جناب محاد از سوالهای خوب شما واقعا استفاده می کنیم مرسی .وصد البته از پاسخ اساتید گرامی هم سپاسگزاریم.
مسابقه فاركس
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postاز همه دوستانی که اعلام امادگی کردن سپاسگذارم
اقایان :باربد ؛ مصطفی ؛ حجت؛ محمدی ؛ شریعت ؛ بابای دارا ؛ عمو حسین ؛ mtz؛ محاد ؛ افشاری ؛ وحید 20 ؛امپراطور؛
و
جناب جمالی عزیز
خانم ها : پانی ؛ امن ؛ شادیبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
رضا جان این الگوی شما سه تا اشکال داره
1 - اندیکاتور نداره تا بتونی همگرایی و واگرایی که درموردش توضیح دادی رو ببینی
2- سطوح فیبوناچی رو نزدی تا ببینی شروط تشکیل الگوی گارتلی اتفاق افتاده یا نه
3- نمودار اونطوری که دوست داشتی ببینی، دیدی
آیا اگه قرار باشه این الگوی گارتلی باشه اهداف هر کدام از بازوها تحقق پیدا کرده که بشه هدف موج cd رو مشخص کرد؟ و اساسا تشکیل خود الگو مورد تایید هستش؟
توصیه ای به کسانی که دوستشون دارم
مقدمه _
... یه زمانی تو یه نشریه دانشجویی کار می کردم
زمانی که قرار شد شروع به نوشتن کنم و یادداشت بذارم یکی از دوستانم گفت :« مطلبی قشنگه، که مثل صاعقه شروع بشه و مثل زلزله تموم بشه برای تحقق این اتفاق، باید روی یه کاغذ در مورد موضوع تو ذهنت شروع کنی به نوشتن، تمام ایده های ذهنیت تموم شد کاغذ پاره کنی و هر چی بعدش تونستی بنویسی ارزش خوندن خواهد داشت. »
اصل مطلب _
از اونجایی که ما معمولا احساسات لطیفمون رو نمی تونیم از تحلیل هامون جدا کنیم و اگه بخواهیم سرمایه خودمون رو هم دخیل در اون کار کنیم احساساتمون بیشتر نمود پیدا می کنه
اینجا ( فارکس) هر زمان خواستید تحلیل کنید بعد از اینکه یه تحلیل کامل با تمام ویژگیها، از جمله بررسی :
سطوح فیبوناچی
خطوط روند
خطوط مقاومت و حمایت
اندیکاتور ها
همگرایی قیمت با تایم های بالاتر
و البته کمی هم فاندامنتال کنارش گذاشتید، به تحلیلتون خوب نگاه کنید و ازش لذت ببرید... :x
و سپس تمام خطوطی که رسم کردید رو پاک کنید :O
سیستم رو خاموش کنید و یه استراحت کوتاه در حد نوش جان کردن یه نوشیدنی گرم در زمستون داشته باشید، یه سری به جزوه های آموزشیتون بزنید و دوباره با شک و تردید به قیمت و اندیکاتور ها نگاه کنید و اگه دوباره تونستید هدف قبلی رو ترسیم کنید ترید کنید.
ای کاش می شد بدون احساسات ترید کرد و مدیریت سرمایه رو در تمام تریدها لحاظ کرد.
تمام دوستان تریدر مبتدی مثل خودمو سفارش می کنم به خواندن کتابکیش و مات
راستی کسی تا حالا نپرسیده یه استراتژی خوب چیه و چه ویژگیهایی داره؟
البته به غیر از باربد که پرسیده چطور می شه حد ضرر رو تعیین کرد ;)
راستی اگه کسی ازتون بپرسه کسایی که ادعا می کنن تکنیکالیست اند چرا ثروتمند نشدن، چی جواب می دید؟آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/11/25, 03:51.مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postخانم تدین سلام
جسارتا بنده یک سوال داشتم
برای حد ضرر در پوزیشن ها مختلف ایا قانون خاصی وجود داره یا خیر؟
معمولا هر شخص برای ترید یه استراتژی دارد و بر اساس استراتژی خودش پوزیشن می گیرد
یه مبحثی هست به تام ریسک به ریوارد که دارای یک فرمول است که از تسبت سود به ضرر به دست می اید
اول این که این عدد باید باید بالای یک باشد یعنی ما در پوزیشنی خودمونو قرار بدیم که احتمال حرکت به اون سمت برابر احتمال عکسشو داشته باشه و میزانش حداقل برابر باشد حالا هر چی این عدد از یک بزرگتر شود خوب ما خودمونو در شرایط بهتری قرار دادیم
اکثر معامله گران معتقدند 1.5 عدد بسیار خوبی است و استاپ های خودشونو طوری قرار می دهند که در مقابل سود ریسک به ریواردی حدود 1.5 داشته باشند و تنها در پوزیشن هایی قرار می گیرند که طبق تحلیلشان نسبت سود حاصله به ضرر ممکن حدود 1.5 بشود
طبق صحبت های استاد گرانقدر هولی در این شرایط امار و احتمالات شروع به کار می کنند و نهایتا برایند مثبت خواهد شد
البته نکته مهم تر هم مدیدریت سرمایه است که صد البته خود شما در این زمینه استادید پس سخن کوتاه می کنم
نظر
-
-
-
سلا خانم تدین
در متاتریدر چطور میشه روی rsi یک ema گذاشت؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postباز چه خبر شده طلا و نفت دارند باهم دیگه میریزند ؟؟!!!!!!!1
برو یکم استراحت کن و بگذر از مال دنیامشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postزهره جان متا تریدری که لینکشو گذاشتید در انتهای نصب finish فعال نمیشه. :((
جناب محاد میگن شاید اشکال از خدمات اینترنت باشه از دوستان اینجا کسی هستند که با وایمکس ایرانسل کار کنند و این مشکل رو داشته باشند؟..
زهره جان یک کاریش بکن :(( :(( :((
با کمال شرکندگی تو اصل مسئله مشکل پیش اومده
شاید اصلا نیازی به متا دیگه نباشه یکم فرصت بده عزیزم توضیح می دم
نظر
نظر