در اصل توسط مصطفی70 پست شده است
View Post
روز خبرنگار مبارك
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ماهور پست شده است View Postآمن جانم مطمنا مبارك روزي كه به نام توست...روزت مبارك عزيزم البته به خودم هم مبارك >:d<:*:*در اصل توسط mehran89 پست شده است View Post<:-pروز خبرنگار بر تمامي دوستان خبرنگار مبارك.وهمچنين بر خودم هم مبارك.<:-pدر اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postگویا تعدادمون داره زیاد میشه
با زدن یه ائتلاف چطورید؟;)در اصل توسط آمن پست شده است View Postموافقم شدیدا .......:d
خوب منم به همه دوستان تبریک می گم و معذرت می خوام یادم نبود و یا نمیدونستم بقیه هم خبرنگارند <:-p . ولی زود ائتلاف بزنید که من هم با این جو مساعد الانه که خودم رو جای شما ها جا بزنم. :)) .فقط جان من خبر های خوب بدین این خلق الله بخونن تا یکم شاد بشن. مردیم از بس از قحطی و سیل و زلزله اقتصادی و .... بهمون خبر دادید :Dفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
ماهور عزیز
جناب مصطفی 70
جناب mehran89
با پوزش بدلیل عدم اطلاع، این روز را نیز خدمت شما عزیزان تبریک عرض می کنم و آرزوی موفقیت برایتان دارم
قلمتان همیشه پررنگ بادحضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postمن هم تبریک میگم به همه دوستان خبرنگار مخصوصا خانم آمن عزیزto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postموافقم شدیدا .......:d
شما پیشنهاداتتون رو ارائه کنید تا مرام نامه ائتلاف خبرنگاران خبره :d سایت بورسی رو تنظیم کنیم
راستی آمن جان الان از جشن تجلیل از خبرنگاران اصفهان رسیدم خونه عجب جشن مزخرفی بود:-&
نیمی از دوستان،بی سیم بدستان حراست ارشاد بودن بقیه هم عزیزان ناجا
من موندم روسای ناجا و نماینده مجلس ربطشون به خبرنگاری چیه که با نوچه هاشون امشب اومده بودن،تازه سخنرانی هم کردن:-b
چیزی که اونجا ندیدیم،تجلیل از خبرنگار بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
روز خبرنگار و جک هایی که شنیدم ....
خواستم این مطلب را در بخش "جک بگیم...بخندیم " یا "اینجا فقط شوخی داریم"بنویسم ....دیدم این تاپیک هنوزه داغه و با این مطلب مرتبطه ؛هر چند محتوایی شوخی و جک ماننده داره....
امروز جلسه تقدیر از خبرنگاران زن دعوت بودم که مشاور رئیس جمهور در امور زنان هم بودن و یک افاضاتی را هم فرمودند که بسیار بسیار جالب انگیز و خنده دار بود؛اما مهم ترین این افاضات
1- ایشون گفتند که كساني كه ادعا ميكنند در ايران تبعيض جنسيتي وجود دارد آيا زماني كه ميخواهند فيش حقوقي خود را بگيرند؛ تفاوتي احساس ميكنند؟.....
2- هم اكنون تعداد ورزشكاران زن در محافل بينالمللي زياد شده است؛ درحاليكه همه آنها از پوشش حجاب اسلامي برخوردارند.......[COLOR="darkred"]البته ایشون نگفتند که به خاطر همین حجاب اغلب تیم های ما را مثل ژیمناستیک توی مسابقات شرکت نمی دهند.....[/COLOR]
3- مجتهدزاده با تاكيد بر اين موضوع كه زنان از 1400 سال پيش تاكنون از حق مالكيت اقتصادي و مشاركت سياسي برخوردار بودند، گفت: درحاليكه رسانههاي غربي زنان ايران را مظلوم و بدون هيچ حق و حقوقي در عرصه سياسي و اجتماعي قلمداد ميكنند اما لازم است كه آنها بدانند زنان اسلام از 1400 سال پيش از اين حقوق برخوردار بودهاند........[B]البته ایشون فکر کنم قضیه همون زنده به گور کردن دخترا را یادشون نبود ...[/B]
4- و مهمترین حرف این خانم این بود که زنان در كشور ما به ويژه در دولت نهم و دهم از بزرگترين مكانيزم دفاعي برخوردارند.....فکر کنم خان مجتهدزاده تازه از فرنگ تشریف آوردن ایران که از آمار تجاوز به زنان به ویژه در شش ماه اخیر خبری به دستشون نرسیده...to continue, please follow me on my page
نظر
-
فقط جای تاسف داره که این صحبتا از دهان چنین مقامی بیرون میاد
آدم یاد پای منبر میفتهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postخب خدا رو شکر....
شما پیشنهاداتتون رو ارائه کنید تا مرام نامه ائتلاف خبرنگاران خبره :d سایت بورسی رو تنظیم کنیم
راستی آمن جان الان از جشن تجلیل از خبرنگاران اصفهان رسیدم خونه عجب جشن مزخرفی بود:-&
نیمی از دوستان،بی سیم بدستان حراست ارشاد بودن بقیه هم عزیزان ناجا
من موندم روسای ناجا و نماینده مجلس ربطشون به خبرنگاری چیه که با نوچه هاشون امشب اومده بودن،تازه سخنرانی هم کردن:-b
چیزی که اونجا ندیدیم،تجلیل از خبرنگار بود
امروز من دعوت بود مثلا تجليل از خبرنگاران با حضور احمد نژاد در ساختمان مجلس قديم ...قرار شده يك وام 30 ميليوني تسهيلات وام مسكن بدن + يك هديه نقدي در حد يك سكه بهار آزادي........همش سخنراني + شعار...:(:(to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post
امروز من دعوت بود مثلا تجليل از خبرنگاران با حضور احمد نژاد در ساختمان مجلس قديم ...قرار شده يك وام 30 ميليوني تسهيلات وام مسكن بدن + يك هديه نقدي در حد يك سكه بهار آزادي........همش سخنراني + شعار...:(:(
یه کربلا به علاوه یک میلیون ریال پول نقد
تازه قرار شد زوجای خبرنگار هم برن مشهد با خرج شورای شهر:))
رییس شورای شهرم با کلی خبر بد اومده بود: دوبرابر شدن بلیط اتوبوس،رد شدن تونل مترو از زیر 33 پل ، کمبود منابع برای خریداری واگن مترو و........وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postماهور گرامی روز خبر نگار برشما هم مبارک.
در ضمن می خواستم بدونم شما همان ماحور خودمان در bourse24 هستید.اگر همان رفیق شفیق زهره وپانی عزیز هستی که ازحضور شما بسیار خوشحال و منتظر تحلیلهای
خوب شما هستیم
من به همراه دوستم يعني آمن عزیزم فقط توي سايت بورسي مي نويسيم و آن شخصي كه مي گين من نيستم
موفق باشيدآخرین ویرایش توسط آمن خادمی؛ 2011/08/09, 21:54.چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...
نظر
نظر