کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
62 کشته و زحمی، نتیجه ی شادی مردم عراق پس از شکست تیم فوتبال ایران!
علی التمیمی استاندار بغداد، با محکوم کردن این حادثه، از بازماندگان خواست از شلیک کنندگان شکایت کنند تا در اختیار دستگاه قضایی قرار بگیرند.
الشرق الاوسط نوشت: بر اثر شلیک تیرهوایی در جشن خوشحالی مردم عراق، دو نفر کشته شدند.
به گزارش پایگاه خبری «تیک»، بعد از پیروزی دیروز تیم ملی فوتبال عراق در برابر تیم ملی فوتبال ایران، مردم شهرهای مختلف عراق برای ابراز شادمانی به خیابان ها ریختند و بر اثر شلیک گلوله در شهرک صدر، شرق بغداد، شصت نفر زخمی و دو نفر کشته شدند.
علی التمیمی استاندار بغداد، با محکوم کردن این حادثه، از بازماندگان خواست از شلیک کنندگان شکایت کنند تا در اختیار دستگاه قضایی قرار بگیرند.
براساس این گزارش، ایران در چارچوب مسابقات جام ملتهای آسیا با عراق بازی کرد و در ضربات پنالتی از این کشور شکست خورد.
گروه ورزشي: روزنامه خبرورزشی در مقدمه مصاحبه با علي پروين نوشت: پروین قبل از این دیدار حساس مرحله یک چهارم نهایی در گفت وگویی عنوان کرد: «سرنوشت مسابقه ایران و عراق در ضربات پنالتی مشخص می شود» که همین اتفاق هم افتاد. این موضوع بهانه ای شد برای مصاحبه با سلطان:
**علی آقا! خوبید؟
-به به طرفدار کروش! چه خبر؟!
**طرفدار کروش؟!
-آره دیگه! به هر حال شما طرفدار کروش هستین دیگه (با صدای بلند می خندد!)
**علی آقا، ما طرفدار حق هستیم. انصافاً حمله به کارلوس کروش در این شرایط کار درستی است؟
-به نظر من اگه قرار باشه یه مربی خارجی دیگه بیارن، همین کروش بهترین مربی واسه ایرانه... وقتی گزارشگر تلویزیونی حین بازی به به و چه چه می کنه و بعد از حذف تیم ملی می یاد و 2 هزار تا ایراد از کارلوس کروش می گیره، دیگه چی می شه گفت؟!
**حالا ما طرفدار کروش، بی تعارف تیمی را در فوتبال ایران سراغ دارید حدود 90 دقیقه 10 نفره برابر حریف بازی کرده باشد و 2 بار گل بخورد، جبران کند و به بازی برگردد؟
-10 نفره که شدند، خیلی خوب بازی کردند. دست کروش و بچه های تیم ملی درد نکنه. در مجموع هم تیم ملی بد نبود حالا 2، 3 تا ایراد هم کروش داره که باید اصلاح بشه. حالا می تونم ایراداش رو بگم؟!
**بفرمایید. چه کسی بهتر از شما؟
-یادتون نیست؟ ما یه کلمه گفتیم تعطیلی 55 روزه لیگ کار درستی نیست، شما پریدید به من، علی کریمی هم پرید به من و ... من که حرف بدی نزدم. اتفاقا کروش رو هم دوست دارم. بارها گفتم کارش رو بلده اما اشکال از فدراسیونه. باید فدراسیون، کروش رو کنترل کنه، نه اینکه این مربی، فدراسیون رو بچرخونه. همین طور یه مربی ایرانی جوون و شناخته شده هم بایستی کنارش باشه.
**خیلی ها هم اعتقاد دارند باید در فدراسیون فوتبال تغییراتی ایجاد شود؟
-آفرین! وقتی آقای کفاشیان نمی تونه پول بیاره و دیروز هم به یکی از خبرگزاری ها گفته پول پاداش و سفر تیم ملی رو حسین هدایتی می ده، خب بهتره که کفاشیان بره دیگه.
**درباره داوری بنجامین ویلیامز چه نظری دارید؟
-خداوکیلی خیلی نامردی کرد. اصلا نمی دونم چرا پولادی رو اخراج کرد!
**از پولادی هم بعید بود با تجربه جام جهانی و با توجه به اینکه یک کارت زرد هم داشت، با گلر حریف قاطی شود.
-ببین همه کسانی که فوتبال بازی کردن، خوب میدونن، وسط مسابقه خون به مغز بازیکن نمی رسه. مطمئنم مهرداد هم حواسش به کارت زرد نبوده وگرنه اون کار رو نمی کرد. خیلی حیف شد. اگه مهرداد توی زمین بود، عراقی ها نمی تونستن ما رو ببرن. البته یه ایراد دیگه هم به کروش دارم.
**بفرمایید؟
-ما نباید جلوی قطر، بحرین و امارات اون طوری دفاع می کردیم. ما هم می تونستیم با 2 مهاجم بازی کنیم. مگه عراق جلوی ما 2 مهاجمه بازی نکرد؟! به خدا خیلی لجم گرفت وقتی این پیرمرده، کاپیتان عراق اسمش چی بود؟
**یونس محمود؟
-آره، این یونس محمود چیپ زد و خیلی بد بود. باید اون توپ رو علیرضا حقیقی می گرفت. البته علیرضا گلر خوبیه و توی این جام هم عالی بود ولی توی ضربات پنالتی نتونست مثل همیشه باشه. حقیقی جهت دو، سه تا ضربه رو تشخیص داد و به طرف توپ رفت. البته پنالتی روی شانسه دیگه.
**اول مصاحبه پرسیدیم از کجا می دانستید بازی به پنالتی می کشد اما جواب ندادید.
-اتفاقا 7، 8، 10 دقیقه از بازی که گذشت، توی خونه هم به بچه هام گفتم این بازی به پنالتی می کشه، چون فوتبال عراق خیلی شبیه ماست. اونا هم گردن کلفتن.
**راستی پورعلی گنجی و وریا غفوری بازیکنان جوان تیم ملی که شما همیشه از آنها تعریف کردید هم جلوی عراق عالی بودند.
-ماه بودن! هر دوتاشون و حتی اون سردار آزمون. دم کروش گرم که این جوونا رو با خودش به استرالیا برد و به فوتبال ملی مون معرفی کرد. به خدا با دیدن فوتبال این پسره وریا غفوری، عشق کردم.
**صحبتی که مطرح می شود احتمال حضور مربی ایرانی بالای سر تیم ملی است.
-فقط این جواب رو به شما بدم و تکرار کنم که اگه قرار باشه مربی خارجی بیاریم، همین کروش بمونه بهتره.
اتفاقا به شخصه آرزو دارم عراق بازی رو ببره و مثل چند سال قبل بتونه قهرمانم بشه.ببازن هم چیزی ازشون کم نمیشه با این شرایطی که دارن!
واقعا با این شرایطی که کشورشون داره اینطور بازی کردنشون عالیه.جنگ داخلی-عملیاتهای تروریستی مداوم مثل بمب گذاری-عدم وجود امکانات مناسب-نداشتن لیگ مناسب و........
با این شرایط چطور اینها تونستن چند سال قبل قهرمان جام ملتها بشن؟! اونم بعد اشغال کشورشون؟!
تیم ما که هم که 40 ساله فقط درجا میزنه و تا میخوای انتقاد کنی برخی زمین و زمانو بهم میدوزن در جهت حمایت از یه مشت زیر توپ زن مایه دار!
پیش به سوی صعود به جام جهانی 2018 روسیه!(و دوباره حذف مفتضحانه در مقدماتی!)
بعدش هم جام ملتهای بعدی و.........:))
اتفاقا به شخصه آرزو دارم عراق بازی رو ببره و مثل چند سال قبل بتونه قهرمانم بشه.ببازن هم چیزی ازشون کم نمیشه با این شرایطی که دارن!
