کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صبح به صبح به جز خودمون که اهل خانواده ی بورسی هستیم، نگاه کنید ببینید چند نفر مهمون داریم :) بی تردید هیج جا به جز بورسی نمیتونستم با این همه آدم کار بلد بورس آشنا بشم....هیج جا با این حجم از جوونای تحصیل کرده و خوب نمیشد آشنا شد که سر و کارشون با بورس باشه....
یکی اطلاعیه ها رو از روی کدل منتقل میکنه، یکی تحلیل تکنیکال ارائه میده، یکی زیر و زبر بنادی سهم رو بیرون میکشه، یکی از اشتباهات بورسیش واسه تجربه ی دیگران میگه، یکی شعر به اشتراک میذاره وووووو البته یکی هم از خودروی 14000 هزارتومنی میگه که دور هم شاد باشیم....:)
از گردانندگان و همه ی اعضای خانواده ی بورسی نهایت قدر دانی رو دارم
ممنون از همتون از کاربر شبندر که من صبح به صبح دنبالش میگردم تا علیرضا جمالی
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
خواستم قدردانی کنم از تلاشهای مدیران سایت و بنیانگذاران آن که چنین محیط خوب و گرمی را فراهم ساخته اند. @};-@};-@};-
امیدوارم همیشه سربلند و پیروز باشند.
[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر