's try this one tp1=59000-60000
tp2=61000-61700
sl=55500
lev=10x
wish me luck !
/:.winksmiley02.:/
وقتی همه تو فاز اصلاح بیت کوین هستند ما پوزیشن لانگ میگیریم چون وقتی همه خواب بودند ما پای چارت بودیم... هیچکس از این پکیج فروشای بی سواد از ماهیت واقعی این بیزینس چیزی نمیگه و اون فشار عصبی که تریدر تحمل میکنه تا رسیدن به تارگت. استاپ رو جابجا کردم در حد 500 دلار نسبت r/r شد 2.5. hit both targets.
از همین جاها با نصفه سود یک واگرایی منفی داریم در 4ساعته شورت میگیرم تا 59 - 60 هزار .
آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/03/14, 08:53.
پول های کثیف کلان که حاصل تجارت مواد مخدر و اسلحه و تجارت انسان هست وارد بیت کوین شده.
بیت کوین اگر هزار تا فایده هم داشته باشه باز معایب بسیار بدی برای کل دنیا داره از جمله باعث روان شدن تجارت بین خلاف کاران و قاچاقچیان خواهد بود.
ممکنه این ارز به قیمت های خیلی بالا برسه ولی از نظر من این پول در نهایت تبدیل به یه پول کثیف بین خلافکاران خواهد شد.
ارزهای دیجیتال قابل ردیابی نیستند و این از دید خیلی ها فوایدی برای این نوع ارزها محسوب میشه ولی این فایده نیست بلکه برای امنیت کل دنیا یک معضل خواهد بود.
یه فیلمی هست که قاتل می خواد با یک مقام مهم ملاقات کنه، لخت مادرزاد میره پیش طرف. اونجا یک تیکه کاغذ را تا میزنه و با نوک تیز کاغذ میزنه طرف را می کشه بعدش هم میاد بیرون میره پی کارش!
والا این آدمیزاد به هرچی دست میزنه به شدت خطرناک میشه! این بیت کوین هم روش! فعلن که با این همه بمب اتمی و موشک و سلاح و بیماری و بلایای طبیعی و سوانح و نمی دونم چه و چه، به سرعت داره جمعیت جهان زیاد میشه. پس بیخیال امنیت جهان. تازه ما ایرانیا که دیگه از تیوب تراکتور هم انعطاف پذیرتریم به خدا.... حسن هم از پسمون برنمیاد! خخخ
من همون اندک مقداری که مدتی پیش حوالی 10k خریده بودم و چند نوسان مختصر گرفته بودم رو حوالی 50k فروختم و ظاهرا جا موندم! البته رقم خاصی نبود ولی به هر حال داشت مزه میداد. بیش از اینکه از جا موندن از Bitcoin ناراحت باشم، از این ناراحتم که کلا Shitcoin های پرواز کرده رو در این چند ماه سوپر-گاوی از دست دادم و هیچ بهرهای از این بازار نبردم.
یه فیلمی هست که قاتل می خواد با یک مقام مهم ملاقات کنه، لخت مادرزاد میره پیش طرف. اونجا یک تیکه کاغذ را تا میزنه و با نوک تیز کاغذ میزنه طرف را می کشه بعدش هم میاد بیرون میره پی کارش!
چرا لخت مادرزاد میره پیش طرف 8-|؟
ویرایش: هان، قاتل مونث بوده!؟ حل شد!
چرا لخت مادرزاد میره پیش طرف 8-|؟
ویرایش: هان، قاتل مونث بوده!؟ حل شد!
نه هم قاتل هم مقتول مذکر هستند. واسه اینکه می ترسن قاتل با چیزی طرف را بکشه برای همین لخت می فرستنش خدمت آقا. ولی امان از این جونور دوپا. کاغذ را هم به سلاح تبدیل می کنه. البته قاتل ژاپنی و به هنر اوریگامی آشناست خلاصه یه سوال دیگه بپرسی کل فیلم را اینجا می نویسم. خخخخ
بیت کوین که به 62 نرسید. نصفه باقیمانده بیت ها را در 58 فروختم رفت. حالا بگید تا کجا پایین میره؟! 52 به نظرتون ؟ یا بالاتر؟!
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر