کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
.................................................. .................................................. ....(( انا لله و انا الیه راجعون ))
در اینجا لازم است از طریق این تاپیک این مصیبت دردناک را خدمت جناب شریعت وخانواده محترمشان تسلیت گفته و آرزوی مغفرت و آمرزش برای مرحوم و صبر جزیل برای بستگان وی از درگاه خداوند متعال مسئلت نماییم.انشاالله بقای عمر شما و خانوده محترمتان باشد.
.................................................. .................................................. .((روحش شاد و یادش گرامی باد)) .................................................. ...........................
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
دوست عزیز جناب آقای شریعت از شنیدن خبر فوت پدربزرگ عزیزتان بسیار متاثر شدم بنده نیز این مصیبت رو خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض می کنم واز درگاه خداوند متعال برای شما صبر و برای آن مرحوم رحمت الهی مسالت دارم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدانید .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
از همه دوستان و اساتید عزیزم که بنده را مورد لطف خود قرار دادند واقعا ممنونم. آرزوی قلبی من همیشه سلامتی و شادکامی شما دوستان بزرگوار بوده و خواهد بود.
جناب شریعت درگذشت پدر بزرگ گرامیتان را خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت میگویم و از پیشگاه خداوند منان برای شما صبر و برای آن تازه گذشته رحمت و مغفرت الهی خواهانم .
حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر