کوروش همیشه زنده - 29 اكتبر روز جهاني كوروش كبير - روزي به افتخار ايرانيان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

در اصل توسط رامین پست شده است View Post
    بله جناب چرا باید بیام اینجا دروغ بگم؟!!
    فک کنم ناسا رو شما قبول دارید!!ناسا قرار گرفتن ماهواره امید رو در مدار تایید کرد پس حتما بوده دیگه:d
    نه من اعتقاد دارم شما راستگویید ولی اطلاعاتی که به من وشما می دن دروغه

ناسا وکلا امریکا اطلاعات زادی راجع به ایران می دهند هر جا که به نفع ما باشد به گفته انها استناد می کنیم هر جا به ضرر شیطان بزرگ هیچ غلطی نمی تواند بکند
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• سپه
      كاربر فعال
      • Dec 2010
      • 790

عزیز این بحث دیگه فک کنم خلاف قوانین سایت باشه!
      ولی مگه حق خوری ظلم نیست؟خب حکومتو از صاحبش گرفتن یعنی چی دیگه؟!
      درست می گین چون خلاف قوانین سایت بود سعی کردم جوری بنویسم که زیاد مشکل دار نباشه

وگرنه ....

هرچی باشه الان قریب به 90-95 درصد مسلمانان جهان بعد از ذکر اسامی ان غاصب ها می گن خداوند از او راضی باشد

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
        ا
        اقا این مطلب قرمز شده رو مدرکی سایتی کتابی چیزی دارین
        این تاپیک پاشا جون چی بود ما دایم توش چی ها می نویسیم.
        شرمنده پاشاجان من کلا به این نکته که میگن ایرانی ها فلانن و... الرژی دام
        اقا مدرکی چیزی سایتی برای این که استعداد ایرانی از متوسط جهانی بالاتره پیدا نشد؟:-w :-w

نظر

• رامین
          Banned
          • Aug 2025
          • 98

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
          این تاپیک پاشا جون چی بود ما دایم توش چی ها می نویسیم.
          شرمنده پاشاجان من کلا به این نکته که میگن ایرانی ها فلانن و... الرژی دام
          اقا مدرکی چیزی سایتی برای این که استعداد ایرانی از متوسط جهانی بالاتره پیدا نشد؟:-w :-w
          مدرک ماهواره امید دیگه!!
          یعنی میخوای بگی دورغ بوده؟!!!!
          اایرانی تو علم نقشی نداشته؟!!! واقعا این خیلی عجیبه برام

نظر

• Jamshidyar
            كاربر فعال
            • Oct 2011
            • 556

چو ایران نباشد تن من مباد
            بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
            موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
            www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• سپه
              كاربر فعال
              • Dec 2010
              • 790

مدرک ماهواره امید دیگه!!
              یعنی میخوای بگی دورغ بوده؟!!!!
              اایرانی تو علم نقشی نداشته؟!!! واقعا این خیلی عجیبه برام

اقا عجب مدرکی رو کردی;) ( شیطان بزرگ اکپلوور1 رو تو سال 1957 فرستاد بالا )
              شهاب 3 و حق مسلم ماست و شبیه سازی و اینا را یادتون رفت <:-p :D :)) =))

اینم از این

نیویرک تایمز اظهار داشت «پرتاب ماهواره امید فقط یک پیشرفت نمادین بودهاست چرا که ماهواره بسیار کوچک بودهاست ولی این عمل اشارات نظامی بالقوهای در پی داشتهاست»
              همچنین به نوشته هفته نامه نیوزویک این یک آزمایش شکست خورده دیگر برای پرتاب این موشک داشتهاست و :«طبق تحقیقات، تکنولوژی این ماهواره به ۵۰ سال قبل بازمیگردد و این مشابه راکتی است که ماهواره اسپوتنیک-۱ روسی را در سال ۱۹۵۷ در فضا قرار داد.» پرتاب این ماهواره که به معنی افزایش برد موشکهای ایران به ۲۵۰۰ کیلومتر است

دولتهای غربی اعلام داشتند: ایران گام هراس انگیزی برداشتهاست تا موشکهای دور بردی پرتاب کند که چه بسا قادر به حمل کلاهکهای هستهای است همچنین یکی از مسئولین عالی رتبه پنتاگون در گزارشی به شبکه سی ان ان گفت ایرانیان در پرتاب موشک موفق نشدند. وی افزود وزارت دفاع اطلاعاتی در دست دارد که نشان میدهد موشکی که ایران از پرتاب آن خبر داد «به هدفی که برای آن طراحی شده بود نرسید

وهمین طور اینا

.اولین مردمان جهان که نخ
              به سکه میبستند و در داخل
              تلفنهای عمومی میانداختند،
              ایرانیان بودند !
              2.
              اولین مردمانی که
              توانستند از کارتهای اعتباری
              تلفنهای عمومی استفاده کنند،
              بدون آنکه اعتبار آن کم شود،
              ایرانیان بودند !
              3.
              اولین مردمانی که
              نوشابههای تقلبی ساختند،
              ایرانیان بودند !
              4.
              اولین مردمانی که در
              اولین صادرات به کشورهای شمالی
              ایران به جای حنا، خاک رنگی
              فروختند، ایرانیان بودند !
              5.
              اولین مردمانی که کشف
              کردند دروغگویی و ریا و کلکبازی
              برای موفقیت ضروری است، ایرانیان
              بودند !

6.
              اولین مردمان دنیا که
              همزمان هم مایل هستند گرمشان شود و
              هم سردشان ایرانیان بودند، چون
              همزمان با روشن کردن بخاری،
              پنجرهها را هم باز
              میکنند !
              7.
              اولین مردمانی که در گروه
              کمتوسعهترین کشورهای دنیا
              قرار دارند ولی ادعا و توقع برترین
              مردمان دنیا را دارند ، ایرانیان
              بودند !

8..
              اولین مردمان دنیا که کمتر از همه کار کردند اما بیشتر از همه عجله
              داشتند و تندتر از همه رانندگی می کردند، ایرانیان بودند !

9.
              اولین مردمان دنیا که کمتر از همه کتاب می خواندند و بیشتر از همه
              اظهار فضل،ایرانیان بودند !

10.
              اولین مردمان دنیا که در خانواده های دیکتاتور زندگی می کردند و انتظار
              حکومت دموکرات داشتند !ایرانیان بودند

11.
              اولین مردمانی که فقط به
              گذشته بسیار بسیار دور خود افتخار
              میکنند ولی چیزی در ۵۰۰ سال اخیر
              برای دنیا نداشتهاند ، ایرانیان
              بودند !
              آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/11/05, 15:46.

نظر

• رامین
                Banned
                • Aug 2025
                • 98

والا جناب سپه من میخواستم از باستان گرایی افراطی انتقاد کنم اما شما کاری میکنی بیام از هویتمون یکم دفاع کنم!
                ماهواره ما درسته کوچیک بود اما چند کیلو از اولین ماهواره ای که هند فرستاد سنگینتر بود........این اولیش بود دومی و سومی هم رفتند و بزودی انسان هم میفرستیم
                من نمیگم که الان از لحاظ تکنولوژی ما و امریکا در یک سطحیم اما باید به عقب ماندگی حدود 200 ساله علمی ما در زمان قاجار و پهلوی توجه داشته باشید
                بعد از انقلاب 10 سال که وضعیت کشور خوب نبوده توی این 20 سال ما این پیشرفتارو کردیم که شما مسخرشون میکنی اما.....اما اصلا کم نیستند چرا که بجز امریکا و شوروی ایران سومین کشوریه که خودش بدون کمک کسی به فن اوری تولید سوخت هسته ای دست پیدا کرده اونم با وجود این همه عداوت و تحریم
                در گذشته هم ایرانیان مسلمان کمک زیادی به پیشرفت علم کردند که فک نمیکنم لازم به تکرارش باشه!!!!!!!!!!!

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

من به دوستان پیشنهاد می کنم برای شناخت دقیق تر درباره سلسله هخامنشیان کتاب ها و مقاله های زنده یاد"پروفسور شاپور شهبازی" را مطالعه کنند.«پی یر بریان» هخامنشی شناس شهیر فرانسوی و «ریچارد فرای» باستان شنان انگلیسی کتاب های ایشون را ترجمه کرده اند.

طی مصاحبه تلفنی با ایشون در سال 83(زمانی که به سرطان معده دچار بود و در آمریکا زندگی می کرد) شهبازی درباره موقعیت ایران در این دوره ها ی طولانی یعنی ماقبل از ماد تا پایان ساسانیان گفت:

"تا قبل از هخامنشیان حکومت یک مسئله تجریدی بود .به این معنا که مردم فکر نمی کردند که حکومت چیست؟می گفتند این پادشاه است ،این پیامبر است،این موبد است ،این جادوگر است و شما باید اطاعت کنید.در نتیجه مردم به صورت خیلی منظم در امور فرهنگی ،اقتصادی و در امور سیاسی پیش می رفتند.این پیش رفتن مانند پیش رفتن یک رودخانه آرام است.به گونه ای نیست که طوفان و موج ایجاد کند و یک چیز تازه ای به دست بیاید."

پروفسور شهبازی زمانی که از مقایسه نمادها و نشانه های ایران باستان با آثار موجود در موزه نیویورک یا موزه لندن صحبت می کند، یادرآوری می کند:همانطور که نمی توان یک دیس پیتزا را با یک بشقاب برنج زرشک دارو زعفران مقایسه کرد؛همانطور هم نمی شود 2500 کلاخود دوره "وایکینگ ها" را که در سرتاسر موزه های اروپا پراکنده است با لوح کوچکی از دوره هخامنشی مقایسه کرد که روی آن مثلا نوشته شده،ریئس خزانه دولت! این بدان معناست که داریوش و خاندان در فلان نقطه شهر تخت جمشید صبحانه و نهار خورده اند و پول این صبحانه از خزانه دولت نه،که از پول داریوش قابل پرداخت است.این لوح کوچک در نظر یک محقق تاریخ فرهنگی نمودار این حرف است که پادشاهی رفته به مهمانخانه غذایی با خانواده اش خورده و پولش را باید از جیب خودش نه از خزانه دولتی !بله یک لوح یا سکه با مهر کوچک شاید بهتر بتواند نمودار یک فرهنگ باشد تا یک جسم کوه پیکر.
                  to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

پادشاه در زمان هخامنشیان فاعل مایشا نیست

پروفسور علیرضا شاپور شهبازی:

پادشاه در زمان هخامنشیان فاعل مایشا نیست ،بلکه حاکم است؛منتها حکم وی باید بر مبنای قانون باشد.مجری قانون نه قانون گذار.قانون را هم وزاری ممالک برای خودشان وضع می کنند. وی در مقدمه "شرح مصور تخت جمشید" نوشته است:مشخصه اصلي اين دولت، احترام به آزادي فردي و قومي، بزرگداشت نظم و قانون، تشويق هنرها و فرهنگ ولايتي و ترويج بازرگاني و هنر بود. گفته "ر.گيرشمن" درباره ايجاد شاهنشاهي هخامنشي آن چنان دقيق و كلي است كه جاي دارد به نقل آن بپردازيم: تاريخ شاهنشاهي كه هخامنشي بر اثر دلاوري خود ايجاد كردند، طي ثلث دوم هزاره اول پ.م است.

ملل و تمدنهاي ديگر حيات خود ادامه ميدادند، اما در مجموعه جهان مسكون صف اول را شاهنشاهي مذكور اشغال كرده بود و مورخ هم موظف است كه تقريبا هميشه حوادث را در جريان تاريخ مذكور مورد مطالعه قرار دهد. تصور اينكه يك دولت در ايران مديون هخامنشيان است و آنان اين تصور را به حقيقت مقرون ساختند. دوام و استقلال اين دولت، ميراثي بود كه ايشان براي اخلاف به جا گذاشتند. روش اداري هخامنشيان در داخله به هيچ وجه شباهتي با روش روميان ندارد، چه در امپراتوري اينان، ملل مغلوب مجبور بودند خود را به پايه فرهنگ عمومي برسانند و در اقتصاد مشترك سهيم باشند. اين امر غالبا مستلزم آن بود كه مردمي كه اصل و منشا آنان مانند سنن و استعدادهاي ايشان مختلف بود، خود را به درجات عاليتر برسانند.

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

بخش دیگری از صحبت های پروفسور شهبازی

شهبازی به تمدن و فرهنگ ایرانی اشاره می کند و زمانی که به وی می گوییم اگر ما این فرهنگ و تمدن را نداشتیم و به دوران اسلامی پا می گذاشتیم ،شبیه کدام یک از کشورهای اسلامی الان بودیم ،می گوید:اگر ما این تمدن را نداشتیم ممکن بود این فکر برای ما پیش بیاید که ما هم عرب هستیم و هم مسلمان و ایرانی بودن و مسلمان بودن ما فراموش می شد.آن وقت دیگر نه کلینی و نه شیخ مفید را داشتیم و نه شیعه مذهب ما بود و نه چیزهایی که ما را به کلی از دیگر عرب ها و ترکان و مصریان مسلمان جدا می کرد.
                      ما یک گذرنامه ایرانی داریم که این هویت پایه اش تخت جمشید است،پایه اش ابن سینا و کلینی و صفویان و افشاریان و قاجاریان و امروزیان است.

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2934

نمیخوام دوباره بحث را شروع کنم
                        موافق و مخالف همیشه هست و نظراتشون قابل احترام هست
                        ولی اگر کوروش بزرگ نبود مطمئنا تا امروز اسمی ازش باقی نمیماند که
                        به نیکی ازش یاد بشه ..... مثل خیلی از پادشاهان دیگر در طول تاریخ محو
                        میشد ....
                        اون چیزی که کوروش را بزرگ کرد قدرت و تاج و تختش نبود بلکه
                        رسم و آیین و دین و ... بود که باعث شد هخامنشی و کوروش امروز
                        افتخار پارسیان باشد .
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

متن ترجمه شده نامه عمربه یزدگردسوم و پادشاه ساسانی.(حتما بخونششش)

متن ترجمه شده نامه عمربه یزدگردسوم و پادشاه ساسانی

آنچه برای آگاهی هم وطنان ارجمند ایرانی در ذیل می آید متن ترجمه نامه عمر خلیفه دوم به یزدگرد سوم ساسانی و پاسخ یزدگرد به عمر می باشد. نسخه اصلی این نامه ها در موزه لندن نگهداری می شود. زمان نگاشته شدن این نامه ها مربوط می شود به پس از جنگ قادسیه و پیش از جنگ نهاوند که حدوداً چهار ماه به طول انجامید....
                          : نامه عمر به یزگرد

از عمر بن الخطاب خلیفه مسلمین به یزدگرد سوم شاهنشاه پارس

یزدگرد، من آینده روشنی برای تو و ملت تو نمی بینم مگر اینکه پیشنهاد مرا بپذیری و با من بیعت کنی. تو سابقا بر نصف جهان حکم می راندی ولی اکنون که سپاهیان تو در خطوط مقدم شکست خورده اند و ملت تو در حال فروپاشی است. من به تو راهی را پیشنهاد می کنم تا جانت را نجات دهی.

شروع کن به پرستش خدای واحد، به یکتا پرستی، به عبادت خدای یکتا که همه چیزرا او آفریده. ما برای تو و برای تمام جهان پیام او را آورده ایم، او که خدای راستین است.

از پرستش آتش دست بردار و به ملت خود فرمان بده که آنها نیز از پرستش آتش که خطاست دست بکشند، بما بپیوند الله اکبر را پرستش کن که خدای راستین است و خالق جهان.

الله را عبادت کن و اسلام را بعنوان راه رستگاری بپذیر. به راه کفر آمیز خود پایان بده و اسلام بیاور و الله اکبر را منجی خود بدان.

با این کار زندگی خودت را نجات بده و صلح را برای پارسیان بدست آر. اگر بهترین انتخاب را می خواهی برای عجم ها ( لقبی که عربها به پارسیان می دادند بعمنی کودن و لال) انجام دهی با من بیعت کن.

الله اکبر
                          خلیفه مسلمین

نامه یزگرد به عمر:

از شاه شاهان، شاه پارس، شاه سرزمینهای پرشمار، شاه آریایی ها و غیر آریایی ها، شاه پارسیان و نژادهای دیگر از جمله عربها، شاه فرمانروایی پارس، یزدگرد سوم ساسانی به عمربن الخطاب خلیفه تازیان ( لقبی که پارسیان به عربها می دهند به معنی سگ شکاری )

به نام اهورا مزدا آفریننده زندگی و خرد

تو در نامه ات نوشته ای می خواهی ما را به راه راست هدایت کنی، به راه خدای راستینت، الله اکبر، بدون اینکه هیچگونه آگاهی داشته باشی که ما که هستیم و چه را می پرستیم.

این بسیار شگفت انگیز است که تو لقب فرمانروای عربها را برای خودت غصب کرده ای آگاهی و دانش تو نسبت به امور دنیا به همان اندازه عربهای پست و مزخرف گو و سرگردان در بیابانهای عربستان و انسانهای عقب مانده بیابان گرد است.

مردک، تو به من پیشنهاد می کنی که خداوند یکتا را بپرستم در حالیکه نمی دانی هزاران سال است که ایرانیان خداوند یکتا را می پرستند و روزی پنج بار به درگاه او نماز می خوانند. هزاران سال است که در ایران، سرزمین فرهنگ و هنر این رویه زندگی روزمره ماست.

زمانیکه ما داشتیم مهربانی و کردار نیک را در جهان می پروراندیم و پرچم پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک را در دستهایمان به اهتزاز درمی آوردیم تو و پدران تو داشتند سوسمار میخوردند و دخترانتان را زنده بگور می کردید.

شما تازیان که دم از الله می زنید برای آفریده های خدا هیچ ارزشی قائل نیستید ، شما فرزندان خدا را گردن می زنید، اسرای جنگی را می کشید، به زنها تجاوز می کنید، دختران خود را زنده به گور می کنید، به کاروانها شبیخون می زنید، دسته دسته مردم را می کشید، زنان مردم را میدزدید و اموال آنها را سرقت می کنید. قلب شما از سنگ ساخته شده است. ما تمام این اعمال شیطانی را که شما انجام می دهید محکوم می کنیم. حال با اینهمه اعمال قبیح که انجام می دهید چگونه می خواهید به ما درس خداشناسی بدهید؟

تو بمن می گویی از پرستش آتش دست بردارم، ما ایرانیان عشق به خالق و قدرت خلقت او را در نور خورشید و گرمی آتش می بینیم. نور و گرمای خورشید و آتش ما را قادر می سازد که نور حقیقت را ببینیم و قلبهایمان برای نزدیکی به خالق و به همنوع گرم شود. این بما کمک می کند تا با همدیگر مهربانتر باشیم و این نور اهورایی را در اعماق قلبمان روشن می سازد.

