کوروش همیشه زنده - 29 اكتبر روز جهاني كوروش كبير - روزي به افتخار ايرانيان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • PASHA
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1294

هرگز نخواب کوروش،
    color][/b]

دارا جهان ندارد، سارا زبان ندارد
    بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد

کارون ز چشمه خشکید، البرز لب فرو بست
    حتا دل دماوند، آتش فشان ندارد

دیو سیاه دربند، آسان رهید و بگریخت
    رستم در این هیاهو، گرز گران ندارد

روز وداع خورشید، زاینده رود خشکید
    زیرا دل سپاهان، نقش جهان ندارد

بر نام پارس دریا، نامی دگر نهادند
    گویی که آرش ما، تیر و کمان ندارد

دریای مازنی ها، بر کام دیگران شد
    نادر، ز خاک برخیز، میهن جوان ندارد

دارا کجای کاری، دزدان سرزمینت
    بر بیستون نویسند، دارا جهان ندارد

آییم به دادخواهی، فریادمان بلند است
    اما چه سود، اینجا نوشیروان ندارد

سرخ و سپید و سبز است این بیرق کیانی
    اما صد آه و افسوس، شیر ژیان ندارد

کو آن حکیم توسی، شهنامه ای سراید
    شاید که شاعر ما دیگر بیان ندارد

هرگز نخواب کوروش، ای مهر آریایی
    بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد

بانو سیمین بهبهانی
    آخرین ویرایش توسط PASHA؛ 2011/10/30, 14:17.
    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• rhhk610
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 60

متاسفانه تاریخسازی در ایران به یک مرض تبدیل شده و تحقیر و استثمار و ... تاریخ تمدن و زبان اقوام در جهت نیل به نیاتی پست مورد تمسخر و بازی گرفته شده!!! و آثار باستانی به یغما رفته و گاها" بنام قومی دگر ثبت میگردد! حال برخی چه نیاتی دارند؟ و همین قضیه باعث اختلال و تنفر بین اقوام گردیده و حال آنکه انسانیت که باید سرلوحه رفتار و اعمال باشد از یاد رفته و جای خود را به ریا و دروغ و جعل سپرده! تاریخ ایران نیز محدود به سلسله هایی گشته و قبل و بعد از آنها بفراموشی سپرده میشود! سومریان(بنا کننده اولین تمدن بشری)، عیلامیان،مانناها و اوراتورها.... در کجای تاریخند؟

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5100

در برابر تقدیر خداوند بمانند کودکی یک ساله باش که وقتی او را به هوا می اندازی می خندد چرا که ایمان دارد که تو او را خواهی گرفت(کوروش بزرگ)
        این جمله چقدر پرمعنا و قشنگ بود. خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم >:d
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

هرگز نخواب كوروش
          شعر زيبايي بود. لذت بردم
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• PASHA
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1294

در اصل توسط rhhk610 پست شده است View Post
            متاسفانه تاریخسازی در ایران به یک مرض تبدیل شده و تحقیر و استثمار و ... تاریخ تمدن و زبان اقوام در جهت نیل به نیاتی پست مورد تمسخر و بازی گرفته شده!!! و آثار باستانی به یغما رفته و گاها" بنام قومی دگر ثبت میگردد! حال برخی چه نیاتی دارند؟ و همین قضیه باعث اختلال و تنفر بین اقوام گردیده و حال آنکه انسانیت که باید سرلوحه رفتار و اعمال باشد از یاد رفته و جای خود را به ریا و دروغ و جعل سپرده! تاریخ ایران نیز محدود به سلسله هایی گشته و قبل و بعد از آنها بفراموشی سپرده میشود! سومریان(بنا کننده اولین تمدن بشری)، عیلامیان،مانناها و اوراتورها.... در کجای تاریخند؟
            سلام
            شنیدی می گویند که تاریخ را فاتحان می نویسند
            حالا حکایت ماهم هم همین است .متاسفانه این ... چنان تاریخ را سانسور کرده اند که
            باعث بی هویتی شدیدی درمیان ایرانیان گردیده است .
            ایران از قدیم کشور اقوام بوده است وهیچگاه مسئله نژاد و... مطرح نبوده است .
            کسی که درایران زندگی می کند .همیشه می گوید که من ایرانی هستم .
            ایرانی بودن به معنای پارس وترک و عرب وترکمن و... نیست . ایرانی بودن فراتر ازاین حرف هاست .
            واقوام ایرانی اجزای تشکیل دهنده ایران هستند .
            همه ما باید به گذشتگان خود را بشناسیم . وبه افتخارات و ضعف های گذشتگان خود نیز آگاه باشیم .
            کسی که از گذشته خودش آگاهی نداشته باشد .بی هویت است .
            ماباید تمام اقوام از تاریخ گذشتگان خودشان آگاه باشیم .ولی درایران اینگونه نشده است .
            مثلا اکثر ترک های ایران از تاریخ گذشته خودشان آگاهی ندارند .چرا؟ به دلیل سانسور و ...
            ویا اقوام دیگر ...
            نتیجه این کاره این می گرددکه وقتی یک ایرانی به خارج از کشورمی رود باید سعی بکند که نگوید من ایرانی هستم .
            درمورد سایر اقوام درایران نیز اینگونه است . من خودم درهمین ایرانش هم خیلی ها رادیده ام که زیر هویت اصلی خودشان زده اند . به اصطلاحی همرنگ جماعت شده اند .که این نیز بماند . حرف بسیاری برای گفتن دارد .
            واما کوروش متعلق به همه ایرا نیان است . الان هم که متعلق به کل جهان است . وباعث افتخارتمام ایرانیان است . کوروش نماد فرهنگ ایرانی بودن برای مااست .
            وکسی می تواند بگوید من ایرانی هستم . که برخلاف این فرهنگ عمل نکند .
            اگر بشود ودوستان یاری بکنند در قسمت مباحث آزاد شرکت کنند تا یک تایپیکی رادراین مورد ایجاد بکنیم وبه شناساندن تاریخ گذشتگان خود و قوم ونژادخودمان وخدماتی را که به ایران کرده اند بپردازیم ، خیلی خوب می شود .
            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

واقعا در كشورهاي ديگه خصوصا همين كشور هاي همجوار عرب زبان با ايراني ها خيلي بد برخورد مي كنند. به ايراني مثل يك هندي و افغاني نگاه مي كنند اگرچه ايراني هاي ساكن همين كشورها همه وضعيت مالي خوبي دارند ولي با ايران و ايراني بد هستند

نظر

• MASOUD
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 160

روز پدر را به همه پدران ایرانی تبریک میگویم .
                [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• رامین
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 98

در اصل توسط PASHA پست شده است View Post
                  سلام
                  شنیدی می گویند که تاریخ را فاتحان می نویسند
                  حالا حکایت ماهم هم همین است .متاسفانه این ... چنان تاریخ را سانسور کرده اند که
                  باعث بی هویتی شدیدی درمیان ایرانیان گردیده است .
                  ایران از قدیم کشور اقوام بوده است وهیچگاه مسئله نژاد و... مطرح نبوده است .
                  کسی که درایران زندگی می کند .همیشه می گوید که من ایرانی هستم .
                  ایرانی بودن به معنای پارس وترک و عرب وترکمن و... نیست . ایرانی بودن فراتر ازاین حرف هاست .
                  واقوام ایرانی اجزای تشکیل دهنده ایران هستند .
                  همه ما باید به گذشتگان خود را بشناسیم . وبه افتخارات و ضعف های گذشتگان خود نیز آگاه باشیم .
                  کسی که از گذشته خودش آگاهی نداشته باشد .بی هویت است .
                  ماباید تمام اقوام از تاریخ گذشتگان خودشان آگاه باشیم .ولی درایران اینگونه نشده است .
                  مثلا اکثر ترک های ایران از تاریخ گذشته خودشان آگاهی ندارند .چرا؟ به دلیل سانسور و ...
                  ویا اقوام دیگر ...
                  نتیجه این کاره این می گرددکه وقتی یک ایرانی به خارج از کشورمی رود باید سعی بکند که نگوید من ایرانی هستم .
                  درمورد سایر اقوام درایران نیز اینگونه است . من خودم درهمین ایرانش هم خیلی ها رادیده ام که زیر هویت اصلی خودشان زده اند . به اصطلاحی همرنگ جماعت شده اند .که این نیز بماند . حرف بسیاری برای گفتن دارد .
                  واما کوروش متعلق به همه ایرا نیان است . الان هم که متعلق به کل جهان است . وباعث افتخارتمام ایرانیان است . کوروش نماد فرهنگ ایرانی بودن برای مااست .
                  وکسی می تواند بگوید من ایرانی هستم . که برخلاف این فرهنگ عمل نکند .
                  اگر بشود ودوستان یاری بکنند در قسمت مباحث آزاد شرکت کنند تا یک تایپیکی رادراین مورد ایجاد بکنیم وبه شناساندن تاریخ گذشتگان خود و قوم ونژادخودمان وخدماتی را که به ایران کرده اند بپردازیم ، خیلی خوب می شود .
                  میدونم جواب دادن به این حرفا احتمالا باعث مشکلاتی برام میشه ولی چه کنم که وظیفه خودم میدونم
                  جناب محترم مدرک شما برای اینکه اعراب تاریخ مارو سانسور کردند چیست؟
                  بفرمایید در سلسله هخامنشیان که هزاران ایرانی بدست خود همین پادشاهان قتل عام شدند دقیقا چه چیزی برای افتخار وجود داره(منبع تورات)
                  بفرمایید تاریخ هخامنشیان که بسیار مبهم هم هست اتفاقا! چرا قابل افتخار تر از تاریخ صفویان و یا مثلا سلجوقیان هست؟

لطفا بفرمایید در زمانی که یونانیان دانشمندانی مثل سقراط افلاطون-ارسطو-بقراط-بطلمیوس و مورخی مثل هرودت داشتند ما چه دانشمندی داشتیم؟
                  بفرمایید یک عراقی که کشورش جز قلمرو کوروش بوده احتمالا الان با ما چه فرقی داره از این لحاظ؟
                  بفرمایید مردم استان فارس باید بیشتر به این تاریخ افتخار کنند یا ما؟

بفرمایید دانشمندانی مثل ابن سینا- فارابی - رازی - شیخ بهایی - ابوریحان - خوارزمی وبسیاری دیگه درکدام زمان زندگی میکردند؟ایا اینها باعث افتخارند یا کوروش؟
                  بفرمایید چرا چیزایی که خلاف عقل به کوروش نسبت داده میشه واکنشتونو برانگیخته نمیکنه مثلا اینکه در مصر چنان کرد در حالیکه مصر جز قلمروش نبوده یا یونان!!
                  یا اینکه به فلان جا حمله کرد اما اونارو نکشت و ازاد گذاشت پس چرا حمله کرد؟!!!

بازم سوال قبلیمو که کسی جواب نداد میپرسم چرا کوروش اینقدر تبلیغ میشه؟
                  اگر کسی خواست بحث منطقی کنه لطفا به تمام سوالات جواب بده

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5100

در اصل توسط رامین پست شده است View Post
                    ...
                    بازم سوال قبلیمو که کسی جواب نداد میپرسم چرا کوروش اینقدر تبلیغ میشه؟
                    اگر کسی خواست بحث منطقی کنه لطفا به تمام سوالات جواب بده
                    ببخشید نمی خواستم وارد بحث بشم اما مجبورم یک اشاره ای کنم.
                    اتفاقا کوروش بزرگ اصلا تبلیغ نمی شد. حکومت ما سالهای زیادی تلاش کرد تصویری از کوروش و پادشاهان ایرانی ارائه کند که اکنون در تصورات شما هست ، پادشاهانی که قتل عام ، ظلم و جور می کردند و خرافات ترویج می دادند و تمام اندیشمندان و دانشمندان ما از زکریا و بوعلی سینا و ... همه بعد از ورود اسلام بود که ناگهان شکفته شدند! این دقیقا ناآگاهی تاریخی است که خواستند برای ایرانیان تصویر کنند. اما همیشه گفته اند خورشید هیچگاه پشت ابر نمی ماند.
                    مساله اینست که راههای تحقیق و رسیدن به حقیقت در سرزمین خودمان دقیقا به دلیل مسائل مذهبی و سیاسی بسته و محدود استو تنها اطلاعاتی قابل دسترس است که مورد تایید و نظارت دیدگاه حکومت مذهبی باشد. اسامی دانشمندان بعد از اسلام به راحتی قابل مشاهده میباشد و داستانها و فیلمها از ان میسازند . اما آیا این به معنی آنست که ایرانیان قبل از آن در جهالت و نادانی به سر میبردند؟! اندیشمند و متفکری وجود نداشت؟ چه کسی با اطمینان می گوید؟ من می گویم 100 در صد وجود داشتند. بیشتر یا کمتر را نمی دانم اما حتما وجود داشتندو وقتی که الگوی جامعه ان دوران کوروش ، چنین تفکرات قرن بیستمی داشت چرا مردمانش نداشته باشند؟ خوبو بد همه جا و همه وقت بوده. اگر جنگ بد است و برای کوروش بد است پس احد و خندق هم برای محمد بد است. بهتر است بیطرفانه و بدون تعصب قضاوت کنیم. اگر واقعه تاریخی بدست اوردیم با ریز جزئیات میتوانیم در مورد آن بحث کنیم که انگاه بهتر است برویم تاپیک در بخش تاریخ. در دوران هخامنشیان و پادشاهی خشایار شاه کشتار بزرگی از ایرانیان انجام شد و نفرت از این سلسله از آنجا شروع شد. اما آیا میدانید که این توطئه یهودیان ناسپاس مورد رافت کوروش کبیر بود که هنوز پس از هزاران سال همچنان بر علیه پارسیان ادامه دارد؟!

نظر

• رامین
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 98

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                      ببخشید نمی خواستم وارد بحث بشم اما مجبورم یک اشاره ای کنم.
                      اتفاقا کوروش بزرگ اصلا تبلیغ نمی شد. حکومت ما سالهای زیادی تلاش کرد تصویری از کوروش و پادشاهان ایرانی ارائه کند که اکنون در تصورات شما هست ، پادشاهانی که قتل عام ، ظلم و جور می کردند و خرافات ترویج می دادند و تمام اندیشمندان و دانشمندان ما از زکریا و بوعلی سینا و ... همه بعد از ورود اسلام بود که ناگهان شکفته شدند! این دقیقا ناآگاهی تاریخی است که خواستند برای ایرانیان تصویر کنند. اما همیشه گفته اند خورشید هیچگاه پشت ابر نمی ماند.
                      مساله اینست که راههای تحقیق و رسیدن به حقیقت در سرزمین خودمان دقیقا به دلیل مسائل مذهبی و سیاسی بسته و محدود استو تنها اطلاعاتی قابل دسترس است که مورد تایید و نظارت دیدگاه حکومت مذهبی باشد. اسامی دانشمندان بعد از اسلام به راحتی قابل مشاهده میباشد و داستانها و فیلمها از ان میسازند . اما آیا این به معنی آنست که ایرانیان قبل از آن در جهالت و نادانی به سر میبردند؟! اندیشمند و متفکری وجود نداشت؟ چه کسی با اطمینان می گوید؟ من می گویم 100 در صد وجود داشتند. بیشتر یا کمتر را نمی دانم اما حتما وجود داشتندو وقتی که الگوی جامعه ان دوران کوروش ، چنین تفکرات قرن بیستمی داشت چرا مردمانش نداشته باشند؟ خوبو بد همه جا و همه وقت بوده. اگر جنگ بد است و برای کوروش بد است پس احد و خندق هم برای محمد بد است. بهتر است بیطرفانه و بدون تعصب قضاوت کنیم. اگر واقعه تاریخی بدست اوردیم با ریز جزئیات میتوانیم در مورد آن بحث کنیم که انگاه بهتر است برویم تاپیک در بخش تاریخ. در دوران هخامنشیان و پادشاهی خشایار شاه کشتار بزرگی از ایرانیان انجام شد و نفرت از این سلسله از آنجا شروع شد. اما آیا میدانید که این توطئه یهودیان ناسپاس مورد رافت کوروش کبیر بود که هنوز پس از هزاران سال همچنان بر علیه پارسیان ادامه دارد؟!
                      خواستم فقط به بخشای خاصیش جواب بدم اما دیدم همش خاصه!!
                      اولا تشکر میکنم و تبریک میگم بخاطر قلم شیوا و منطقیتون
                      اما بنده عرض کردم لطفا به تمام سوالات جواب بدین که بنده مجبور نشم دوباره بپرسم!
                      کوروش بزرگ منظورتون یه لقب برای کوروشه یا ایشون رو شایسته بزرگی میدونید؟اگر منظورتون فقط یه عنوان مثل عنوان خان برای چنگیزخان که هیچی اما اگر منظورتون اینکه که واقعا بزرگ بوده باید از شما بپرسم چه چیز باعث شد پیامبر اسلام رو بنام خطاب کنید انگار از دشمنانتون بوده و به کوروش لقب بدین؟
                      کوروش بزرگ تبلیغ نمیشد این ادعای شماست بنده مستند عرض میکنم کوروش در زمان شاه مخلوع بوسیله همین یهودیها تبلیغ میشد بعد از انقلاب چند سالی متوقف شد وحالا بازهم بطور گسترده تبلیغ میشه از جمله روز جهانی کورورش کبیر!!
                      خب حالا که ماه از پشت ابر اومده بیرون به قول شما از افتخاراتمون در اون زمان بگین و از دانشمندانمون
                      من نگفتم بعد از اسلام دانشمندان یهو شکفته شدم اما قطعا خدمتتون عرض میکنم بدلیل توصیه اکید اسلام به علم اموزی استعداد نهفته ایرانیان بعد از اسلام بالفعل درامد(بذارید یه مثال بزنم در زمان قاجار مردم ایرانی بودن دیگه!اما حکومت بی لیاقت بود و ما پیشرفت علمی و حتی معماری و سیاسی رو شاهد نیستیم اما حالا که نظام حمایت میکنه میبینیم که هرروز جوانان ما یه انحصارو میشکنن درسته استعداد ایرانی ها از معدل جهانی بالاتره(گفته رهبر معظم انقلاب)اما چرا زمان قاجار یا کوروش شکفته نشد؟
                      کدام راه تحقیق بروی شما بستس بفرمایید من بازش کنم!
                      فیلم ابن سینارو ساختن چون شایسته این بوده تازه در شان ایشون هم نبود اما کو مفاخر برتر قبل از اسلام که فیلمشونو بسازیم؟ضمنا منکه فیثاغورس و بطلمیوس رو از رو فیلمشون نمیشناسم مثل خوارزمی از ر نظریاتشون میشناسم
                      من نگفتم جنگ بده!!میگم حرفایی به کوروش نسبت میدن که حلافه عقل مثل جنگ بی هدف!!
                      ضمنا خیلی حرف تو حرف اوردین(ازادی تو مملکت که خیلی زیاده نظرم نمونش روزنامه شرق و اینکه جنگهای صدر اسلام بیشتر تحمیلی بود و اینکه در همشون باهم 1000 نفر از دو طرف کشته نشد-مایلم بحث اصلی رو ادامه بدم)
                      اما اینکه یهودیها بر سلسله هخامنشی تسلط داشتند کاملا موافقم و یکی از دلایل اصلی که الان دارن اونو تبلیغ میکنن همینه(کوروش بهشون پناه داد خشایارشاه رو تحریک کردند به یونان حمله کنه و هزاران ایرانی رو در روز 13 فروردین بکشه و هامان و....)
                      و برخی میگویند هخامنش در واقع خاخام منش بوده اشاره به حکومتی که در ان ایرانیان را کشتند بی گناه

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

آرشیت دانا نخستین فیلسوف ایران

آرشیت دانا (حدود دوم ژانویه 476 پیش از میلاد زاده شد و در 28 فوریه 330 پیش از میلاد مسیح درگذشت) نخستین فیلسوفی که نامش در تاریخ ایران باستان آورده شده است او 146 سال عمر کرد و در این مدت چهار مناظره بزرگ بین او و سه فیلسوف یونانی یعنی سقراط ، افلاطون و ارسطو رخ داد که در هر چهار بار اندیشمندان یونانی در مقابل دانش و اندیشه برتر او کرنش نمودند . با سقراط در اسوس و با افلاطون دو بار ، یک بار در آتن و بار دیگر در ساردس و با ارسطو در زادگاهش استاگیرا .

کتاب معروف او (( اساس جهان )) می باشد . مردم در آن زمان معتقد بودند که آرشیت دانا آب جاودانگی سرکشیده است و عمرش بی پایان می باشد اما در فوریه 330 پیش از میلاد توسط لازاروس جاسوس یونانی کشته شد وقتی خبر مرگ آرشیت در زادگاهش ترشیز (کاشمر کنونی) را به ارسطو دادند او گریست و گفت کاش همانند او در تاریخ یونان نیز می داشتیم .

مشهورترین شاگرد او بانو ورتا ( 414 تا 314 پیش از میلاد ) است . بانو ورتا نخستین زن فیلسوف جهان است .
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

ورتا نخستین اندیشمند و فیلسوف زن جهان

بانو ورتا ( 414 تا 314 پیش از میلاد ) فیلسوف و خردمند بزرگ تاریخ ایران درسال 401 هنگامی که 13 سال داشت به شاگردی آرشیت دانا ( نخستین فیلسوفی که در ایران باستان از او یاد شده است) در آمد در آن زمان آرشیت دانا 75 ساله بود . گفته می شود ورتا استعداد و حافظه بی نظیری داشت همه دانش های زمان خویش را به سرعت آموخت در 15 سالگی تقریبا تمام علوم زمان خویش را می دانست . او عاشق اندیشه های استادش بود و تا پایان عمر ازدواج نکرد وقتی آرشیت دانا در 146 سالگی درگذشت او 86 سال سن داشت .

ورتا فیلسوفی بزرگ بود مورخان شرق او را مرجع دانش جهان در زمان زندگی اش می دانستند از همه جای دنیا برای آموختن به سویش می آمدند دانش نامه او (( مادر )) نام دارد .

او را پس از آرشیت دانا از اولین نظریه پردازان دموکراسی می نامند . که در نهایت آن اندیشه ها توسط مهرداد یکم پادشاه اشکانی به شکل ایجاد مجلس مهستان بروز یافت . او در سپیده دم 4 اکتبر 314 پیش از میلاد در سالروز تولد خود در زادگاهش سرخس ، در سن 100 سالگی توسط اسپیروپولوس جاسوس یونانی کشته شد .

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

كوروش تو خوابيدي و نديدي در مملكت ما هر روز اختلاس و دزدي انجام ميشه و فقر و بدبختي و تحقير ايرانيان چطور در همه جا انجام ميشه.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5100

در اصل توسط رامین پست شده است View Post
                              خواستم فقط به بخشای خاصیش جواب بدم اما دیدم همش خاصه!!
                              اولا تشکر میکنم و تبریک میگم بخاطر قلم شیوا و منطقیتون
                              اما بنده عرض کردم لطفا به تمام سوالات جواب بدین که بنده مجبور نشم دوباره بپرسم!
                              کوروش بزرگ منظورتون یه لقب برای کوروشه یا ایشون رو شایسته بزرگی میدونید؟اگر منظورتون فقط یه عنوان مثل عنوان خان برای چنگیزخان که هیچی اما اگر منظورتون اینکه که واقعا بزرگ بوده باید از شما بپرسم چه چیز باعث شد پیامبر اسلام رو بنام خطاب کنید انگار از دشمنانتون بوده و به کوروش لقب بدین؟
                              کوروش بزرگ تبلیغ نمیشد این ادعای شماست بنده مستند عرض میکنم کوروش در زمان شاه مخلوع بوسیله همین یهودیها تبلیغ میشد بعد از انقلاب چند سالی متوقف شد وحالا بازهم بطور گسترده تبلیغ میشه از جمله روز جهانی کورورش کبیر!!
                              خب حالا که ماه از پشت ابر اومده بیرون به قول شما از افتخاراتمون در اون زمان بگین و از دانشمندانمون
                              من نگفتم بعد از اسلام دانشمندان یهو شکفته شدم اما قطعا خدمتتون عرض میکنم بدلیل توصیه اکید اسلام به علم اموزی استعداد نهفته ایرانیان بعد از اسلام بالفعل درامد(بذارید یه مثال بزنم در زمان قاجار مردم ایرانی بودن دیگه!اما حکومت بی لیاقت بود و ما پیشرفت علمی و حتی معماری و سیاسی رو شاهد نیستیم اما حالا که نظام حمایت میکنه میبینیم که هرروز جوانان ما یه انحصارو میشکنن درسته استعداد ایرانی ها از معدل جهانی بالاتره(گفته رهبر معظم انقلاب)اما چرا زمان قاجار یا کوروش شکفته نشد؟
                              کدام راه تحقیق بروی شما بستس بفرمایید من بازش کنم!
                              فیلم ابن سینارو ساختن چون شایسته این بوده تازه در شان ایشون هم نبود اما کو مفاخر برتر قبل از اسلام که فیلمشونو بسازیم؟ضمنا منکه فیثاغورس و بطلمیوس رو از رو فیلمشون نمیشناسم مثل خوارزمی از ر نظریاتشون میشناسم
                              من نگفتم جنگ بده!!میگم حرفایی به کوروش نسبت میدن که حلافه عقل مثل جنگ بی هدف!!
                              ضمنا خیلی حرف تو حرف اوردین(ازادی تو مملکت که خیلی زیاده نظرم نمونش روزنامه شرق و اینکه جنگهای صدر اسلام بیشتر تحمیلی بود و اینکه در همشون باهم 1000 نفر از دو طرف کشته نشد-مایلم بحث اصلی رو ادامه بدم)
                              اما اینکه یهودیها بر سلسله هخامنشی تسلط داشتند کاملا موافقم و یکی از دلایل اصلی که الان دارن اونو تبلیغ میکنن همینه(کوروش بهشون پناه داد خشایارشاه رو تحریک کردند به یونان حمله کنه و هزاران ایرانی رو در روز 13 فروردین بکشه و هامان و....)
                              و برخی میگویند هخامنش در واقع خاخام منش بوده اشاره به حکومتی که در ان ایرانیان را کشتند بی گناه
                              اتفاقا من ترجیح میدم فقط به بخشهای خیلی مختصری اشاره کنم. اصولا من علاقه ای ندارم خیلی مفصل در مرود مسائل عقیدتی ام صحبت کنم و سعی میکنم صرفا اشاراتی داشته باشم. در مورد متن شما هم اگر بخوام تعمیم بدم(مثل آزادی و روزنامه شرق! و ...)بدجوری سیاسی میشه ;) ترجیح میدم از خیلی از بخشهای صحبتهایتان عبور کنم.
                              نه اتفاقا من کبیر کوروش را هرچند که لقب ایشان است ولی دقیقا به دلیل شایستگیش گفتم. و در مورد اینکه چرا پیامبر را "محمد" نامیدم ، نه! سخت در اشتباهید. او را اینگونه خطاب میکنم چون او را صمیمانه دوست دارم. برایش لقب به کار نمی برم و توصیف نمی کنم چون احتیاجی به ان ندارد و شناخته شده است. لا اقل برای من. در مورد جنگ که بعنوان مثال عنوان کردم میدانیم که موضوعی است ماهیتا منفی و زشت، ولی گاها بسته به شرایط زمان و مکان اجتناب ناپذیر و یا با در نظر گرفتن اهدافی میتواند مثبت هم باشد ولی چون "جنگ" است پس قطعا خساراتی جانی و مالی هم در بر خواهد داشت. مقایسه ام بر این مبنا بود که با توجه به شخصیت و با توجه به جملات اندیشمندانه کوروش که نمونه هایش در صفحات قبل هست، من کشورگشایی ها و جنگهای بدون خونریزی و بدون اسیر او را آنگونه نمی بینم که از او اهریمن تصور کنم. این جمله را قبول ندارم که چون در زمان شاه از کوروش تجلیل میشد پس اگر اکنون از او یادی میکنیم پس حتما صهیونیزم و یهود در تلاشند. اتفاقا با توجه به آنکه شما نیز سابقه هجوم و نفوذ یهود ، کشتار 13 فروردین و داستان هامان را میدانید پس بهتر باید بدانید که نفع آنها در بزرگی ما نیست. اگر اکنون کوروش بعد از این سالها سکوت خفقان آور مجددا به یادها می اید و درخششی گرفته است به پاسداشت آگاهی های نسل جدید از آنچه بودند به وجود امده. مطمئن باشید آن خاخام ها بزرگی کوروش را نمی خواهند.

نظر

• PASHA
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1294

به این دلایل میتوانی به ایرانی بودنت افتخار کنی

داریوش در سال دهم پادشاهی خود شاهراه بزرگ کوروش را به اتمام رساند و جاده سراسری آسیا را احداث کرد که از خراسان به مغرب چین میرفت که بعدها جاده ابریشم نام گرفت.

تقویم کنونی (ماه ۳۰ روز) به دستور داریوش پایه گذاری شد و او هیاتی را برای اصلاح تقویم ایران به ریاست دانشمند بابلی "دنی تون" بسیج کرده بود. بر طبق تقویم جدید داریوش روز اول و پانزدهم ماه تعطیل بوده و در طول سال دارای ۵ عید مذهبی و ۳۱ روز تعطیلی رسمی که یکی از آنها نوروز و دیگری سوگ سیاوش بوده است.

فیثاغورث که بدلایل مذهبی از کشور خود گریخته بود و به ایران پناه آورده بود توسط داریوش بزرگ دارای یک زندگی خوب همراه با مستمری دائم شد.

داریوش برای جلوگیری از قحطی آب در هندوستان که جزوی از امپراطوری ایران بوده سدی عظیم بروی رود سند بنا نهاد.

داریوش بعد از تصرف بابل ۲۵ هزار یهودی برده را که در آن شهر بر زیر یوق بردگی شاه بابل بودند آزاد کرد.

کمبوجیه فرزند کورش بدلیل کشته شدن ۱۲ ایرانی در مصر و اینکه فرعون مصر به جای عذر خواهی از ایرانیان به دشنام دادن و تمسخر پرداخته بود ، با ۲۵۰ هزار سرباز ایرانی در روز ۴۲ از آغاز بهار ۵۲۵ قبل از میلاد به مصر حمله کرد و کل مصر را تصرف کرد و بدلیل آمدن قحطی در مصر مقداری بسیار زیادی غله وارد مصر کرد . اکنون در مصر یک نقاشی دیواری وجود دارد که کمبوجیه را در حال احترام به خدایان مصر نشان میدهد. او به هیچ وجه دین ایران را به آنان تحمیل نکرد و بی احترامی به آنان ننمود

.

داریوش بزرگ با شور و مشورت تمام بزرگان ایالتهای ایران که در پاسارگاد جمع شده بودند به پادشاهی برگزیده شد و در بهار ۵۲۰قبل از میلاد تاج شاهنشاهی ایران رابر سر نهاد و برای همین مناسبت ۲ نوع سکه طرح دار با نام داریک (طلا) و سیکو (نقره) را در اختیار مردم قرار داد که بعدها رایج ترین پولهای جهان شد.

داریوش بزرگ طرح تعلیمات عمومی و سوادآموزی را اجباری و به صورت کاملا رایگان بنیان گذاشت که به موجب آن همه مردم می بایست خواندن و نوشتن بدانند که به همین مناسبت خط آرامی یا فنیقی را جایگزین خط میخی کرد که بعدها خط پهلوی نام گرفت

اولین بار پرسپولیس به دستور داریوش بزرگ به صورت ماکت ساخته شد تا از بزرگترین کاخ آسیا شبیه سازی شده باشد که فقط ماکت کاخ پرسپولیس ۳سال طول کشید و کل ساخت کاخ۸۰سال به طول انجامید.

داریوش برای ساخت کاخ پرسپولیس که نمایشگاه هنر آسیا بوده ۲۵هزار کارگر به صورت ۱۰ ساعت در تابستان و ۸ ساعت در زمستان به کار گماشته بود و به هر استادکار هر ۵ روز یکبار یک سکه طلا (داریک) می داده و به هر خانواده از کارگران به غیر از مزد آنها روزانه ۲۵۰ گرم گوشت همراه با روغن -کره - عسل و پنیر میداده است و هر ۱۰ روز یکبار استراحت داشتند.

داریوش در هر سال برای ساخت کاخ به کارگران بیش از نیم میلیون طلا مزد می داده است که به گفته مورخان گران ترین کاخ دنیا محسوب میشده. این در حالی است که در همان زمان در مصر کارگران به بیگاری مشغول بوده اند بدون پرداخت مزد که با شلاق نیز همراه بوده است.

داریوش پادگان و نظام وظیفه را در ایران پایه گزاری کرد و به مناسبت آن تمام جوانان چه فرزند شاه و چه فرزند وزیر باید به خدمت بروند و تعلیمات نظامی ببینند تا بتوانند از سرزمین پارس دفاع کنند.

داریوش برای اولین بار در ایران وزارت راه- وزارت آب -سازمان املاک -سازمان اطلاعات- سازمان پست و تلگراف (چاپارخانه) را بنیان نهاد.

اولین راه شوسه و زیر سازی شده در جهان توسط داریوش ساخته شد.

در طول سلطنت داریوش بزرگ ۲۴۲ حکمران بر علیه او شورش کرده بودند و او پادشاهی بوده که با ۲۴۲ مورد شورش مقابله کردو همه را بر جای خود نشاند و عدالت را در سرتاسر ایران بسط داد. او در سال آخرپادشاهی به اندازه ۱۰ میلیون لیره انگلستان ذخیره مالی در خزانه دولتی بر جای گذاشت.

داریوش در سال ۵۲۱ قبل از میلاد فرمان داد :من عدالت رادوست دارم ، از گناه متنفرم و از ظلم طبقات بالا به طبقات پایین اجتماع خشنود نیستم.

اولین سیستم استخدام دولتی به صورت لشگری و کشوری به مدت ۴۰سال خدمت و سپس بازنشستگی و گرفتن مستمری دائم را کورش بزرگ در ایران پایه گذاری کرد

.

آیا میدانید حذف بخش هخامنش از کتاب درسی تاریخ به تصویب رسید!!!

آیا میدانید فرزندان ما دیگر حتی اسم کوروش بزرگ را نخواهند شنید!!!

آیا میدانید چند سال دیگر ، با نابودی کامل تخت جمشید باید سپاسگذار کشورهایی چون فرانسه باشیم که چندی از تخت جمشید را در موزه های خود حفظ کردند!!!

آیا میدانید 29 اکتبر روز جهانی کوروش بزرگ است و این روز فقط در تقویم ایران نیست!!!

نظر

در حال کار...
                                X