بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : بیت کوین

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
    بله من دو سه ماهی عضو بودم. سایت نوبیتکس سطح کاربری دارد. اگر بخواهید ناشناس باشید سطح صفر خواهید بود که امکان معامله ی ارزها با ریال را نخواهید داشت و فقط می توانید ارزها را به هم تبدیل کنید و نوسان بگیرید. از چند ارز مهم پشنیبانی می کند. ولی برای معاملات با ریال باید دست کم تا سطح یک آپدیت کنید. برای این منظور باید شماره موبایل، شماره یک کارت بانکی با شبا و تصویر کارت ملی خود را آپلود کنید. محدودیت ریالی خواهید داشت. مثلن روزی 500 هزارتومان بیشتر نمی توانید واریز کنید و مبلغ معاملاتتان هم محدود است. هرچه به سطوح بالاتر بروید مشخصات بیشتری مثل آدرس و ... از شما خواسته خواهد شد و در ازای آن مبالغ بالاتر می توانید معامله کنید و یا واریز و برداشت داشته باشید. اگر قصد ثبت نام دارید از لینک کسی برای ثبت نام استفاده کنید تا بابت هر تراکنش شما درصدی هم به معرف شما بدهد. مثلن لینک من این است :
    ثبت نام | نوبیتکس
    اگر کد معرف خواست کد من همان عدد آخر است 45139
    یا هرکس دیگر.
    روی رمز ارزها می توانید هرزمان 24 ساعت 7 روز هفته معامله و نوسان بگیرید ولی اگر بتوانید روندش را تشخیص دهید/.:blinksmiley.:/. محدودیت زمانی وجود ندارد. محدودیت های سایت نوبیتکس همان محدودیت مبلغ معامله بر اساس سطح دسترسی شما خواهد بود و دیگر هیچ.
    منظورتان را از داده های دقیقه ای متوجه نشدم. اگر منظور قیمت لحظه ای مانند اونس می باشد، بله آن هم نمودار لحظه ای جهانی دارد. اگر هم منظور داده های نموداری باشد که خوب وقتی قیمت هست داده هم هست دیگر. اندیکاتورها را درمورد ارزهای دیجیتال هم می توان بکار برد ولی اینها به بورس ایران گفته اند برو بینیم بابا. خخخخ. من که کسی را پیدا نکردم که بالای 50% درست تحلیل کند.
    ان‌شاءالله ما بالای ۵۰ درصد درست بزنیم که بشویم نفر نخست.
    ----------------------
    شرمنده‌ام. ثبت نام کردم. با معرفی یک بنده خدای دیگر. از دوستان. ??‍♂️?‍♂️
    --------------------
    می‌دانید من از کجا اطمینان کردم؟ /:.yead.:/ دیدم در آپارات از دو سال پیش فیلم دارند با همین آیدی/سایت نوبیتکس. laughingsmiley (روش دیگری نداشتم! می‌فهمی؟ نداشتم!:D)
    ----------------------
    از سطح یک به دو چگونه است؟ این که تمام اطلاعات ما را کشید بیرون! دیگر چه می‌خواهد؟
    احتمالا ارتقاء بین این ترازها به وسیله‌ی حجم داد و ستدهای ماهانه باید باشد! درست است؟
    -----------------------
    منظورم از داده همان data است. که شما هم گفتید. می‌خواهم آفلاین این داده‌ها را بگیرم و روی رایانه‌ی خودم با نرم‌افزارهای خودم بالا پایین‌شان بکنم ببینم می‌شود روی اینها کار کرد یا نه؟
    --------------------------
    پی‌نوشت: تمام ۱۴ برگه این جستار را نشستم خواندم. تمام توضیحات خانم شبنم رضا زاده را هم در آن تارنمای خودشان نشستم خواندم!
    --------------------------
    پی‌نوشت دوم: این هم توضیحات خودشان از ترازهای یکم و دوم:
    (که عین هم است!)
    سطح 1

کاربرانی که ایمیل، موبایل، کد ملی (به همراه کارت ملی) و اطلاعات حساب بانکی تأییدشده در سیستم داشته باشند در این سطح قرار می‌گیرند. امکان واریز رمزارز به‌صورت نامحدود و همچنین امکان مبادله در بازارهای رمزارز به رمزارز و رمزارز به ریال به‌صورت نامحدود برای کاربران این سطح وجود خواهد داشت. سقف واریز ریالی برای کاربران این سطح 500 هزار تومان در 24 ساعت اخیر است. سقف برداشت رمزارز در 24 ساعت اخیر معادل 100 میلیون تومان و سقف برداشت ریال معادل 20 میلیون تومان می‌باشد. مجموع برداشت رمزارز و ریال در 24 ساعت اخیر می‌بایست کمتر از 100 میلیون تومان باشد. سقف مجموع درخواست‌های برداشت برای کاربران این سطح در 30 روز اخیر، 1.5 میلیارد تومان است.
    سطح 2

