شهادت سردار قاسم سلیمانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meisam317
    ستاره دار(6)
    • Mar 2013
    • 639

پاسخ : شهادت سردار قاسم سلیمانی

?
    این عکس رو تو کانال توییتر بورس @twitter_bourse ; دیدم، تو بعضی از قسمتا عیب و نقص هایی داره که اگر ازشون چشم‌پوشی کنیم میشه گفت عکس کامل و درستی هست.
    با توجه به عکس تقریبا بیشتر اتفاق های سیاسی منجر به رشد شاخص شدن اما از اونجایی که اهالی بورس همیشه هیجانی عمل می‌کنن، واضحه که شنبه صبح اکثراً سهم هاشونو برای فروش بزارن و "احتمال" زیاد بازار فردا قرمزه(البته مدتیه که اهالی بورس هم به آگاهی لازم رسیدن و شاید هم اینطور نشه)، خود من هم با هیجانات همجهت می‌شم و فردا میخوام بفروشم و سیوسود کنم، ولی این نکته رو در نظر بگیرید که فردا اگه بازار منفی باشه میتونید با خرید یکسری سهم‌هایی که تازه قرمز شدن از آب گل‌آلود ماهی بگیرید!
    خودِ منم فردا فقط فروشنده نیستم و خرید هم قراره داشته باشم.
    البته امیدوارم شاخص این اتفاق رو بهونه نکنه و وارد اصلاح نشه که هممون به فنا میریم?
    .
    .
    ?نکته مهم اینکه احتمال واکنش هیجانی در روز آینده معاملاتی و حتی در هفته آینده دور از ذهن نیست و تحلیلها در هیجانات کلا پاسخ نخواهند داد چون بازار از علم به احساس سوییچ میکنه?
    سادتون باشه بازار جاییه که پول از جیب افراد عجول به جیب افراد صبور منتقل میشه، #وارن_بافت.
    .
    شما برای فردا چه تصمیمی دارید؟ خرید یا فروش؟ یا بیننده?؟
    〰️〰️〰️〰️〰️

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

خامنه ای امروز شخصا در جلسه محرمانه شورای امنیت ملی شرکت کرده است

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

سلام

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

از همه مسائل بورسی و سیاسی که بگذریم
          یه چیز برام خیلی عجیب بود و البته حس خیلی خوبی بهم داد.
          این که یک نفر چقدر باید محبوب باشد و چه سعادت بزرگی است این محبوبیت
          امروز صبح دیر از خواب بیدار شدم.
          همینجوری که هنوز در عالم خواب و بیداری بودم گوشیم و برداشتم یه چکی بکنم.
          واتساپ و باز کردم و رفتم سراغ وضعیت ها
          یهویی دیدم همه از دم یه عکس رو روی وضعیت هاشون گذاشتن
          تقریبا 90 درصد کانتکت های گوشیم که اهل وضعیت گذاشتن هستن و هر کدوم با هر تیپ شخصیتی و دیدگاه دینی و سیاسی و اعتقادی
          همه عکس سردار سلیمانی رو روی وضعیتشون گذاشته بودن.
          از اونجایی که من نه اهل اخبار نگاه کردن و نه کلا اهل دنبال کردن اخبار حتی در فضای مجازی هستم ...
          اسم سردار سلیمانی رو فقط از بردارم شنیده بودم همیشه و چهره شون چهره ی نبود که خوب بشناسم
          از تعجب داشتم شاخ در میاوردم که چی شد مردم ایران امروز سپاه دوست شدن.
          یکی از وضعیت ها رو باز کردم و با دیدن اسم سردار سلیمانی زیر عکس مو به تنم سیخ شد. برای لحظه ای غم بزرگی تمام وجودم رو گرفت.
          چون با همون تعریف های برادرم حس خوبی به سردار سلیمانی پیدا کرده بودم قبلاها
          بخاطر شجاعت شون
          چون من هیچوقت وارد مباحث سیاسی نمیشم و سعی می کنم از حرفهای دیگران تأثیری نگیرم.
          و گاهی برادرم ازم لجش می گیره که چرا بی تفاوتم. و چرا اهمیتی به حرفاش نمیدم.
          اما در مورد سردار سلیمانی وقتی برادرم ازش حرف می زد یه چیزی درونم نمی زاشت بی تفاوت باشم.
          خوشم می یومد گوش کنم. و گوش می کردم.
          امروز صبح
          و برای لحظه ای با شنیدن خبر شهادت ایشون غم بزرگی روی قلبم نشست و برای لحظه احساس ناامنی کردم.
          چون
          سردار سلیمانی در ذهن من مساوی با ایجاد امنیت هک شده بود.
          و چقدر امنیت واژه آرامش بخشی است برای ما خانم ها

