جام ملتهای آسیا 2015

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mamadzar
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 396

پاسخ : جام ملتهای آسیا 2015

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    همه حق اظهار نظر در مورد تیم ملی رو دارند ،حالا شما با تمسخر بگید کارشناس شده اند.
    من یه عمر فوتبال نگاه کرده ام و اینقدر دانش فوتبالی دارم که بدونم چه تیمی خوب بازی میکنه چه تیمی بد.
    علی دایی و قلعه نویی چه ربطی به نظرات ما داره رو متوجه نشدم.بمن چه اونا چیکار میکنند یا کرده اند .من در مورد تیم ملی و عملکرد اون با نظر خودم اظهار نظر میکنم.
    سجاد جان اولا که من اگر مخاطب خاصی داشتم یا پست های خاصی مد نظرم بود نقل قولشون می کردم، عرض بنده کلی بود .

بله حق با شماست، ما در اظهار نظر راجع به همه چی آزاد هستیم ولی اگه به شکل اظهار نظر باشه نه بحث کارشناسی . به نظر من یکی از آفت های رفتاری جامعه ما اینه که ما در همه موارد خودمون رو کارشناس می دونیم ! تصادف که میشه همه کارشناس بیمه و پلیس میشن، کشور میره تو رکود همه کارشناس اقتصادی میشن، تیم والیبال میبازه همه کارشناس والیبال میشن ! من مشکلی با نظر دادن ندارم ولی یه موضوعیم هست، میگن قبل از نظر دادن در مورد راه رفتن یه نفر، یه بار با کفشش راه برید !
    موضوع دیگه ای که واقعا رو اعصابه ، تو کل جامعه هم پخشه اینه که ما کلا تو خونمون نیست به افراد متخصص اعتماد کنیم ! اصلا کاری به فوتبال ندارم، توی یه شرکتو در نظر بگیرید، مدیره باید در مورد همه چی نظر بده و تو کار همه دخالت کنه، از دربان گرفته تا مهندساش!

ربط آوردن اسم علی دایی و قلعه نوعی هم به صحبت های شما و دوستان اینه که شما این بحثو مطرح کردید که مربی خارجی برای پول فقط کار می کنه ! من حرفم اینه که مگه ایرانیه برای چیزه دیگه ای کار می کنه ! همین علی دایی 10 برابر کیروش تا الان از سیستم فوتبال ایران کنده ، چرا کسی صداش در نمیاد !

با اینکه پروینم دوستان مسخره کردن، به نظرم نظراتش متعادلتره بقیه مربیای ایرانه تو این قضیه ( البته اگه قدیم فحش داده من بیخبرم ! :D )

به هر حال قصدم توهین و تمسخر کسی نبود اگرم کسی این حسو کرده بنده عذر میخوام .

موفق باشید
    وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1153

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
      سجاد جان اولا که من اگر مخاطب خاصی داشتم یا پست های خاصی مد نظرم بود نقل قولشون می کردم، عرض بنده کلی بود .

بله حق با شماست، ما در اظهار نظر راجع به همه چی آزاد هستیم ولی اگه به شکل اظهار نظر باشه نه بحث کارشناسی . به نظر من یکی از آفت های رفتاری جامعه ما اینه که ما در همه موارد خودمون رو کارشناس می دونیم ! تصادف که میشه همه کارشناس بیمه و پلیس میشن، کشور میره تو رکود همه کارشناس اقتصادی میشن، تیم والیبال میبازه همه کارشناس والیبال میشن ! من مشکلی با نظر دادن ندارم ولی یه موضوعیم هست، میگن قبل از نظر دادن در مورد راه رفتن یه نفر، یه بار با کفشش راه برید !
      موضوع دیگه ای که واقعا رو اعصابه ، تو کل جامعه هم پخشه اینه که ما کلا تو خونمون نیست به افراد متخصص اعتماد کنیم ! اصلا کاری به فوتبال ندارم، توی یه شرکتو در نظر بگیرید، مدیره باید در مورد همه چی نظر بده و تو کار همه دخالت کنه، از دربان گرفته تا مهندساش!

ربط آوردن اسم علی دایی و قلعه نوعی هم به صحبت های شما و دوستان اینه که شما این بحثو مطرح کردید که مربی خارجی برای پول فقط کار می کنه ! من حرفم اینه که مگه ایرانیه برای چیزه دیگه ای کار می کنه ! همین علی دایی 10 برابر کیروش تا الان از سیستم فوتبال ایران کنده ، چرا کسی صداش در نمیاد !

با اینکه پروینم دوستان مسخره کردن، به نظرم نظراتش متعادلتره بقیه مربیای ایرانه تو این قضیه ( البته اگه قدیم فحش داده من بیخبرم ! :D )

موفق باشید
      گفتم که دوستان متاسفانه سطح فنیشون در حد بازی های محلات هم نیست
      اما جالبتر گیر دادن به پول کیروشه آقا جون ایشون به دلار میگیرن تقصیر اون چیه پول مملکت ما هی این ور اونور میشه

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post

موفق باشید
        @};-@};-@};-

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
        اما جالبتر گیر دادن به پول کیروشه آقا جون ایشون به دلار میگیرن تقصیر اون چیه پول مملکت ما هی این ور اونور میشه
        متاسفم براتون
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hanny
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 395

استرالیا 2 امارات0

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
            نه اینکه شما بازیکن تیم ملییییی:))
            به جا توهین به دیگران شما یه عکس فوتبالی نه ورزشی با شورت ورزشیت نشون بده شاید ما ارشاد بشیم!
            پر پر 24 سال بیشتر نداری اومدی واسه خودت دور برداشتی هر کی ندونه خیال میکنه نسبت نزدیک با کیروش داری که اینطور واسه یه اجنبی دل میسوزونی!ایرانی اصیل/.:blinksmiley.:/
            مردک چند میلیون دلار گرفته واسه ترکیب 1-2-7 دفاعیش!
            فرقیم نداره تیم مقابلش آرژانتین باشه یا بحرین:D
            جالبه بازیکنای تیمش بعد دو سال مربیگیرش هنوز نمیتونن سه تا پاس سالم بهمدیگه بدن!احتمالا تو اروپا پاس دادن جزو فوتبال نیست:))
            جام جهانی که بین 4 تیم چهارم شدیم! و جام ملتها هم همون اول کار غزل خدافظی سر دادیم!!! عجب نتایج درخشانی! تیم بدون مربی هم بود همین نتایجو میگرفت :))شایدم بهتر!
            کاش اینجا هم عین عربستانیا بودن که تا تیمشون دو بازی نتیجه نگرفت از دم مربیش بگیره پرتش بکنه بیرون!شاید حداقل بعد 40 سال بتونیم به فینال جام ملتها برسیم(قهرمانی پیشکششون!):))
            همه هدفشون کسب عنوان یا صعود فینال تو جام های معتبره.اینجا ملت دلشونو خوش کردن به کسب رکورد چند بازی بدون باخت مقابل چند تیم ضعیف که اکثرا تو رنکینگ فیفا 150 به بعدن:))
            بیجهت نیست که 40 سال فقط درجا میزنیم و در مقابل ژاپنیها که 20 سال قبل هر دفعه از ایران 3 تا 4 تا میخورد میاد در این 20 سال اینقدر پیشرفت میکنه که 4 بار قهرمان جام ملتها میشه و اون نتایج عالی رو تو جام جهانی میگیره!
            بهرام شفیع هم یادش بخیر که ژاپنیا رو روبات صدا میکرد با فوتبال ماشینی!
            هییییییییییی!

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

جهانبخش: کی‌روش همدلی و یکپارچگی را به تیم ملی تزریق کرد

مهاجم تیم ملی فوتبال معتقد است که حضور کارلوس کی‌روش باعث ایجاد همدلی و یکپارچگی میان تمام اعضای تیم شد.

به گزارش ایسنا، علیرضا جهانبخش پس از بازگشت تیم ملی از استرالیا در جمع خبرنگاران در فرودگاه بین‌المللی با دفاع از عملکرد تیم ملی گفت: در این جام خیلی خوب بازی کردیم و حق‌مان رفتن به مراحل بالاتر بود ولی متاسفانه کارمان با عراق به ضربات پنالتی کشید و در پایان بخت با ما یار نبود و از دور رقابت‌ها کنار رفتیم.

وی درباره عملکرد خود در این جام نیز خاطرنشان کرد: مطمئنا به عنوان یک فوتبالیست از عملکرد خودم راضی نیستم و فکر می‌کنم می‌توانستم بهتر از این باشم. دیدگاه کی‌روش استفاده از بازیکنان جوان بود و من هم سعی کردم در دقایقی که در بازی حضور داشتم بهترین فرم خودم را ارائه کنم.

جهانبخش با اشاره به این که تمام اعضای تیم یکدل و یکپارچه در این جام حضور پیدا کردند، افزود: همین یکپارچگی و همدلی باعث شد تا مردم از کار ما راضی باشند و فکر می‌کنم با این کار توانستیم دل مردم را شاد کنیم. من از همه هواداران تشکر می‌کنم که سعی می‌کنند پشتیبان ما باشند.

مهاجم تیم ملی درباره عملکرد کی‌روش نیز اضافه کرد: فکر می‌کنم این یکدلی و یکپارچگی که در میان بچه‌ها بود به خاطر حضور کی‌روش در کادر فنی بود. مردم نیز از او راضی‌اند و می‌خواهند کی‌روش در تیم ملی بماند.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

غفوری: کاملا آماده کمک به تیم ملی بودم/ همه کمک کنند کی‌روش بماند

مدافع ملی پوش تیم فوتبال سپاهان گفت: من کاملا آماده بودم تا به تیم ملی کمک کنم ولی در نهایت مردم و کارشناسان باید درباره عملکرد من نظر بدهند.

وریا غفوری پس از بازگشت تیم ملی از استرالیا در فرودگاه امام خمینی در گفت و گو با ایسنا درباره جام ملت‌های آسیا و بازی های تیم ملی خاطرنشان کرد: بازی‌های خوبی را در این جام به نمایش گذاشتیم و تنها بازی با عراق بود که طبق پیش‌بینی‌ها انجام نشد و متاسفانه باعث شد تا از دور رقابت‌ها کنار برویم. ضمن اینکه اشتباه محرز داوری نیز مزید بر علت شد تا زودتر از موعد به خانه برگردیم.

وی درباره عملکرد خودش در این جام نیز افزود: به نظرم مردم باید نظر بدهند که بازی‌هایمان رضایت بخش بوده است یا خیر. من صددرصد آماده بودم تا به تیم ملی کمک کنم ولی کارشناسان باید بگویند که من در این امر موفق بوده‌ام یا خیر؟

مدافع راست تیم ملی و تیم فوتبال سپاهان با تاکید بر اینکه باید کی‌روش در تیم ملی حفظ شود گفت: همه باید کمک کنند تا کی‌روش در تیم ملی بماند.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

آذری: فوتبال ما جزیره‌ای اداره می‌شود/ کی‌روش باید بماند

مدیر عامل باشگاه ذوب آهن اصفهان معتقد است که عدم آگاهی مدیران و مدیریت جزیره ای است که فوتبال ما را اذیت می‌کند، نه بازیکن و کی‌روش. او همچنین می‌گوید که کفاشیان به هیچ عنوان نباید کی‌روش را بر کنار کند.

سعید آذری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا، مدیریت ناآگاه و جزیره‌ای را علت ناکامی فوتبال ما در سطح ملی و باشگاهی دانست و اظهار کرد: این کارلوس کی‌روش و باشگاه‌ها نیستند که فوتبال ما را اذیت می‌کنند، بلکه عدم آگاهی در زمینه مسائل فنی، مدیریتی و تاکتیکی، علم روز فوتبال دنیا، قوانین بین‌المللی حاکم بر نقل و انتقالات و نداشتن اطلاعات کافی از فوتبال بین‌المللی باعث عدم پیشرفت ما شده است.

وی با بیان این که مقصر اصلی مدیران باشگاه‌ها و مسوولان فدراسیون فوتبال و کسانی که این مدیران را منصوب می‌کند هستند، خاطر نشان کرد: آدم‌هایی وارد فوتبال می‌شوند که حتی قوانین پیش پا افتاده را نمی‌دانند.

آذری درباره دلایل حذف تیم ملی از جام ملت‌های آسیا با اشاره این که نباید در این برهه به دنبال مقصر بگردیم، افزود: ما همیشه به دنبال این هستیم که اتفاقی بیافتد و به دنبال مقصر آن اتفاق بگردیم. این کار اشتباهی است که سال‌های سال است به آن تن می دهیم.

مدیر عامل باشگاه ذوب آهن اصفهان با اشاره این که نباید در این زمینه قضاوت شهودی داشته باشیم، اضافه کرد: عوامل بسیاری در ناکامی فوتبال و عدم موفقیت در جام ملت‌های آسیا دخیل هستند. معتقدم که باید کار پژوهشی انجام شود. یکی از کارهایی که من خودم در طول چند سال تجربه مدیریتی بر آن تاکید داشته‌ام، ثبات است.

وی در این باره ادامه داد: این که ما یک روز برانکو را بیاوریم و روز دیگر کی روش؛ دردی از ما دوا نمی‌کند. رفت و آمدها نه تنها چیزی به فوتبال ما اضافه نمی‌کند، بلکه باعث به هم ریختگی و اختلاف سلیقه خواهد شد. معتقدم که باید در این زمینه آسیب شناسی و کار پژوهشی و علمی صورت بگیرد.ولی به طور کل از شواهد بر می‌آید که ما در بحث‌های استراتژیک فوتبال در مباحث منفی و اداره فوتبال و در زمینه برگزاری مسابقات باشگاهی دچار مشکل هستیم.

آذری با بیان این که فوتبال ما در دنیا یک «ساختار خاص» دارد و به همین دلیل به گونه‌ای «خاص» هم اداره می‌شود، گفت: متاسفانه ما با یکسری قوانین من در آوردی فوتبال‌مان را اداره می‌کنیم.

مدیر عامل باشگاه ذوب آهن با اشاره به محکومیت باشگاه پرسپولیس به پرداخت حق رشد پیام صادقیان و امتناع این باشگاه از پرداخت این مبلغ، خاطر نشان کرد: همین موضوع به خوبی نشان می‌دهد که اصلا در زمینه رشد و پرورش بازیکن نیز کار نکرده‌ایم، چرا که از قوانین بین‌المللی حاکم بر این موضوع ناآگاهیم.

وی حمایت از کارلوس کی‌روش را وظیفه کنونی رییس فدراسیون فوتبال دانست و افزود: من به جای کفاشیان بودم کی‌روش را حفظ و شرایط را برای کار او تسهیل می‌کردم.

آذری همچنین با حمایت از کارلوس کی‌روش ادامه داد: در کجای فوتبال ما بازیکنی مثل عمر عبدالرحمن، ها‌فبک میانی امارات، تربیت کرده‌ایم. به نظرم کی‌روش مربی بزرگی است و بهترین‌ها را انتخاب کرد و به جام ملت‌های آسیا برد.

وی در ادامه با اشاره به صحبت‌های امیر قلعه‌نویی مبنی بر این که تیم ملی«پلان B»نداشته است، افزود: این که برخی می گویند تیم ملی پلان B نداشت، معتقدم پلان B نیاز به بازیکن شاخص و ابزار لازم دارد. ما حتی برای برگزاری بازی‌های تدارکاتی هم مشکل داشتیم و همین تعداد بازی‌های تدارکاتی را هم خود کی‌روش فراهم کرد.

آذری در این باره اضافه کرد: من به آقای کفاشیان توصیه می‌کنم به هیچ عنوان کادرفنی تیم ملی را تغییر ندهد و به جای آن به سمت تغییرات گسترده در مدیریت فدراسیون قدم بردارد. عیب کفاشیان این است که از مشاوره متخصصان و عاشقان فوتبال استفاده نمی‌کند؛ نه تنها این کار را انجام نداده است، بلکه از کسانی در کنار خود استفاده کرد که ضعیف‌ترین آدم‌ها در حوزه مدیریت فوتبال هستند.

مدیر عامل باشگاه ذوب آهن با تاکید بر لزوم تغییرات در ساختار فدراسیون، خاطر نشان کرد: من تاکید دارم که رییس فدراسیون از کارلوس کی‌روش یک برنامه چهار ساله بگیرد و مکانیسم‌های تسهیل کننده را برای او فراهم کند. این که کی‌روش برای ما بازی تدارکاتی فراهم کند یک فاجعه است. این وظیفه رییس و مغز فنی فدراسیون یعنی دبیر کل است. هر چند باید ما محدودیت‌ها در این زمینه را نیز از زبان آنها بشنویم.

آذری تلاش برای حذف غوغاسالاری از فوتبال را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: ما باید از آدم‌های متخصص و دلسوز استفاده کنیم تا زمانی که فوتبال ما عاری از غوغاسالاری نشود و این شرایط مدیریتی بر آن حاکم است، فوتبال ما هیچ پیشرفتی نخواهد داشت.

وی در واکنش به انتقادات تند حمید درخشان از سرمربی تیم ملی نیز گفت: نمی خواهم خیلی در این مورد صحبت کنم. به هر حال این صحبت‌ها در همه جای دنیا وجود دارد ولی اگر انتقادات پشتوانه علمی داشته باشم قابل پذیرش است.

آذری در بخش دیگری از صحبت هایش بر لزوم استقلال سازمان لیگ تاکید کرد و افزود: تا زمانی که قرار باشد فوتبال باشگاهی ، توسط فدراسیون اداره شود ، شرایط بهتر از این نخواهد شد. کفاشیان باید به طور کامل فوتبال باشگاهی را رها کند و تمام تمرکز خود را بر برنامه‌ریزی برای تیم ملی بگذارد. من بارها گفته ام که نمی‌شود نایب رییس فدراسیون فوتبال ، رییس سازمان لیگ فوتبال باشد.

وی در این باره ادامه داد: همه مجموعه‌ فوتبال ، تاج را به عنوان یک آدم کار بلد قبول دارد. آنچه که دوستان به عنوان شرکت سازمان لیگ از آن نام می‌برند و می گویند که سهام دار دارد، قابل قبول نیست. ما در فوتبال دنیا یکسری اسناد برنامه ای داریم و یکی از مبانی و ضرورت‌های برنامه‌های استراتژیک توجه به اسناد برنامه ای است. اسناد برنامه ای در فوتبال دنیا لیگ‌هایی مثل انگلیس، ایتالیا، آلمان و ... هستند. ما باید توجه کنیم که چگونه این کشورها در برگزاری لیگ موفق بوده‌اند. باید توجه کرد که نقش فدراسیون‌ها در این کشورها یک نقش کاملا نظارتی است.

آذری گفت: فدراسیون فوتبال، می خواهد برنامه‌ریزی ، اجرا، نظارت و ... را برعهده داشته باشد. و این موضوع باعث می‌شود که تمرکز فدراسیون روی تیم ملی کاملا از بین برود. به کفاشیان چه ربطی دارد که در باشگاه چه اتفاقی می‌افتد؟ او باید تمام هم و غمش را بر روی رشد و سازماندهی فوتبال کشور و برنامه‌ریزی برای فوتبال ملی بگذارد.

مدیر عامل باشگاه ذوب آهن با اشاره به این که باید یک سازمان مستقل با نام «ایران لیگا» یا هر نام دیگر تاسیس شود تا کار برنامه‌ریزی و اجرای لیگ برتر را برعهده بگیرد، خاطر نشان کرد: مسئولان فدراسیون می گویند که سازمان لیگ یک شرکت خصوصی است که من اصلا این را نمی‌پذیرم. باید یک ساختار، سندیکا و یا یک اتحادیه بزرگ که یک شرکت سهامی خاص است و سهامداران آن باشگاه‌ها خواهند بود، تاسیس شود تا درباره مسابقات باشگاهی برنامه‌ریزی انجام دهند و رییس فدراسیون در این زمینه تنها نقش نظارتی داشته باشد.

آذری در بخش دیگری از صحبت‌هایش بار دیگر به انتقادات مطرح شده از عملکرد کارلوس کی‌روش و حواشی به وجود آمده بعد از حذف از جام ملت ها اشاره کرد و به ایسنا گفت: به طور کلی من حمله کردن به یکدیگر را کاری خارج از شئونات و غیر اخلاقی می دانم . خصوصا وقتی این اتفاق میان افراد یک صنف جریان دارد؛ این موضوع باعث دل زدگی هر چه بیشتر مردم از فوتبال می‌شود. به هر حال همه می دانند کی‌روش در چه سطحی است و سایر مربیان ایران در چه سطحی قرار دارند. کدام مربی ایرانی توانایی‌های او را دارد؟ بازیکنان متوجه می‌شوند که مربیان داخلی ما توانایی‌های کی‌روش را در زمینه تمرین دادن تیم، روانشناسی و فیزیولوژی تمرین و مسائل دیگر ندارند.

وی در ادامه با بیان این که رسانه‌ها باید در زمینه کار تحقیقاتی و پژوهشی و آسیب شناسی ناکامی فوتبال ایران در سطح ملی و باشگاهی پیش قدم باشند، خاطر نشان کرد: من از شما اصحاب رسانه‌ می خواهم که با کمک تیم‌های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاهی ، مشکلات مدیریتی در فوتبال ما را بررسی کنید. این تنها راه موفقیت ما است. سازمانی که تفکر راهبردی نداشته باشد مفید نخواهد بود.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

کفاشیان: تغییرات جدید در فدراسیون خواهیم داشت/ قرارداد کی‌روش تا جام‌جهانی است

رییس فدراسیون فوتبال گفت: درباره ادامه همکاری با سرمربی تیم ملی فوتبال امروز یا فردا جلسه ای را با کی روش برگزار می کنیم.

به گزارش ایسنا، علی کفاشیان بعد از سمینار نواب رییس در فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران درباره برگزاری این سمینار تصریح کرد: با توجه به تغییراتی که در مدیریت فوتبال بانوان رخ داده است تصمیم گرفتیم سال 93 برای دومین بار جلسه ای را با هیات های استانی برگزار کنیم تا درباره برنامه های مورد نیاز برای سال آینده بررسی هایی صورت بگیرد. خیلی خوشحال شدیم که این جلسه با حضور معاونت وزیر ورزش در امور بانوان صورت گرفت.

کفاشیان ادامه داد: در سالی که گذشت بانوان در سطح آسیا دو رویداد بزرگ را پشت سر گذاشتند و توانستند در همه آنها به مراحل بالا صعود کنند و سال آینده نیز با 8 کشور برتر آسیا برای صعود به جام جهانی فوتبال رقابت می کنیم و نزدیک ترین برنامه تیم های فوتبال بانوان نیز انتخابی المپیک است که امیدوارم بتوانیم در آنها موفق باشیم.

کفاشیان درباره وضعیت همکاری فدراسیون فوتبال با کارلوس کی روش تصریح کرد: امروز یا فردا جلسه ای را با کی روش برگزار می کنیم و برنامه های جام جهانی او و شرایط و عملکرد تیم ملی را مورد ارزیابی قرار می دهیم. قرارداد ما با کی روش تا جام جهانی است و امیدوارم ابزارهای لازم برای ادامه همکاری با او فراهم شود.

او همچنین درباره فسخ قرارداد کارلوس کی روش اظهار کرد: اگر فدراسیون فوتبال به صورت یک جانبه قرارداد او را فسخ کند ما مجبور هستیم یک سال دستمزد او را کامل پرداخت کنیم.

رییس فدراسیون فوتبال درباره صحبت هایی که درباره غیر قانونی بودن مجمع فدراسیون صورت می گیرد، گفت: مجمع ما قانونی تشکیل شد و برای تعیین حسابرس مصوبه ای داشتیم که باید صورت می گرفت که خوشبختانه اعضا نیز این کار را انجام دادند. کمیته تنظیم مقررات فدراسیون نیز این موضوع را رسیدگی می‌کند.

او درباره برکناری نبی و احتمال جایگزین اسدی به جای او تصریح کرد: ما یک سری برنامه هایی داریم که منتظر بودیم تیم ملی از جام ملت ها برگردد. قطعا در آینده تغییراتی نیز خواهیم داشت و ظرف چند روز آینده مشخص می شود که نبی حفظ یا برکنار می شود. دکتر اسدی نیز یکی از افرادی هستند که در ورزش فعالیت زیادی داشتند و ما روی او نگاهی داریم و تصمیم داریم در فدراسیون از او استفاده کنیم.

کفاشیان در پاسخ به سوال ایسنا درباره اینکه گفته می شود فدراسیون نتیجه اعتراض به حضور بازیکن دوپینگی عراق در بازی برابر ایران را می دانست اظهار کرد: ما از رای AFC خبر نداشتیم و کاری که انجام دادیم کاملا قانونی بود. ما مدارک مستند را به AFC ارسال کردیم و از این به بعد نیز پیگیر هستیم.

او درباره این که اگر بازیکن عراق دوپینگی بود چرا در بازی برابر کره به میدان رفت، گفت: به همین دلیل می گویم که قطعا اعتراض ما در آینده نیز پیگیری می شود چرا که ما مطمئن هستیم او دوپینگی بوده و نباید بازی می کرده است.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

محصص: نباید با حب و بغض درباره کی‌روش حرف زد/ فرگوسن از چه کسی تمجید کرد؟

کارشناس و آنالیزور فوتبال ایران و مدرس AFC می‌گوید، باید به جای هجمه به کی‌روش به فکر کارهای سازنده او در فوتبال در ایران و معرفی یک نسل جدید به تیم ملی باشیم.

مرتضی محصص در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد دیدارهای ایران در جام ملت‌های آسیا و بحث‌هایی پیش آمده در روزهای اخیر درباره سرمربی تیم ملی، اظهار کرد: تمامی دیدارهای جام ملت‌های آسیا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند و به هیچ عنوان نباید هیچ حریفی را دست کم بگیریم و کی‌روش هم در جام ملت‌های آسیا کار دشواری داشته است.

او ادامه داد: تیم ملی ایران در گروه دشواری قرار گرفته بود و هر سه تیم حریف ایران دیدار مقابل ما را مانند دیدار در فینال می‌دانستند. حتی سرمربیان تیم‌های فوتبال بحرین و قطر پیش از جام ملت‌های آسیا، بازی مقابل تیم ملی ایران را مهم‌تر از فینال جام ملت‌های آسیا می‌دانستند.

این کارشناس و آنالیزور فوتبال ایران با بیان این که حریفان ایران هزینه‌های بسیاری را برای ارتقای سطح فوتبال خود کرده بودند، گفت: این امر نشان دهنده قدرت ایران در فوتبال ایران است که حریفان از بازی مقابل ما می‌ترسیدند. تیم‌هایی همچون قطر، امارات و بحرین هزینه‌های زیادی را برای حضور قدرتمند در جام ملت‌های آسیا کرده‌اند، ولی باز هم توانستیم آنها را شکست دهیم.

محصص خاطرنشان کرد: تیم امارات یک تیم یک دست در جام ملت‌های آسیا است. خوب بودن این تیم هم به دلیل در کنار هم حضور داشتن بازیکنانش از رده‌های پایه در کنار یکدیگر است. اماراتی‌ها بازی‌های تدارکاتی بسیاری را تا پیش از جام ملت‌های آسیا برگزار کرده بودند و همین هم سبب تقویت آنها شده بود.

این مدرس AFC با بیان این که تیم ملی فوتبال بحرین هم همیشه در برابر ایران عملکرد خوبی را داشته، گفت: دیدار مقابل بحرین همیشه از دشواری خاصی خود برخوردار بوده است. این تیم از نظر سرعت و تکنیک عملکرد خوبی دارد و از توان بالایی برخوردار بود.

او اضافه کرد: قطر هم یکی از تیم‌هایی پرهزینه در جام ملت‌های آسیا بود. این تیم با برگزاری دیدارهای تدارکاتی زیاد و هزینه‌های بالا در حال ارتقای سطح فوتبال خود در آسیا است.

محصص افزود: دیگر تیم‌های قطر، امارات و بحرین را نمی‌توان به عنوان تیم‌های درجه دوم آسیا در نظر گرفت. این تیم‌ها با برنامه‌ریزی مناسب در سال‌های اخیر توانسته‌اند سطح فوتبال خود را ارتقا دهند.

این کارشناس و آنالیزور فوتبال ایران با تمجید از عملکرد ایران در مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا، اظهار کرد: ملی‌پوشان ایران با داشتن یک سرمربی سرشناس شرایط ویژه‌ای را در جام ملت‌های آسیا داشتند و با حضور کارلوس کی‌روش حرکت رو به جلویی داشته باشد.

محصص ادامه داد: ایران با داشتن تاکتیک دفاع و ضد حمله عملکرد موفقی در مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا داشت. البته برخی از همان ابتدا نگران اول نشدن ایران در گروهش و مصاف با ژاپن بودند، ولی فراموش نکنیم تیمی که برای قهرمانی می‌جنگد نباید از مصاف با هر حریفی هراس داشته باشد.

این مدرس AFC با بیان این که ایران در مرحله گروهی به مصاف سه حریفی رفت که از نظر قدرت به یکدیگر نزدیک بودند، گفت: امارات، قطر و بحرین هر سه از نظر فوتبالی به هم نزدیک بودند. نکته قابل ‌توجه هم استفاده هر سه تیم از مربیان عربی بود که سبب ارتباط نزدیک‌تر بازیکنان و کادرفنی است.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود اضافه کرد: ما روزهای حساس را در فوتبال ایران سپری می‌کنیم. متاسفانه در روزهای اخیر برخی مطالب ناشایستی را به کی‌روش روا می‌دارند که چندان اخلاقی نیست. ما باید از تعصب دور شویم و انتقادات سازنده و البته همراه با راهکار را ارائه دهیم.

محصص با بیان این که من برای تمامی منتقدین کی‌روش احترام قائل هستم، گفت: امیدوارم منتقدان کارلوس کی‌روش لابلای صحبت‌های خود راهکاری را نیز بیان کنند. نباید کسی نسبت به کارلوس کی‌روش با حب و بغض حرف بزند و اگر قرار به انتقاد است، باید انتقادی مطرح شود که فوتبال ایران را به پیش ببرد.

این کارشناس و آنالیزور فوتبال ایران در مورد قیاسی که برخی از بازی ایران در جام جهانی و جام ملت‌های آسیا انجام می‌دهند نیز اضافه کرد: ما در جام جهانی با نیجریه قهرمان جام ملت‌های آفریقای، آرژانتین یکی از بهترین تیم‌های جهان و بوسنی و هرزگوین با داشتن تعداد زیادی بازیکن مطرح بازی کردیم.

او افزود: ما در جام جهانی در گروه ساده‌ای قرار نگرفته بودیم. کی‌روش می دانست که ایران در انتقال از حمله به دفاع دچار مشکل است و به همین خاطر سیستم بازی خود را طوری تنظیم کرد که کمتر گل بخوریم. آیا ما شیوه دیگری برای بازی کردن داشتیم؟ دیدیم که با کوچک‌ترین تغییر جلوی بوسنی و هرزگوین سه گل خوردیم.

محصص با بیان این که کسانی که از کارلوس کی‌روش انتقاد می‌کنند باید جایگاه این سرمربی را نیز بدانند، گفت: چه کسی همراه با الکس فرگوسن توانست سه بار منچستریونایتد را قهرمان کند؟ الکس فرگوسن از چه کسی تعریف و تمجید کرد؟

این مدرس AFC خاطرنشان کرد: ما دو بار در برابر عراق نتیجه باخته را به تساوی کشاندیم آن هم در شرایطی که 10 نفره بودیم. حتی در این جام دیدیم که ژاپن هم در ضربات پنالتی از امارات شکست خورد، ولی کسی در ژاپن عزای عمومی اعلام نکرد.

او با بیان این که نباید نسبت به کی‌روش کینه ورزی کنیم، ادامه داد: کی‌روش حتی اگر از فوتبال ایران برود باز هم می‌تواند در یک تیم معتبر با قرارداد زیاد حضور پیدا کند. کی‌روش به جوانانی همچون مرتضی پورعلی گنجی، وحید امیری، سردار آزمون، رفیعی و ... استعدادهای زیادی را به فوتبال ایران معرفی کرد. ای کاش به جای شمشیر کشیدن علیه کی‌روش به کارهایی که او برای فوتبال ایران انجام داده هم توجه می‌کردیم.

محصص تصریح کرد: در حالی که تیمی همچون ژاپن بلافاصله بعد از حذف از جام ملت‌های آسیا به فکر چهار سال آینده خود است، برخی در ایران بلافاصله شروع به تخریب کی‌روش کردند. ما باید با حضور این نسل جدید در فوتبال ایران به فکر بازی در برابر تیم‌های طراز اول جهان باشیم.

این مدرس AFC با بیان این که حتی اگر از یتم‌های طراز اول جهان شکست سنگین بخوریم به نفع فوتبال ایران است، گفت: برای مثال ما می خواهیم به مصاف تیم ملی سوئد برویم که حتی اگر با پنج گل هم شکست بخوریم باز هم به نفع فوتبال ایران است.

او اضافه کرد: با نمایش خوبی که در جام ملت‌های آسیا داشتیم اعتبار خوبی برای فوتبال ایران کسب کردیم و باید به فکر روزهای آینده باشیم.

این کارشناس و آنالیزور فوتبال ایران در پایان خاطر نشان کرد: بهتر است به جای هجمه به کارلوس کی‌روش به کارهای او و ثمرات این مربی برای فوتبال ایران فکر کنیم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

محمود گودرزی عنوان کرد:
                        توانمندی فوتبال ایران همین است/ اگر تیمی قوی باشد داور تاثیری ندارد

وزیر ورزش و جوانان ضمن تاکید بر ضرورت تغییر مدیریت، مربیگری و آموزش‌ها در فوتبال می‌گوید اگر یک تیم فوتبال برتر باشد، قضاوت داور عملکرد آنرا تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود گودرزی در گفتگو با واحد مرکزی خبر درباره ارزیابی‌اش از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام ملت‌ها و حذف از این مسابقات با باخت مقابل عراق تصریح کرد: به نظرم سطح فوتبال ما همین است. به نظر شما داور کجا می‌تواند در یک بازی اعمال نظر کند؛ جایی که تیم برتر و یا همسطح حریفش باشد.

وی با انتقاد ضمنی از عملکرد تیم ملی، افزود: اگر تیم برتر باشد که تحت تاثیر قضاوت داور قرار نمی‌گیرد. حالا باید منتظر نظر کارشناسان باشیم.

وزیر ورزش با بیان اینکه سال‌های سال است که این روند در فوتبال ایران وجود دارد و این اندازه فوتبالمان است، گفت: توانمندی فوتبال ما همین است. باید ریشه‌ای تر کار شود تا تیم ملی در نسل بعد و پنج، شش سال دیگر بتواند یک پله بالاتر برود. باید ساختار مدیریت، مربیگری، آموزش و موارد دیگر تغییر کند و نگاه‌ها هم از نتیجه گرایی عوض شود. ما نیازمند دید بلندمدت و علمی هستیم.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

امیر قلعه نویی عنوان کرد:
                          وقتی آزمون 15 سالش بود به او بازی دادم/ لیگ برتر کیفیت بالایی دارد!

سرمربی تیم فوتبال استقلال با انتقاد از جوی که علیه مربیان ایرانی بوجود آمده، به درخشش سردار آزمون در تیم ملی اشاره کرد و گفت: این بازیکن را خودم به اردوی سپاهان در ترکیه بردم و به او بازی دادم!

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین امروز سه شنبه تیم استقلال در خصوص میزان آمادگی آبی پوشان پایتخت عنوان کرد: تیم ما در این مدت سه قسمت بود. یک قسمت که در اختیار تیم ملی بود. یک بازیکن در تیم امید داشتیم و دو سه بازیکن هم مصدوم بودند. در این مدت تقریبا با 10 بازیکن تمرین کرده بودیم.

وی اضافه کرد: حرف و حدیث زیاد است و برخی از دوستان هم خودشان را به نوعی برای مسئولان سازمان لیگ شیرین کرده‌اند. آیا بین تیمی که اصلا بازیکن ملی ندارد و تیمی که 5 بازیکن ملی دارد نگاه یکسانی باید به آنها باشد؟ این دوستان هر وقت بازیکن ملی داشتند و تمرینات را با نصف تیم برگزار کردند بیایند اظهار نظر کنند.

سرمربی استقلال ادامه داد: بازیکنان ملی ما امروز به تمرینات آمده‌اند. آنها هنوز هم در فضای تیم ملی قرار دارند. هم برد وجود داشته و هم باخت. از طرفی 7/5 ساعت اختلاف زمان با استرالیا و جود داد. چطور تاج و بهروان توقع دارند که بازیکنان ما در عرض سه روز برای بازی در لیگ آماده شوند؟

قلعه نویی در بخش دیگری از حرف‌هایش تاکید کرد: آیا این نگاه به استقلال عدالت گونه است؟ پس چرا تیم ملی به خاطر اختلاف ساعت چند روز زودتر رفتند؟ آقایان با من مشکل دارند و استقلال را می زنند. در همین بازی‌های آسیایی دیدیم که مربیان را به خاطر اعتراض جریمه کرده‌اند. اگر حرف بزنیم که نمی شود؛ حرف هم نزنیم اینطوری رفتار می کنند. تیمی که در 50 روز گذشته با 11 بازیکن تمرین کرده است باید در 9 روز آینده سه بازی برگزار کند. این چه عدالتی است؟ اگر من 22 بازیکن داشتم ما هم از این برنامه حمایت می‌کردیم.

وی درباره حضور بازیکنان جوان در تیم ملی، گفت: برای ورود به تیم ملی کیفیت در لیگ هم مهم است. وریا غفوری، احسان حاج صفی و مرتضی پورعلی گنجی بازیکنان شاخص تیم ملی بودند که از دل همین لیگ به تیم ملی دعوت شدند. البته همه بازیکنان تیم ملی از سردار آزمون گرفته تا بزرگترشان خوب بودند ولی این سه بازیکن عملکرد بهتری داشتند و از دل همین لیگ به تیم ملی رفتند.

سرمربی استقلال با اشاره به بی انگیزگی امیرحسین صادقی در اردوی تیم ملی تاکید کرد: امیرحسین صادقی در جام ملت‌ها چند دقیقه برای تیم ملی بازی کرد؟ مگر صادقی بیشتر از 3 دقیقه بازی کرد؟ شاید اگر امیرحسین صادقی در اردوی قبلی به تیم ملی دعوت نمی‌شد این برای او تلنگری بود و انگیزه بیشتری پیدا می‌کرد. این طوری هم به نفع تیم ملی بود و هم به نفع استقلال. آنها در نهایت به حرف من رسیدند.

وی همچنین گفت: هر مربی ساده و معمولی هم این چیزها را می‌داند. مگر ما چه انتقادی کردیم. ما گفتیم شانس هم در نتایج تیم ملی دخیل بوده است. در مسابقاتی مثل لیگ که طولانی مدت است کیفیت مهم است ولی در تورنمنت‌هایی مثل جام جهانی یا جام ملت‌ها، شانس مهم است!

قلعه‌نویی خاطرنشان کرد: مگر همین ژاپن در جام ملت‌ها نباید 5 گل به امارات می‌زد و به نیمه نهایی می‌رفت؟ همانطور که گفتم شانس در تورنمنت مهم است. در فینال جام جهانی هم دیدیم که آرژانتین بهترین بازی‌اش را به نمایش گذاشت و آلمان هم ضعیف‌ترین. ولی در نهایت این آلمان بود که قهرمان شد.

سرمربی استقلال افزود: آقای هلسینکی راجع به شاخصه‌های مربیگری صحبت می‌کرد و می‌گفت مربی باید شانس هم داشته باشد. ژاپن از فوتبال آسیا بالاتر است ولی در جام ملت‌ها حذف شد چون شانس نداشتند!

وی با انتقاد از کسانی که از وی و حمید درخشان انتقاد کرده‌اند، گفت: چهار روز است که رادیو ورزش هر جایی رسیده، هر چه دلش خواسته به ما گفته است. چطور مجری برنامه‌ای که خودش پا به توپ نزده حق دارد در حمایت از آقایان حرف بزند ولی حمید درخشان که خودش کاپیتان تیم ملی و یکی از پرافتخارترین بازیکنان ایران بوده نمی‌تواند در این باره حرف بزند؟ آیا این است عدل و عدالت؟

سرمربی استقلال در پاسخ به سئوالی مبنی بر میزان آمادگی ملی پوشان این تیم و هاشم بیگ زاده، گفت: شما می دانید هاشم چه وضعیتی دارد؟ من که از وضعیت او خبر ندارم. فقط می دانم گچ دست هاشم 5 روز پیش باز شده و با تیم ملی هم تمرین کرده است. آنها روز گذشته به ایران آمدند و وقتی هم دکتر تماس گرفت همه آنها خواب بودند! الان هم که سر تمرین نیامده‌اند.

قلعه نویی در ادامه مجددا نسبت به موضع گیری هایی که در چند روز گذشته نسبت به نتایج تیم ملی فوتبال ایران وجود داشته است، گفت: این رفتارهایی است که ما می بینیم. بعد هم که مربی ایرانی را مچاله می کنند و هر طور که بخواهند در رسانه ملی حرف می زنند. مگر لیگ ما از لیگ عراق ضعیف تر است؟ لیگ ما این همه کیفیت دارد و قطعا از لیگ کشوری مثل عراق بالاتر است.

وی به حضور درخشان سردار آزمون در تیم ملی اشاره کرد و گفت: همین سردار وقتی 15 سالش بود خودم او را دو بار با تیم سپاهان به اردوی ترکیه بردم و جلوی دو تیم روسی به او بازی دادم. 10-15 بازیکن تیم ملی در دوره های مختلف شاگردان خودم در تیم های مس، سپاهان، تراکتورسازی، استقلال بودند که من به آنها میدان دادم! می توانید زنگ بزنید و از خود سردار بپرسید که او را کنار سپاهان تمرین دادم و همان طور که گفتم در ترکیه برای ما بازی کرد.

سرمربی استقلال ادامه داد: لیگ ما جزو لیگ های خوب فوتبال است ولی دارند ایران و ایرانی را تحقیر می کنند. خود من هم می دانم که تنها مشکل لیگ ما زیرساخت های ضعیف است.

قلعه نویی در پایان خاطر نشان کرد: مگر کریم باقری، علی دایی و علی کریمی از کجا آمده اند؟ امثال وحید هاشمیان، مهدی مهدوی کیا و خداداد عزیزی که از فضا نیامده اند. آنها از دل همین لیگ برای فوتبال ایران افتخارآفرینی کردند. حالا چرا ایران و ایرانی را تحقیر می کنند.

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

حالا با اینترپُل دنبال پولادی بگردید

تیم ملی هم به تهران بازگشت و همان‌ گونه که بسیاری ‌حدس می‌زدند، مهرداد پولادی را به ‌همراه نداشت و حالا مسئولانی که برای رفتن پولادی به استرالیا پادرمیانی کرده بودند، مانده‌اند و دستانی خالی و افکار عمومی که از آغاز کار با بخشش‌های اینچنینی مخالفت کرده بودند!

به گزارش «تابناک»، پرونده مهرداد پولادی، بازیکن متخلفی که مثل تعداد زیادی از فوتبالیست‌های متخلف دیگر با اسناد جعلی به کارت پایان خدمت رسیده بود، روز به روز ابعاد عجیب‌تری به خود می‌گیرد و هم‌اکنون با پایان ‌کار تیم ملی در استرالیا، علاوه بر تبعات سنگین برای خودش، پای خیلی از مسئولان مملکتی را هم به میان کشید؛ همان افرادی که در آستانه اعزام تیم ملی به استرالیا بر خلاف نظر افکار عمومی و با نادیده گرفتن قانون برای مدت کوتاهی از اقدام قانونی علیه این بازیکن متخلف دست کشیدند و حالا که مرغ از قفس پریده، نشسته‌اند و از مراحل قانونی پیگیری این پرونده ‌می‌گویند.

پس از رسانه‌ای شدن ماجرای کارت‌های پایان خدمت، سازمان نظام وظیفه وارد کار شد و با ابطال کارت‌های جعلی برای تعدادی از متخلفان، برگه اعزام به خدمت صادر کرد که بنا به گفته سردار موسی کمالی، بسیاری از آن‌ها این روز‌ها دوره آموزشی‌شان هم به پایان رسیده است؛ هرچند همچنان اخباری مبنی بر اعزام چهره‌های سر‌شناس این پرونده به پادگان‌ها منتشر نشده و ‌‌نهایت کاری که شده، تغییر تیم این بازیکنان در لیگ بر‌تر به تیم‌های مثلا نظامی بود.

اما در میان سیل این اخبار بود که نام مهرداد پولادی هم به ‌عنوان یکی از متخلفان مطرح شد؛ متخلفی که بر خلاف دیگران، پیگیر کارش نشده ‌و سری به نظام وظیفه نزده بود و به مسئولانی که در حال پیگیری پرونده بودند، دهن کجی کرده بود. مهرداد پولادی تقریبا بعد از جام‌جهانی غیب شد تا اینکه سرانجام سر از قطر درآورد و در حالی که بازیکن پرسپولیس بود، در شرایطی عجیب و با پادمیانی فیفا به الشحانیه پیوست؛ کاری که صدای مسئولان پرسپولیس را هم درآورد.

خلاصه آنکه در روزهایی که افکار عمومی با حساسیت بالا مسأله کارت‌ پایان خدمت را پیگیری می‌کرد، خبر رسید که مهرداد پولادی با کارت پایان خدمت جعلی‌اش به همراه تیم ملی به اردوی پرتغال رفته ‌و به این ترتیب، اقدام فدراسیون ‌فوتبال در حمایت از یک بازیکن متخلف به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و به دنبال آن، خبر رسید که ‌پولادی از تیم ملی محروم شده است.

بعد از این محرومیت بود که مسئولان سازمان نظام وظیفه، بار‌ها و بار‌ها به رسیدگی قانونی به پرونده این متخلفان و در صدر آن‌ها مهرداد پولادی اشاره کردند؛ اما باز هم خبری نشد تا اینکه در آستانه جام ملت‌ها و حتی در حالی که یک روز قبل از اعزام تیم ملی به استرالیا سردار موسی کمالی از بخشیده نشدن پولادی سخن می‌گفتند، با پادرمیانی مقامات عالی رتبه کشوری، مهرداد پولادی به تیم ملی بخشیده شد تا به همراه این تیم به استرالیا برود.

در‌‌ همان روز‌ها هم این پرسش مطرح شد که این مسئولان بلند‌پایه چه تضمینی از این بازیکن متخلف گرفته‌اند که او را حتی‌ موقت و این گونه بخشیدند؟!

از سوی دیگر، بسیار روشن ‌بود، ‌پولادی که با یک قرارداد بزرگ و میلیاردی به الشحانیه رفته بود، چگونه بعد از پایان جام ملت‌‎‌ها با فسخ قرارداد، راهی تهران و احیانا پادگان‌ها خواهد شد؟ با اینکه شواهد خیلی روشن اعلام می‌کرد، ‌احتمال بازگشت مهرداد پولادی به کشور بعد از جام ملت‌ها پایین است، مسئولان او را به تیم ملی هدیه دادند و حالا آن‌ها مانده‌اند و افکار عمومی که از مسئولان پاسخ درست‌ می‌خواهند؛ آن هم در چنین مسأله مهمی که مردم احساس می‌کردند در حق آن‌ها اجحاف شده و در اجرای قانون ‌تبعیض قائل شده‌اند.

نکته جالب اینجاست که مسئولان در حالی این بخشش را شامل حال مهرداد پولادی کرده‌اند که او حتی یک ‌بار هم در ‌این ماجرا عذرخواهی نکرده ‌و حتی پس از پایان کار تیم ملی در استرالیا، از مسئولانی که از اعتبار و آبروی خود برای حضور او مایه گذاشته‌اند، هم تشکر نکرده تا دهن‌کجی خود را به این قضیه بیشتر از قبل نشان دهد.

حالا مسئولان از پیگیری قضایی این مسأله و به میان کشیدن پای اینترپُل برای بازگرداندن او به کشور سخن می‌گویند. اگر در وقت مقتضی این دوستان به وظایف قانونی خود به خوبی عمل می‌کردند و قانون را فدای مصلحت اندیشی‌ها نمی‌کردند و به افکار عمومی احترام می‌گذاشتند، شاید کار به اینجا نمی‌کشید که حالا بخواهند با اینترپُل پیگیر ماجرا باشند.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

فغانی داور فینال جام ملت‌های آسیا شد

عليرضا فغاني داور بين‌المللي کشورمان، ديدار نهايي جام ملت‌هاي آسيا بين استراليا و کره جنوبي را سوت مي‌زند.

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا فغانی روز شنبه 11 بهمن ماه فینال جام ملت های آسیا را بین دو تیم کره جنوبی و استرالیا قضاوت خواهد کرد. رضا سخندان و محمد رضا ابوالفضلی او را در این دیدار همراهی می‌کنند. داور چهارم این بازی فهد المرداسی از عربستان و ناظر بازی شمس المائدین سنگاپوری خواهند بود.

داور دیدار رده بندی هم نواف شکرالله از بحرین خواهد بود. همچنین ویلیامز داور استرالیایی و جنجالی هم داور چهارم آن بازی خواهد بود.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

دقیقه 42 ،

امارات 1 عراق 2

نظر

در حال کار...