بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • webbadboy
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 145

پاسخ : بیت کوین

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
    چقدر من از اول اسفند همه را دعوت به رمز ارز کردم
    چقدر گفتم افرادی که قصد شرکت در مجمع شرکت ها را ندارند بورس را ترک کنند .
    تا پایان دولت سیاست دولت درباره بورس گفتار درمانی خواهد بود
    بهتر است سبد سرمایه گذاری را متنوع کنید علی الخصوص مقداری در رمز ارزها سرمایه گذاری نمایید
    مشکل اینجاست که از بس مارگزیده شدیم از ریسمون سیاه و سفیدم می ترسیم. یادمه مدیر شرکتی را تشویق به خرید بیت کوین کردم. در قیمت 20000 اندازه دویست میلیون تومن بیت خرید که خودم هم شوکه شدم. همونجا بیت کوین افت کرد تا 4000 دلار . هروقت منو می دید گارد بروسلی می گرفت با شوخی می گفت بزنم قیافتو دیجیتالی کنم ولی دلش می خواست واقعن اینکارو بکنه .زمان زیادی گذشت تا از ضرر دراومد و سود خوبی هم کرد ولی از بیت فاصله گرفت. هرچند الان دوباره پیام میده چه خبر از ارزا ولی می دونم دیگه حاضر نیست ریسک کنه. باید یکم انسولینت بالا باشه تا در این بازار ها سنگین وارد بشی که خیلیهامون قدرت ریسکشو نداریم
    لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

LTC اگر حریف این محدوده مقاومتی بشه ! یه رشد خوب میتونه تجربه کنه !
      دوباره به این مقاومت حمله کرده !

ببینیم میره سمت 270-300 دلار !

نظر

• hasan12
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1162

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

بالاخره من ثبت نامم رو انجام دادم و منتظر نتیجه احراز هویت هستم.:)
          با توکل به خدا
          امیدوارم نتیجه ی این کارم عالی بشه.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

دوستان تو نوبیتکس اگر ثبت نام کردید فک نمیکنم بخاطر فشار دولت برای جلوگیری از خروج سرمایه اجازه بدن ک از سطح یک ( واریز روزانه فقط ۵۰۰ هزارتومان ) وارد سطح دو بشید ولی برداشت ریالی محدودیت نداره
            اما فک میکنم کریپتولند محدودیت واریز نداشته باشه و با کریپتولند بتونید هر چقدر ک دوست دارید واریز کنید و تبدیل کنید ب تتر و انتقال بدید ب صرافی خارجی
            در ضمن صرافی ک با ایرانی ها مشکل نداشته باشه کوینکس هست ولی صرافی ک خیلی ها باهاش کار میکنن اما ایران رو تحریم کرده بایننس هست ولی خب چون امکانات بایننس بیشتره میتونید با بایننس کار کنید و برای وصل شدن بهش توصیه من اینه ک ی فیلتر شکن مثل touchVPN رو گوشیتون نصب کنید و اپلیکیشن بایننس هم نصب کنید و قبل از اینکه وارد اپلیکیشن بشید فیلتر شکن رو روشن کنید و همیشه ی کشور ثابت مثل کانادا( آلمان، آمریکا رو نزنید ک اجازه معامله نمیده و همچنین آی پی ایران هم باشه بازم اجازه نمیده) رو انتخاب کنید و وارد اپلیکیشن بشید و معامله کنید
            یک توصیه دیگه هم دارم اگر بنده رو قابل بدونید، کسایی ک با لوریج می‌خوان کار کنن هیچوقت اهرم بالا نگیرید ک ب شدت ریسکش بالاس و اهرم زیر ۵ بگیرید و اگر کاملا از سیگنالتون مطمئن هستید ک همون موقع بالا می‌ره میتونید اهرم ۷ یا ۸ هم بگیرید ولی با درصد سرمایه کم چون همه رمز ارزها زیر نظر بیت کوین هستند و کافیه بیت کوین یک اصلاح چند کندلی سنگین بزنه اونوقت چون اهرم شما بالاس ب راحتی پولتون صفر میشه( بنده خیلی از اهرم بالا ضربه سنگین خوردم و خواهشاً این توصیه من رو جدی بگیرید) نمی‌خوام دیگه شما حرص از دست دادن پول رو بخورید
            دوستان موفق باشید سود خوبی میشه از ارزهای دیجیتال گرفت ولی با ریسک مطمئن و معامله کردن درست
            خدانگهدار

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

بعد از رشد نسبی ریپل ببینیم LTC میتونه حرکت قوی بزنه یا نه !

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                دوستان تو نوبیتکس اگر ثبت نام کردید فک نمیکنم بخاطر فشار دولت برای جلوگیری از خروج سرمایه اجازه بدن ک از سطح یک ( واریز روزانه فقط ۵۰۰ هزارتومان ) وارد سطح دو بشید ولی برداشت ریالی محدودیت نداره
                اما فک میکنم کریپتولند محدودیت واریز نداشته باشه و با کریپتولند بتونید هر چقدر ک دوست دارید واریز کنید و تبدیل کنید ب تتر و انتقال بدید ب صرافی خارجی
                در ضمن صرافی ک با ایرانی ها مشکل نداشته باشه کوینکس هست ولی صرافی ک خیلی ها باهاش کار میکنن اما ایران رو تحریم کرده بایننس هست ولی خب چون امکانات بایننس بیشتره میتونید با بایننس کار کنید و برای وصل شدن بهش توصیه من اینه ک ی فیلتر شکن مثل touchVPN رو گوشیتون نصب کنید و اپلیکیشن بایننس هم نصب کنید و قبل از اینکه وارد اپلیکیشن بشید فیلتر شکن رو روشن کنید و همیشه ی کشور ثابت مثل کانادا( آلمان، آمریکا رو نزنید ک اجازه معامله نمیده و همچنین آی پی ایران هم باشه بازم اجازه نمیده) رو انتخاب کنید و وارد اپلیکیشن بشید و معامله کنید
                یک توصیه دیگه هم دارم اگر بنده رو قابل بدونید، کسایی ک با لوریج می‌خوان کار کنن هیچوقت اهرم بالا نگیرید ک ب شدت ریسکش بالاس و اهرم زیر ۵ بگیرید و اگر کاملا از سیگنالتون مطمئن هستید ک همون موقع بالا می‌ره میتونید اهرم ۷ یا ۸ هم بگیرید ولی با درصد سرمایه کم چون همه رمز ارزها زیر نظر بیت کوین هستند و کافیه بیت کوین یک اصلاح چند کندلی سنگین بزنه اونوقت چون اهرم شما بالاس ب راحتی پولتون صفر میشه( بنده خیلی از اهرم بالا ضربه سنگین خوردم و خواهشاً این توصیه من رو جدی بگیرید) نمی‌خوام دیگه شما حرص از دست دادن پول رو بخورید
                دوستان موفق باشید سود خوبی میشه از ارزهای دیجیتال گرفت ولی با ریسک مطمئن و معامله کردن درست
                خدانگهدار
                جناب غلام؟ من صرافی والکس ثبت نام کردم.
                اون محدودیت واریزی که فرمودید این صرافی داره یا نه؟؟؟

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  جناب غلام؟ من صرافی والکس ثبت نام کردم.
                  اون محدودیت واریزی که فرمودید این صرافی داره یا نه؟؟؟
                  سلام خانم رویا
                  نه فک نمیکنم این صرافی محدودیت داشته باشه و من وقتی مطالبی در مورد صرافی ها میخوندم فقط نوبیتکس این محدودیت واریز رو داره متاسفانه

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 1656

ریپل چ میکنه منتظربودمابفروشیم بره بالا نوسان هم عالی میده بریم دوباره توکارش
                    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

واسه ثبت نام توی صرفای بایننس باید چیکار کنم دقیقا؟
                      دوستم میگه صرافی ایرانی پولت و بیمه نمیکنه ممکنه پولت بره.
                      اما صرافی خارجی چون پولت بیمه میشه بهتره.
                      منم میخوام بایننس ثبت نام کنم. اما نمی دونم چه وی پی انی نصب کنم.