واقعا با این شرایطی که کشورشون داره اینطور بازی کردنشون عالیه.جنگ داخلی-عملیاتهای تروریستی مداوم مثل بمب گذاری-عدم وجود امکانات مناسب-نداشتن لیگ مناسب و........
با این شرایط چطور اینها تونستن چند سال قبل قهرمان جام ملتها بشن؟! اونم بعد اشغال کشورشون؟!
تیم ما که هم که 40 ساله فقط درجا میزنه و تا میخوای انتقاد کنی برخی زمین و زمانو بهم میدوزن در جهت حمایت از یه مشت زیر توپ زن مایه دار!
پیش به سوی صعود به جام جهانی 2018 روسیه!(و دوباره حذف مفتضحانه در مقدماتی!)
بعدش هم جام ملتهای بعدی و.........:))
امیدوارم کره لهشون کنه و وضعشون همیشه بدتر از قبل باشه لیاقتشون همینه
وطن پرستی شما جای تقدیر داره عکس پروفایلتو پرچم عراق بذاری هومنایی که بعد بازی بدترین توهین هارو کردن به ایرانی ها البته
امیدوارم کره لهشون کنه و وضعشون همیشه بدتر از قبل باشه لیاقتشون همینه
وطن پرستی شما جای تقدیر داره عکس پروفایلتو پرچم عراق بذاری هومنایی که بعد بازی بدترین توهین هارو کردن به ایرانی ها البته
اینکه واقعیاتو بگی چه ربطی به وطن پرستی داره؟!بنده راجب تیمشون صحبت کردم.حالا یه عده توهین کردن چه ربطی به موضوع داره؟
سوالم بی جواب موند!
اینکه به جای دیدن واقعیات دنبال حاشیه سازی باشیم دردی ازمون دوا نمیکنه.نتیجشم میشه 40 سال عدم نتیجه گیری در مسابقات.در این 40 سال چه مقامی کسب کردن که لیاقت حمایت داشته باشن؟!
البته فرار از واقعیات در خون ما ایرانیاست!چه در سیاست چه در زندگی چه در بورس وچه در ورزش و.......
مدافع ایرانی غلط میکنه وقتی تیم از حریف جلو هست و خودشم یه کارت داره میره تو شکم دروازه بان حریف که بهانه بده دست داور برا اخراجش.مدافع تیم غلط میکنه جلوتر از مهاجم تیم بازی بکنه!و.....
حالا باز بیایین بگین باختمون تقصیر داور بود!مگر نمیگین تیمشون ضعیف بود؟ تیم ضعیفو با 10 نفر هم میشه برد.کما اینکه هر بار عقب افتادیم سریع گل مساویو زدیم.عراقیا گفتن 10 نفره بریم تو دروازمون دفاع کنیم؟! اگر تیممون عین آدم به بازی ادامه میداد براحتی بازیو میبرد. نه اینکه بعد 10 نفره شدن به فکر پنالتیا باشیم اونم با یه دروازه بان فاقد مهارت در زمینه پنالتی و.........
بگذریم
قصد ادامه بحث رو ندارم
امیدوارم روزی فرا برسه در زمینه فوتبال هم شایسته سالاری جایگزین روند فعلی بشه.در همین کشور اگر بگردن استعدادهایی میشه پیدا کرد که بشه در چند سال بعد باهاشون براحتی به فکر صعود به مراحل بالاتر جام جهانی باشیم.واقعا جای شرمساریه تیم یه کشور جنگ زده قهرمان جامی میشه که ایرانیا 40 ساله در حسرتشن.
نه اینکه به جایی برسیم در مقابل تیم یه کشور جنگ زده دنبال بهانه عدم نتیجه گیری تیممون باشیم!
اگرچه این بحث های ما ره به جایی نداره ولی من هم گریزی به این باخت زده باشم:
تقریبن هزار سالِ !که ما داریم همین بحثا رو راجع به فوتبالمون میکنیم و هیچ چیزی هم درست نمیشه!
-مدریت فوتبال دستِ فوتبالی های تحصیل کرده نیست
-باشگاهها ورزشگاه و زمین چمن اختصاصی ندارن ولی میلیارد میلیارد دارن که بدن بازیکن رانتی بخرن!
-فساد هم که الا ماشااللهِ و بیداد میکنه.....توو این مملکت استعداد زیادِ.نمونه ش همین پور علی گنجی که از یکی از روستاهای اطرافِ بابل اومده،در صورتیکه تمرکز "مخصوصا" روی شهرای بزرگ و بدتر از اون،روی زد و بندِ!
-باشگاه ها اکثرن دولتی هستن و بدتر از اون،الان هم که میخوان به اصطلاح خصوصی سازی کنن، خریدارها آدمهایی امثال هدایتی ها هستن که با توجه به منابع اصلی کسب درآمدشون،وضعیت روشنی در آینده نخواهند داشت!و در صورت تحویل باشگاه به این آقایون،احتمال به بحران مجدد افتادنِ باشگاهها در آینده هست
-یک نفر هم که در ای اف سی نداریم که از حقوق ما دفاع کنه!
...........
دیگه بگذریم از اینکه به قولِ Naruto مدافع چرا باید وقتی تیم جلوِ،از فروارد تیم جلوتر باشه و با بازیکن درگیر بشه!
علی پروین گفته توو زمین خون به مغز بازیکن نمیرسه!!!........برین چند پست بالاتر بخونین!......
یکی نیست بگه خب کسی که خون به مغزش نمیرسه چطوری میدونه وظیفه و پستش چیه!...بنده نمیدونستم آقای پروین بورد تخصصی در هماتولوژی و مغز و اعصاب داره!
.....
به نظرم علت اینکه ما اکثرن نتیجه گرا شدیم در این سالها، این نیست که نمیخوایم فوتبالمون به صورت بنیادی و ساختارمند اصلاح بشه......بلکه از بس ضربه خوردیم و حذف شدیم و امیدمون رو به اصلاح و تغییرات بنیادی از دست دادیم،میخوایم دستکم نتیجه رو داشته باشیم!
تاریخ! اثبات کرده که همه ی اینایی که من نوشتم در مدت یکی دو هفته بعد از هر تورنومنتی در محافل مختلف بحث میشه و به فراموشی سپرده میشه!
........
متاسفانه بیش از اینکه ما استعدادهامون رو از دست داده باشیم، و یا جام رو از دست داده باشیم...داریم اعتماد به نفسمونو از دست میدیم و اینو میشه توو تک تکِ بازیهای تیم دید.....
الان گزارشگرا موقع گل به بحرین و امارات آنچنان حسی القا میکنن که انگار استرالیای 98 رو بردیم!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
اینکه واقعیاتو بگی چه ربطی به وطن پرستی داره؟!بنده راجب تیمشون صحبت کردم.حالا یه عده توهین کردن چه ربطی به موضوع داره؟
سوالم بی جواب موند!
اینکه به جای دیدن واقعیات دنبال حاشیه سازی باشیم دردی ازمون دوا نمیکنه.نتیجشم میشه 40 سال عدم نتیجه گیری در مسابقات.در این 40 سال چه مقامی کسب کردن که لیاقت حمایت داشته باشن؟!
البته فرار از واقعیات در خون ما ایرانیاست!چه در سیاست چه در زندگی چه در بورس وچه در ورزش و.......
مدافع ایرانی غلط میکنه وقتی تیم از حریف جلو هست و خودشم یه کارت داره میره تو شکم دروازه بان حریف که بهانه بده دست داور برا اخراجش.مدافع تیم غلط میکنه جلوتر از مهاجم تیم بازی بکنه!و.....