ترامپه کثیف؟؟؟ منتظر انتقام خدا باش

آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/01/03, 16:16.
          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• meisam317
            ستاره دار(6)
            • Mar 2013
            • 639

طبق شنیده ها انتقام خیلی سریع خواهد بود .. شاید ت تا فردا
            جنگنده های نیروی هوایی در حال تمرین سوخت گیری هوایی ??
            .
            احتمالا ایران قصد بمباران هوایی اسرائیل و چاه های نفت متحدان آمریکا را دارد
            .
            جبهه مقاومت عراق لبنان و فاسطین به صراحت تاکید کردند اسرائیل خون بهای شهید سپهبد قاسم سلیمانی است .
            #انتقام_سخت

نظر

• چینی بند زن
              عضو فعال
              • Sep 2015
              • 407

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              نظر هر فردی بسیار محترمه

ولی بنده به شدت با نظر شما مخالفم .

شاخص این همه رشد کرده

قیمت اکثر سهمها حداقل 3 الی 5 برابر شده اند طی یکسال گذشته

چه دلیلی داره اون فردی که توی سود هست ریسک کنه و بخواد در وضعیت فعلی سیاسی توی بازار بمونه

اتفاقا بیاییم کمی منطقی باشیم

نقد شدن بهترین راه عاقلانه هست

همیشه و در همه حال میشه از بازار بورس سود کرد و هیچوقت دیر نیست

شاخص هم نیاز به اصلاح داشت

فردی که بخواد فردا خریدار باشه سخت در اشتباه هست

توی سوریه جنگ شد بازار بورس ایران به شدت ریخت!

الان که رهبری و همه ارکان نظام علنی اعلام گرفتن انتقام کرده اند ، چه دلیلی دارد که فردی بخواهد نوسان بگیرد!!! مگر پولش را از سر راه آورده باشد!!

اتفاقا نوشته قرمز رنگ شما دلیل مثبت شدن دستوری فردای بورسه.
              وقتی فردا شاخص منفی بشه یا دلار بره بالای 15 هزارتومن.
              معنی بدی در رسانه های دنیا داره.
              فردا حقوقیها بشدت از بورس حمایت میکنند.
              با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• amirsh33
                عضو عادی
                • May 2013
                • 46

در اصل توسط meisam317 پست شده است View Post
                طبق شنیده ها انتقام خیلی سریع خواهد بود .. شاید ت تا فردا
                جنگنده های نیروی هوایی در حال تمرین سوخت گیری هوایی ??
                .
                احتمالا ایران قصد بمباران هوایی اسرائیل و چاه های نفت متحدان آمریکا را دارد
                .
                جبهه مقاومت عراق لبنان و فاسطین به صراحت تاکید کردند اسرائیل خون بهای شهید سپهبد قاسم سلیمانی است .
                #انتقام_سخت
                ایران چنین حماقتی نخواهد کرد به چند دلیل ... اولا وقتی که به سفارت حمله کرد و اینگونه پاسخ گرفت حالا ببین وقتی به منافع امریکا حمله کند آنوقت خواهی دید که دیگر هیچ چیزی از ایران باقی نخواهد ماند . دوما این رژیم آخوندی یکی دلایل ماندگاریش تا کنون همین رنگ عوض کردن و دست برداشتن از خواسته هاشون در مواقع بحرانی بوده است و با توجه به تجربه لیبی هرگز چنین ریسکی را نخواهند کرد .

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1837

آره آقا میثم اینا برای سرگرم کردن ملته
                  با هواپیمای اف5 چیکار میشه کرد؟؟
                  خبر خاصی نمیشه منتظر نباش
                  چند روز دیگه همه چی تموم میشه
                  چند سال دیگه همه چی فراموش.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14628

دلار ظهر به 14400 هم رسید
                    الان رفته زیر 14 تومان تا 13500 قیمت میخوره
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تیدی آلفا
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2540

خودم و خانواده ام فدای ی تار موی سردار سلیمانی ها و کشورم

گور پدر سرمایه مالی من در بورس

تا دسته سهام خریده بودم و قصد نقد کردن سبدمم ندارم

سرمایه ام در بورس صفر بشه مهم نیست

کمترین انتقام خون حاج قاسم سلیمانی

زدن سفارت خونه و پایگاههای نظامی آمریکا در اسرائیل و افغانستان و همه کشورهای عربیه

