جناب شريعت متاسفانه من الان مطلع شدم تسليت بنده رو هم پذيرا باشيد و آرزوي سلامتي و طول عمر براي بازمانده ها را دارم
عرض تسلیت به جناب یاسر شریعت
Collapse
X
-
استاد عزیز جناب اقای شریعت : تسلیت بنده رو نیز پذیرا باشید.ارزوی سلامتی برای شما و سایر بازماندگان...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
جناب آقای شریعت با عرض تسلیت , ما رو هم در غم خودتون شریک بدونین.[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گو هرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضو ها را نماند قرار
دوست عزیز آقای شریعت ، ضایعه جدایی و فوت عزیزتان را تسلیت گفته و از صمیم قلب برای آن مرحوم طلب آمرزش و برای شما و خانوادۀ گرانقدرتان آرزوی صبر و سلامتی می کنم.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
جناب آقاي شريعت مصيبت وارده را تسليت عرض نموده براي آن مرحوم علو درجات و براي بازماندگان صبر و شكيبايي آرزومندم
نظر
-
-
تسلیت بنده رو هم بپذیرید
روحش شاد[SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها گفتند: "ما می ترسیم"
او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
آنها آمدند
او هل داد
آنها پرواز کردند.
"[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
با عرض تسلیت به شما و خانواده روحش شاد بقای عمر شما باشدكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
سلام عزیز
ابراز همدردی چیزی نیست که در کلمات و واژه ها بگنجه ، با زبان الکن عرض میکنم
بنده هم همراه سایر دوستان گل تاپیک درگذشت پدر بزرگ گرامیتون رو تسلیت عرض میکنم و از پروردگار کریم برای آن مرحوم رحمت وغفران وبرای شما طول عمر مسئلت دارم
امیدوارم از این پس شادیهاتون رو شادباش عرض کنیم
نظر
نظر