مسابقه فاركس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

دوستانی که در سایت های دیگه عضو هستند خواهش می کنم برای هر چه با شکوه تر شدن مسابقه اطلاع رسانی کنند
    در ضمن میزان جوایز نقدی هم به زودی توسط دوست عزیزی که قبول زحمت کردند اعلام خواهد شد

نظر

• shadi
      کاربر فعال
      • Jul 2011
      • 914

زهره جان خیلی دلم می خواست که می تونستم تو مسابقه شرکت کنم اما متاسفانه هیچی از فارکس نمیدانم:((

در ضمن محاد عزیز که داره فداکاری میکنه که اخر بشه دیگه نیازی بمن نیست اگر پشیمون شد در گوشی خبر بده تا شرکت کنم=))

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Jul 2025
        • 1422

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
        زهره جان خیلی دلم می خواست که می تونستم تو مسابقه شرکت کنم اما متاسفانه هیچی از فارکس نمیدانم:((

در ضمن محاد عزیز که داره فداکاری میکنه که اخر بشه دیگه نیازی بمن نیست اگر پشیمون شد در گوشی خبر بده تا شرکت کنم=))
        شرکت شما شادی جان اجباریه :->

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام به همه
          بنده هم هستم. فقط هنوز وقت نکردم، قوانین رو بخونم.
          لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• rezaafshari110
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 347

سلام
            خوب برای بالا بردن آمار مشهدی های شرکت کننده من هم در صورتی که خانم زهره خانم قبول کنند یک جایزه هم به نفر آخر بدهند میام.
            البته ناگفته نمونه که من با کمکهای زهره خانم و بابای دارای عزیز تازه سه روزه شروع بکار کردم.
            حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
            همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• hamed89
              Banned
              • Jul 2025
              • 617

ضمن عرض خسته نباشید بابت تاپیک خوب
              به نظرم عنوان تاپیک باید اصلاح شه
              خطر ف ی ل ت ....ر شدن هست

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

بنده از هر تلاشی برای نابودی این تاپیک و یا بهتر بگم جنگ علیه کفر (ف..ارک..س) فروگزار نخواهم بود :D جا داره از همین تریبون اعلام کنم مرگ بر اسراییل امریکا انگلیس 5+1 =6 المان تمامی کشورهای اروپایی به جز روسیه عزیز که کلی بهش حال دادیم و کم تیغمون نزده و جا تشکر کنم از چین عزیز به خاطر جنس های بنجلش .
                خب از موضوع پرت نشیم
                چه معنی داره یه عده جوان دور هم جمع بشن برن در بازار های کفر؟؟؟؟// خب بیان اینجا که نه تحلیل حالیشه نه انصاف (2 درصد کارمزد) خدا از سر تقصیراتتون بگذره که پا در مسیر تباهی و کفر نهادید سودتون حرامه اگه خواستین بیان نصفش رو بدین به من تا حلالش کنم . مطالب فوق
                just jooking
                اقا منم از بیرون تشویقتون میکنم فعلا مرض قند گرفتم 95 درصد سبد قندی به این میگن ریسک در حد لالیگا . اون 5 درصدم بسته بود نتونستم کاریش بکنم :D البته این دور دوم رالی است .
                بوفی یکم پول دستی داری بهم قرض بدی؟
                آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/11/23, 17:20.
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!
                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• MTZ
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 670

یک سوال مسابقه زمان مشخصی داره ؟؟ یعنی باید در یک تایم خاص همه پوزیشن ها بسته بشند ؟ یا تا اخرین روز همه باز هستند ؟؟

نظر

• بابای دارا
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 768

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
                    ...
                    فکر کنم این مرتضی هم اسمش از قلم افتاده ، تا نیومده و شر درست نکرده به لیست اسامی شرکت کنندگان اضافه کنید.:d
                    در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                    یک سوال مسابقه زمان مشخصی داره ؟؟ یعنی باید در یک تایم خاص همه پوزیشن ها بسته بشند ؟ یا تا اخرین روز همه باز هستند ؟؟
                    بيا
                    همينو مي خواستي عمو حسين جان
                    تا مي گي بسم الله جن غيب مي شه اين مرتضي برعكس پيدا مي شه :D

البته ناگفته نمونه آقا مرتضي زودتر از اينا اعلام آمادگي كرده بودن، قراره نفر اول هم بشن
                    گفتن 1000 PiP مي خوان نوسان بگيرن

تشويق لطفا

در ضمن مرتضي جان جواب سوالت در قوانين مسابقه نهفته است ;)
                    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• بابای دارا
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 768

خانم معلم راستي
                      اين مصطفي سيمايي، حميد وجوودي، فرهاد61 رو هم يه جوري اطلاع رساني كنيد

اين بزرگوارن هم دستي بر آتش دارن :)

و البته باربد عزيز
                      آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2011/11/23, 18:16.
                      مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 545

سلام و عرض ادب به تمام دوستان
                        زهره خانم مبارک باشه میبینم تمام اساتید رو که در دسترس نیستن اینجا جمع کردین ولی من هم با آقا رضا موافقم و میگم مرگ بر استکبار و از این حرفها آخه چون من خودم از فارکس هیچی نمیدونم داره حسودیم میشه شما بورس با این عظمت و اعتبار بالای ما رو که بازدهی اون تمام جهانیان رو انگشت به دهن کرده رها کردین و رفتین سراغ بازارهای خارجی که به گفته تلویزیون خونه ما هر روز دارن بدبخت تر میشن و کلی باید براشون دلمون بسوزه .
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2011/11/23, 19:58.
                        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است View Post
                          محمود خان این هفته خدمت میرسم، مدتی مشهد نبودم.

[/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

ضمن سلام خدمت همه دوستا ن عزیز
                            در واقع ما همه بورسی هستیم فقط برای این که فارکس به لحاظ سرعت در چارت از بورس سریع تر است برای بالا بردن سرعت عمل و تمرین جای مناسبیت
                            جناب برادران عزیز شما که ماشالله در تکنیکال ید طولایی دارید و فرق این سیستم با بورس مثل تعویض کار گزار ان لاین می مونه و ازتون خواهش می کنم افتخار بدید و متا رو نصب کنید در خدمتتون باشیم در این مسابقه شاید بتونیم یکم از زو دستتون عمل ناشایست تقلب را انجام دهیم :D
                            رضا جان اره عزیزم چقدر دستی می خوای ؟( به شرط این که روزی 10 بار بیایی برای تضعیف روحیه رقبا منو تشویق کنی :->)
                            لازم است است به اطلاع برساند زمان اعلام امادگی دوستان تا جمعه شب تمدید شد شاید بتونیم اساتید دیگر سایت ها رو تشویق به شرکت در این مسابقه کنیم
                            از همه دوستانی که اعلام امادگی کردن سپاسگذارم
                            اقایان : حجت ؛ شریعت ؛ بابای دارا ؛ عمو حسین ؛ mtz؛ محاد ؛ افشاری
                            و
                            جناب جمالی عزیز
                            خانم ها : پانی ؛ امن ؛ شادی ؛ و صد البته خودم :D
                            و متاسفانه جناب هولی به علت عدم دسترسی به نت در ساعات خوب بازار ما رو از حضور شون محروم کردند

بنده نمی دونستم اقای باربد هم کار می کنند از ایشون هم دعوت به عمل می یاد تا با حضور گرمشون مسابقه را گرم تر کنند
                            آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/11/23, 20:09.

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 1422

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                              قوانین
                              1-برای شرکت در مسابقه تا جمعه ساعت 9 شب دوستانی که تمایل دارند حضور خودشونو اعلام کنند
                              2-مبلغ شروع 1000 دلار
                              3-زمان مسابقه چهار هفته
                              4-شروع مسابقه از 7 اذر 1390
                              5-جهت مسابقه برای تمام دوستانی که اعلام امادگی کردند یک عدد یوزر و پسورد در متای 5 بدون نام ( برای این که تبلیغات نشه ) ساخته می شه و یک عدد پسورد فقط خواندنی به همه داده می شه تا بتونن معاملات دیگران رو هم رصد کنند ( البته شبهه تقلب همین الان برای خودم پیش اومد نه دیگرانا ؛ خودمو می گم :d ای ول )
                              6-در یک برنامه افیس چارت همه اعضا برای دیگران نمایش داده می شه ؛ منظور چارت میزان سود دهی یا ضرر دهی می باشد
                              7-در این مسابقه هر روشی و هر نوع پوزیشن گیری مجاز می باشد و فقط و فقط بازدهی ملاک است
                              8-دوستان می تونند تحلیل های خودشون رو هم اعلام کنند و دیگران می تونند استفاده کنند هیچ مانعی ندارد
                              9-چنانچه شرکت کنند کان تا ده نفر باشند فقط نفر اول جایزه نقدی دریافت می کند و چنانچه بیشتر باشند ( حالا نه یازده نفرا ) به نفرات اول تا سوم جایزه نقدی تعلق می گیرذ

پس دوستانی که مایلند اعلام امادگی خود را هر چه سریع تر اعلام کنند

دوستان برای شروع متای 4 رو از این قسمت دانلود کنند
                              متای 5 رو حذف کردم چون ممکنه با بعضی سیستم ها هم خوانی نداشته باشد
                              با تشکر و احترام

L-)

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

از استاد عزیز جناب مصطفی هم دعوت می کنم که در خدمتشون باشیم

نظر

در حال کار...
                                X