کاربرانی که ایمیل، موبایل (به نام کاربر)، کد ملی (به همراه کارت ملی و عکس سلفی)، اطلاعات حساب بانکی و همچنین تلفن ثابت تأییدشده در سیستم داشته باشند در این سطح قرار می‌گیرند. امکان واریز رمزارز به‌صورت نامحدود و امکان واریز ریالی از طریق درگاه شتابی طبق محدودیت بانک مرکزی از هر کارت بانکی روزانه تا 50 میلیون تومان و مجموع کارتهای بانکی تا سقف 100 میلیون تومان در روز است. همچنین امکان مبادله در بازارهای رمزارز به رمزارز و رمزارز به ریال به‌صورت نامحدود برای کاربران این سطح وجود خواهد داشت. سقف برداشت رمزارز و ریال در مجموع در 24 ساعت اخیر معادل 500 میلیون تومان (300 میلیون تومان سقف برداشت ریالی و 200 میلیون تومان سقف برداشت رمزارز) می باشد. سقف مجموع درخواست‌ها برای کاربران این سطح در 30 روز اخیر، 3 میلیارد تومان است.

عکس سلفی و تلفن ثابت فقط این دارد و آن ندارد! /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.://:.hmmsmiley.:/
    یعنی عملا هیچ فرقی نمی‌کند. چون کسی که این موارد را داده (یا جعل کرده) آن را هم می‌تواند بدهد (جعل کند).

البته فعلا همین تراز ۱ هم از سر بنده زیاد است!
    می‌خواهم ده تومان بریزم! :D:D:D/:.tonguesmiley:./
    تازه!!!
    می‌خواهم از این ۱۰ تومان یک بار ۶ تومان برداشت کنم (با کارمزد ۴ تومان) که ببینم چه‌جوری‌ها است!
    بعد در «فاز» بعدی می‌خواهم صد تومان بریزم! /:.happysmiley:./

:->
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/01/04, 23:28.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

واریز و برداشت رمزارز

• کارمزد واریز تمامی دارایی‌های دیجیتال (از جمله بیت‌کوین، اتریوم، لایت‌کوین، ریپل، بیت‌کوین کش، بایننس کوین، تتر و ...) صفر است.
      • کارمزد برداشت دارایی‌های دیجیتال به نوع کوین بستگی دارد و در حال حاضر به شرح زیر است:

بیت‌کوین 0.00035 BTC 0.001 BTC
      این یعنی چه؟
      یعنی من بیت کوین بخرم و بعد بفروشم باید ۲۸۰ تومان کارمزد بدهم؟ یا بخواهم به یک ارز دیگر (مانند تتر) تبدیلش کنم باید این کارمزد را بدهم؟
      این که اصلا به درد نمی‌خورد! /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.:/
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        این یعنی چه؟
        یعنی من بیت کوین بخرم و بعد بفروشم باید ۲۸۰ تومان کارمزد بدهم؟ یا بخواهم به یک ارز دیگر (مانند تتر) تبدیلش کنم باید این کارمزد را بدهم؟
        این که اصلا به درد نمی‌خورد! /:.mellowsmiley.://:.hmmsmiley.:/
        بیت کوین ها را تتر می کنید تتر ها رو بیت می کنید (بین این دو سوییچ می کنید ) ریال حتما نباید بشه (مگر برای برداشت)

هر تتر معادل ی دلار ثابت هست تقریبا.
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

اینجا داده داد:
          Bitcoin Historical Data - Investing.com
          فقط این که....
          سر ستون‌هایش از این قرار است:
          Date Price Open High Low Vol. Change %
          این price چیست دیگر؟ میانگین وزنی؟ میانگین غیر وزنی (هم‌وزن)؟ آخرین؟ یا چه؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            بیت کوین ها را تتر می کنید تتر ها رو بیت می کنید (بین این دو سوییچ می کنید ) ریال حتما نباید بشه (مگر برای برداشت)

هر تتر معادل ی دلار ثابت هست تقریبا.
            یعنی هر کسی بخواهد بیت کوین را تبدیل به تتر بکند باید ۱۰ دلار/تتر بپردازد؟؟؟؟
            این که فاجعه است!
            از سازمان بورس خودمان هم بیشتر کارمزد می‌گیرند این‌جوری!:D

یا شاید هم منظورش 0.00035 BTC روی هر بیت‌کوین بوده؟؟؟ :-/ (که این‌جوری «خیلی» منصفانه و عالی می‌شود. می‌شود 0.035 درصد! /:.grlim:./) (ولی اگر این‌گونه بود مرض داشت؟ از اول به درصد می‌نوشت.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

اینجا داده داد:
              فقط این که....
              صد در صد آخرین هست.
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

این که فاجعه است!

یا شاید هم منظورش 0.00035 BTC روی هر بیت‌کوین بوده؟؟؟ :-/ (که این‌جوری «خیلی» منصفانه و عالی می‌شود. می‌شود 0.035 درصد! /:.grlim:./) (ولی اگر این‌گونه بود مرض داشت؟ از اول به درصد می‌نوشت.)
                من همه‌اش نگران این هستم که ۱۰۰ تومان اگر حسابم را شارژ کردم این ۱۰۰ تومان نپرد! :D
                -------------------------
                فکرش را بکن... ۱۰۰ تومان واریز می‌کنی بعد یک داد و ستد می‌کنی بعد می‌گویند کارمزدش شد ۲۸۰ تومان! باقی‌اش هم بدهی‌ات به ما هر وقت داشتی بیا تصفیه کن. :D
                دیگر عالم و آدم سر ما کلاه گذاشته‌اند... اگر خارجی‌ها هم سرمان کلاه بگذارند دیگر واویلا...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

این که فاجعه است!

خوبی نیازی به برداشت نیست فکر کنم :D مگر در اخر کار که بخواهید خداحافظی کنید

کارمزد ارز به ارز هم فکر کنم خیلی کمه (فقط فیلترکش همیشه باید روشن باشه )

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                    صد در صد آخرین هست.
                    من هم همین احتمال را می‌دهم. ولی باید می‌نوشت Last یا Close. از تارنمای وزینی مانند اینوستینگ بعید است...

پی‌نوشت: خواب چشمانم را ربود... بروم ببینم کجا ربوده... با اجازه یا علی.
                    ان‌شاءالله از فردا ۱۰۰ تومان حسابم را شارژ می‌کنم و با همین ۱۰۰ تومان می‌روم در دل بیت کوین و همه‌شان را زخمی می‌کنم! /:.hmmsmiley.:/:.thumbsupsmileyanim یا علی.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

• سلام
                      • کسی خرید و فروش کرده؟
                      • آیا اطمینان کافی در این زمینه وجود دارد؟
                      • یک تارنمایی هست به نام نوبیتکس. این مورد اطمینان است؟
                      • آیا روی بیت کوین و دیگر رمز ارزها می‌شود نوسان گرفت؟ (من شنیده‌ام محدودیت زمانی دارد. محدودیت زمانی‌اش چقدر است؟ محدودیت‌های دیگری هم دارد؟)
                      • داده‌ی دقیقه‌ای/روزانه را از جایی می‌شود دریافت کرد؟ (هم متاتریدر و هم غیر از متاتریدر)
                      سلام از ما از زمان های دور بلی.
                      نوبیتکس یا ولکس یا hdpay.ir اینها اوکی هستند البته شما در هر صورت نباید برای هولد کردن داراییتونو در این صرافی ها نگه دارید به هیچ وجه. اما هر موقع تتر یا هر ارزی خواستید میتونید بخرید و به کیف پول دسکتاپی یا موبایلی انتقال بدهید مبالغ سنگین هم اگر برای سرمایه گذاری بلند مدت است فقط در کیف پول سخت افزاری.
                      در صرافی های خارجی هم همینطور است ولی خوب امنیتشان به مراتب بالاتر است.
                      محدودیت زمانی ندارد و رو همه ی ارز های مطرح میتوانید نوسان بگیرید . شما اگر خواستید ترید کنید حسابی در بایننس ایجاد کنیدد و آنجا شروع کنید صرافی های دیگر هم هستند ولی به اعتبار بایننس نیستند. احراز هویت هم تا سقف برداشت 2 بیتکوین در روز احتیاج نیست و اینکه از آی پی ایران برای بایننس و صرافی های دیگر هیچ وقت استفاده نکنید یک وی پی ان پرمیوم خارجی (پیشنهاد خودم mullvad هست) و با نرم افزار ccleaner کامپیوتر را پاکسازی کنید و یک نود 32 اورجینال یا کسپر اسکای اورجینال داشته باشید کفایت میکند. اگر حس هیچ کدام از بالایی هارا نداشتید یک وی پی اس آلمان تهیه کنید و از داخل آن ترید کنید!!/.:biggrinsmiley.:/
                      در بایننس قسمت اسپات بدون اهرم هم میتوانید ترید کنید قسمت مارجین و فیوچرز هم دارد با اهرم های بالاتر .
                      در کل بازی بیتکوین بازیه اطمینان نیست یک دارایی با شناوری صد در صد(البته به ظاهر..) و اهداف و ایدئولوژی خاص...
                      توو این هفته خیلی از دوستانم در باره ی بیتکوین آمدن به سراغم کسانی که روی بیت کوین 3500 دلار بهشون میگفتم وارد بازی بشوند ...و این خاصیت ماست وقتی باور میکنیم که دیر میشود...
                      همون جوری که دوستان گفتند شما دارایی رو داریم معامله میکنیم که تلورانس های 3 تا 4 هزار دلاری براش عادیه نمونه ی سادش دیشب از 34 هزار دلار به 27 هزار دلار و ریکاوری تا 31 هزار دلار!! فرض کنید در نیم ساعت 800 میلیون شما شده 600 تا !! فشار سنگینی به شرط خرید در چرخه ی آخر متحمل خواهید شد که از جنس فشار بورس خودمون نیست و به همه توصیه نمیکنم چون تحملش اگر منتال قوی نباشد ممکن نیست...

پشنهادم چیدن یک سبد 5 تا 7 تایی متشکل از بیت کوین و اتریوم و چند آلت کوین مطرح به دید پایان 2021 . اگر بخوام بورسی بگم بیت و اتریوم میشه سهام بزرگ و دولتی آلت ها میشه سهام کوچک و پروژه ای /:.smilingsmiley.:/
                      ولی در عین حال اگر نوک پا را تر کنید و عمق سنجی بازی جذابی است و سود هم شیرین.
                      فقط اینکه. دست به ماشه بودن در بیتکوین این روز ها خیلی مهم هست چون اصلاح عمیقش هم در راهه...

اطلاعات آماری سایت COINMARKETCAP.COM
                      ,اطلاعات ترید و نمودار ها و تحلیل ها TRADINGVIEW.COM بخش کریپتو کارنسی
                      اطلاعات لحظه ای از سنتیمنت بازار CRYPTOMETER.IO
                      اخبار cointelegraph.com
                      دوستان در این دو هفته 36000 تا رو میبینیم ... /:.ph34r-smiley.:/ ؟

اطلاعات زیاد هست به مرور برای دوستان قرار میدهم(چند وقت است که بسیار شلوغم ...) که احتیاج به رفتن کلاس کسانی که خودشون از یوتیوب همه چیو میبینند و پکیج میلیونی دارند نباشه!!!
                      آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/01/05, 01:40.
                      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

اینجا داده داد:
                        فقط این که....
                        خاک تو سرش کنند. نگاه کردم دیدم پرونده‌ی خروجی‌اش همه‌اش ۳۲ خط داده دارد! همان یاهو فاینانس خودمان بهتر است...

سر ستون‌هایش هم بهتر است:
                        Date Open High Low Close Adj Close Volume
                        تنها این adjClose معلوم نیست چیست؟
                        خوب... این هم انگار سرکاری است. چون رقم ۲۰-۳۰ سطر را نگاه کردم همه با همان Close برابر بود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

بدجوری بیت کوین سر زبان ها افتاده،

باید احتیاط کرد،

شخصا طلا را بیشتر می پسندم

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                            سلام از ما از زمان های دور بلی.
                            نوبیتکس یا ولکس یا hdpay.ir اینها اوکی هستند البته شما در هر صورت نباید برای هولد کردن داراییتونو در این صرافی ها نگه دارید به هیچ وجه. اما هر موقع تتر یا هر ارزی خواستید میتونید بخرید و به کیف پول دسکتاپی یا موبایلی انتقال بدهید مبالغ سنگین هم اگر برای سرمایه گذاری بلند مدت است فقط در کیف پول سخت افزاری.
                            در صرافی های خارجی هم همینطور است ولی خوب امنیتشان به مراتب بالاتر است.
                            محدودیت زمانی ندارد و رو همه ی ارز های مطرح میتوانید نوسان بگیرید . شما اگر خواستید ترید کنید حسابی در بایننس ایجاد کنیدد و آنجا شروع کنید صرافی های دیگر هم هستند ولی به اعتبار بایننس نیستند. احراز هویت هم تا سقف برداشت 2 بیتکوین در روز احتیاج نیست و اینکه از آی پی ایران برای بایننس و صرافی های دیگر هیچ وقت استفاده نکنید یک وی پی ان پرمیوم خارجی (پیشنهاد خودم mullvad هست) و با نرم افزار ccleaner کامپیوتر را پاکسازی کنید و یک نود 32 اورجینال یا کسپر اسکای اورجینال داشته باشید کفایت میکند. اگر حس هیچ کدام از بالایی هارا نداشتید یک وی پی اس آلمان تهیه کنید و از داخل آن ترید کنید!!/.:biggrinsmiley.:/
                            در بایننس قسمت اسپات بدون اهرم هم میتوانید ترید کنید قسمت مارجین و فیوچرز هم دارد با اهرم های بالاتر .
                            در کل بازی بیتکوین بازیه اطمینان نیست یک دارایی با شناوری صد در صد(البته به ظاهر..) و اهداف و ایدئولوژی خاص...
                            توو این هفته خیلی از دوستانم در باره ی بیتکوین آمدن به سراغم کسانی که روی بیت کوین 3500 دلار بهشون میگفتم وارد بازی بشوند ...و این خاصیت ماست وقتی باور میکنیم که دیر میشود...
                            همون جوری که دوستان گفتند شما دارایی رو داریم معامله میکنیم که تلورانس های 3 تا 4 هزار دلاری براش عادیه نمونه ی سادش دیشب از 34 هزار دلار به 27 هزار دلار و ریکاوری تا 31 هزار دلار!! فرض کنید در نیم ساعت 800 میلیون شما شده 600 تا !! فشار سنگینی به شرط خرید در چرخه ی آخر متحمل خواهید شد که از جنس فشار بورس خودمون نیست و به همه توصیه نمیکنم چون تحملش اگر منتال قوی نباشد ممکن نیست...

پشنهادم چیدن یک سبد 5 تا 7 تایی متشکل از بیت کوین و اتریوم و چند آلت کوین مطرح به دید پایان 2021 . اگر بخوام بورسی بگم بیت و اتریوم میشه سهام بزرگ و دولتی آلت ها میشه سهام کوچک و پروژه ای /:.smilingsmiley.:/
                            ولی در عین حال اگر نوک پا را تر کنید و عمق سنجی بازی جذابی است و سود هم شیرین.
                            فقط اینکه. دست به ماشه بودن در بیتکوین این روز ها خیلی مهم هست چون اصلاح عمیقش هم در راهه...

,اطلاعات ترید و نمودار ها و تحلیل ها TRADINGVIEW.COM بخش کریپتو کارنسی
                            اطلاعات لحظه ای از سنتیمنت بازار CRYPTOMETER.IO
                            اخبار cointelegraph.com
                            دوستان در این دو هفته 36000 تا رو میبینیم ... /:.ph34r-smiley.:/ ؟

اطلاعات زیاد هست به مرور برای دوستان قرار میدهم(چند وقت است که بسیار شلوغم ...) که احتیاج به رفتن کلاس کسانی که خودشون از یوتیوب همه چیو میبینند و پکیج میلیونی دارند نباشه!!!
                            سلام.
                            ممنون.
                            -----------------------------------
                            این تارنمایی که معرفی شد داده درست حسابی نمی‌دهد.
                            هم باید آدم خودش دستی کپی پیست کند و هم این که بازه را دستی می‌بری بالا خود به خود محدودش می‌کند و گویا بیشتر از یک سال داده نمی‌دهد.
                            من بیشتر تمایل دارم به ریال یا دلار داد و ستد کنم. قصد نگهداری هم ندارم تنها قصدم خرید و فروش (بازرگانی) کوتاه‌مدت است.
                            شما با نوبیتکس که کار کرده‌اید... تعرفه‌ی این داد و ستدهایش چند است؟ همان ۰.۰۰۰۳۵ ؟ در هر خرید و فروش؟ یا به صورت درصدی؟ یا ...؟
                            ----------------------------------
                            در باینانس می‌شود با دلار (مجازی) کار کرد؟ یعنی خرید و فروش روی BTC/USD؟ البته اکنون یادم آمد تتر نزدیک به دلار است و احتمالا بشود با تتر کار کرد... ولی خود دلار بهتر است.
                            آیا در رمزارزها ما چیزی به نام تاخیر و یا چیزی به نام زمان تثبیت داریم؟
                            مثلا من سفارش ارسال کنم و نیم ساعت بعد (و احیانا با قیمت همان نیم ساعت بعد!) سفارشم اجرایی شود.
                            یا مثلا من خرید کنم ولی نتوانم تا نیم ساعت آن را بفروشم.
                            یک همچنین چیزهایی. داریم؟
                            سپاس.
                            یا علی.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

سلام.
                              ممنون.
                              این تارنمایی که معرفی شد داده درست حسابی نمی‌دهد.

هم باید آدم خودش دستی کپی پیست کند و هم این که بازه را دستی می‌بری بالا خود به خود محدودش می‌کند و گویا بیشتر از یک سال داده نمی‌دهد.

این سایت هارو تست کنید
                              Code:
                              https://www.coingecko.com/en
                              Code:
                              https://coinratecap.com/

https://www.coingecko.com/en

[B]https://messari.io/screener
                              [/B]
                              https://coinpaprika.com/market-overview/

https://markets.bitcoin.com/
                              من بیشتر تمایل دارم به ریال یا دلار داد و ستد کنم. قصد نگهداری هم ندارم تنها قصدم خرید و فروش (بازرگانی) کوتاه‌مدت است.
                              شما با نوبیتکس که کار کرده‌اید... تعرفه‌ی این داد و ستدهایش چند است؟ همان ۰.۰۰۰۳۵ ؟ در هر خرید و فروش؟ یا به صورت درصدی؟ یا ...؟

این تعرفه های برداشت برای کوین های مختلف هست. لول احراز هویت بالاتر بره و حساب تربدرتون رو فعال کرده باشید کارمزد ها کمتر میشه. خودم اونجا فقط چنج میکنم و ترید انجام نمیدم. جامعه ی آماری کوچکی داره و سفارشات دیر پر می شوند و از هیچ منظری با بایننس قابل مقایسه نیست ولی ب برای دست گرمی خوب هست...

----------------------------------
                              در باینانس می‌شود با دلار (مجازی) کار کرد؟ یعنی خرید و فروش روی BTC/USD؟ البته اکنون یادم آمد تتر نزدیک به دلار است و احتمالا بشود با تتر کار کرد... ولی خود دلار بهتر است.

برای کاربران ایرانی فقط با تتر.
                              آیا در رمزارزها ما چیزی به نام تاخیر و یا چیزی به نام زمان تثبیت داریم؟
                              مثلا من سفارش ارسال کنم و نیم ساعت بعد (و احیانا با قیمت همان نیم ساعت بعد!) سفارشم اجرایی شود.
                              یا مثلا من خرید کنم ولی نتوانم تا نیم ساعت آن را بفروشم.
                              یک همچنین چیزهایی. داریم؟

خیر اردر های شرطی داریم ولی تثبیت زمانی نداریم.
                              سپاس.
                              یا علی.
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
                                منم فریب سقوط شدید ریپل را خوردم و از خریدم 30% توی ضرر هستم ولی امید دارم که همه را جبران خواهد کرد. به هرحال ارزهای دیجیتال همینه. دیشب با تبدیل داگ به بیت تا امروز نزدیک به 200% سود بردم. مشکل اینه که هنوز نمی تونیم به این ارزها اطمینان بالا داشته باشیم و مقدار سرمایه کمی در آن سرمایه گذاری می کنیم. شاید اگر کمی ترس را کنار بگذاریم بتوانیم یک شبه راه هزار شب را برویم.مشکل دیگر ثانیه ای بودن آنهاست. در عرض فقط سی ثانیه بیت کوین از 33000 اومد تا 30000 ! اگر چشم ازش برداری دگرگون میشه! با نوسانات شدید. که البته این نوسانات به ريال ما سنگینه به دلار عادیه ولی خوب دیگه اگر در سی ثانیه 3000 دلار از دست بدی یا به دست بیاری خودتون ببینید چه حسی داره.
                                از نوسان نگو دوست عزیز که پریروز اتر با شدوهاش نزدیک 60% نوسان داد در 3 ساعت کلا یهنی با اهرم 10 میشد 600%/:.ph34r-smiley.:/
                                ولی اگر ادم بتونه واقها سود جالبی داره چون شما 1000$ سود کنی تبدیل به ریال عالیست/:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X