خدای ما اهورا مزداست و این بسیار شگفت انگیز است که شما تازه او را کشف کرده اید و نام الله را بر روی آن گذارده اید. اما ما و شما در یک سطح و مرتبه نیستیم، ما به همنوع کمک می کنیم ، ما عشق را در میان آدمیان قسمت می کنیم، ما پندار نیک را در بین انسانها ترویج می کنیم، ما هزاران سال است که فرهنگ پیش رفته خود را با احترام به فرهنگ های دیگر بر روی زمین می گسترانیم ، در حالیکه شما به نام الله به سرزمینهای دیگر حمله می کنید، مردم را دسته دسته قتل عام می کنید، قحطی به ارمغان می آورید و ترس و تهی دستی به راه می اندازید، شما اعمال شیطانی را به نام الله انجام می دهید. چه کسی مسئول اینهمه فاجعه است؟

آیا الله به شما دستور داده قتل کنید، غارت کنید و ویران کنید؟

یا اینکه پیروان الله به نام او این کارها را انجام می دهند؟ و یا هردو؟

شما می خواهید عشق به خدا را با نظامی گری و قدرت شمشیر هایتان به مردم یاد بدهید. شما بیابان گردهای وحشی می خواهید به ملت متمدنی مثل ما درس خداشناسی بدهید. ما هزاران سال فرهنگ و تمدن در پشت سر خود داریم، تو بجز نظامی گری، وحشی گری، قتل و جنایت چه چیزی را به ارتش عربها یاد داده ای؟ چه دانش و علمی را به مسلمانان یاد داده ای که حالا اصرار داری به غیر مسلمانان نیز یاد بدهی؟ چه دانش و فرهنگی را از الله ات آموخته ای که اکنون می خواهی به زور به دیگران هم بیاموزی؟

افسوس و ای افسوس ... که ارتش پارسیان ما از ارتش شما شکست خورد و حالا مردم ما مجبورند همان خدای خودشان را این بار با نام الله پرستش کنند و همان پنج بار نماز را بخوانند ولی اینکار با زور شمشیر باید عربی نماز بخوانند چون گویا الله شما فقط عربی می فهمد.

من پیشنهاد می کنم که تو و همدستانت به همان بیابانهایی که سابقا عادت داشتید در آن زندگی کنید برگردید. آنها را برگردان به همان جایی که عادت داشتید جلوی آفتاب از گرما بسوزند، به همان زندگی قبیله ای ، به همان سوسمار خوردن ها و شیر شتر نوشیدنها.

من تو را نهی نمی کنم از اینکه این دسته های دزد را ( ارتش تازیان) در سرزمین آباد ما رها کنی ، در شهر های متمدن ما و در میان ملت پاکیزه ما.

این چهار پایان سنگدل را آزاد مگذار تا مردم ما را قتل عام کنند، زنان و فرزندان ما را بربایند، به زنهای ما تجاوز کنند و دخترانمان را به کنیزی به مکه بفرستند. نگذار این جنایات را به نام الله انجام دهند، به این کارهای جنایتکارانه پایان بده.

آریایها بخشنده، خونگرم و مهمان نوازند، انسانهای پاک به هر کجا که بروند تخم دوستی، عشق ، آگاهی و حقیقت را خواهند کاشت بنابراین آنها تو و مردم تو را بخاطر این کارهای جنایتکارانه مجازات نخواهند کرد.

من از تو می خواهم که با الله اکبرت در همان بیابانهای عربستان بمانی و به شهرهای آباد و متمدن ما نزدیک نشوی ، بخاطر عقاید ترسناکت و بخاطر خوی وحشی گریت.

برگرفته از كتاب كارنامه دكتر كوروش آریامنش.

- منبع نامه ها: سایت ایرانیان (البته تو ایران باز نمیشه و باید با فیلتر شکن بازش کرد!)

- توی یوتیوب هم فیلمی در این باره هست: خودتون ببینید

- متن این نامه به انگلیسی هم در اینجا

- مثل اینکه این دونامه توی کتاب "کارنامه کورش آریامنش" تالیف دکتر آله دالفک، منتشر شده که شامل مقالات و نوشته های دکتر آریامنش هست. ایشون پس از انقلاب پناهنده سیاسی در فرانسه بوده! (نام اصلی: دکتر رضا مظلومان).
                          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

در حال کار...
                          X