نظر

• gholamk
                        عضو فعال
                        • Jan 2015
                        • 520

واسه ثبت نام توی صرفای بایننس باید چیکار کنم دقیقا؟
                        دوستم میگه صرافی ایرانی پولت و بیمه نمیکنه ممکنه پولت بره.
                        اما صرافی خارجی چون پولت بیمه میشه بهتره.
                        منم میخوام بایننس ثبت نام کنم. اما نمی دونم چه وی پی انی نصب کنم.
                        یعنی چی پولت رو بیمه نمیکنن رویا خانم ؟؟!!!!
                        صرافی های خارجی هم ممکنه هک بشن؛ اگر واقعا قصد خرید و نگهداری دارید وقتی مثلا ارز بیت کوین یا اتریوم و یا .... خریدید اون رو ب کیف پولتون( میتونید از اینترنت سرچ کنید و ی کیف پول نرم افزاری موبایل نصب کنید ) انتقال بدید ک نگران از دست دادن نباشید
                        برای ثبت نام تو بایننس اول باید فیلتر شکن روشن کنید ک گفتم touchVPN خوبه، اونو روشن کنید و بذارید رو ی کشوری مثل بریتانیا یا ترکیه یا.... بعد برید تو سایت بایننس و ثبت نام کنید ، بعد از ثبت نامتون برای راحتی کارتون اپلیکیشن بایننس رو نصب کنید و مجددا با فیلتر شکن و همون کشور قبلی با آیدی و رمزی ک تو سایت ثبت نام کردید لاگ آن بشید و شروع کنید

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          یعنی چی پولت رو بیمه نمیکنن رویا خانم ؟؟!!!!
                          صرافی های خارجی هم ممکنه هک بشن؛ اگر واقعا قصد خرید و نگهداری دارید وقتی مثلا ارز بیت کوین یا اتریوم و یا .... خریدید اون رو ب کیف پولتون( میتونید از اینترنت سرچ کنید و ی کیف پول نرم افزاری موبایل نصب کنید ) انتقال بدید ک نگران از دست دادن نباشید
                          برای ثبت نام تو بایننس اول باید فیلتر شکن روشن کنید ک گفتم touchVPN خوبه، اونو روشن کنید و بذارید رو ی کشوری مثل بریتانیا یا ترکیه یا.... بعد برید تو سایت بایننس و ثبت نام کنید ، بعد از ثبت نامتون برای راحتی کارتون اپلیکیشن بایننس رو نصب کنید و مجددا با فیلتر شکن و همون کشور قبلی با آیدی و رمزی ک تو سایت ثبت نام کردید لاگ آن بشید و شروع کنید
                          نمی دونم والا
                          دوستم میگفت که اگه هک بشی بایننس سرمایه ات و بهت پس میده
                          اما صرافی های ایرانی نه.
                          می گفت هم یه صرافی ایرانی ثبت نام کن هم یه خارجی که گفت بایننس خوبه.
                          واسه اینکه ایرانی رو هم واسه چنج کردن پولمون نیاز داریم.
                          من فعلا همه چی برام خیلی خیلی مبهمه.

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

نمی دونم والا
                            دوستم میگفت که اگه هک بشی بایننس سرمایه ات و بهت پس میده
                            اما صرافی های ایرانی نه.
                            می گفت هم یه صرافی ایرانی ثبت نام کن هم یه خارجی که گفت بایننس خوبه.
                            واسه اینکه ایرانی رو هم واسه چنج کردن پولمون نیاز داریم.
                            من فعلا همه چی برام خیلی خیلی مبهمه.

هک کردن صرافی ها ب این راحتی ها ک میگن نیست وگرنه صرافی ب بزرگی بایننس الان اینقدر مشتری نداشت، ب نظر من هک شدن صرافی چیزی نیست ک بخواید اینقدر روش فک کنید ، چیزای دیگه مد نظرتون باشه
                            بله همیشه دوتا صرافی داشته باشید یکی ایرانی برای چنج کردن پول هاتون ب تتر و یکی خارجی برای معامله کردن ک بایننس خوبه ولی ایران رو تحریم کرده و صرافی کوینکس با ایران مشکلی نداره

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

جناب غلام؟ این touchVPN که گفتید که واسه اندورید هست.

نظر

• gholamk
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 520

بله برای اندروید هست
                                من همیشه با موبایل کار میکنم
                                چون فیلتر شکن ویندوز پیدا کردنش خیلی دردسر داره و کلی برنامه ها رو با مشکل روبرو می‌کنه

نظر

در حال کار...
                                X