امثال سردار سلیمانی باعث امنیت ایران و ایرانی بودند و هستند

سرمایه بورسی سیخی چنده؟

امروز یکی از بدترین روزهای عمرم تجربه کردم

انتقام سخت هم مرهم دلم نخواهد شد

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4718

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                        برداشت من این است که شورای عالی امنیت یک بیانیه شدیدالحن خواهد داد و در آن ضمن محکوم کردن این حمله بر حق ایران در پاسخگویی متناسب در زمان و مکان مقتضی اشاره خواهد شد. و لذا در چند روز آینده که نیروهای آمریکایی در بالاترین سطح هشدار قرار دارند بعید است اتفاقی بیفتد . (اگر خدای ناکرده جنگی هم رخ دهد فاتحه خیلی چیزها را باید خواند که دیگه بورس اصلا به حساب نخواهد آمد )
                        اینم بیانیه شورای عالی امنیت ملی! همون چیزی بود که انتظار داشتم بیخود آتش به مال خود نرنید .
                        بسم الله الرحمن الرحیم
                        من المومنین رجال صدقوا ما عاهدواالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

شهادت سردار رشید اسلام، فرمانده غیور نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ،سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی، حامل نشان عالی ذوالفقار و دیگر فرماندهان مبارزه با تروریسم به ویژه مجاهد خستگی‌ناپذیر شهید ابومهدی المهندس را به امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری( مدظله العالی)، سلحشوران مقاومت اسلامی، همرزمان و خانواده ایشان و تمامی ملت ایران تبریک و تسلیت عرض می‌نماید.
                        سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی، مایه عزت و افتخار نه فقط ایرانیان بلکه تمامی مسلمانان ومستضعفان تحت ستم در سراسر عالم بود. شهادت این بزرگ فرمانده مقاومت اگرچه ضایعه بزرگی برای جهان اسلام و مردم بزرگ ایران به شمار می‌رود اما به تعبیر امام خمینی(ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی هر پرچمی که از دست توانای سرداری بیفتد سردار دیگری آن را برخواهد داشت .
                        مگر با شهادت سرداران بزرگی که این ملت تاکنون تقدیم کرده است، خدشه‌ای در حرکت نیروهای مسلح و توانمندی‌های دفاعی کشور پیش آمد که اکنون و با شهادت حاج قاسم سلیمانی پدید اید؟
                        آمریکا بداند که حمله جنایتکارانه بر علیه سردار سلیمانی، بزرگترین خطای راهبردی آن کشور در منطقه غرب آسیا بوده و آمریکا از تبعات این اشتباه محاسباتی به آسانی رهایی نخواهد یافت .
                        همانگونه که مقام معظم رهبری در پیام خود فرمودند انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون پاک سردار سلیمانی آغشته کردند.

این جنایتکاران با انتقام سخت منتقمین خون سردار سلیمانی در زمان و مکان مناسب روبرو خواهند شد. بدون تردید خط جهاد ومقاومت با انگیزه‌ای مضاعف ادامه پیدا خواهد کرد و درخت مقاومت هر روز تنومند تر و شکوفاتر خواهد شد.

پیروزی از آن مجاهدان این راه مبارک است و آنانکه به این جنایت دل خوش کرده‌اند بدانند که این گونه اقدامات کور و بزدلانه اراده جمهوری اسلامی ایران را در تداوم بدون تنازل سیاست مقاومت فعال قوی تر نموده و تلخکامی آنان را زود و شدید خواهد کرد.
                        بدون شک این جنایت، انتقام داعش و تروریست‌های تکفیری از فرماندهان بزرگ مبارزه با تروریسم بود که به دست آمریکا علیه نمادهای افتخارآمیز اضمحلال تروریسم در عراق و سوریه صورت گرفت. در هم آمیختن خون فرماندهان سرافراز ایرانی و عراقی در این مسیر نورانی، نمادی از پیوند ناگسستنی دو ملت ایران و عراق در آینده خواهد بود.
                        شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در جلسه فوق العاده امروز خود با بررسی ابعاد مختلف این حادثه، تصمیمات مقتضی را اتخاذ نموده و بدین وسیله اعلام می‌کند رژیم ایالات متحده آمریکا مسئول عواقب کلیه تبعات این ماجراجویی جنایتکارانه خواهد بود.
                        بار دیگر به روح بلند سردارشجاع سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی ادای احترام می‌کند و اطمینان دارد خون این شهید بزرگوار همچون دیگر شهدای انقلاب اسلامی برکات زیادی برای ملت بزرگ ایران و آزادی‌خواهان جهان در پی خواهد داشت
                        و لاتهنوا فی ابتغاء القوم ان تکونوا تالمون فانهم یالمون کما تالمون و ترجون من الله ما لایرجون و کان الله علیما حکیما
                        لینک کوتاه

(این زمان و مکان مناسب یعنی جنگ در ایران روی نخواهد داد . نرخ ارز مقداری بالا خواهد رفت و اثر این بالا رفتن نرخ ارز بر بورس مثبت خواهد بود البته با چند روز تاخیر)
                        آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2020/01/03, 19:31.

نظر

• رامین حیاتی
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1321

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
                          چهلم سردار میوفته درست ۲۲ بهمن جالب نیست؟بنظرتون اتفاقی بود؟حرفه ای باشید همش برنامه ریزی شده و بازی سیاسی بوده
                          منهم نشستم فکرشو کردم بوش میاد سردار رو دم تیغ دادن به هزار ویک دلیل که یکیش عدم شرکت مردم در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات هست
                          همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• ali_nostro
                            ستاره‌دار (34)
                            • Feb 2017
                            • 863

سلام
                            چند نکته بگم:
                            1) ترامپ خیلی احمق تر از چیزی بود که همه ما فکر می کردیم!
                            2) بابک 52 از قدیمی های سایت و بورس بوده و حرف هاشون از روی تجربه و دلسوزی هست..و مثل همیشه ممنونش هستیم
                            3) بنده نگرانی از جنگ در کوتاه مدت ندارم
                            4) فردا بازار قرمزه و به نظرم چند روز ادامه خواهد داشت. پیشنهاد من اینه فردا هر کسی تونست نقد بشه..ولی اگه نتونست دیگه سهامداری کنه.

نظر

• petter
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 141

اولا دوستان اصلا نگران نباشند
                              ثانیا ایران پاسخ سختی به این زودی نمیده چون اولا آمریکا و اسرائیل مطمئنا در این شرایط آماده هستند، ثانیا باعث ادامه دار شدن تخاصم بین دو طرف و التهاب میشه (آن هم در برهه ی حساس فعلی) پاسخ می ماند برای بعد ... می بینید که میگویند زمان و مکان مناسب و جانشین سردار هم بسرعت مشخص شد و ... حتی شاید ماه ها انتقام به تعویق بیفتد

نگران اوضاع نباشید و آرامش خود را حفظ کنید ... اخبار جنگنده های گشت زنی هوایی ایران و غیره و ذلک را نیز نمیخواد پیگیری کنید ... گشت زنی و تحرک ناوگان هوایی در این شرایط برای چک آپ امنیتی کشور طبیعی و لازم هست

در این مقطع حساسیت شدید در مورد نوسان کوتاه مدت سرمایه من و شما در بازار در کنار رشادت ها و از جان گذشتگی های فردی چون سردار خیلی سخیف و چیپ و پست هست ... همه میدانیم که حتی نوسانات منفی کوتاه مدت خللی در روند قیمتی سهام ایجاد نمیکنند

اما با بسته بودن بازار حداقل برای دو روز کاری موافقم، چون این تعطیلی باعث میشه که همه بفهمند که شرایط آرام باقی می ماند و این تعطیلی، امنیت روانی بیشتری رو به بازار حاکم میکنه

که بعد از دو سه روز تعطیلی بازار، یکی دو روز بورس میتونه منفی بشه و بعد در حالت خنثی و حتی کمی صعودی (ادامه ی روند) قرار بگیره

این نظر من هست ...

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در اصل توسط noori پست شده است
                                سلام رويا خانم
                                خوشحالم كه اينقدر احساس كرديد
                                پرشماريد اما فكر نميكنم اين احساستون خيلي واقعي باشه چون من به عنوان كسي كه نظري غير از نظر شما دارم اجازه حرف زدن نداشتم و صبح با اولين پست از طرف سازمانهاي حكومتي تهديد شدم و قراره براي پاره اي توضيحات بعدا مزاحمشون بشم
                                دوست عزيز دنيا را با حذف كردن مخالفين نميتونيم زيبا تر كنيم اين دنيا وقتي جاي زندگي هستش كه نظر موافق و مخالف در كنار هم باشه نه اينكه با حذف من و امثال من موافقان بولد شوند و جوزده از حجم حمايتها فرياد ما بيشماريم بدهند من هم در خانه ام براي همه كري ميخوانم چون همه از من حمايت ميكنند
                                ميدونم كه احتمالا اين پست هم برام مشكل ساز ميشه چون موافقان نظام ذره اي جنبه مخالفت ندارند و به شدت جوزده و خودخواه هستند حال اين موافقان حكومتي هستند يا واقعا مردمي
                                كاش ما هم در اين مملكت جايي داشتيم و فقط موافقان و سينه چاكان نظام حق حيات نداشتند
                                ببخشید من اصلا متوجه منظور شما از پیامتون نشدم.
                                1. اولا احساس کردم پرشمارم اصلا یعنی چی؟؟؟
                                که حالا این احساس واقعی باشه یا فیک؟؟؟
                                2. نظری مخالف کدام نظر من دارید؟؟؟؟
                                آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/01/03, 21:15.
                                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

در حال کار...
                                X