کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنده هم سومین سال تاسیس سایت وزین بورسی را خدمت دوست خوبم جناب مهندس جمالی و همچنین مدیران محترم
این سایت و نیز به کاربران و اعضاء محترم که مالکین واقعی این فروم میباشند تبریک عرض می نمایم .
به امید آینده ایی بهتر و درخشان تر برای همه دوستان ... @};- @};- @};- @};-
سالروز تولد سایت را بر تمامی دست اندر کاران سایت و اعضای آن تبریک میگم بخصوص اساتیدی که صادقانه وقت میگذارند وپاسخگوی سوالات ما مبتدیان هسنتد ونهایت تلاش را برای آموزش میگذارند همیشه سلامت وشادکام باشید . @};-
مدیران محترم سایت بورسی...........
و همه دوستان و همکاران گرامی.................
صمیمانه سومین سالگرد تولد این تالار را تبریک عرض نموده و تداوم موفقیت و سلامتی همگان را از حضرت احدیت خواستارم..............
من هم به نوبه خود سه ساله شدن سايت بورسي را به همه مديران پرتلاش و كاربران فهيم سايت تبريك عرض مي كنم.
سايت بورسي در اين مدت توانسته با كيفيت سايت و مطالب آن ناشي از تلاش مديران و مطالب ارزشمند كاربران به جايگاه ممتازي در فضاي مجازي در بين سايتهاي بورسي برسد. اميدوارم در ادامه پرقدرت تر از گذشته اين راه را ادامه دهد.
موفق باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
باز یکرنگی ، یکپارچگی و باز شکوه و تولد چون همیشه و البته زیباتر از همیشه زیرا اینبار صحبت از تولدی هست که به واسطۀ متولد شدن سایت وزین بورسی تعداد زیادی از دوستان با سواد ، فهیم و دوست داشتنی را دور خود جمع کرده تا همگی در کنار هم سهمی در رشد اقتصادی کشور عزیزمان و تعالی فرهنگ سهامداری و سرمایه گذاری داشته باشند .
بسیار خوشحالم که در جمع گرمتان هستم .
به همۀ مدیران ، زحمتکشان و کاربران فهیم سایت بورسی تبریک و خدا قوّت عرض می کنم .
نظر