در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
روز خبرنگار مبارك
Collapse
X
-
من هم اين روز رو پيشاپيش به شما تبريك مي گم...شاد و سلامت باشيد..to continue, please follow me on my page
-
سپاس بي نهايت از اظهار لطف شما ....:):)در اصل توسط rise2rise پست شده است View Postتبريك به آمن و ساير خبرنگاران <:-p، همانهايي كه كوشش مي كنند تا به ديگران بفهمانند كه اطرافشان چه خبر است >:D<to continue, please follow me on my page
نظر
-
سرکار خانم خادمی و سایر همکاران زحمتکش،
روزتان مبارک
@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
ممنونم جناب آقاي حجت و من هم براي شما آروزي شادكامي را دارم..در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام جناب آمن
تبریک میگم، امیدوارم در تمام عرصه ها زندگی موفق باشید.to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط مجيد 20 پست شده است View Postسرکار خانم خادمی و سایر همکاران زحمتکش،
روزتان مبارک@}
-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
بي نهايت سپاسگزارم آقاي مجيد خان....به خاطر اين عكسا (به ويژه عكس اولي) كه نشان از واقعيات تلخ داشت سپاس...موفق باشيد .....:)to continue, please follow me on my page
نظر
-
بله دیگه همش تبریک و گل و شیرنی :)در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام جناب آمن
تبریک میگم، امیدوارم در تمام عرصه ها زندگی موفق باشید.
حالا روز دامپزشک بشه هیچ کس نمیاد بگه مبارک باشه :d
آمن عزیز ،کامران نجف زاده(خواستم کلاس خبرنگار ها رو بالا ببرم) مبارک باشه ان شاء الله که در تمام مراحل زندگی موفق باشیدفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
[b][size="4"]ممنونم دوست عزيزم...حالا بفرمايين كي روز دامپزشك هست ...حتما با گل و شيريني مي رسيم خدمتتون براي تبريك و تهنيت ...:):)در اصل توسط vet پست شده است View Postبله دیگه همش تبریک و گل و شیرنی :)
حالا روز دامپزشک بشه هیچ کس نمیاد بگه مبارک باشه :d
آمن عزیز ،کامران نجف زاده(خواستم کلاس خبرنگار ها رو بالا ببرم) مبارک باشه ان شاء الله که در تمام مراحل زندگی موفق باشیدآخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2011/08/07, 14:49.to continue, please follow me on my page
نظر
-
;):x....آرتمیس عزیز به خاطر پیام فیس بوک هم ممنونم عزیزم...در اصل توسط آرتمیس پست شده است View Post>:D<to continue, please follow me on my page
نظر
-
ممنونم rojan عزیز....آروزی شادکامی را برایتان دارم...:xدر اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران متعهد و کوشا و جسور تبریگ می گویم .
آمن جان روزت مبارک .
ببخشید ماه رمضان دیگه از کیک خبر ی نیست .:dto continue, please follow me on my page
نظر
-
جناب باربد سپاس از شما....امیدورام شما هم در همه مراحل زندگی و کارتان موفق باشید...در اصل توسط باربد پست شده است View Postبنده نیز این روز را به شما سرکار خانم خادمی تبریک عرض میکنم
امید پایندگی
بالندگی در تمام امور را برای شما دارمto continue, please follow me on my page
نظر
-
سپاس از شما ...با آروزی موفقیت برای شمادر اصل توسط kh25 پست شده است View Postامن جان روز خبر نگار بر شما و همکاران صدیقتان مبارک باد
با ارزوی موفقیتto continue, please follow me on my page
نظر

نظر