مسابقه فاركس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jun 2025
    • 1422

در اصل توسط نازنین آریان فر پست شده است View Post
    الگوی خانم پانی کرب هست نه باترفلای:">
    می دونید الگوی یورو دلار شما چرا معتبر نیست؟
    الگوی ایشونو یک نظر نگاه کردم و به نظرم باتر فلای اومد
    منت بگذارید و توضیح بدید دلیلشو ممنونم

نظر

• نازنین آریان فر
      عضو عادی
      • Jun 2025
      • 48

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      سرکار خانم اریانفر عزیزم
      سلام و عرض ادب
      نمی دونید که چقدر خوشحال شما نام شما رو دیدم و محبت کردید که نظرتونو فرمودید
      این مبحث هنوز تموم نشده و خوشحال می شم در اخر نظر شریف رو بدونم
      امیدوارم که بنده رو به خاطر داشته باشید چند باری تلفنی براتون ایجاد مزاحمت کردم و به بنده لطف داشتید
      سلام
      اتفاقا چون اسم شما را دیدم در تایپیک پست زدم
      اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بکوش، زیرا آن شادی که ما به دیگران می دهیم به دل خود ما برمی گردد.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

با کاهش ارزش یورو در مقابل دلار قیمتهای جهانی مخصوصا فلزات و طلا و نفت کاهش قابل توجهی داشتن
        بورس های اروپا و امریکا هم که منفیه8-|
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• rezaafshari110
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 347

مقدم استاد گرامی سرکار خانم نازین آریانفر رو گرامی میداریم
          استاد گرامی من از تاپیک آموزشیتون توی سایت همسایه خیلی استفاده کردم.
          راستی چرا ادامه ندادید؟
          حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
          همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Jun 2025
            • 1422

سلام
            اتفاقا چون اسم شما را دیدم در تایپیک پست زدم
            خیلی محبت دارید به بنده
            خوش اومدین
            در مورد یور دلار هم اکتون در منطقه کلاستر فیبوی ریتریسمنت و اکستنشن هستیم و فکر میکنم نقطه خوبی برای برگشت باشه تا نظر شما استاد عزیز چی باشه

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

الگوی خانم پانی کرب هست نه باترفلای:">
              می دونید الگوی یورو دلار شما چرا معتبر نیست؟
              الگو - زمان - قیمت
              من چون دوست دارم بحث علمی بکنم ایراد می گیریم امیدوارم دوستان دلخور نشن:p
              آقای شریعت کندل نزولی به این بزرگی به نظرتون حمایت میشه؟!
              فرض کنید شما رو زمین هستید و از بالا پشت بام یک کیسه 50 کلیویی پرت میشه پایین! آیا شما می تونید اون رو نزدیکی های زمین بگیرید؟
              اگر یک کیسه نیم کیلویی پرت بشه چی؟
              درسته. سابقه ی چارت نشون میده هر وقت چنین کندل هایی تشکیل شده روند ادامه پیدا کرده.
              اما خب ما که شناسایی سود کردیم و خارج شدیم :D بقیش باشه واسه شما:p

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• نازنین آریان فر
                عضو عادی
                • Jun 2025
                • 48

الگوی ایشونو یک نظر نگاه کردم و به نظرم باتر فلای اومد
                منت بگذارید و توضیح بدید دلیلشو ممنونم
                در باترفلای ایده آل ad به اندازه 127 درصد xa اکستند میشه ولی 161 هم قبول هست اما باید ab فقط 78% موج xa ریتریس کنه
                در شکل خانم پانی ab اندازه 61.8٪ موج قبلی را اصلاح کرده بنابراین یا گارتلی تشکیل میده یا کرب! اینجا چون قیمت ترازهای ریتریس را شکسته و وارد محدوده اکستنشن شده بنابراین با شکس فرکتال x با خاصیت مغناطیسی prz قیمت جذب 161 اکستنشن شده و الگوی کرب تشکیل داده.
                اگر هارمونیک را با الیوت تلفیق کنید (پیشنهاد می کنم سبک گلن نلی را دنبال کنید) قدرت تحلیلی شما دو چندان می شود.
                اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بکوش، زیرا آن شادی که ما به دیگران می دهیم به دل خود ما برمی گردد.

نظر

• نازنین آریان فر
                  عضو عادی
                  • Jun 2025
                  • 48

خیلی محبت دارید به بنده
                  خوش اومدین
                  در مورد یور دلار هم اکتون در منطقه کلاستر فیبوی ریتریسمنت و اکستنشن هستیم و فکر میکنم نقطه خوبی برای برگشت باشه تا نظر شما استاد عزیز چی باشه
                  یورو دلار تارگت الیوتی هارمونیکی 1.2846 را دارد(البته تایم روزانه)
                  تو قیمتها برای کاربر برتر سال 2011 با دکتر بهزادی رقابت نزدیکی داریم. البته ایشون استاد من هستند و الیوت ماینر را من پارسال از ایشون یاد گرفتم.
                  یک دوره هم با جناب ساسان امیری داشتم رابرت پریچر و الان دارم سبک گلن نلی یا نوویو را از جناب دادگستر یاد می گیرم
                  در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                  الگو - زمان - قیمت

درسته. سابقه ی چارت نشون میده هر وقت چنین کندل هایی تشکیل شده روند ادامه پیدا کرده.
                  اما خب ما که شناسایی سود کردیم و خارج شدیم :d

البته این مثال من جنبه آموزشی داشت برای دوستان تازه وارد
                  اگر اینجا می بینید کندل کمی عقب نشست به دلیل تشکیل ab=cd در تایم یکساعته هست.
                  همین الان چارت طلا را بررسی کردم برای ارائه تحلیل در بولتن قیمتها
                  کلا وضعیت جالبی داره. یک چنگال ایده آل هم توش میشه دید

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Jun 2025
                    • 1422

سرکار خانم اریانفر عزیز
                    دقیقا دو تا 161.8 هر دو فیبو در این منطقه روی هم قرار دارند و فکر می کنم برگشت از این منطقه قطعیه

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

در الگوی خانم تدین زمان (الگو - زمان - قیمت) رعایت نشده
                      آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/12/12, 20:05.
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• نازنین آریان فر
                        عضو عادی
                        • Jun 2025
                        • 48

خیلی محبت دارید به بنده
                        خوش اومدین
                        در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                        الگو - زمان - قیمت

اما خب ما که شناسایی سود کردیم و خارج شدیم :D بقیش باشه واسه شما:p

سرکار خانم اریانفر عزیز
                        دقیقا دو تا 161.8 هر دو فیبو در این منطقه روی هم قرار دارند و فکر می کنم برگشت از این منطقه قطعیه

ببینید شکل خانم پانی را نگاه کنید...
                        چقدر موزون هست...دو تا مثلث یک شکل (تقریبا)
                        حالا به شکل خودتون نگاه کنید...پروانه شما یه خورده بی ریخت نیست؟1:p الگویی هارمونیک هست که هم در قیمت موزون باشد و هم در بعد زمان
                        متاسفانه در شکل شما هارمونی زمانی رعایت نشده ( مبحث هارمونی زمانی در الگوهایی مثل 3DRIVE بشدت مهم هست و اگر رعایت نشه الگو اصلا قابل قبول نیست)
                        بازگشت یورو دلار از اون منطقه می تونه به دلیل الگوی 5-0 هارمونیک باشه نه باترفلای شما!
                        بازم می گم تایم بالا یورو دلار کف قبلی را میزنه...
                        ایراد گرفتن من را به حساب علاقه برای گپ علمی بگذارید نه پررویی

نظر

• نازنین آریان فر
                          عضو عادی
                          • Jun 2025
                          • 48

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                          مقدم استاد گرامی سرکار خانم نازین آریانفر رو گرامی میداریم
                          استاد گرامی من از تاپیک آموزشیتون توی سایت همسایه خیلی استفاده کردم.
                          راستی چرا ادامه ندادید؟
                          سلام اگر منورتون تالار بورس هست...از محیط اونجا دیگه خوشم نمیاد و ترجیح دادم ادامه ندم!
                          در انجمن دیگه ابر ایچیموکو و الگوهای هارمونیک را آموزش دادم و بزودی الیوت گلن نیلی را شرو خواهم کرد

نظر

• rezaafshari110
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 347

سلام اگر منورتون تالار بورس هست...از محیط اونجا دیگه خوشم نمیاد و ترجیح دادم ادامه ندم!
                            در انجمن دیگه ابر ایچیموکو و الگوهای هارمونیک را آموزش دادم و بزودی الیوت گلن نیلی را شرو خواهم کرد
                            توی کدوم سایت میخواهید زحمت آموزش رو بکشید؟
                            حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                            همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

مشتاقانه منتظر خواهیم بود
                              ممکنه چندتا منبع هم معرفی کنید؟ اگر لینک بدید که دیگه عالی میشه :d
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• نازنین آریان فر
                                عضو عادی
                                • Jun 2025
                                • 48

تنها مرجع اصلی گلن نیلی کتاب mastering of elliot هست

نظر

در حال کار...
                                X