حالا باز بیایین بگین باختمون تقصیر داور بود!مگر نمیگین تیمشون ضعیف بود؟ تیم ضعیفو با 10 نفر هم میشه برد.کما اینکه هر بار عقب افتادیم سریع گل مساویو زدیم.عراقیا گفتن 10 نفره بریم تو دروازمون دفاع کنیم؟! اگر تیممون عین آدم به بازی ادامه میداد براحتی بازیو میبرد. نه اینکه بعد 10 نفره شدن به فکر پنالتیا باشیم اونم با یه دروازه بان فاقد مهارت در زمینه پنالتی و.........
بگذریم
قصد ادامه بحث رو ندارم
امیدوارم روزی فرا برسه در زمینه فوتبال هم شایسته سالاری جایگزین روند فعلی بشه.در همین کشور اگر بگردن استعدادهایی میشه پیدا کرد که بشه در چند سال بعد باهاشون براحتی به فکر صعود به مراحل بالاتر جام جهانی باشیم.واقعا جای شرمساریه تیم یه کشور جنگ زده قهرمان جامی میشه که ایرانیا 40 ساله در حسرتشن.
نه اینکه به جایی برسیم در مقابل تیم یه کشور جنگ زده دنبال بهانه عدم نتیجه گیری تیممون باشیم!
شک دارم تا حالا لگد به توپ زده باشید از اطلاعات فوتبالی شما همین بس که عراق جنگ زده(که حقشونه)20بازی تدارکاتی داشته ما 2تا
تبریک میگم تیمتون از کره2-0 باخت
سوالاتتون رو کودک5ساله هم مطرح نمیکنه این نشون میده شما از فوتبال فقط بازی تو پلی استیشن رو یاد گرفتید کمی اطلاعات داشتید جواب شمارو میدادم اما عمرا فوتبالی باشی و بدونی10 نفره80 دقیقه 2بار جبران کردن یعنی چی
من ایرانیم برعکس شما
شک دارم تا حالا لگد به توپ زده باشید از اطلاعات فوتبالی شما همین بس که عراق جنگ زده(که حقشونه)20بازی تدارکاتی داشته ما 2تا
تبریک میگم تیمتون از کره2-0 باخت
سوالاتتون رو کودک5ساله هم مطرح نمیکنه این نشون میده شما از فوتبال فقط بازی تو پلی استیشن رو یاد گرفتید کمی اطلاعات داشتید جواب شمارو میدادم اما عمرا فوتبالی باشی و بدونی10 نفره80 دقیقه 2بار جبران کردن یعنی چی
من ایرانیم برعکس شما
کریستیانو رونالدوی عزیز ممنون بابت جوابای پربارتون!
بی شک مالدیو هم بازی تدارکاتی بیشتر داشته باشه پس حتما ما رو میبره!
امیدوارم مراسم استقبال از قهرمانانتونو در بازگشتشون از دست ندی ایرانی جان!
کریستیانو رونالدوی عزیز ممنون بابت جوابای پربارتون!
بی شک مالدیو هم بازی تدارکاتی بیشتر داشته باشه پس حتما ما رو میبره!
امیدوارم مراسم استقبال از قهرمانانتونو در بازگشتشون از دست ندی ایرانی جان!
چرا که ن همون مالدیو زمانی17 میخورد الان1 میخوره فوتبال شما مربوط به 80سال چیشه
چشم طرفدار عراق من حتما یه خسته نباشید به کیروش خارجی که تعصب و غیرتش از خیلی ها بیشتر بود میگم همونطور بازیکنهای تیم
چرا که ن همون مالدیو زمانی17 میخورد الان1 میخوره فوتبال شما مربوط به 80سال چیشه
چشم طرفدار عراق من حتما یه خسته نباشید به کیروش خارجی که تعصب و غیرتشاز خیلی ها بیشتر بود میگم همونطور بازیکنهای تیم
کی روش و یا هر مربی خارجی تعصب و غیرتش اول به دلارهایی که تو قرارداد می بنده،هست.
برادر مگه یادتون نیست بعد از جام جهانی ،کی روش چند ماه فقط بخاطر افزایش مبلغ قرارداد ،فدراسیون فوتبال رو هی می پیچوند،یادتون نمیاد؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر