شهادت سردار قاسم سلیمانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

پاسخ : شهادت سردار قاسم سلیمانی

سردار سرتیپ قاآنی به فرماندهی نیروی قدس سپاه منصوب شد

در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، سردار سرتیپ قاآنی با حکم فرمانده معظم کل قوا به فرماندهی نیروی قدس سپاه منصوب شد.
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Mahdi49
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 93

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      من الان با تمام دوستانم دارم صحبت می کنم.
      همه میگن چیزی نمیشه . باسلام واحترام تجربه نشون داده تواین مواقع ازبازارسازهاوحقوقی هامی خواهندکه ازبورس حمایت کنن نمونه اش موقع حمله به مجلس بودکه بورس سبزبودیاهرموقع تحریمی اعلام شده فرداش بورس سبزبود

فوقش بازار چند روز منفی بشه و سریع برمیگرده.
      سهام ارزنده تون رو از دست ندید.
      شاید عده ای از این که بازار منفی بشه سود می برند.
      همان سهام ارزنده ای که شما را تشویق به فروش می کنند را خریدارند.
      ازبورس حمایت می کنن وریزشی درکارنیست

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
        جواب مشخصه سوال نداره، خود شما بازار هسین!
        دوستانی که مثل من تازه کار هستن، اگر نقد باشن عمرا ورود کنند
        اگر سهامدار باشن صف فروش تشکیل میدن کسیم نیست که بخره

این ریسک بازار بوده که پذیرفتیم.، اعصاب خودتونم خورد نکنید، بازار شروع به ریزش میکنه، صندوق توسعه ملی و حقوقیا هم هر 15 درصد ریزش ی کچولو از صف فروشا بر میدارن

حدود 30 درصد کلیه سهام می ریزن، بقیه اش هم به تصمیم ایران بستگی داره، که تصمیم ایران هم احتمالا کشتن چنتا از فرماندهای تراز بالای آمریکا تو منطقه اس، که باید ببینیم از پسش بر میان یا نه

بعدش هم ممکنه تو عراق و سوریه بین ایران آمریکا جنگ کوچولو سر بگیره، بقیه دنیا میان وسط میگن صلوات بفرسین!

خلاصه اینکه بازار حداقل 30 درصد میریزه، با عادی شدن جنگ های کوچولو بین ایران و آمریکا، بورس مجدد راه خودشو در پیش میگیره

فعلا برنده کسیه که طلا خریده،

جو درگیری بین ایران و آمریکا تا سال دیگه ادامه داره، آهسته و پیوسته همدیگه رو میزنن، ولی خیلی ظریف و مویرگی

خوشا به سعادت سردار شهید، شهادتشان باعث همبستگی و یکپارچگی مجدد کشور شد. دوباره یادمون اومد که امنیت چقدر مهمه، فتنه ها خنثی شد.
        دوست گرامی 30 درصد ؟! یکمی کم تخمین نزدی؟ حالا که جا داشت بیشتر می گفتید. مثلاً 40 درصد /.:biggrinsmiley.:/
        سلام

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1837

در اصل توسط math79 پست شده است View Post
          من از سالهاست که سایت بورسی رو هر روز چک می‌کنم و نوشته های اکثر اساتید و می خونم .جناب بابک ۵۲ اکثر مطالبش در همین مورد بوده که جو بده به بازار و خروج از بازار . این نیز بگذرد.سران ما عاقل تر از این حرف‌ها هستند که دنبال جنگ باشند.
          سران شما عاقل نیستن
          اگر عاقل بودن امروز وضع مردم ایران این نبود
          تورمی داریم که کشورهای جنگ زده ندارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          سران شما مستاصل هستن چه در امور داخل کشور(نمونه اش رو در سیل و زلزله و حوادث طبیعی ببین)
          چه در امور بین المللی که می بینی

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• Dext3R
            عضو فعال
            • Oct 2018
            • 335

ایران به صلاحشه هیچ حرکتی نکنه که منجر به پیروزی دوباره ترامپ در سال آینده بشه. باید این مسئله رو با منطقی ترین حالت یعنی سیاسی ترین حالت کشش بده تا نزدیک انتخابات آینده آمریکا. همینکه ترامپ بابت ارسال نیروهاش به دور و بر کلی هزینه یعنی میلیاردها دلار هزینه متحمل بشه خودش بهترین حملس. نباید هیچ بهانه واهی دست آمریکا بدیم تا تمام سلاح هایی که بعد از جنگ جهانی دوم ساخته رو روی ما تست کنه. همینکه نیویورک آماده باش شده یعنی ترس از ایران. یعنی شروع ناامنی برای مردم آمریکا. پس اگه مردم دوباره ترامپ رو انتخاب کنن یعنی خواستار جنگ و ناامنی هستن و این محاله اتفاق بیوفته. بدترین تصمیم عجولانه ترین تصمیمه. لذا امیدوارم لیدرهای ما درک کنن که جنگ دوباره نزدیک و درون خاک ما قطعا ضررهای بسیار بیشتری برا ما داره.

نکته مهم : صف فروش بیشتر به معنی منفی های بیشتر است. پس لطفا آتش به مال خود و امثال خود نزنید.

نظر

• sooroosh1315
              ستاره‌دار (۲)
              • Oct 2019
              • 5358

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
              دوست گرامی 30 درصد ؟! یکمی کم تخمین نزدی؟ حالا که جا داشت بیشتر می گفتید. مثلاً 40 درصد /.:biggrinsmiley.:/
              خودم سهامدارم، سهامم یکم حبابیه :)
              50 درصدم می تونه تو دو هفته بریزه، سهم خودمو میگم

و میدونمم صف فروشش جمع نمیشه، وقتیم جمع بشه موقع رشد دوباره اش و شکستن سقفش هست

در کل نظرم اینه رها کنید، یکی دو هفته، بعد باز در شرایط نرمال تحلیل کنیم

در کل بورس مهم نیست در این مقطع، برای خودم، مثل این میمونه، پول تو ی گاوصندوق نسوز، داخل ی ساختمون در حال سوختن هس، باید صبر کنی ساختمون بسوزه، بریزه، سرد بشه، بعد بری دنبال صندوقت بگردی
              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• arman36
                ستاره دار(3)
                • Jan 2014
                • 962

دوستان یه سر به تاپیک جو بازار بزنید نوشته این ایدی بابک بالا اوردم که درست پارسال برج ۴ که بازار میخواست استارت بزنه همجا بوق زد بفروشید اما از همون موقع بازار تا برج۷ یعنی تا ۳ماه هروز مثبت بود و اکثر سهمها ۳برابر شدن
                برید خوب ببینید گول این ایدیها بحساب دلسوز رو نخورید

نظر

• آذرآبادگان
                  کاربر فعال
                  • Dec 2012
                  • 1140

یه نکته جالب در موضع گیریهای مقامات و سیاستمداران دنیا دیده میشه
                  اونم اینکه اون کسانی که این ترور رو کار درستی نمیدونند نحوه جمله بندی هاشون
                  طوری انتخاب شده که انگار دارن هندونه زیر بغل ایران میذارن و دارن ایران رو به واکنش
                  شدید تحریک و ترغیب میکنن

- اسرائیل : از جایی ضربه خواهیم خورد که اصلا فکرش و نکرده باشیم
                  - عراق : پایگاه های موشکی سپاه ایران در حالت آماده باش جنگی
                  - استونی : ایران گزینه های زیادی برای انتقام دارد چه مستقیم از آمریکا چه از متحدان آمریکا
                  - آلمان : ایران از جایی که آمریکا انتظارش را ندارد پاسخ خواهد داد
                  - رادیو فرانسه : تاریخ شاید از این روز به عنوان لحظه دگرگونی یاد کند
                  .
                  .
                  و هزار موضع مشابه ... دارن بصورت منسجم آتش معرکه رو داغ میکنن
                  در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• arman36
                    ستاره دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 962

چهلم سردار میوفته درست ۲۲ بهمن جالب نیست؟بنظرتون اتفاقی بود؟حرفه ای باشید همش برنامه ریزی شده و بازی سیاسی بوده

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                      خودم سهامدارم، سهامم یکم حبابیه :)
                      50 درصدم می تونه تو دو هفته بریزه، سهم خودمو میگم

و میدونمم صف فروشش جمع نمیشه، وقتیم جمع بشه موقع رشد دوباره اش و شکستن سقفش هست

در کل نظرم اینه رها کنید، یکی دو هفته، بعد باز در شرایط نرمال تحلیل کنیم

در کل بورس مهم نیست در این مقطع، برای خودم، مثل این میمونه، پول تو ی گاوصندوق نسوز، داخل ی ساختمون در حال سوختن هس، باید صبر کنی ساختمون بسوزه، بریزه، سرد بشه، بعد بری دنبال صندوقت بگردی
                      با احترام به نظر شما بعید میدانم بازار اینقدر اصلاح کنه حداقل در مورد سبد خودم که همشون از سهام بنیادی هستند مطمئن هستم که اگر این اتفاق بیفته از هر جا که بشه نقدینگی جور می کنم و همه زندگیم را به پای این سهام می ریزم چون ازشون مطمئن هستم و حبابی رشد نکرده اند !
                      سلام

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

توهم توطئه
                        چیزی که این روزها در میان مردم ایران به شدت بیداد می کند
                        همه چیز کار خودشونه :))
                        این جمله رو زیاد این روزها از ایرانی ها می شنویم.
                        در هر رخداد و حادثه کوچک و بزرگ این را می شونیم.
                        همه چیز کار خودشونه :))
                        توهم توطئه یک بحث روانشناسی است و اصلا سیاسی نیست.
                        در علم روانشناسی اثبات شده است. من کاری به سیاست ندارم اصلا
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14630

فردا هیچی نمیشه برید امشب راحت بخوابید
                          فردا صفهای فروش جمع میکنن و مجدد بالاتر به خودتون میفروشن
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• محمود گرگانی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 972

شاخص های بورس همچنان صعودی خواهد بود و بیشترین سود برای سهامداران میانمدتی و بلند مدتی است.هیچ بازاری توان رقابت با بورس را نخواهد داشت در شاخص کل تارگت هایی وجود دارد که اگر بنویسم فکر میکنید مخم تاب گرفته.
                            بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                            بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

خبر مهم............سازمان بورس در اقدامی هوشمندانه لحضاتی قبل از برگزاری جلسه ای با مدیران ویا نمایندگان ۵۰شرکت برتر و شاخص ساز بورس و مدیران ویا نمایندگان تمام شرکتهای بازارگردان خبر داد این جلسه احتمالا اواخر امشب ویا فردا صبح برگزار خواهد شد خداوردی در خصوص لزوم برگزاری این جلسه اعلام کرد برای حفظ دستاوردهای بورس که یکی از اهرمهای مبارزه اقتصادی میباشد تصمیم گرفته شد نهاد حمایت وتوسعه بورس با همکاری با شرکتهای شاخص ساز بورس و شرکتهای بازارگردان درجهت کنترل هیجانات ناشی از اقدام تروریستی آمریکا دربه شهادت رساندن سردار سلیمانی، در بازار سرمایه جلسه ای را برگزار کند بدین منظور از ساعتی قبل با مدیران تمام شرکتها شاخص ساز و شرکتهای بازار گردان برای برگزاری جلسه ای دراین خصوص هماهنگی صورت گرفته شده درخصوص فراهم نمودن امکان پرواز این مدیران به تهران با سازمان هواپیمایی هماهنگی لازم انجام شده
                              سلام

نظر

• امیر محمد ۲
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 789

نظر

در حال کار...
                                X